Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pikom

pikom Fórummogul

Szia! :)
    Nalam rendes aron fut.. 111 csomag :p :music:

2. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

nem akarom senki kedvét elvenni,de azért gondoljátok át a fontossági sorrendet,mert a képregény után 2 nap szünet és máris kezdődik a sörfesztivál event.tehát 10-től 24-ig tart a két event közben csak 2 nap szünet lesz.ezt csak az egyéb dolgok(csatni sz.trágya,stb.)beszerzése,felhasználása miatt írtam.

3. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Szia!
    Zab nálam is OK. Helyette a téli jázmin és az ólomvirág szürkült el egy kis időre, most már van belőlük ajánlat, bár nem sok és nem olcsón. Főleg a jázmin. o_O (Lehet valaki most szeretné befejezni az egyik gazdakörit, ahol csatni a nyeremény és ezekből egy garmada kell....)
    Visszaolvastam több oldalt, és hasonlóan felcsigázott ez a közelgő event, mint mindenki mást... legalábbis ennyiféle "hozzávalóval" :D
    (Hétvégén szavaztam én is :))

4. pikom

pikom Fórummogul

Szia! :)
    Szerintem, azoknak a gazdaknak akik megcsinaljak szivvel-lelekkel, no es persze eleg TP-vel a eventeket (legyen az akarmilyen nehezsegi fokozatu) azoknak egy 4-500+ sz.tragya mindig kilogoban van, hiszen max az elso napon sz.tragyaznak..ami 200-bol siman :p megvan :)
    A csatni, no azpeidg meg egyszerubb dolog ;) Aki receptttel tud eloallitani az folyamatosan allitja,nemcsak eventekkor, hiszen az 1x1-es terulethez "napkozben" is kell a bonusz +2 :D
    Aki pedig nem allit elo annak meg telejsen mindegy mikor veszi meg xD

staramajka kedveli ezt.
  5. Manneken-Pis

Manneken-Pis Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Őszi szüretről pletyka, morzsa ( kép, stb.)? xD

6. pikom

pikom Fórummogul

Ha lesz akkor Noci tuti hozza xD xD xD
    De ez sajnos meg odebb van :(

Manneken-Pis kedveli ezt.
  7. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

bizonyos szint felett ez nem probléma valóban ,de nem mindenkinek van a pajtában ennyi tartalék.egyébként nálam már régóta a mamutok vannak kint,csak a bahán ültetgetek.nem magamra gondoltam amikor írtam,hanem azokra akik eddig is arról írtak,hogy nem tudják megcsinálni

8. pikom

pikom Fórummogul

Persze, ertettem :)
    De..(egyaltalan nem lenezoen mondom8)) ok lehet anelkul-se tudnak 100%ig befejezni (legyen az ido vagy felropi hiany) :oops:

9. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Esetleg megvehetjük FA-ért.... ;)

Köszi, Noci. Filóztam ezen a szavazáson, de végül nem voksoltam. Én örültem volna, ha csak egy pletyis csevegő marad és ott egy kicsit szabadabb lett volna a légkör (mint amilyen itt). Engem nem zavart, hogy ott találgattunk és néha bevittük egymást az erdőbe. :music:Talán Jónás írhatott volna pirossal, így az ő jóslatai rögtön kiugrottak volna a többi hsz közül (s aki akarta volna, csak a hivatalos pletyit olvasta volna el). Nem is tudom... Ezt az új helyzetet még nem szoktam meg... Mondjuk, sajnos egyelőre időm sincs pletyik után vadászni... De tudjátok, ami késik... (az késik...)

10. L.Dynus

L.Dynus Utánpótlás-írogató

Szia!
    Igen, jó lenne mindig csatnit enni, de arató nélkül meg minek? 1x1-ezni nem fogok állandóan kézzel. Az a kevés aratómunkás kupon meg tartalékolva van event idejére. Szóval nem mindenkinek vannak munkásai. Így a raktárkészlet is fogyóban, legalábbis nálam. De én nem is annyira termelek, nekem is a mamutok vannak kinn, csak a maradékon vetek, meg a széleken vastagon fák. A bahán vannak kinn csak ólak, ott is sok fa, és kevés föld. Lehet nem jól csinálom, de nekem így tetszik, így van meg gyorsan kézzel.
    Persze eventek idejére le kell takarítani a mamutokat legalább. Gondolom ez most is így lesz. Ahogy olvastam a mennyiségeket....

Dynus

Bátyus kedveli ezt.
  11. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Szia, én is így vagyok mindig, de az event leírása mindig csak előző nap szokott megjelenni, nem két nappal előtte. :sleepy:

12. pikom

pikom Fórummogul

Na igen.. de ez emberfuggo :)
    En 1eve mindig kezzel aratok 1x1-en :)
    A szedulton szoktam kipakolni eventek kozt a 166cukifat. hogy legyen cukor a napi 10 csatnihoz.
    Kozben a masik 2 teruleten+bahan 1x1-kez :)
    Most is keszen van 1 kor hagyma.. megyek is es aratok :inlove:xDxD

13. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Hogy neked mennyire igazad van! :) Én nem vagyok képben. Totál elnéztem a naptárt..... o_O:sleepy::p Meg voltam győződve, hogy holnap szerda van.....

genka53 és Bátyus kedveli ezt.
  14. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Már én is nagyon szeretném magamnak előállítani a csatnit, de még csak 3-as a lekvárfőzőm... szóval kénytelen vagyok a piacon venni.

Előkerült a zab, de addig sikerült belőle piacolnom kicsit, van pénz csatnira :)

15. padamak

padamak Fórum nagymestere

Ja, rendben, köszönöm! Csak, ugye, nem lépkedtem ki-be, de miután kiléptetett, most léptem be újra, és akkor jött az a bizonyos "nemszeretem beugró ablak" - na ezt látva már képben voltam! ;)
    Szóval, sütigyűjtögetés ezerrel, azazhogy harminccal! :oops:

16. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Szia Kata!
    Ezt vsz lehetővé teszik, de szerencsére kedves jósunk már megnyugtatott, hogy a feladatokért is kapunk sütit ;):), úgyis a kihívásért meg sikerélményért játszunk, no meg kisebb-nagyobb függőség miatt xDxD. Egy kicsit arra az eventre emlékeztet, amikor ajándékdobozokat is kaptunk a feladatokért, amiket be kellett az utolsóba dobálni még télen, ill. nekem a legelső eventeim között volt tavaly nyáron a kakaóhordós, ott még érlelni is kellett a kapott hordókat beadás előtt, több fokozatban mintha.
    Én voksoltam, bár nekem is még mindig kicsit körülményesebbnek és átláthatatlanabbnak tűnik, mint a régi fórum, de még mindig jobb, mintha folyton törölve lennének a hsz-ek, és úgy látom, szerencsére Jónás figyelemmel kíséri az itteni természetjárásunkat is, csak jó útra térít, ha nagyon elbarangolunk :):p. Aki csak konkrét hírt akar olvasni viszont biztos jobban jár így, de ha van idő, hasznosabb ide is bekukkantani. Én egyelőre egy előnyét látom az új verziónak: ha van olyan kérdés ami engem is érdekel, vagy az enyémhez hasonló ötlet, gondolat más gazdától, elég csak egy "tetsziket" nyomni, kevesebbet kell irkálni. Hiába na, lustaság félegészség :D. Ebbe nem számítom bele azt ami csak úgy l'art pour l'art teccik xD. Pedig máshol sehol sem használom jóformán ezt a funkciót :eek:o_O...
    Remélem lesz még majd időd pletyiket hozni néha, Te is jókat szoktál találni ;)!

Utoljára szerkesztett: 8.9.14
  17. Recsi70

Recsi70 Járnitanuló

A könyvtárban az 1. képregényes event újra teljesítésénél sokszor kér zabot és kölest, talán azért ment fel az ára...

18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Hát ez az! Ahogy néhány korábbi hsz -ben írták egyes gazdatársak, annyira nem is vagyunk függők, ;), csak teljes izgalommal már alig várjuk, hogy mikor olvashatjuk a leírást, miket kell gyűjtögetni, mivel készüljünk,:p és szinte már azt sem tudjuk, hogy milyen nap van ma?! xD;) Mindenesetre, azoknak a gazdáknak a sorozatos panasza meghallgattatott, akik azt mondták, hogy nincs semmi kihívás a mostanában levő eventekben. Hát most lehet agyalni, hogy kellő összhangban legyen mennyiségben és időben a növénytermesztés + a sütigyűjtés, meg még ami kell az eventhez, (majd holnap kiderül a leírásból :)). Már csak kettőt kell aludni, aztán lehull a lepel, mit hogyan kell csinálni.;) :D Nem is igaz, mert csak egyet! Lám már én sem tudom, milyen nap van xD

alpha58, Kincső52, agi967 és 3 más kedveli ezt.
  19. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Köszi, Claunyuszi! Igyekszem. :)

Kiváncsian várom az idei top500-at... Egy kérdésem lenne azokhoz, akik tavaly és korábban már csinálták. A termékeket (pl. alkimista termékeket) is be lehet dobálni??? Egész jó a pajtaértékük... Köszi, ha valaki reagál.

20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Itt írtam róla:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykafészek-avagy-hírek-híresztelések-és-jós-jónás-otthona.7666/page-4#post-39712

Rózsika hozott képeket:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykafészek-avagy-hírek-híresztelések-és-jós-jónás-otthona.7666/page-12#post-48194

Ami a Rózsika által hozott képeket illeti, ezek a söröskorsó érési fázisai [​IMG] , ez az érésgyorsító felröppenő [​IMG] , ez pedig [​IMG] az igazi felröppenő.
    A három event kosár [​IMG] és a két matrica [​IMG]
    Igy csinálom én is, azzal a különbséggel, hogy ahol nincs mamut, ott kütyü van. Ha majd többet kérnek a pajtából, akkor kitalálunk valami megoldást arra is.

De ott nem voltak ennyire lazák a határok, nem lettek azok az új fórumon sem. Senki nem szereti, ha törlik a hozzászólásait. Valaki felvetette, hogy húzzunk el innen máshova, annál ez sokkal jobb megoldás...

Már én is úgy teszek mint Ulmo, csak nem a napokat keverem, hanem az eventeket. :D Természetesen ezek az Oktoberfesthez tartoznak, nem a szüreti eventhez. :D Jónás olyasmit mondott, hogy tavaly majdnem télen volt, most meg nyár van. :D

Na, még egyszer nekifutok, Genka keveri a napokat. :oops: Már többször nem javítom. xD

Manneken-Pis, Kincső52, ulmo12 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.