Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm ... remélem nem szűnik meg :music:....
    Talán több előnyt tesznek bele:music: .... s megérősebb lesz kicsit drágábban ;)

Hermione72, mimi, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor azt gyorsan csinálják, amíg él a tagságom, aztán majd a változás függvényében eldöntöm megújítom-e :p

Kukori.és.Kotkoda, genka53, mimi és 3 más kedveli ezt.
  3. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Igen az össznépi tenyésztés lúd, kutya, tehén, hal(mint a hódos) lesz a sport event.

"A nap nagy nehezen átszűrődött a felhőkön. (xDxDLehet, hogy Kielius is sokallja a felhőket!:p) A madarak kórusban csicseregnek. Hirtelen rájöttem, hogy üzenetük van Számunkra, ezért figyelmesen végighallgattam őket. De sajnos nem nagyon értem őket...:eek:" Tehát majd Mi magyarok megvárjuk amíg a németek megfejtik Nekünk.
    Na, ez az amit én nem tudok lefordítani:eek::wuerg: (ami az aláírásban van)
    Báró képe alapján a cumi gazdaboltos/boltos nem valószínű, hogy lesz felröppenő.
    Látom nem csak farmfotóként, hanem az aláírásból is látható a rózsa képed;):inlove:

-orgona-, Hermione72, mimi és 2 más kedveli ezt.
  4. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Iboly!
    Mire gondolsz? :oops: Mijamanó van a prémiummal? :(

genka53, Hermione72, mimi és 4 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha én változtatnék ..... Betennék pl fa arató mellé kütyü aratót ;) a kergén mindenki élvezné ;) s mekkora vonzerő lenne a tp vadászoknak .... Mondjuk ez engem nem érint ... de sokak buxáját megnyitná ;)
    Volt aki kérte ... hogy engedjek betekintést a farmomra ;) Gondolkoztam a kergém lefotózásán is .. de nem akarok közröhej tárgya lenni ... Mert olyan kevés tp jön le róla ... Mert most így tetszik ;)

6. LongNight

LongNight Fórumgróf

...és így terjednek a rémhírek...:p
    Keresd vissza Kukac 2-3 oldallal ezelőtti írását, onnan indult../1szerú beszólás volt/;):DxD

GA-BI-O-Farm, kukac42, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  7. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

óóóó , ne szúrjanak ki velem!!! két hete újítottam meg, újabb egy évre!

mimi, kovacstne, wiktorka17 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. kozmatim

kozmatim Járnitanuló

sziasztok!
    Végre sikerült a Bahamán elérnem a 300.szintet. Valdemárnál a belépőjegyek maradnak e mit tudtok róla?

9. iboly54

Szia Zsu! :)
    Remélem csak valami félreértés :music: és nem történik semmi, max leviszik az árát, hogy többen hozzáférjenek:p

h.lajosvilmos, alex0824, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  10. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Hát ez az! Pont ezért szeretném tisztázni, mert elindul vmi rossz irányba.... -.-

Kukac :inlove: írását megértem, csak nem szabad ilyen módon belekapaszkodni, mert oldalakon keresztül a rémhír lesz a téma.

Utoljára szerkesztett: 1.8.16
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem tudok finnül :cry:FORRÁS

Valaki összegyűjtötte , hogy eddig mi lesz augusztusban.
    Ez rendben is lenne .
    De a hozzászólása végén van egy érdekes dolog.
    Egy felhőről beszél

100.000 tp?o_O 336 óra mulva érik be és 48 órán hat , vagy valami ilyesmi
    Ha hülyeség , törlöm a hozzászólásomat

12. iboly54

Igen, még egyszer visszaolvastam a hsz-t, én értettem félre, elnézést kérek a "rémhír" terjesztése miatt.

h.lajosvilmos, alex0824, kukac42 és 9 más kedveli ezt.
  13. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Ácsi!!
    Semmi sem lesz a prémiummal!!
    Tessék már értelmezni amit olvasunk is !!
    Ez így teljesen nem igaz mert akinek van és nem vesz annak biza lejár bizony ám!! :DAki ezt eddig nem tudta annak nagy felismerés ez biza :D nekem is xDxDxD mint a turbó malom, volt, aztán nézem etünt :eek:o_O xDxDxD

h.lajosvilmos, alex0824, -orgona- és 18 más kedveli ezt.
  14. iboly54

Igazságod van, mert régebben ha kérted, hanem lejáratkor automatikusan BP meghosszabbították a tagságot. Aztán ebben a tudatban ültem a babárjaimon, vártam a hosszabbítást, nem jött, nekem kellett élesíteni újfent, ha akartam. De ez így normális, mert akinek lejár, nem biztos hogy ismételtetni szándékozik tagságát.
    Remélem ezt most nem értettem félre:oops::p

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nem szeretnék senkit idézni, de a prémiumtagság lejárata előtt kb 1-2 héttel a banki felületen ott van a figyelmeztetés, hogy x időbe le fog járni a tagság, és ha igényt tart rá a farmer kérik, hogy figyeljen és hosszabbítsa meg. Ez a szöveg addig jeleik meg minden alkalommal amíg vagy kiikszeli valaki, vagy meghosszabbítja a tagságot, persze ehhez be kel lépni a banki felületre. Ott tényleg írnak ilyent, hogy ottmarad üres kézzel, mert elveszti azokat az előnyöket amiket eddig élvezett.
    Nekem ez a hosszabbítás még soha sem történt meg automatikusan, hiszen pénzbe kerül, amit utalni, fizetni kell valamilyen módon.
    Ez érdekesen hangzik, de kérdezném, hogy mi hat 48 órán keresztül? Mert a tp-t egyszer jóváírja a rendszer az rendben van, csak annak nem kell 48 óra. Igaz néha lassúbb a játék, de ennyire azért nem:oops::D Tehát valaminek még ott kell lennie mellette amire ennyi ideig hatással van:music:

16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ne aggódj ...én sem tudok...xD
    Tényleg ezt írja ...a nublonokat emlîti még ezzel kapcsolatban :music: akkor, az 14 naponta adná a tp-t:wuerg: nem szînessel írta, választ nem kapott rá....lehet, csak a társaival osztotta meg a gondolatait :music:;)

17. HéricsBáró

FORRÁS

Ez lehet az a titokzatos felhő ami napok óta lázban tart minket? :oops:

Az nem az édes rémes házikó o_O

[​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG][​IMG]

18. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Meg a vérmaci és a modern boszorkányseprű kitehető.
    Farmflipper,gyakornoki szárnybontogató és kerberosz.
    Régi felhősorok vására ??? :)
    Update: gesztenyés felhő ???

19. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Retro felhővásár...szokott ilyen lenni, miért csodálkozol rajta?!;)
    képregény event VI

Halloween 2014

20. HéricsBáró

Gondolatnak nemrossz lenne :p

Aloha Pormacska
    A sült gesztenye az finom .:p
    De itt nem láttam :cry:

h.lajosvilmos, alex0824, Meellcc és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.