Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Szerintem kitehetőkről van csak szó, melyek a szürke helyekre kerülhetnek. Akinek felhője sincs, annak most se lesz...

SzabadEurópa, SzilvaG, boldika88 és 11 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusz Jónás :)
    Van esetleg olyan infónk, hogy mennyire régi felhőkről lehet szó?
    Ugyanis nekem a legeslegelejéről hiányoznak, amikor még azt sem tudtam, mi a különbség a répás-almás csatni és a paradicsomos csatni között xD, meg amikor már nagy nehezen idetaláltam a Fórumra, akkor még sokkal cinegésebben folyt a társalgás, mint most, és közel sem voltak ilyen segítőkészek a gazdatársak, igaz, ők is csak akkortájt "tanulták játszani" velem együtt a Farmeramát. Például abból tudtam meg, hogy a Baha fejlesztésről beszélnek, amikor az egyik farmtárs figyelmeztette a másikat, hogy nyalja már le a csokit a szája széléről, ami a palacsintából kifolyt. xD Őskorszak, hőskorszak ;). Volt. :);)
    Hát ez rossz hír, nagyon rossz. :oops::(
    Akkor meg minek?! :(:(:(

Utoljára szerkesztett: 1.8.16
    mimi, Shirkán53, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  3. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Remélem akkor megvehetem az őszi gesztenyés felhősor tagjait de a felhőt nem, így semmi hasznuk xD

mimi, alex0824, Hermione72 és 3 más kedveli ezt.
  4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Tényleg cuki a vers:D
    Csak kitehetőket vásárolhatunk darabra ? Betölthetjük a szürke helyeket ....de lehet, ez is a 4 betűs kategória :music: Jobb ötletem nincs :p

mimi, boldika88, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  5. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Én inkább megyek aludni, mert tényleg nem állnak össze a darabkák. :oops::(
    Nagyobb bajom sose legyen, mint hogy nem látom át ezt a ködös felhő ügyet.

mimi, alex0824, Hermione72 és 5 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

FORRÁS

Ugyanitt , ugyanerről sok mindent írnak.
    Asszem , ugyanazt , ami itt van.
    Vagy nem .

Az a tavasz nyár ősz tél felhősor mikor lesz? :inlove:
    Ha már a témánál vagyunk? :p

mimi, Gio, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  7. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ha a gesztenyegazda megvehető lesz, nagyon sok játékos hozzájuthat a nullázáshoz. Sokaknak megvan a felhő hozzá, de nincs meg az utolsó kitehető. Csöppet megborul majd cserenapi értéke is ennek a holminak. (Állítólag volt olyan léghajó, ahol 2db pink létrást kértek érte :mad:) Hogy pl. a gesztenyepókról ne is beszéljünk.
    A megvásárolhatóságot nehogy vki készpénznek vegye az én szavaim alapján. De ha már eljátszottunk a gondolattal, akkor íme, néhány következmény is hozzá.....

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Apó most végképp elhavazódtam:oops: Ezt írtad: "A régiek kerülnek előtérbe, amik eddig szürkék voltak" ez most azt jelenti, hogy újra megdolgozhatunk a felhőkért ami már megvan? Választható nyeremények lesznek egy eventben? Akinek megvan szürke marad, mint például a csokis palinál, akinek nincs meg ők pedig "megvehetik" mondjuk éremért?

mimi, missuzy_53, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  9. dada081990

Én ezt értem de felhőm így se, úgy se lesz hozzá ha csak kitehetők lesznek vásárolhatóak ;)

mimi, missuzy_53, h.lajosvilmos és 5 más kedveli ezt.
  10. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Várj csak! Te nem vehetnéd meg, csak az, akinek a felhője megvan hozzá.
    Ha ezt jelenti Jónás mondata, amit első olvasatra nem értettem.....
    És úgy látszik Gyöngy is hasonlóan fáradt mint én. :oops:

Akkor lenne igazi parasztlázadás, ha meg lehetne venni a gesztenyés felhőt.:mad: Sokan, nagyon sokat melóztak érte. Sokan leszólták már akkor is, hogy nem éri meg, ők neki se állnak. Ha ők pikk-pakk megvehetnék, az bizony nálam is kiverné a biztosítékot. És nem az irigység szól belőlem, hanem megalázó lenne mindannyiunk számára, akik nem kevés melót és farmos cuccot áldoztunk rá.

kekmaci75, mimi, Gio és 22 más kedveli ezt.
  11. dada081990

Akkor végképp úgy látszik ez felejtős! xD
    Én szívesen lennék bármekkora összegben vevő rá! Tudom, hogy nem volt könnyen
    megszerezhető, de én nem szomorkodnék ha véletlen, egyszer alkalom lenne rá!

mimi, h.lajosvilmos, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  12. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Kapkodom a fejem a bőség zavarától :D vagy bőség szarujától. Ilyen aktívak a napokban nem voltunk;), Sziszi beérkeztével a szél sok felhőt vagy nem felhőt hozott. Közben a házigazda is előbukkant válaszokkal;);)Amíg 'kétkerekűztem' több mint két oldalt írtatok:inlove:
    Kezdeném azzal, amivel itt hagytam a fórumot.
    Megvártuk, megkaptuk. A képtől való evolúció:pxD:
    1. LXXXIV CXIV CXXII CXIV CXVIII XCVII CII CX CXXII XXXII CII CXVIII XCVII CXIII XXXII CVI CXVIII CI XXXII CII CIII CX CI CXX XXXIII
    2. 84 114 122 114 118 XCVII102,110,122 32,102,118 XCVII113 32 106 118 101 32 102 103 110 101 120 33
    3. Together we are strong!= Együtt erősek/erősebbek vagyunk!
    "Megfejtettétek a madarak üzenetét!"
    Mindez a sport event pletykacsevegőjükben volt, tehát újabb utalás arra, hogy olyan lesz mint a hódos, össznépi tenyésztés. Egyedül erősek vagyunk, de együtt még erősebbek;)
    Az szezonális ajándékként volt feltűntve a német oldalon.

Mivel hűlési/hűtési időről beszél, ezért szerintem úgy érti, hogy a hosszú várakozás után (336óra=14nap) "aratás" után nem tudjuk újra le lakatolni a kithetőket, hanem még kettő nap, 48 óra amíg áll, hogy újra letudjuk lakatolni őket 14 napra.

Egy régi hozzászólásomból:
    Olimpia felhősor, a retró is stimmel, még ha csak kitehetőket vehetünk, akkor is retró xD

mimi, Gio, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  13. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Sziasztok!
    Én nem bízom a gesztenyés kitehetőkben.:(
    Más hiányos felhők kitehetőire gondolok.

Vagy volt olyan event ahol a felhő alapból járt és csak a kitehetőkért kellet melózni?

emocy91, mimi, ideals20111 és 10 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!
    Ne legyen szürke ha már megvan, és cserenapokon nem volt szerencséd8)

mimi, Gio, -orgona- és 24 más kedveli ezt.
  15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Zsu :)
    Abszolút nem vagyok irigy, de ebben egyetértek veled. Mi, akik alaposan megszenvedtünk érte, nem kevés javunkat is beadva az eventbe, nem vennénk jó néven ha akár XXX FA -ért megvásárolhatóvá tennék. Szerintem már azt is megbánták, hogy mi megszerezhettük, ugyanis ez mint utóbb kiderült, a mamutokhoz hasonlóan megint csak üzleti balfogás volt részükről. 8)
    Köszönöm a válaszodat Jónás.:)

kekmaci75, mimi, -orgona- és 14 más kedveli ezt.
  16. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ez a kép beszédes. Akár azt is jelentheti, hogy ezt megvehetővé teszik. Valóban szürke és régi. Még Jónás szavait is ide illeszthetjük. Talán gesztus értékű lehet azok számára, akik belevágtak a 2014-es top előszobájába, de meghaladta az erőforrásaikat. Számomra elfogadható lenne, ha erre lehetőséget adnának ezeknek a gazdáknak. De nem ismétlem önmagamat, hogy mit gondolnék a teljes felhő pénzért való elérhetőségéről....

kekmaci75, mimi, Gio és 18 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

Szia!

Sürgősen tépjél egy sorszámot az éjjeli edényeket árusító üzletben, mert hosszú lesz a sor :D

kekmaci75, mimi, Gio és 29 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Úgy valahogy 8);)

kekmaci75, mimi, Gio és 19 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Zsu én el tudom képzelni, hogy minden lázadás ellenére is előbb utóbb megvehető lesz a gesztenyés felhősor is, aztán, hogy ennek ki fog örülni és ki nem, milyen csereértékek borulnak azt már Te is írtad. Itt most azt hiszem nem erről van szó, de hogy miről azt nem tudom már magam sem. Feltételezem, hogy dekorokat lehet vásárolni vagy nyerni... De hogy kinek az nagy kérdés:)
    Illetve Jónás most írta a választ, már az sem kérdéses:)
    Szia Wiktorka:)
    Nekem csak a virágos, madárijesztős, játékórás felhő jut az eszembe, de azokért a VV-ben dolgoztunk meg:)

mimi, -orgona-, kutyaszálló és 10 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

Ha nincs felhőd, dekorod sem lesz, így nem kell ezen görcsölnöd tovább. Egy probléma megoldva:)

kekmaci75, mimi, Gio és 20 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.