Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pifepöfepuff

pifepöfepuff Járnitanuló

Tyűha! walaki téged nagyon félretájékoztatott. A víziló egy rettenetesen veszélyes állat!
    A víziló mindenevő, sőt!!!, eszméletlenül nagy ragadozó is:oops:
    A tervezett külföldi útjaid során semmiképpen ne menj olyan (kis)hajótúrára a családoddal,
    ahol vízilovak (is)előfordulhatnak, mert nem biztonságos és kár lenne értetek :(

Van lyukas/szürke felhősorod? Várod az eventet?
    én már nagyon várom, hogy melyik felhősoros lyukat tudnám betömni? :)

h.lajosvilmos, wiktorka17, csopke1 és 7 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Gangosok
    Aloha Sziszi

Jónás szerint az első sorból fog válogatni
    De hogy baha vagy farm?:music:

mimi, h.lajosvilmos, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika:)
    Baha:D
    Jónás azt mondta, hogy hozzácsapják a meglévő négyhez, vagyis bahás lesz maga az állat, ez biztos. Lehet, hogy Te a táp növényeire gondoltál? Az már két esélyes, vagy farmos, vagy bahás.. nekem a bahás jobban tetszene, felpörögne egy kicsit a bahás alacsony szintű növények ára:)

4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Kincső52, mimi, h.lajosvilmos és 8 más kedveli ezt.
  5. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

mimi, h.lajosvilmos, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  6. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Mondtam hogy Csibész-válogatás! lesz az event neve. A játék kódja nem hazudik ;)

Ki akarja látni a vízilónak a grafikáját? :p

A képen megtalálható dísztárgyak is bent lesznek a közelegő....:

Égig érő paszuly vásár

Töltsd fel az üres részeket az égig érő paszulyodon!

Foghíjas az égig érő paszulyod, és ez kétségbe ejt? Itt a lehetőség, hogy megkaparintsd a hiányzó tárgyakat! A kezdéshez irány a bolt vagy az égig érő paszuly!

Forrás: BP.

mimi, h.lajosvilmos, GA-BI-O-Farm és 10 más kedveli ezt.
  7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Akkor oké :D úgy hittem mindent visszaolvastam, de ezek szerint mégsem :oops: :wuerg: Törlöm, azt a hszt...mert a végén, még valakit megzavarok vele.
    Remélem bahás növény kell majd a táphoz.
    Akkor a wiki hazudik !? És minden más oldal is....:music:

8. genka53

Szia Wolf :)
    Én szeretném látni a víziló grafikáját, ha már elérhető, mert kíváncsi vagyok mivel akarnak megfogni, hogy ezt is megszerezzem. xD:D:inlove:

mimi, missuzy_53, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  9. pifepöfepuff

pifepöfepuff Járnitanuló

Megtudtatok valami újat a következő növénytermelős eventről?

Érdekelne :)

10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nagyon ügyes vagy!:inlove:
    Igazán remek munkát végeztek, Te is és *-ToFarmer-* is!

Szerintem a képet inkább ne tedd be, mert arra felfigyelhetnek. A szöveget viszont nehéz fordítóval lefordítani és az sokkal többet használ nekünk mint egy kép.

Nincs időm mindent visszaolvasni, a 4 állaton kívül kell még valamivel készülni az augusztusi eventekre?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.8.16
    Fatther, iboly54, Meellcc és 16 más kedveli ezt.
  11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Kik figyelnének fől rá? És mivan akkor, ha fölfigyelnek rá?

mimi, missuzy_53 és genka53 kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

Hát a BP és esetleg nem fogják engedni, hogy ennyire nyíltan leírj mindent.
    Pedig kár lenne érte, mert nagyon ügyes vagy és nagyon nagy segítség nekünk, hogy a külföldiek mellett végre van egy önzetlen magyar játékos is, aki tudásával hasznunkra lehet... nem mindegy, hogy egy előzetest magyarul vagy szlovákul/lengyelül olvasunk.

HéricsBáró, iboly54, Meellcc és 11 más kedveli ezt.
  13. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Ezzel kezdtem a tevékenységemet a topicban. Tudnak róla - és nem foglalkoznak vele....

Én szívesen hoznék magyar információkat, de mindig megelőz valaki, aki hozza angolúl, szlovákúl, stb... és már felesleges is akkor írnom amiket látok / tudok.

mimi, Marika312, missuzy_53 és 8 más kedveli ezt.
  14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!

Megnéztem az új megszerezhető felhősor tulajdonságait,úgy látom a Bp taktikát változtatott!
    A Btp hozama nem rossz,de a tp része azért annyira nem vágott mellbe!
    120 óra lezárás 35.000tp !Más felhő is produkál ilyet ,sőt még jobbat.
    Pl.24 órát nézve:
    Ajtók szentélye felhősor:16.000tp -24.000 Btp
    Beugratós felhősor:14.444tp-14.400BTP
    Új Csibész felhősor: 7.000tp-21.000Btp /átlag 300-as szinttel/ + 2db szerszám/Fúró/
    Szóval a tp része elég csekélyre sikeredet viszont első ránézésre jól mutat.
    Még lehetne sorolni és számolni a 9-11 órás lezárású felhősorok hozamát is.
    A repülős event felhősorának jutalma is szemet gyönyörködtető 120 órára.
    9800tp/24óra, tp bonusz 5%/24óra - (bagolyfája 20% /24óra)
    Félreértés elkerülése véget nem elégedetlen vagyok! Sok kicsi sokra megy csak megjegyeztem,hogy nagyjából maradtak az átlagnál új arculattal ami jobban megfogja a szemünket!
    :);)

Utoljára szerkesztett: 2.8.16
    Fatther, Kincső52, iboly54 és 23 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

Ismétlés a tudás anyja:D és egy magyar szöveg akkor is magyar szöveg, ha már megjelent a fordított változata is.
    Szóval sosem felesleges leírni azt, amit látsz.

LCZAnikó, Fatther, Kincső52 és 17 más kedveli ezt.
  16. genka53

Sziasztok :)
    Egyetértek Nócival - egyébként örülök Nóci, hogy ismét köztünk vagy - a magyar nyelv az magyar, és mi magyarok vagyunk. Úgyhogy kedves Wolf, hozzad csak azokat az infókat, hisz azok bizonyára mégiscsak pontosabbak, mint a külföldi barátaink találgatásai, mindamellett, hogy az ő gondolataik ismerete is fontos. :):D:inlove:

Kincső52, Meellcc, mimi és 11 más kedveli ezt.
  17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Ha mutatsz egy hsz-t, ami angolul és szlovákul...és stb. nyelven íródott...akkor Te többet láttál itt a fórumon mint mi :music: Jónás ki is vágna bennünket mint macskát sz......
    Ez a hangnem nem tetszik8)
    Itt is vannak szabályok, amiket igyekszünk betartani;)

LCZAnikó, iboly54, Meellcc és 9 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Itt van egy Szabály . Vagy kettő , esetleg három.
    Csak házon belül lehet forrást , linket , bármit hozni.
    Elindultál egy úton , amit Te terveztél meg .
    Ha szeretnéd csinálni , csináld meg normálisan , fogadj meg egypár tanácsot .
    De a legfontosabb , hogy legyél önmagad.
    Mutasd meg ki vagy , mit akarsz , mit szeretnél meg mutatni nekünk.
    Ne add fel az első , második pofon után , hisz ebből tanulsz.
    Figyelj oda , honnan , mit , mikor , és miért hozol .
    Ha megtisztelsz bennünket írásoddal , forrást mindenképpen meg kell adni.
    A Spanyol oldalon is valami félreértésből , valaki éveken keresztül , forrás nélkül hozott mindent.
    Aztán kiderült. Ki is zárták.
    Ha te ezt nem szeretnéd , mert érdekel a Gang sorsa , A fórum szabálya , vagy a Játék , akkor szedd össze magad , állj a sarkadra , és fogadd meg Cygnus , Sziszi , Jónás , vagy bárki tanácsát.
    Nem fontos az összeset , az képtelenség lenne.
    Szortírozd le őket , gondolld át , és legyél aki vagy.

Attól hogy újra hozol valamit , biztos tudsz Te is hozzátenni valamit a témához.
    Egy apró gondolatot , kis infó morzsát.
    Hisz egy kép , gondolat , nem lehet ugyanarra gondolni.
    Mást gondolnak róla az angolok, és mást a lengyelek. Lehet , hogy a spanyolok járnak jó úton , de lehet , hogy a franciák része is kell , hogy itt a magyar oldalon összeálljon a kép.
    Gondolld át , amit írtam , írtak neked mások.
    Kezdetnek , ennyi tanácsot tudtam adni .

Ölellek , és puszillak : HéricsBáró

Itt vannak a szabályok.

LCZAnikó, Kincső52, iboly54 és 16 más kedveli ezt.
  19. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Szervusztok,
    Ezúton is szeretnék gratulálni a csapatnak;) Szinte minden főbb mozzanatot előre leinformáltunk, képekkel illusztráltunk. Csak a nyeremények/beadandók mértékét pontos paramétereket nem tudtuk meg. De WildB-nek könnyebb dolga volt xDxD, BP eventleírást és pontos infókat kapott megalkotásához:p:inlove:
    Annak is örülök, hogy első "rejtély" megoldásom Veletek jól sikerült, nem fordult balra, és nem sült fel és főképp nem informáltam félre a hsz-emmel az olvasókat, teszikelőketxD8)
    Jól feltaláltuk magunkat /azt hiszem/ míg el volt a "kőkorszakban" Sziszi, Jónás pedig tegnap ért vissza az unokázásból:) De szerencsére visszatértek mindketten Cygnus-szal egyetemben.;)

"Ebben a formában több okból kifolyólag is kifogásolható az írásod - nem vitatkozni szeretnék veled, így részletekbe nem mennék bele.
    A javaslatom: csak a meseszövegre koncentrálj, a lényegre - és amit találsz, azt hozhatod.
    Felesleges részleteket, képeket arról ahol találtad felesleges. Forrásként pedig ha annyit írsz, BP., elegendő lesz." -Csocsoovb
    Abban igazad van, hogy ennyire nyíltan/pontosan nem biztos, hogy engednék. :oops: Viszont meseszöveget átalakítva ezek szerint hozhatsz, hogy gondolkozzunk azon, mert az általunk hozott lefordított nem lesz oly pontos és kifogástalan mint a Te forráskódból kivett meséd. Jó úton haladsz mesék terén. Olvastam a sport eventes mesét amit (dőltél írtál #3282) a fészekben tettél közre.
    Ha valamit észre veszel/rosszul fordítunk, reméljük kijavítod. Így velem együtt három biztató hsz-ed van arra, hogy mesélj/javíts nekünk/minket.

Szerkesztés: Báróéval együtt már négy!;) Azt hiszem, nagyon jól jártál a sok biztatással:D Én április óta, így július végére szedtem erőt, hogy írjak ide (még csak ide:oops:) meg persze évekig nem írtam a régi fórumra sem...

LCZAnikó, Kincső52, Meellcc és 16 más kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

h.lajosvilmos kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.