Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A Hódos event közös bedobálásánál jelent meg a 3 cîmeres....az első kép az az egyénié...
    Ha megkeresed, megnézhetjük milyen volt:)

missuzy_53, Mikulás48, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 3.8.16
    missuzy_53, wiktorka17, mimi és 6 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Szendy-és-a-Wombatok :)
    Szerintem meg nem bug, hanem színtiszta matek! :D:inlove:

4. HéricsBáró

Szóval arra célzol , hogy Kielius , aki fényévekkel előrébb van nálunk, és 100-szor jobb képet csinál bárkinél , véletlenül a Gangon járt , elolvasta pont a te írásod , leesett a vércukorszintje ez miatt , mert rájött , hogy erről még nem csinált semmit , és hanyatt homlok előásott egy Farmerama címert , és verejtékező homlokkal kirakta , hogy tádádádádá!!!!!:D

Tegnap óta kerestem őket , de megvannak :D
    Azért innen hoztam , mert le vagy fordítva portugálul és utána ökörködtünk:p
    Kattints a zöld mondatra
    Olyan jó nosztalgiázni és visszaolvasni :inlove:

FORRÁS

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

5. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Nem, hanem ő is tudja, hogy lesz közös bedobálós, és ezért tette ki ezt a képet. Mivel ez a kép volt a hódos eventél, a közös bedobálósnál.

wiktorka17, _Cygnus_, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Nnna, most jól előkerested ...tényleg jókat alkottunk xD Régi szép idők....;) Köszi...
    Mindenkinek jó éjszakát kîvánok! Holnap új nap....új pletykák:)

Fatther, Mikulás48, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagyon nem szeretnélek kiábrándítani, de már kb egy hónapja is van, hogy tudjuk, hogy a hódosra fog hasonlítani:oops::D:p Nóci akkoriban hozta ezt a hírt:)
    Mély igazság, én sem hiszek a véletlenekben:)

wiktorka17, _Cygnus_, mimi és 5 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Miért baj az? Szupertrágya nélkül nem lehet nullapercezni.:eek:
    A friss felhőtulajdonosok az elején nullapercezni fognak, ha kell, ha nem.o_O Az idén nem is nagyon kellett 0 percezni, hosszú érésidejű növényekkel megvolt a felröppenő, mégis sokan úgy kezdik az eventeket, hogy csinálnak 800-1000 felröppenőt.
    Nem hiszem, hogy a BP meg akarja akadályozni a szupertrágya pazarlást.

Nem muszáj Jancsika minden kérdésére válaszolj, mert a végén azt sem fogod tudni, hogy fiú vagy lány vagy-e.:D:D

Szép álmokat Mindenkinek!

9. HéricsBáró

Aloha Alex

FORRÁS

Kielius is összerakta :D

genka53, wiktorka17, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Legyünk korrektek és pontosak: a hivatalos közleményt te buliztad ki magadnak. Nem az illetékesek akarták mindenáron, de rágtad érte a fülüket.

11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Igen, láttam!
    :);)
    Megnéztem a hivatalos rajongói oldalt.Nem tudom örüljek-e neki ,azt tudom,hogy más országokban ahol van ott a gangunkhoz hasonló topikok elnéptelenedtek mert mi találgatunk ,cinegézünk a rajongói oldalakon pedig konkrét dolgok vannak leírva néha gyanúsan túl korán(Jósokat megelőzve)!Nehogy itt meg motor-olaj szaga legyen a dolgoknak!Annak a kétkereküsök és mi sem örülnénk! Nem szeretném ha a jósunk munkanélküli lenne vagy mi topik nélküliek! (A gang érdeklődés hiányában elmarad!)!Azt sem tudom mi értelme lesz onnan ide,innen oda hurcolgatni a híreket, képeket! Minden esetre a gangon a hivatalos rajongói oldalt reklámozni olyan a gang szemszögéből mintha a disznó a böllért reklámozná!Ez csak az én véleményem! Azért van jó oldala is a dolognak ,ha valaki neheztel majd,hogy több oldalon keresztül egy dologról pletykálkodunk akkor azt el lehet küldeni oda konkrét, nyers,élettelen hírekért!
    -.-8)

Magdusnéne, Fatther, Mikulás48 és 28 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Jó reggelt
    Aloha Alex

Ismerek olyan éttermeket , hogy te választod ki a nyers svédasztalon , mit szeretnél enni .
    Odaviszed a szakácsnak, és előtted csinálja meg.
    Egészen már élmény megenni. mint egy éttermit.
    Amit Ott eszek, annak van története , íze , illata.

Mikulás48, inanna11, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  13. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Még jó,hogy maradt fülük,mert akkor aztán hiába kérdezősködnénk,meg se hallanák...xDxDxD Szerintem ha engedték,akkor olyan rossz nem lehet a játék image-nak szempontjából...

Szia. Én nem sajnálom a nullázásos lehetőséget senkitől,van azért annak "ára" rendesen! Legalább beindul a növénytermesztés,vagy a piac a 25%-os bónusz nemesítése miatt;) Úgyis már alig van árumennyiség a piacon,az is aranyárban. Szerintem kincs lesz a levendula,hagyma,karalábé,stb. Az,hogy a szupitrágya honnan jön majd a mamutok nélkül.... Valamiből kell fejleszteni a játékotxD

Utoljára szerkesztett: 4.8.16
  14. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Kedves Jónás!
    Kérhetnénk, hogy az ilyen és ehhez hasonló NEM híreket töröld automatikusan az oldalról.
    Fiuk!
    Amiket itt írogattok, az nem a mi dolgunk. Lécci ne terheljetek bennünket ezzel! A vitátok nem ránk tartozik! Köszönöm.Én a Magyarországot nem tudnám így leírni mint te: magyarország....

Mikulás48, Meellcc, -skorpio1977- és 9 más kedveli ezt.
  15. Hechingen

Hechingen Rutinos

Igazat adok:) De a helyesírásért ne bántsd hisz nem tudhatod mi okból írta ugy.Én nagyon sok esetben a Magyarországot kis betüvel írom azért mert van amikor a 11 hónapos kislányom az ölemben ül és nem tudok egyszerre két billentyüt nyomni és még öt is fogni:) Így ha gyors mondanivalóm van csupa kisbetüvel teszem:)

taga1, wiktorka17, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  16. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Megkérném minden kedves gazdatársamat, hogy ne veszekedjen.
    Továbbra is szeretném, ha ez a topic a rejtvényekről, hír morzsákról szólna.
    Hagyjuk meg a jó kis kíváncsi, találgatós hangulatot.:)

Mikulás48, Peszi2, -vadocka70- és 24 más kedveli ezt.
  17. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Jól mondod:) Jöhetne már a kövi event, tudjuk le. Reméljük megint sikerül teljesíteni:)
    Tessék egy rejtvény xD
    1100010110000010011110000

Fatther, Meellcc, Peszi2 és 11 más kedveli ezt.
  18. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Na,igen egy ideje már megakartam kérdezni, hogy mi alapján kell kitaláni mik ezek a számok?
    Meg ugyan úgy Jónás órájánál is mit kell.

Gio, _Cygnus_, -gyöngy-581 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Naaaa, folytasd! Hány felé tagoljam a számsort? xD;)
    Az átváltás megvan.
    Ha elkezdted, már muszáj lesz kitalálnod hozzá vmi megoldást is. :p:p:D

Kettes számrendszer. Szimpla matek. Középiskola eleje.
    Egyébként ha gugli a barátod, még papír sem kell a számoláshoz. Írd be, hogy "bináris átváltó" és máris le tudod fordítani tízes számrendszerbe. A rejtvény innentől lesz igazán nehéz. Mert akkor már nagyon képben kell lenni a játékban lévő számokkal.
    Az órák alatt lévő számok pedig perceket jelentenek. Annyi perc múlva lesz eventismertető.
    Nem olyan bonyolult ez. :)

Meellcc, Kincső52, mimi és 12 más kedveli ezt.
  20. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia:)
    Kis pontosítás az óránál:) Óra és perc van megadva:) első két szám az óra, második kettő a perc:)
    ...
    4 felé kell szedni, és a 2020-as mamutinvázió sinus cosinus kombinációjának a gyökét kell belőle kitalálni. Ha megvan akkor lehet futni a piacra bevásárolni, mert gigamennyiségként többek közt 2020 trágyát kell leszállítani. A nyeremény természetesen értékarányos, egy [​IMG];)xDxD

Fatther, mimi, H-Anita és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.