Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Azt hiszem Sziszi csak látta (vagy csak Sziszi láttaxD:p), és így írta le nekünk. De aki vizuális típus azoknak van kép isxD;) (ha még nem volt, vagy túl régen)
    Kosár is volt, Bárótól, amit törölnie kellett, mert ahonnan hozta, onnan is a kukába került: (Két növény a képről a snidling/metélőhagyma és az opál bazsalikom a vásárolható kosárban lévő miniatűr kosár pedig a felröppenő.:p) A kosárból vehetünk felröppenő "kiskosarat"
    Három kitehető? "Hörcsög a kosárban", "Éhesmedve", harmadikat nem tudom lefordítani... "útonálló" a gugli szerint, de lehet "bokor/cserje-lopó" (?) xD:pHogy felhő? Arról nem tudunk semmit, de azt érzem ezzel, már visszatérünk a 120 órásokról a kevesebb mint egy naposokra;)
    A grafikák nekem nagyon tetszenek:inlove:, valamilyen hangulatos érzést kelt:music:

( http://xn--farmflsterer-ilb.de/?p=48269 )

Utoljára szerkesztett: 5.8.16
  2. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Többször felmerült már, hogy az anakondát vegásítják, de nem láttam, hogy ezzel kapcsolatosan valami használható információ lett volna a találgatásokon kívűl. Tudunk valamit vagy maradt minden pletykaszinten?

(Szomorú nap a mai, reggel azt sem tudtam, hogy elvált vagyok vagy özvegy, mindenesetre a farmférjem szőrén-szálán eltűnt.... :-( Kíváncsi leszek mit hoz a házasságközvetítő. )

h.lajosvilmos, taga1, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Még szerencse, hogy semmi jelentősége nem lesz :D

4. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia Jónás!

Tudom, hogy még korai, de esetleg sejthető-e már valami arról, hogy mik adhatók--nem adhatók majd be a Top-ba ?:oops:;)

5. kozmatim

kozmatim Járnitanuló

Ebben igazad van de néha elmegy a kedvem tőle,valahogy mostanában nagyon sok vita van

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, abban amit leírtál a vitákról igazad van, de már egy hónapja folyamatosan írjuk az eventhez szükséges állatok nevét, szinte két naponta, vagyis, ha mostanában neked sem volt kedved írni és olvasni, előtte is volt róla szó, elég sokszor. A fészekben pedig apó képei nem vitatkoznak egymással:D
    Szeretik egymást a kutya, hal, tehén és a gágógó ludacska sőt, beneveztek az olimpiára is és egy közös versenyre hívnak mindenkit:)
    Szia kedves Jónás, nagyon szép hétvégét Neked és minden gangosnak:)
    Ennek a hírnek nagyon örülök, abban csak reménykedem, hogy a tp-szorzó bónusz (elég ritka vendég) nem kerül ki az ajándékok közül. Sőt annak is örülnék, ha a szupertrágya bent maradna a többi között.
    Tudhatunk erről valami közelebbit, hogy milyen előnyösebb ajikat fogunk kapni a sütik mellé amit megeszünk?
    Szia kedves Jónás, köszönöm:) Tudtam, hogy lesz valami motiváció ahhoz, még nagyobb kedvem legyen tenyészteni, nagyon örülök neki, többszörösen. Szeretem a tenyésztéseket, még ha váltakozó is a sikerem benne:). Imádom a szép dekorokat, remélem ezek sem fognak hiányozni a farmomról:)

Utoljára szerkesztett: 6.8.16
  7. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

8. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Nagyon jó...akkor nem is kell erre a részére több szót fecsérelni:DVan esetleg más, ami az eventnél gondot okozhat nekünk? :oops:
    A piknik event plakátján szereplő állatokkal vajon érdemes lesz betáraznunk? :oops:Megtennéd, hogy szóra bírod a gömbödet?;):D

9. -gyöngy-581

Szia kedves szomszika:)
    Köszönöm, hogy megkerested:) Jól emlékeztél, igazad volt tényleg volt eventnövény:) Én pedig azért nem emlékeztem rá, mert nem ültettem:D Pajtából teljesítettem azt amit szerettem volna kivenni ajándékként.
    A "Csak most" kategóriába az eventnövény, az "Egyéb" kategóriába a Nublonit por és Nublonit kristály tartozik. A többi kategória egyértelmű. Remélem ezt most is megtehetem majd farmbontás nélkül:)

10. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Ha ilyesmi lenne a kínálat, a célom elérése érdekébe igencsak ki kéne használnom ezt az eventet:) Vagyis jól át kell majd gondolnom, hogyan is lenne jó csinálni:)
    Az eventgaz 40 csp-t ért, egy full töltés (250.000csp) 6250 gazzal volt lehetséges. Ebből 5 L jött ki. Ez minden téren számomra jókat adna. Ez kb 2 ültetés azt hiszem. Én szerintem szánok majd rá kis sztrágyát is, mivel a pajtakészletem most se adom:D De majd ahogy csöpögnek az infók csiszolódik majd a taktikám is:D Az eventgazt csak kiszámoltam, hogy képbe kerüljek róla. Nem feltétlenül azzal gondolkozok az eventbe:)

Most látom, hogy a kitehetők csak egyszer voltak megszerezhetőek:S Ez annyira nem jó hír:S

h.lajosvilmos, Fätum, mimi és 14 más kedveli ezt.
  11. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Jónás!
    Ezekből a tetszetős kütyükből az event alatt csak limitált daraszámot tudunk megszerezni, ugye? :(

12. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre, viszont elkészült az ultimate Farmerama táblázatom. Akit érdekel, aláírásomban megtalálja, használjátok egészséggel! Bármilyen visszajelzésre vevő vagyok! (Remélem, Jónás nem törli, mivel eléggé közérdekű...)

üdv,
    mitnemertesz

13. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

h.lajosvilmos, mimi, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  14. *-ToFarmer-*

Szervusztok,

Mese: ( # 3051 ) , ( # 3053 )
    Évszázados meleg van! A nap égetően süt, olyannyira, hogy a mezőgazdasági munkákat be kell fejezni! Az állatok úgy döntenek abba hagyják a munkát, inkább egy pikniket szerveznek...

Izgatottak, szorgosan pakolgatják a piknikes kosarakat. Csak a legfinomabb falatok kerülhetnek a nyári kosarakba! Mindenki örülve megy... De várjunk csak! Hol legyen megtartva a piknik? Keresnünk kell még egy kis helyet.

Mi lenne szebb/jobb egy strandnál? Széles helyen teríthetnek ki az állatok piknik takarókat. De nem mindenki repdes az örömtől... Kuruzslók (Andi és Fred akik békák ?) szerint egészségtelen és kiszáradhatunk, dehidratálhatunk. Nem béka barát a forró napos strand!

Az állatok felszedelődzködnek és keresnek is egy árnyékos helyet, amit az erdő közelében találnak. Kényelembe helyezkednek a bokrok-cserjék között. Csak Ozzy-nak (vidra) nem tetszik a terület. Attól tart egy szörny lapul az aljnövényzetben, ami bármikor hirtelen támadásba lendülhet. Ezért ideges, remegve, szorongva ül a helyén.

"Na jó, akkor keresünk egy másik helyet..." így döntenek az állatok viszik tovább a piknik felszerelést. Arra van egy kényelmes, illatos hely. Alig botorkálva a réten, szembe találják magukat Gergővel (Farmer Tehén) aki ijesztgeti őket. Gyepet le kell nyírni... Most akkor hova menjünk?

Van még egy utolsó ötletük. A tópartra emigrálnak, ahol a tó partján megtudják rendezni a pikniket. Mindenki talál magának megfelelő kényelmes helyet. Ez itt egyszerűen tökéletes: Nincs túl meleg, se túl hideg. Nincsenek sötét bokrok ahol szörnyek lapulhatnak, áldozatra várva, lesben állva. Az állatok boldogok, nagyon élvezik a pikniket.

Mesének vége,
    apropó szörny a bokorban a tegnapi hsz-emből:
    Akkor ez lesz az útonálló a cserjében szörnyeteg stb.

Közérdekű statisztika: 313 ezren játszanak a játékkal aktívan (igazán) , 18. helyezett az ingyenes online böngészőjátékok közül. A BP pedig a harmadik a a böngészős játék kiadók közül. ( # 16195 )

15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm .. ez országos adatnak túl jó:music: ... Nemzetközinek ... elég gyengusz :wuerg:

16. *-ToFarmer-*

Újabb piknikes képekkel/hírekkel szolgálhatunk:
    A növények fázisai:
    1. Snidling/metélőhagyma: 2. Opál bazsalikom:
    [​IMG] [​IMG] Tegnapiról lemaradt a felröppenő képe:[​IMG]
    A három kitehető animációval:
    1. Hörcsög kosárban: 2. Éhesmedve: 3. Útonálló, cserje-bokorból kiugró szörny, étellopó stb:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Az event matricája:

Szerkesztés: Forrás: http://xn--farmflsterer-ilb.de/?p=48269

benedekbobe63, Kincső52, Peszi2 és 18 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Gangosok

Szia Sziszi

Lengyel oldal : FORRÁS

Valahogy szóba került a medve , meg különböző termények
    Mogyoróvaj , méz , meg még egyebek.

De nekem nem ez furcsa , hanem , hogy azt beszélik , hogy csak 300.000 aktív játékos van.
    És csak 25 millió volt a bevétel ebből a BP-nek.
    Utána néznél? Az egész oldalt megadtam forrásnak.

Meg ez is közte volt

Aloha ToFarmer

Látom te már hoztad.:p
    De 50 millióbol csak 313 ezer?
    De ez akkor azt jelenti , hogy 1% se játszik a játékkal?o_O
    Mert az 500.000 játékos lenne csak. :p
    Ez nekem magas. o_O:wuerg:

18. JósJónás

Szia!

Nem hinném, hogy egy ganglakónak bármi nehézséget okozhatna majd az esemény 8)

19. JósJónás

Szia!

Sajnos :(

20. -gyöngy-581

Szia kedves Jónás:) Ennek a hírnek kicsit elszomorító hatása van, biliben volt az álmom, hogy ismétlődik a pacis dekor esete:), de már felébredtem sajnos:). Az amit megszerezhetünk belőle az egekben fog csücsülni, egy pamacson?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.