Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem tudom, ki hová fogja tenni, de lóg az eső lába :D

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen ez nekem nagyon jó hír:)

3. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Jónás!
    Köszi a választ! :)
    Maradjunk még egy picit az ehavi dekoroknál. :music:
    A kalendáriumban is lesz? Ha igen, te milyen minősítést adnál neki?

4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Jancsika!
    A Németek és a Lengyelek szerint is kellenek termények a Piknik eventen :) A méz azért került szöba, mert a plakáton medve is szerepel....mondjuk, méhek is:p ha a képen levő állatokat nézzük...kellhet birkagyapjú, angóragyapjú, mosómedvemaszk, szarvasgomba, kecsketej ..... de csak akkor, ha jó az irány;)

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Sziszi

Mintha emlékeim szerint , ezt mintha már megmondtam volna nem?:music:
    Aki akarja , visszakeresheti hozzászólásom régebbről.;)
    Gyümi event .: gyümölcsök
    Óltárolók : tenyészállatok.
    Foci event : pajta .
    Mélytengeri event : gyümi és pajta.
    Mostani event növények gyümi.
    Sport event 4 állat .
    Nublon : pajta

Ha igaz az , amit írtál , én megmondtam :D
    Ha nem igaz , akkor tévedtem. :p

Totális pajtaürítő eventek a topp előtt :cry:

h.lajosvilmos, Peszi2, marcsi152 és 12 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika:)
    Ha kong a végére, az ürességtől eljárjuk [​IMG] az üres pajta táncát:D:music::cry::D

7. HéricsBáró

Észrevettétek , hogy mostanában egyre gyakrabban vannak ugyanolyan , hasonló kitehetők? :p
    Jó , oké. Ez csak 3 db . De asszem ilyenből , hasonlóból több is van ,csak még nem találom. :cry:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Aloha Gyöngy

Határozottan eddig ilyen eventek voltak erre fele:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Kincső52, Peszi2, iboly54 és 19 más kedveli ezt.
  8. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Ahogy elnézem a sportos is ilyen lesz, megspékelve közös bedobásdival, remélem a közös lónak majd nem lesz túros a háta!

Peszi2, mimi, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  9. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok Mindenkinek a Gangon!

Nagyon régen jártam itt... és még régebben írtam.
    Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, de főleg Sziszinek a folyamatos tájékoztatásért és Zsunak a nagy és hasznos beszélgetésért :)
    Próbáltam visszaolvasgatni, de kb. 5-6 oldal után feladtam, mert kétségek lettek úrrá rajtam. :oops:
    Annyi itt a feltörekvő jós, vagy inkább önjelölt tudós, hogy már nem is tudom, jó helyen vagyok-e??? ;)
    Remélem azért tt még Jónás az "úr"!? Vagy a tavaszi költés alatt sok tojás volt a fészekben és mind ki is kelt?
    Az a kérdés, hogy ki tanul meg ezek közül repülni is :p...
    Próbáltam érdeklődni a körhintánál, de ott állandóan vagy alszik, vagy szórakozva pörög mindenki 8)

Azért nagy örömömre történt az utóbbi időben sok jó dolog:) Tehát jöjjön itt néhány pletyka, hogy ne legyek off ;)
    Pl.: megtaláltalak a fórumon Nóci és pont olyan szép és fiatal vagy, amilyennek elképzeltelek :)
    Genka53 és Bözse elérték a 100-as szintet!!! (Gratula!)
    Sikerült rózsaólakat készítenem (terményeseket is)!
    Jó cseréket tudtam csinálni az utóbbi cserenapon :)
    2 aktív, cuki csibém is van :)
    Bözse újabb gangos bulit szervez :)))
    Nagyjából képben vagyok (köszönhetően Sziszinek) az elkövetkezendő eventtel kapcsolatban :)

Remélem a továbbiakban sűrűbben Veletek tudok lenni, mert hiányoztatok ám :)

Ps: Anno Többeteknek megígértem, hogy az aláírásomba beteszek egy képet a kamionról, amit most vezetek.
    Nagyon megkésve, de végre ott a kép :)
    (A változás annyi, hogy a pótkocsinkat fehérre cserélték. Ha lesz róla fotóm, akkor cserélem...)

10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Coff66 :)
    Valóban nagyon régen jártál mifelénk. Nem tudtam elképzelni, hogy a kamionnal világ körüli útra mentetek-e és valahol a bennszülöttek elrabolták a kamionodat és/vagy téged királynővé koronáztak és ezért végleg ott fogtak-e ;), vagy egyszerűen nyaralni mentetek net-mentes helyre, teljes kikapcsolódásra, mert nem szoktál ilyen hosszan elmaradni :) ;). Lényeg, megkerültél, és megint itt vagy :D. Köszönöm a 100-hoz a gratulát, meg a segítségedet, amivel te is hozzájárultál :D. Két másik farmom is a 100-as felé tör, most vannak félúton 99 és 100 között. Azok sebessége kissé lassúbb, (nincs cica-kavalkádjuk), de hát nem lóverseny ez;). Viszont az eventek mindegyiken mennek, ami TP gyűjtés szempontjából ugyan veszteséges, ellenben egy csomó más hasznos (vagy annak látszó xD) dolog meg bejön. Felhőket meg bűn lenne kihagyni xD.
    Gyere gyakrabban, (ha tudsz), és további jó játékot! :D:inlove:

11. HéricsBáró

FORRÁS

Brémai muzsikus event.:D

SzabadEurópa, Kincső52, Peszi2 és 19 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt ;)
    Nézegetem a naptárt8) ... Olyan üresnek tűniko_O ..... Valóban lesz 2 eseménytelen napunk a jövő héten ? :eek:

13. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Coff!:)

Örülök, hogy legalább bekukkantottál:D A radîrpók aktiválása előtt láttad volna.......talán még az írástól is elmegy a kedved.xDo_OSzerencsére Jónás nagyon jó "gazdája" a gangnak ;)Bár, én már láttam a kamiont, de mindig rácsodálkozok a szuper járgányodra, :Dbelevaló csaj vagy ;)Aki meg nem hiszi, járjon utána8);)
    Most néztem a lúd pajtaértékét, csak 45o_O te jószagú málnabokor, mennyit kell ebből majd beadni? :wuerg: tehén 189....hal 312....kutya 450....

14. -Holdfeny-.

Remélem a pajtaértékhez igazítják a mércét ;)

Peszi2, mimi, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ez a halacska bizony már a bográcsban rotyog :( :D

16. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Sziasztok!
    Még véget sem ért az egyik event, már kezdődik a másik :p Az aug. már ilyen lesz...
    Engem most a sport eventre való felkészülés érdekel, de kicsit belekeveredtem a visszaolvasásokba...
    E fenti kép miben segíti az előkészületet? Mivel készüljünk a sport eventre?

missuzy_53, mimi, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  17. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Az állatok oké, a mennyiség sokkal sokkal több;)

18. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Köszi!
    Tehát (a pletykások) ezekből az állatokból készüljenek... sokkal... HAJRÁ

19. -Holdfeny-.

sokkal :music:? mégis mennyire sokkal ? :music::eek:o_O

20. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia:)
    Attól függ mi a célod velük:D;)
    Ha tenyésztünk is sok(k) kell, ha csak alapozunk akkor meg húúhhaa:D:D