Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Aloha!
    A csilllampor-illatszertar a pillango allatkahoz tartozik ;)

Mikulás48, -W-595-, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jóvó evestévét kívivávánovok mavagávánavak Jóvónávás avapóvó .

Ava kivincseves eveveventbeve kevell evevevent növövévény?

Ez elég cinegés?:D

Ez egy elfogadott , helyes írásmód .:p;)

Utoljára szerkesztett: 7.8.16
    hadebuda, Mikulás48, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  3. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! Benéztem nincs -e fúróm,de helyette 1 új barkácscuccot találtam,szerszámok névvel? Tud róla valamit valaki?? Mit-miért-minek?

mimi és sziszi1965 kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Farmeres53

Én nem tudok ilyenről :D

Muti muti muti :p

Egyáltalán mi a neve? :inlove:
    Aloha Magdi06

Azt hittem valami olyan , amiről nem tudok .:(:cry:

Utoljára szerkesztett: 7.8.16
    wiktorka17, marcsi152, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A szerszámot a ajándékok között/elhasználódott/ találhatod ,csak ki kell váltani .Eddig is volt,az nem új!.

Marika312 és genka53 kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Hi!
    Nem hallottál még zátonyokról? Korallzátonyról például.
    Meg 100 m függőleges part alatt sem lehet kikötni. Illetve lehet, csak utána roncsderbi következik.

revaa, Mikulás48, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, ha van tyúklakod, esetleg aktív lett az új mostani eventben megnyerhető felhőd, az is ad szerszámot, (de a régebbiek közül van ami ezt ad, 10 darabos csomagban) Ezek a vázaikon alatt halmozódnak az elhasználódók között, ahol a termékeket is megtalálod. Ha rákattintasz a rendszer kicsomagolja, és megtudod pontosan, hogy milyen szerszámokat és hány darabot rejt összesen a csomag. Nálam is szaporodik már egy ideje:)

8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

HéricsBáró, mimi, zsuzsa514 és 19 más kedveli ezt.
  9. Kincső52

Kincső52 Haladó

Szia!
    Letöltöttem a Farmerapedia Public fájlt, nagyjából átnéztem, és tetszik, szerintem jól használható. Nagyon szép munkát végeztél. Gratulálok!

mimi, mitnemertesz, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  10. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

wiktorka17, emocy91 és Hermione72 kedveli ezt.
  11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Olyan lesz, mint a cserenap: ami ott van a listán, az igen, ami nincs, az nem.

Kaptunk hivatalos listát több változatban (amitől a tesztszerveren lévő állapot is eltér), így nem lehet 100% biztonsággal előre kijelenteni, hogy pontosan mi kerül majd be a kínálatba.
    Pontatlan (hiányos) listát pedig semmi értelme publikálni.

HéricsBáró, mimi, _Cygnus_ és 20 más kedveli ezt.
  12. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Köszi szépen a választ!
    Igaz szerencsére nem nagyon vannak hiányzó kitehetőim, de akkor is izgi lesz, mikor kiderül :)

13. -gyöngy-581

Szia, tartok tőle, hogy nálam sem sok jelenik meg, mert azt hiszem nem hiányzik semmim sem, de kíváncsi leszek rá, hogy jól gondolom-e, mert annyi felhőt kéne végig lapoznom, hogy elment tőle a kedven. Inkább megvárom azt, hogy kapok-e ajánlatot dekorra:)

14. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Kösz a válaszotokat,van 228 aji dobozom és 1 csomó másik xxl barkácsom, de ez a pajtában jelent meg ezért hittem hogy valami uúdonság, lehet valamelyik csibém küldte ajiba.

15. -gyöngy-581

Ha a csibéd küldte volna akkor felugróablakban tételes felsorolásban megmutatja a rendszer, hogy kitől, mit és hány darabot kaptál az adott barkácseszközből. (persze csak, ha be van kapcsolva az értesítőablak). Ennek a barkácscsomagnak máshol kéne keresned az eredetét, ha még érdekel. Nem újdonság, talán már több, mint egy éve játékban van hogy csomagban is kaphatjuk. Megjelenik a pajtában is és a vázaikon alatt is, ha minden igaz:)

16. doraemon24

doraemon24 Törekvő

Hát ha a gesztenye sorra nem lehet megvenni a kitehetőket,akkor nincs sok értelme :(

sziszi1965 és varga1234 kedveli ezt.
  17. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Szia! Felhősorok adhatnak szerszámot, ezt gyűjti Neked a rendszer. Azt nem tudom, hogy egyszerre bontja-e ki, vagy részletekben.

Szülők napja felhősor (Felhősor akció: 2015.05.07 -05.11.)

• Lezárási idő: 9:00 óra
    • Jutalom:
      • 2600 Bahamarama TP
      • 5 db barkácscucc (5 db szerszám)
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Apu pihenője, Mosómedvemama, Nagy család)
    Ez pedig a mostani event felhősora. Ez is pajtában gyűlik gondolom:

Csibész lovagoltatás felhősor
    • Lezárási idő: 120:00 óra
    • Jutalom:
      • bahama szinted x350 BTP
      • 35.000 TP
      • 10 db szerszám
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Álomhozó csillag, Léggömbexpressz, Édességdoboz, Kis cowboy.)
    Én erre várok, de ez megvásárolható volt anno. Akkor nem tartottam fontosnak, de most már jó lenne. A dekor elemek csak a menüben porosodnak.

Fraggle Rock felhősor
    A felhősor ára 59 farmarany, ekkor külön egyénileg tudjuk a ráilleszkedő elemeket beszerezni további vásárlással.
    Ha csomagban vásárolunk 5,99€ (840 Ft), akkor a kihelyezhető tárgyak is és a felhősor is a tulajdonunkba kerül.

• Amit ad: 1500 TP
    • Lejárati idő: 8 óra
    • Tematikus felhősor (csak a megvásárolt tárgyak helyezhetőek ki rá)

HéricsBáró, mimi, Kincső52 és 10 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia Rózsika, köszönöm, hogy megmutattad a két felhőt, mert nem emlékeztem rá, hogy melyik régebbi felhőm ad csomagot. A rendszer ezeket nem bontja ki, csomagban számolja, a gazdáknak kell a vázaikon alatt kibontani, ha használni szeretnék. Sajnos minden darabját kibontja, ha rákattintunk a használom feliratra, nem lehet szabályozni, hogy hányat nyisson ki:)

HéricsBáró, Mikulás48, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  19. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szívesen. A mostani nem számottevő, mert ritkán aratjuk, de az elsőből már összegyűlt majd nem 11 ezer darab szerszám + 10 XXL barkács.
    Kedves Jónás! Várhatunk-e mostanában (1-2 hónap) új szerszámot? Persze a fúrón kívül. xD

Mikulás48, Fatther, missuzy_53 és 7 más kedveli ezt.
  20. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    A felhő/kitehető vásár mindig FA-as. Ha elkezdődik, látni is lehet melyik kitehető mennyibe kerül.
    A cserenap nemrég volt, biztos kell majd rá várni egy darabig:S
    Én 1-2 hónapon belül nem számítok rá :(

Mikulás48, -orgona-, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.