Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, nem szeretnélek kiábrándítani benneteket, de Jancsika üzleti és távlati céljai közé tartozott az anakondatáp változása, semmi más alapja nem volt. Marad húsevőnek a kedvenc kígyónk továbbra is.
    Mindenhol ültethető lesz az eventnövény, az egész farmon.
    Én nagyon jól elvagyok event nélkül is, nem rajongok túlzottan értük, bármikor hajlandó vagyok lemondani egy eventről akkor is ha fut, ha meg nem fut akkor még jobban érzem magam:D:oops::D. Dolgom a farmon akkor is van, ha nem találnak ki nekem semmi új feladatot, elég a régiek között válogatni. Jó neked, hogy teli a pajtád, üres a gazdaköröd nincs semmi dolgod event nélkül:D:music::p
    Szia kedves szomszika, a szívemből szóltál:D

Lillapilla73, Peszi2, Mikulás48 és 16 más kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Drága :) Ugye? Nincs hajtás pajtás, és van idő egy csomó mindenre. Tetszik ez most nekem. :) Az ilyen időszakok juttatják igazán eszembe, hogy miért is szeretem ezt a játékot :inlove:

Peszi2, Mikulás48, inanna11 és 14 más kedveli ezt.
  3. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Nincs tele a pajtám, tele van a gazdakörim feladatokkal, de nem ezek motiválnak. Nekem a cél nélküli (csak azért, hogy több legyen) termelések unalmasak, ezért is hagytam abba évekkel ezelőtt a játékot. Én kimondottan élvezem az eventeket :)

Köszi az infókat az eventnövény termelési területeiről :) Meg a fránya anakondáról...

A pink ólak jók lennének az ólválogatáson. Engem még az új valdemáros nyeremények is érdekelnének. Oda már aztán tényleg beférhetne néhány fúró! :D

Peszi2, Mikulás48, inanna11 és 12 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Szomszédom Gyöngye

Ez még onnan eredt , amikor volt egy kérdőív az állatok tápváltozásásról

Valamelyik külföldi oldalon beszelgettek utána a kígyó táp változásáról:inlove:

Megkérdeztem Jónás apótól , ha berakok 3X999 db tápösszetételt , és átváltják , akkor jól járok e ?:p
    Azt válaszolta érdemes megpróbálni. De azt már nem mondta , hogy meg is teszik.

Kb ennyi volt 3 hónapja :cry:

h.lajosvilmos, Peszi2, Meellcc és 12 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Kedves tápgyártó barátom, pontosan emlékszem rá, hogy mi volt az előzménye.:D Sokáig jártad körbe körbe ezt a témát megerősítés nélkül. Mellesleg akkor gondolom mindenhol téma lehetett a táp változása, hiszen minden országban lehetett szavazni rá. Már olyan sokszor szavaztunk olyan dolgokra amiknek később semmi látható nyoma nem volt/lett a játékba. Én nem akartam változást, ezt az oldal erősítettem. Mostanában viszont itt a gangon előkerült, lehet, hogy Te kérdezted meg? A válasz pedig cáfolat volt :)

Peszi2, Mikulás48, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  6. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Próbálom picit összeszedegetni, amit a piknikről mondott Jónás. Háááááát, nem egyszerű feladat. :D
    --------
    Ha visszakeresitek az alábbi 5 hsz-t, akkor a kérdést is látjátok hozzá. Nekem ez az 5 idézet azt mondja, hogy a mesében szereplő állatokat inkább adjuk el addig, amíg mások hisznek a mesében. :p A pajtából beadandók pedig a farmos vetőtábla első sorából lesznek (a vizilótáp pedig a bahás vetőtábla első sorából) és a mennyiség sem lesz vészes.

--------
    Az alábbi mondat pedig a sokunk által "nem kedvelt", agyonbonyolított beadási technikára vonatkozik.

--------
    Az eventgaz mennyisége harminc lepedő alatt lesz az alábbiak szerint.
    --------
    Az én olvasatomban: minden területen ültethető az eventgaz és nem rövid érésű lesz.
    Jónástól ennyit találtam. (Szóljatok, ha kihagytam vmit és beleszerkesztem.)

Ezekben a mondatokban nem találtam semmilyen utalást termény beadandóra. Ha mégis lenne, akkor minden bizonnyal olyan mennyiség, ami Jónás szerint szóra sem érdemes.

Jónás! Amit leírtam, az rendben van? Jól értettem mindent? Az 2 utolsó mondat is helytálló?

Utoljára szerkesztett: 14.8.16
    h.lajosvilmos, Peszi2, Meellcc és 19 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Mások a céljaink ebben a játékban, ebből fakad az ellentéte annak amiért szeretünk játszani és amiért "küzdünk".
    Én úgy emlékszem, nem most hanem amikor régebben, először hozta valaki a mesét -kb egy hónapja, vagy valamivel kevesebb ideje-, hogy Jónás nem bólintott rá a terményekre, illetve azt mondta, hogy egy gangost nem hozhat zavarba a beadandók köre.

8. HéricsBáró

Erre én is emlékszem.:inlove:

h.lajosvilmos, Meellcc, Mikulás48 és 7 más kedveli ezt.
  9. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

A hsz-t is megtaláljátok hozzá? Beletenném a többi közé, hogy teljes legyen a kép.
    (Én nem találtam többet, ami erre az eventre vonatkozott volna.:oops:)

h.lajosvilmos, Meellcc, Mikulás48 és 5 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

De ezt már beraktad .

h.lajosvilmos, Meellcc, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  11. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

De itt szó nincs terményekről. :music:
    Ti erre gondoltatok, vagy vmi másra?

12. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Szerintem ez így van jól :) Nem mondom, hogy nem idegesít az a sok rám váró feladat a gazdaköriben, de élvezni akarom a játékot, nem gyötrődni rajta. Éveket kell behoznom még, hosszú lesz az út és élvezettel akarok lépkedni rajta :)

Köszi az összefoglalót, nemzsu! Akkor nem lesz egyszerű :oops:

Már meg akartam köszönni a gangosoknak a sok segítséget, ha nem súgjátok meg előre, hogy milyen állatok kellenek a mostani eventhez, nem sikerült volna! :)

Bocs, ez eléggé off lett, maradok inkább az olvasásnál, pletykákat úgysem tudok. Sajnos.

13. -gyöngy-581

Szerintem itt Sziszi kérdésében van a kulcs nem is annyira Jónás válaszában, bár az is sok mindenre enged következtetni:)

h.lajosvilmos, Meellcc, Mikulás48 és 8 más kedveli ezt.
  14. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Várj csak! Szerintem meg pont, hogy egyszerű lesz. ;) Termelhetsz minden területen. Nem kell búvárkodnod, meg cumiztatnod, meg baltát dobálni stb a beadásnál. A pajtát nem veszi igénybe nagyon.

----------
    Jaj, Tinie Tempah nyomja a bulit a Szigeten, már zsong a fejem. :cry:-.-:mad:
    Ahhoz nem elég hangos, hogy élvezetes legyen, de ahhoz nagyon hangos, hogy fejemben lüktessen a basszus. :(

Igen, értelemszerűen én is olvastam Sziszi kérdését. De abban az állatokra kérdez rá, nem a terményekre.

15. -gyöngy-581

Idézet Sziszi kérdéséből: "Van esetleg más, ami az eventnél gondot okozhat nekünk? :oops:"
    Én erre gondoltam.. Utána még többször elhangzottak a termények, kérdésként, de nem kaptunk bólintást rá.

h.lajosvilmos, Meellcc, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  16. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Asszem megyek aludni.-.- Mert már kezdem nem érteni, hogy ki miről beszél.
    Én úgy értettem, hogy Sziszi azon mondata, amit idéztél a (mostani) tenyésztős eventre vonatkozott és utána váltott témát a piknikre.
    Továbbra is azt mondom, hogy terményekre nem találtam semmi utalást Jónástól.
    Emlékeim szerint Zalán hozott vmi képet, amiben tejes pohár szerepel. Jónás arra sem mondott semmit.
    Már bánom, hogy a terményes témát szóba hoztam egyáltalán. :oops:

Utoljára szerkesztett: 14.8.16
  17. HéricsBáró

Nem menj aludni , hisz te vagy az Egyik legjobb Gangos köztünk.;)
    Amúgy , amit kérdeztél , nem találtam még semmit. :cry:

h.lajosvilmos, Meellcc, Mikulás48 és 8 más kedveli ezt.
  18. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Legutóbb nagyon benéztem a vizilovat az ólválogatásba. Ezért bogarásztam végig Jónás írásait, nehogy kifelejtsek valami fontosat, vagy félreértsek megint valamit.

19. HéricsBáró

Tévedni Gangos dolog.;)
    A sündisznó is megmondta , amikor lemászott a keféről. :cry:

h.lajosvilmos, Meellcc, Kincső52 és 11 más kedveli ezt.
  20. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

"De fő az élvezet!" - mondta, és visszamászott. :p

h.lajosvilmos, Meellcc, Kincső52 és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.