Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Már most szólok , ha a Nublon eventről érdeklődsz , pont a 400. oldalon van.;)
    Most találtam meg. :inlove:
    Abban 100%-ban benne van minden . Asszem .Szerintem. Kb. Nagyából. Körülbelül. :p
    Neked válaszolt Jónás apó. #7998

h.lajosvilmos, Meellcc, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Bizony, eléggé :)

h.lajosvilmos, ljanika6, Meellcc és 14 más kedveli ezt.
  3. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Lehet, hogy a mostani ólválogatáson nem farmos, hanem bahás ólakat lehet majd megszerezni? Tigris, flamingó, ilyesmik. Lehet, hogy már volt ilyen tipp korábban, vagy nagyon nagy h....séget kérdezek, akkor bocsánat... De számomra olyan logikus az Ólválogatás 1. és 2., hogy egyik farmos, másik bahás.

Meellcc, wiktorka17, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  4. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Na, egy a lényeg a levelezésetek alapján: ne nagyon számítsunk rá. A másik lényeg: csak abba szóljak bele, amivel kapcsolatosan minden hsz.-t elolvastam, vagyis semmibe. Na, de akkor honnan lenne az alaptalan pletyka?xD ( Bár a valóságban nagyon messze áll tőlem a pletykálkodás.)

h.lajosvilmos, Meellcc, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

Szia!

Jól emlékszel, nem volt bólogatás rá.

6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ezt kérdeztem Jónástól.... a most zajló eventtel kapcsolatban....
    Szerintem Jónás válasza a hsz-em első felére vonatkozott.... A második kérdésre nem kaptam választ....aztán pár hsz-el lentebb szóbahoztam a terményeket, de nem firtattam továb....pedig lehet kellett volna, akkor talán most nem lennénk megkavarodva:music:

Utoljára szerkesztett: 14.8.16
  7. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Még a nevek felbukkanásakor utánuk néztem. Az elefántlábnak a másik neve: buzogányfa;)
    Nohát, azért kék dőlt és "macskakörmös" a "tudjuk" szó.:p Zölddel csak nem írhattam, hisz eddig is tudtuk, nem vicc, tény:cry:xD (De azért csak valami (semmi:music:), hogy az egyik német hivatalos oldal, azzal zárta, hogy most a terményeken lesz a rivaldafény:p Pont ma Gretag is úgy válaszolt:oops: ( # 16244 ) A lengyelek még mindig a "mesébe illő"xDxD állatokat hiszik (azt valamiképp Jónás "cáfolta") és a terményeket. )
    Gyermekláncfűből készüljetek emberek (kutyatej)!! De anyatej is megfelel a piknikrexD
    Ha fordító nélkül nézed, Kielius "sziával" köszön, kezdi hsz-ét.;)

Tehát még nem tudja a választ. (a kérdésre ami az volt, hogy: Mi a véleménye erről a fáról, olyan lesz-e mint a polipcsápfa?)
    A fa elég rejtélyesnek néz ki és egy picit ijesztő is! Annyira, hogy jól is érezheti magát a teliholdas terület földjében. Gyökereivel megkapaszkodva:D Kinyitotta a könyvét, a varázskönyve pont ezen az oldalon nyílt ki.
    Alex, nagyon jó szemed van:inlove: A kép referenciájának, a "kedvenc" fádat és mindenki első fáját adta meg. (http://www.farmeramafans.de/neues-design-fur-apfelbaum-und-icons/)
    Ja, azzal zárta, hogy ez nem nagy válasz a kérdésre, de az öreg könyv így is elég sokat "elárul"!
    Másik hszében ( # 3003 ) azt mondja, valamire nagyon hasonlít (almafa) de megmutatja démoni oldalát is (a képen megjelenik egy koponya/mérgező jel a kémiában) Viccesen vagy nem de azt mondta, nem közelítene hozzá, az életébe kerülne:wuerg:xDxD
    Én most belezavarodtam. Gyöngy megállapítására, hogy nem volt bólogatás a terményekre, Jónás válasza a fent idézett. Ez így magában igaz is (szerintem) Nem volt terményekre válasz, mert utána beszélt Báró és Sziszi a mogyoróvaj, méz 'satöbbiről'
    Viszont ez a gangosnak nem okozhat nagy gondot, Sziszi "gondot okozhat-e" kérdésére ment. Vagy az állatokra, de termény szempontból az mindegy, mert így is úgy is nem a terményekre a válasz a nem okozhat gondot.
    De nem a terményektől fogunk csődöt mondani... (ha lesz és sok mennyiségben)
    Hajrá magyar párbajtőr csapat!

h.lajosvilmos, Gio, Meellcc és 14 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

Szia!

Azért lesz aki a szívéhez kap, amikor meglátja a kért dolgok mennyiségét.
    Hipp-hopp le lehet majd termelni ha valaki akarja, de lesz biztos, akinek nem fog jólesni;)

h.lajosvilmos, ljanika6, Gio és 17 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Aloha ToFarmer

Nemcsak te zavarodtál bele.:cry:
    Konkrétan és már azt se tudom , melyik hozzászólás milyen időrendbe van , mert ha sorba olvasgatnám , emberlány legyen , aki kibogarássza. :p

h.lajosvilmos, Gio, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

Szia!

Nem baj az, tökéletes kiránduló idő van.

Egyébként termény pont annyi fog kelleni, mint vadállat ;)

h.lajosvilmos, ljanika6, Gio és 18 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Jó estét Jónás apó
    Emlékeim szerint , amikor valaki megkérdezte , hogy a képeken szereplő állatok kellenek -e , azt válaszolta , hogy ha a piacra akarjuk eladni , akkor igen.
    Én ebből azt szűrtem le , hogy állatok nem kellenek.

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szép estét kedves Jónás:)
    Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy miért, de nekem inkább pajtás növények járnak a fejemben beadandóként, mint az egyebek. Azokból fog szívritmus zavart okozó mennyiséget kérni, jól érzem?

13. HéricsBáró

Összegyűjtöttem mindent Nemzsu , ami még eddig jött hozzá

Jelenleg így érzem magam , mint ez a fickó.

Ez a viziló eledele , hogy mit fog enni.

Ez Nemzsu összes Jónás Hozzászólása : https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.13788/page-480#post-554424

Hogy lesz e termény-e

Szóval valamiből sok kell .
    Itt a vizilóra gondoll éppen Jónás apó?
    Nem akarok szívrohamot kapni :cry:

h.lajosvilmos, ljanika6, Gio és 13 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Értem én, hogy nem szeretnél szívbajt kapni:)
    Vegyél a vetőtábla elejéről minden növényből pár ezret, jobb gyógyszer, mint bármi más:) Ha még sem kell most, mert megcsal a megérzésem, az sem baj, jó lesz legközelebb:D
    Valami miatt úgy emlékszem, hogy szó volt már erről a vizpaci kajája mellett, hogy nem ugyanazt, eszik, de mindkettő onnét válogat:)
    Szép álmokat jó éjszakát mindenkinek:)

h.lajosvilmos, Gio, mebajah és 11 más kedveli ezt.
  15. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Hipp és hopp, csak növényt tudunk letermelnio_Onem is esik majd jól, ha a szupertrágya készlet bánja:wuerg:
    Azt már feltételezni sem merem, hogy állatot nem kér az event.....(milyen lenne már egy pikni event piknikezők nélkül) :Da plakáton csak a medve vadállat, és gondolom, nem egyedül fog piknikezni;) esetleg bahás állat/ok is szóba jöhetnek? :oops:Termények közül, talán a pikniktakaró és evőpálcika? :)

16. JósJónás

Ha azt szupertrágyázva akarod letermelni... :D:D

Ejnye, elég sötét van már odakint, nem félted a többieket az erdőben, még inkább beljebb kergeted őket? :D :p

17. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia Gyöngy!
    Nem szeretnélek én sem kiábrándítani Téged, de Jónás tett említést az anakonda vegetáriánussá válásáról....
    Vagy én ezt a kacsintást és napszemcsis barifejet félreértettem??? Jónás nem szokott félreérthető lenni, max. nem érthető (leglábbis nekem:) ) ;)

_Cygnus_ írta:
    Szia!

Kérdeztem én ilyen sokat?xD Ha jól értem, akkor szigetes növényeket és fákat is kérnek.
    Remélem, az arcpakoláshoz a hosszú, zöld zöldségünket használjuk.:)
    Ha az anakonda nem eszi meg... ;)8)
    Általános útmutató hírszerzők számára

JósJónás, 9.3.16 Jelentés

Kérlek áruld el. hogy az eventek kihagyásával hogyan fogsz a felhőkhöz hozzájutni??? Engem ez érdekelne, mert én is kihagynám néha :)))
    De egyébként minden csavarjával és nehézségével együtt azért csak élvezetesek ezek az eventek. :) Ha másért nem is, de legalább napokat-heteket lehet találgatni róluk a gangon ;)

Ez az összegzés nagyon tuti, ebben sok infó el lehet rejtve. Köszi :inlove: Akkor mosómaci??? ;):pVagy bagoly légyszi ;)

-------

Szia Jónás!
    Eddig nem céloztam a kérdést konkrétan Neked, de most megteszem ;)

Galagonya és testvérei várnak valami különleges küldetésre mostanában? :p

h.lajosvilmos, Gio, wiktorka17 és 13 más kedveli ezt.
  18. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Az első ajándék 16 bájital

h.lajosvilmos, Gio, wiktorka17 és 10 más kedveli ezt.
  19. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Bocsi ez nagyon jó! Már majdnem fellapoztam a bibliát! JósJónás 9.3.16 Jelenések!
    Jónás és tanítványai így együtt a gangon! Vezess minket mester e rögös úton az igazság felé!Világítsd meg elménket!Mi pedig hirdetjük az igét!

:D:D:D

iboly54, H-Anita, steve223 és 26 más kedveli ezt.
  20. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Volvo FH500 az ;) FH: mint Fent a feHők felett xD Szóval ezzel már mindent mident begyűjtök :)))
    Hogy én se legyek nagyon off: a piknikről akkor már mindent lehet tudni? Ha igen, akkor bagolyért kell folyamodnom :)

Szia Jónás!

Nem tervez a BP olyan eventet, amikor a felesleges kitehetőket lehetne betenni pl. vonatoztatni egy másikért cserébe??? Annyira jó lenne megszabadulni egy-két dologtól, egy esetleges "tuti" kitehetőért ;)

Utoljára szerkesztett: 15.8.16
    iboly54, h.lajosvilmos, imi010 és 21 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.