Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én is utána néztem, először a Halloween naptárból nyertünk egyet fejlesztéssel együtt. Én Jack boltjából sokkal később váltottam ki pár fát, amikor már a gazdakörrel is végeztem:)
    Úgy látszik még rémfa ügyben is több út vezet A Rámába:D

2. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ez az amiben Te dönts drága Coff.:)......Jónás szokta mondani....sosem árt ha tele a pajta ;)

Utoljára szerkesztett: 15.8.16
  3. csontkovácss

csontkovácss Járnitanuló

Az általad linkelt első 3 feladatsorban 1-1 XL-es polipfa fejlesztést lehet szerezni. Alapfát nem. A teliholdas linked pedig a kutyaelképzőbe visz.

4. -gyöngy-581

Miss Biogenezis
    4. gyémánt, polipfa

Világítógomba
    3. gyémánt polipfa XL
    Kutyaelőképző iskola: 3. gyémánt polipfa XL
    Én ezeket találtam benne bocsánat. Bármelyikre kattintasz csak görgetned kell az egeret és megtalálod mind a négy küldetést:) Sajnálom, ha az Eciklopédia nem adja be nálad ugyanazt amit én látok:)

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Coff FORRÁS

A Németek sem tudják egyenlőre , hogy a rákfelfújt a teknősleves , és a tukáncomb valóban rendelés e .:cry:

H-Anita, Peszi2, h.lajosvilmos és 13 más kedveli ezt.
  6. csontkovácss

csontkovácss Járnitanuló

Elnézésed kérem, mindegyik link a kutyaelképzőbe irányít most már.

7. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Jancsika!
    A szándékos megzavarást itt mivel büntetik?;) Kikapsz, ha még jobban összekuszálsz xD

mimi, Peszi2, Shirkán53 és 15 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szerintem még a játék kitalálói is csak most találják ki, hogy mit fogunk majd tenyészteni:oops:xD:cry:xD

H-Anita, Peszi2, h.lajosvilmos és 11 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Mégis mivel vezettelek félre ? :cry:

10. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

"rákfelfújt a teknősleves , és a tukáncomb valóban rendelés e"
    A teknős is megterhelő infó volt nekem, erre tálalod a rákfelfújtat és tukáncombot is? Ennyi kaja megfekszi ám a gyomromat! ;)xD
    A pincér pedig kifejezetten dühös lesz, mert ki sem tudom fizetni ezt a sokmindent...
    :D

mimi, revaa, Fatther és 15 más kedveli ezt.
  11. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Nagyon szépen köszönöm! :)

mimi, revaa, Gio és 14 más kedveli ezt.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Végre megjöttél!
    Mindent kívánok Neked,amit magamnak is kívánnék!

mimi, Peszi2, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  13. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Köszönöm! :) Nappal unokákkal strandoltunk, aztán melo. Végre itt lehetek. :p

mimi, revaa, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  14. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szisztok! Szép estét Mindenkinek!
    Szia Gyöngy!
    Kicsit utána néztem ennek a fának. Október 23. jött a 2 új növény, és Jack boltjába új rémséges ólak, kitehetők és a polipfa. 2-t vagy 3-at a rövid érésű növény miatt még aznap kiváltottam. Nov. 1.-én pedig főnyeremény volt a naptárnál, ahogy írtad. :)
    Igazából azért néztem utána, mert bízom benne, hogy a következő szépséges rémséges fát is hasonló módszerrel szerezhetjük meg. Jónásunktól kaphatnék egy bólogatást?

mimi, genka53, Kukori.és.Kotkoda és 15 más kedveli ezt.
  15. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Felelevenítette a májusi telihold eventet. Ez alapján gondolja/szülte meg, hogy kettő eventnövény stimmel. Most lesz felröppenő is. Felidézte a mai tükrös képét. A három kellékkel, emlékeztet, hogy még két dolgot nem fejtettünk meg. Polipcsápról is annyi párhuzamot vont, hogy Jack boltjában és máshogy is megszerezhetjük. (gazdakör?)
    [​IMG] (Vagyis a két alsó sarkot, holló és üst-leves nincs megfejtve)

#41 Más eseményre is számít a gazdaköri feladaton kívül

#47 és # 50 Visszatérve a dologra ami a tükrön van és nem volt szó. Ez a bal alsó sarki holló. Tippelgettek például egy rémisztő holló vagy terményesre is. De frappánsan azt válaszolta Kielius, hogy a gazdaköri feladatnál mindig van nyeremény. De a Farmeramában nem csak ólak, terményes-ólak, fák meg növények vannak. No de mire gondol (én szerintem kitehetőkre)

# 29 Másik meg nem fejtett eleme a tükörnek az üst a szemlevessel. Reggel volt találgatás egy új receptről, de azt nem hiszi valószínűnek Kielius. Majd holnap kiderülhet róla még valami. Vagyis azt mondta, hogy az üstöt nem csak főzésre tudná használni. Ebből Ti mit fogtok kihozni, azt nem tudom

16. -gyöngy-581

Szia Rózsika :) Köszönöm a hiánypótló infót. Igazából egy év távlatából itt most napokon vitatkoztunk:). Lényegtelen, hiszen szinte egyszerre lehetett megszerezni több helyen is. Amit eddig is biztosan tudtam az az, hogy én nem vettem meg, csak egy-két hónappal később a fát a boltban, de ez nem fontos és nem lényeges infó ide:)
    Mindenkinek szép álmokat kívánok, jó éjszakát:)

17. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    A mai ajándék: 24 órás munkás kupon Zsuzsa

demeter03, [Lacko], genka53 és 18 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Kellemes reggelt kívánok mindenkinek.
    Aloha ToFarmer FORRÁS

Én tegnap Ezt kb akkor adtam fel , amikor a Jós felcsattant , hogy a legjobboldali állat az kutya xD
    Ezek a németek úgy találgattak , hogy egy kutyát nem ismertek fel o_O:cry:
    Nemcsak főzésre lehet használni ?:p
    Akkor gondolom tárolni benne valamit? :inlove: Nagyon régen szó van a Tojások Tárolójáról.:p

Vagy bármi mást tárolni , belerakni , tartósítani , lefedni , leborítani , esetleg szánkózni lehet vele xD

mimi, revaa, osztrak12 és 14 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Sziasztok, csodaszép napot kívánok mindenkinek:)
    Szia Zalán
    Szellemriasztónak használnám az üstöt, ütős hangszer formájában koponyafa ütővel. (lsd üstdob):) Remélem legalább akkora frászt kapnak a szellemek is mint ahogy én kezdek megijedni ettől az eventtől:D

H-Anita, revaa, szemike50 és 11 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Aloha Gyöngy

Én is frászt kapok lassan ,mert ezt gondolom az eventről :cry: : [​IMG]

Fészek : 24.oldal , lap alja

szemike50, bindi5454, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.