Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Igazándiból úgy lenne érdekesen rémséges egy teliholdas event,ha tátott szájjal nézhetnénk a piacon a rémnövények rémséges árait,teliholdkor...

Most azt akarod ezzel jelezni,hogy ilyenkor feltámadsz??:p Pedig eddig is elég aktívnak tüntél...:D

mimi, Coff66, revaa és 12 más kedveli ezt.
  2. pal73

pal73 Junior szaki

8)A,, halal almaja,,Kolumbusz nevezte igy ,ha jol emlekszemo_O

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Pal73

Itt van a virágzása : [​IMG]

Termése
    : [​IMG] [​IMG]

Amúgy a virágkötők kedvelt növénye, kiszárított termés : [​IMG]

mimi, osztrak12, revaa és 25 más kedveli ezt.
  4. pal73

pal73 Junior szaki

8)szia8) Kolumbusz emberei kostolgattak 8)majd megjartak8)bocs az ekezetek de nemenged a gep magyarra:)lag-ol ok8)vagy mi az a manooo;)

mimi, szemike50, Meellcc és 7 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Ez a Pajkos CsillámPóni event pletyka szinten .:p

Vagyis Szeptemberi Telihold event petyka szinten .;)

Tegnap erről már hoztam képet : [​IMG]

Többnyire így nézhet ki : [​IMG]

Neve :
    • Stapelia családba tartozik .
    • Ennek a növénynek a neve : Aasblume , más néven dögvirág

Jellemzői :

• Pozsgás növény, húsos, négyszögletes, olykor szőrös szárakkal, magassága ritkán haladja meg a 20cm-t.
    • A többnyire nagy, tengeri csillag alakú, hosszú szőrökkel borított, öt cimpájú virágok rövid ideig tartó kellemetlen dögszagukkal dongólegyeket csalogatnak magukhoz, amelyek a megporzásukról gondoskodnak.
    • A dögvirágok sekélyen gyökereznek, nagyon jól fejlődnek virágtálakban.
    • Virágzási idő : nyár.

A Kék Halál fa :

• Infó , Infó
    • Lehet , hogy Jack boltjában lehet megszerezni ?

2 event növény lesz pletyka szinten :[​IMG][​IMG] FORRÁS

Kíváncsi vagyok , hogy a 2. milyen lesz az eddig ismerteket tudva :p

Szóval pletyka szinten lesz :

• Undi kukac felreppenő .
      • Egy Kék színű Halálfa .
      • Egy olyan event növény , ami dögszagot áraszt .
      • ToFarmer Gondolat menete : Infó
      • 5 részes gazdaköri küldetés : FORRÁS
      • Egyenlőre ennyit tudok/tudunk pletyka szinten .

Utoljára szerkesztett: 16.8.16
  6. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szevasztok!

Napok óta nem voltam itt, de ma igen. Visszaolvastam "esti imaként" 6 oldalt...:cry:

Huhh... Belefájdult szemem, fejem! Klassz összefoglaló írások! KÖSZI a SZORGOS GYŰJTÖGETŐKnek!

Csodaszép ez a veszélyes fa, amivel a minap az Amerikában élő lányom ismertetett meg.

A büdös kaktuszt gyermekkorom óta ismerem. Iszonyúúú szaga van!!! Bár nagyon szép.

Szeretnék fát, kaktuszt, állatokat, ..., Röviden: Már látom, hogy költekeznem kell.

Szerintem az üstben a gülüszem fődögél. Hogy abból mi lesz? Majd kiderül...
    A hollóról csak annyi jut eszembe, hogy: kááár...xD

Én mindenesetre beraktam az egyik vadaskertembe teknősöket. Ártani nem árt, hátha hasznom lesz belőle.
    No és kerestem a hollómat. Jajj! Aranymosó hollótanyám van csak. Lehet, hogy még ki sem váltottam?
    Érdekesen jutottam el a 97. szintre. hahaha :p

Jó volt egy kis nyugi a sok event után. Legalább felkészülhetünk a következőre. Hiányolom is a pletyit a piknikről! Remélem, nem kell teljesen kiürítenem a pajtakészletemet!

h.lajosvilmos, H-Anita, taga1 és 15 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

FORRÁS

1.) Lengyel oldal , -norbijas- írta a tegnapi Kupán Vágott Tukánról

• Lesz 2 állat aminek lesz terménye
    • Lesz egy új állat
    • Ha valamit ennyire erőltetnek az nem azt jelenti hogy igaz , mert annó az elefánt tenyésztés is ilyen elánnal volt .
    • Jónás apó . Ha erre jár , ne radírt hozzon , hanem : [​IMG]
    2.) Szeptemberi Kőkorszaki Szaki event :
    • Kielius kép
    • Mészkő lesz a pelreppenő , ezt már korábban leírtam
    • Valami nádszerű dolog lesz az event növény

3.) A Holland Jós úgy döntött , hogy ideje lazának lenni , és így hozta a képet :D
    Aztán valaki hozott neki egy tükröt . Elég merész .

FORRÁS

Aloha Mamóka1cc

Rengeteg dolog kell , ami az első sorban található vetőmagok vannak.
    De szupertrágya nálkül is meg lehet oldani

..............

Jó napot Jónás apó . 3 féle event növény lesz? :p

h.lajosvilmos, mimi, wiktorka17 és 11 más kedveli ezt.
  8. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia! Te találtál ebben a táblázatban farm kezdetű szót? Én nem...
    Lehet, hogy máshol kéne nézelődnöm?

wiktorka17, szemike50, Meellcc és 2 más kedveli ezt.
  9. dr.mopsz

dr.mopsz Fórum-zöldfülű

10. HéricsBáró

Szia

Milyen bandzsa ez a nyúl , most veszem észre :D

marcsi152, wiktorka17, revaa és 11 más kedveli ezt.
  11. dr.mopsz

dr.mopsz Fórum-zöldfülű

:p és a kisegerek?

wiktorka17, bindi5454, szemike50 és 2 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Jó estét Jónás apó . FORRÁS

Holland Jóssal mi a helyzet? :p
    Nem értek hozzá , de maguknak szabad hozzányúlni a Képekhez?
    Vagy lehet tálalni bárhogy? Még Ilyen módban is?

Semmi közöm hozzá , tudom .

Csak feltűnt , mert egy olyan Személy hozza , akinek pont hogy Rendesen kell viselkednie.
    Vagy mostantól így fogja hozni a képeket minden Jós? :cry:

mimi, wiktorka17, bindi5454 és 7 más kedveli ezt.
  13. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Aloha Báró!:D
    Épp írni akartam Neked, hogy a holland fórumos linkeden, mit láttam... (ezt):p:wuerg: Az előző elforgatott semmi volt ehhez. :music:
    De ezek voltak már itt meg a fák is (?)xDxD Csak nem ilyen furcsa formában.
    Nem farm előtaggal rendelkező szavakat kell hajkurásznod, hanem Farmeramában fellelhető szavakat. Ez lehet egy "zselécukor" németül. Pont ezért nem fekszik ez a játék nekünk, mert hiába tud valaki németül, ha a játékot nem németül játssza.
    Kettő lesz. Snidling/metélőhagyma és opál bazsalikom. Ha emiatt a kép miatt kérdezed:
    [​IMG](Forrás: volt már nálunk fentebb)
    Négy "növény-féleség" van. De kettő ebből csak növekedési fázis. Így jobban látható: (ezek is voltak régebben)
    [​IMG] [​IMG]
    Ezeket Phoebe szavaiból vehette ki. Ebben ( # 44 ) arra a véleményre, hogy kettő tenyésztés (tukán és teknős) és víziló utód ól(rák), azt mondja, hogy se a varázskönyve, se a gömbje nem akar pontos jóslatokat "mondani". Előre bejelentette, hogy ha beszélnek neki, akkor írni fog (hsz-t). Tehát fent Hamburgban sem tudják még szerintem (BP t-asztal) De azt elmondta, hogy nem számít titokállatra, a tenyésztés már jobban hangzik neki. Ha mindez így lesz, akkor a bagoly medve páros várhat a sorára.
    Mielőtt bárki azt mondja, hogy Norbijas jobban fordít, mint én, hozok más "szakvéleményt" is. A "szerzője" Dienstag, ami azt jelenti, hogy "Kedd" németül. Vagyis vagy német, vagy szereti a német nyelvet angolként. Angolról viszont fordító nélkül hozok "fordítást". Azt írta: #110 "Hogy Phoebe gömbje felhős/ködös lett a rák ól koncepción, de tenyésztések fognak jönni"
    Ez a "második" Sziszi által hívott holttest-virág? Nekem a kicsisége miatt, szimpla őszi levél "kötegnek" néz ki:D Az stimmel, hogy levélbe takarodó. De hogy levágott fej van benneo_O
    #111 Akkor szerencsére nem pattant el egy ér:wuerg:xD Az angoloknál valaki ennek nézte:
    [​IMG] De van hiéna is: ...:sleepy:[​IMG](Ha jól gondolom) Meg van aki farkasnak
    Kitehető lesz a holló (pletykaszintű!) # 56 Azt írta, hogy egyik megszerzési mód Jack boltja lehet a másik pedig a gazdaköri event főnyeremény.
    # 61 Kielius nem lát semmiféle egyiptomi isteneket, csak mészkőt. Már az elejétől nagyon erőltette az építőanyagokat.... (nád és mészkő)

Utoljára szerkesztett: 16.8.16
  14. HéricsBáró

FORRÁS

Találtam valamit a Francia oldalon:music:
    Egy Játékos , talált egy új Rúnát a szentélyben .:p
    Megnézte és az egy új szigetet adott neki.Csak 45 banán volt . Azt meg zsebből kifizetem.:inlove:
    Most nem tudom , hogy szórakozott e , de ha igaz , akkor ez a nap híre!!!!!!:D

Az egész oldalon tárgyalják , aki el akarja olvasni

H-Anita, mimi, wiktorka17 és 11 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Álmodni jó, szép álom lenne, örülnék még egy bahás területnek:) Számomra elég hihetetlen hírnek tűnik, de kívánom, hogy mégis igaz legyen:)
    Szép álmokat nektek:)

Meellcc, mimi, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  16. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    A mai ajándék: 8 szupertáp

Gio, mimi, wiktorka17 és 15 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia Zsu! Ezen most jót nevettem:D Álruhában írtál három hsz-szel feljebb szintén kérdéseket Jónásnak?:D (dolgozott a radírpók:music:, a következő tenyésztéssel új/ régi/ újszerű kérdéskörben Zalán írásával kapcsolatban)
    A rejtvénynek én is nagyon örülnék, még ha nem is a piknikhez kapcsolódnak, fejtegetnék bármilyen témában)

18. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Próbáltam végigolvasni így félvaksin,de annyira előre szaladtatok az időben,hogy teljesen tanácstalan vagyok,hogy a KÖVETKEZŐ Pknik evnthez mi kell. Valami rémlik,hogy sok növény az első sorból,de lesz eventnövény? felröppenő?
    termények? Szánjatok meg!
    Az első sor zöldnövény,amit tojásos nokedlivel eszünk,vagy valami nagyon messzeország termése?

Az első sortermények? Szánjatok meg!:)

Utoljára szerkesztett: 17.8.16
    szemike50, wiktorka17, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia, ha jól értettük Jónást, akkor termények és állatok nem kellenek a pajtából. A vetőtábla elejéről viszont többféle növényt kér elég magas tétélszámban. Eventnövény és felröppenő is lesz:)

Meellcc, marcsi152, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  20. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

De melyik vetőtábla? A sima,vagy a trópusi??

szemike50 és bindi5454 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.