Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Igen, már volt szó korábban a munka nagyságáról is :)

Mikulás48, Meellcc, _Cygnus_ és 20 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Jónás órája.png 0237 Jónás órája.png

Kincső52, Mikulás48, Meellcc és 25 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Nemrégiben volt egy hiba (felhővásár akció környékén) amikor a TGC receptek rövid ideig elérhetőek voltak farmaranyért. Akkor az a döntés született, hogy aki megvásárolta, attól visszavonják a receptet, és megkapja az érte kifizetett farmaranyat.
    Úgy látszik, ez a történet az illetékeseknek ihletet adott, és valóban megvásárolhatóak lesznek majd a régi TGC-s receptek 8)

Kincső52, Mikulás48, Coff66 és 41 más kedveli ezt.
  4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Jónás. Szuper, ez remek hír !

Kincső52, Meellcc, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  5. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Szia kedves Jónás!
    Köszönjük a jó hírt!
    Aki esetleg nem emlékszik a receptekre:
    - egreslekvár és gülüszemzselé : https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-lekvárkészítés-mesterképzője.1926/
    - túrótorta és vénusz légycsapójának lakomája: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pékség-avagy-a-pékszakma-rejtelmei.2109/

Kincső52, Mikulás48, Meellcc és 18 más kedveli ezt.
  6. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Sziasztok! Jó reggelt!
    Ne ágáljatok egyesek hosszú, gyakori hozzászólásain!
    Aki nem akarja elolvasni, lapozzon tovább!
    Én szeretem! Jók az összefoglalók, s nincs mindig időm 10 oldalakat visszaolvasni.
    Örülök a megvásárolható recepteknek, mert valahogy elmaradt 1-2...
    További szép napot mindenkinek :):music:

Meellcc, Gio, macsek. és 16 más kedveli ezt.
  7. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    A huncutságom csak kapkodás volt, utána jutott eszembe, hogy Téged (és WolfBlacket) a hírhozás szempontjából kifelejtettem.:oops:
    Nagyon örülök, hogy hozzátok a híreket - hogy olykor-olykor viccelődve-mókázva - én csak megköszönni tudom.:)

Mikulás48, taga1, Gio és 13 más kedveli ezt.
  8. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

szerintem nincs semmi baj a magyarázattal :)) ezerszer szájbarágósan leírják a játékosok , csupán le kell másolni , vagy esetleeeeg értelmezni .

Tudom , hogy ez sok játékosnak okoz gondot , ha nem ismerik a magyar nyelvet , de szívesen lefordítjuk neked arra , amit perfektó tutira tudsz :)csupán csak a szólás hiányzik . Ezért is nagyon jó , hogy ezt most megemlítetted , mert legközelebb figyelni fogunk rá . Csak kérlek keress bennünket , mielőtt elkezded az eventet , hogy megbeszéljük melyik az a nyelv :)

HéricsBáró, Gio, wiktorka17 és 10 más kedveli ezt.
  9. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Hurrá...korán érkezik a Télapó:DKöszönöm a választ:)

iboly54, Gio, _Cygnus_ és 17 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Leho69, Gio, wiktorka17 és 12 más kedveli ezt.
  11. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Mikulás48, iboly54, Gio és 20 más kedveli ezt.
  12. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Csatlakozom. Én is tartottam a 120 órától. Jó és főleg könnyű event lesz. A felszálló picit húzós, de hosszú éjszakaival megoldható.

Mikulás48, Gio, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

14. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Sziasztok! Legyen szép napja Mindenkinek! :)

Jövök visszaolvasni, aztán mit látok? Jancsika miatt forradalmi hangulat van kialakulóbano_O
    Igen, néha elszalad vele a ló....viszont külföldi fórumokon, jó ráérzéssel megtalálja a híreket. :) Hozza a friss képeket, így a lehetőség adott mindenkinek találgatásra, a képek kielemzésére;) Nem fontos mindenkinek mindent elolvasni, át is lehet görgetni rajta, ;) Azt írják néhányan, nincs érdemi hozzászólása Jancsikának....szerintem van a gangon jó pár ember akinek nincs...mégsem utáljuk ki ezért:music:
    Valami kompromisszumot kell találni .....beszélek HB-val, hozza a friss képeket, de csak egyszer szerepeljenek a képek....aztán, ha valaki esetleg visszakérdez, ( mindig van rá példa) akkor már csak a hsz linkjét tegye be, ne hozza az összes repertoárt:music:
    Egyébként, biztos vagyok abban, hogy Jónás hangot adna a nemtetszésének, ha máshogy nem...hát törölné.
    A gang régi hangulata....igen, sokunknak hiányzik, de már sosem lesz olyan mint volt, azóta változtak a szabályok....de mikor lazább a gyeplő, azért vissza-visszatér a régi hangulat:D
    A régiek közül már sokan nem játszanak, vagy nem ebben a játékban játszanak.....jönnek új játékosok és ezt el kell fogadnunk....
    A lényeg, hogy van gangunk, van egy segîtőkész Jósunk, nekünk pedig inkább össze kell tartanunk mint széthúznunk;)
    Lehet, most többen nem értetek velem egyet, de én így látom és érzem;)

Utoljára szerkesztett: 22.8.16
    Mikulás48, HÓKIFLI63, steve223 és 65 más kedveli ezt.
  15. .barbi1.

.barbi1. Junior szaki

egyetértek, szeretek ide jönni, olvasni kinek, mi a véleménye, szeretem ezt a játékot, sziszi1965 igaza van mindenkinek más a véleménye és ez így jó, várom az eventet, ami holnap kezdődik, mindig kellően időben jön a tájékoztató , hogy milyen feladat lesz. Jó játékot kívánok mindenkinek.

Gio, macsek., szemike50 és 12 más kedveli ezt.
  16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Sziszi :) nem azzal van a baj, hogy hozza a híreket, hanem azzal, hogy 10 percenként hozza ugyan azt más-és más fórumokról. Jó ötlet az Tőled, hogy hozzon hírt, képet, amit lehet, és ha van még hozzá fűzni valója, akkor egészítse ki azt az adott hsz-ét. Mire kezdődik egy event, így lesz egy kerek- egész hsz, amit egy kérdés esetén csak be kell linkelni, módosítás eseén pedig elég csak jelezni itt, hogy hahóóó módosítottam a pletyis hsz-em. Sokkal egyszerűbb lenne így a tájékozódás, az olvasás is élvezetesebb, és a topik is átláthatóbb lenne mindenki számára. Nem a hírekkel van bajom, hnem a minőséggel, ahogy az ide bekerül. Mellesleg ez lenne az egyszerűbb minden hírszerző esetében.

17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia .

Azt nem lehet , amit te akarsz.

Mert ma jön egy kép , és azt belerakom egy hetes hozzászólásba.

Jön egy ellenőr , és észreveszi , hogy ma engedték meg Hivatalosan , hogy a kép kikerüljön , de én már egy hete kiraktam.

Szóval nem lehet.

Mikulás48, taga1, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Megoldod...csináld úgy ahogy írtam...így senkit sem fog zavarni és mégis segîtségére lesz annak akinek szüksége van rá ;):)

Mikulás48, genka53, iboly54 és 16 más kedveli ezt.
  19. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Hurrá! Már elmondhatom, hogy én igenis százas vagyok! [​IMG]

Mikulás48, steve223, Coff66 és 55 más kedveli ezt.
  20. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Szervusztok, békés átalakulást (reformot), kompromisszumot,
    :inlove:xD:p
    Tudom csak hátha. Én is úgy értettem, hogy szólsz a megfelelő személynek. Rossz nézni, hogy nincs benne az "oldalad". Amit "oldalunknak" is hívok, mert "büszkeséggel" tölt el, hogy van aktív fanoldalunk, ami olyanokat is közöl amiket a többi még nem.;) Nincs benne a listákban, ezért nem tudom, hogy lehet vagy nem lehet hozni onnan más fórumra. Németeknél amúgy lehet.
    Német nyelvtudásom miatt ha ezt a betűt látom: 'ä', 'e'-nek ejtem, mert úgy van.xD De most már tudom, hogy milyen kiejtésre "szántad".;) Akkor elkerültem valamit, mert én régóta olvasom, pontosabban a "régi fórum érában". Ami oly régen volt...:D Akkor csak olvastam.8)
    Köszönöm, hogy leírtad. Tegnap én is írtam volna, de sokan magyaráznák, hogy egy új, mit beszél. (Régi "fórumista" vagyok!) Még a forradalom szót is írtam volnaxD Azt hozzá tettem volna, hogy őszirózsás. ( elégedetlenkedő katonák és civilek utcai tüntetésekkel, felvonulásokkal és sztrájkokkal kezdődő felkelése )
    Tetszik sokaknak ez a patthelyzet? :oops: Senki se hozott képeket, külföldi hsz fordítgatásokat ma. (Még Báró sem) Mint szarvas, elszökkent...

Ha Báró nem változik, akkor is ott van a Ti (!) kezetekben a lehetőség. Megnézitek a képeket, de nem olvassátok el mit írt. Így "képben" vagytok a képekből. Más nemzetek fórumjait olvasva, nincsenek ilyen egy személy elleni zendülések. Az angol fórum kifejezetten hangulatos, családi...

Most ha ezzel a pár nyugtatgató hsz-szel alábbhagy ez a "forradalom", akkor is meg marad az a sok ember a véleményében ("tetszikek" alapján igen sok), hogy ez így nem jó. Tehát kialakul egy hidegháborús helyzet... Ezért kéne tisztázni, mi nem tetszik, hogy ténylegesen legyen javulás és legyen vége ennek.

Átláthatóság, minőség? Ezt azzal érhetjük el, ha külön minden eventnek lenne egy külön topikja a Varázsgömbön belül, amit valaki irányít. Azt elolvassa aki akarja. Ezen már régóta gondolkozom, hogy "megvalósítok" egy prototípust. (Dolgozok rajta, ezentúl nyitok ilyen topicokat) (update: Egyet próbáltam, de nem lehet.)
    Mert kiváló minőség és átláthatóság, elnézést, hogy leírom, de a gangon sohasem lesz. Ez egy hely, ahol minden event egybe van mixelve, és minden eventről össze-vissza szivárog ki az infó, kép. Meg eleve, a témák dömpingje található meg itt. Itt kérdez, itt válaszol, itt piacozik, itt fejlődik, itt véleményezik, itt minden van. Ez már nem feltétlenül csak Báró teszi, tehát nem lehet csak rajta levezetni.

Nem fogom azt mondani, hogy akinek nem tetszik az hozzon képet és rendezze el, de már így is kevesen hoznak képet. Sziszi tabon játszik, így Ő véleményezni tud. (Hogy én végvéleményem is legyen: Nekem nem tetszene ez a hsz módosítgatás, és linkelgetés. Össze-vissza menetelgetés, is rontana az átláthatóságon, élvezeten. Majd később ezt a megoldást is sokan leszólnák. Köztük én is.)

Utoljára szerkesztett: 22.8.16
    Mikulás48, brozsa, helena64c és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.