Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Reméljük a sziget azért megmarad:)
    Az állatokból azért jobban örülnék, ha halványan fogna a ceruza, mert a raktárházak elég rendesen eszik az állatokat. Van rá remény, hogy beérik a kevéssel is?

Peszi2, wiktorka17, mimi és 11 más kedveli ezt.
  2. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok! Szia Jónás!
    Próbáltam visszaolvasni az elmúlt pár napot. Csöppet megkeveredtem. :oops: Leírom, akkor is ha, kiröhögtök, mert elveszítettem a fonalat. :(
    A fenti két idézet ugyanarra az eventre vonatkozik?
    Ha nem, akkor melyik lesz előbb?

Mikulás48, Fatther, -orgona- és 12 más kedveli ezt.
  3. kosagi

kosagi Fórum mestere

Szia!
    A második az ólválogatás, az első azt hiszem a tenyésztős.

wiktorka17, mimi, Gio és 2 más kedveli ezt.
  4. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Tessék??? :(Na, akkor tényleg nem értek semmit. :oops:
    Én úgy olvastam, hogy első arra az eventre vonatkozik, ahol a rák"ólat" kapjuk és mellé még vmi értékeset. :oops:

A második pedig egy olyan szeptemberi event, ahová mészkő és nád kell. (Az nem a tenyésztős és nem is az ólválogatás.)
    Mivel a két info nem zárja ki egymást, még egy eseményre is vonatkozhatnak.
    Segítsetek! Ki jár erdőben? kosagi vagy én? :cry:

Utoljára szerkesztett: 22.8.16
    Mikulás48, wiktorka17, mimi és 8 más kedveli ezt.
  5. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Jónás! :)
    A No.1 nem kért csak eventnövényt, kőtáblát, és kulcsokat:) az újratöltésnél, pajtából is kellenek dolgok....de mi az ami kellhet?
    1. Nem fosztogaós mennyiség...., viszont mindenből kérnek? (állat, fatermés, termény, növény)
    2. Nem fosztogatós mennyiség,... és nem kérnek mindenből?
    3. Fosztogatós mennyiség.....és nem kérnek mindenből?

Szia Zsu :)
    Az első eventnyeremény lesz...de azt még nem tudjuk melyik eventen szerencséltetnek a rákkal....
    A második az Ajtók szentélye event újratöltve...ahová a mészkő és nád fog kelleni...
    Akár még ennek az eventnek a nyereményeként is el tudom képzelni.

Mikulás48, Fatther, H-Anita és 19 más kedveli ezt.
  6. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Szervusztok,
    Most, mondhatom, hogy: "Én 'legalább' megpróbáltam valamit..."8):pxD Csak ki próbáltam...;)
    Úgy értelmeztem, Sziszi, hogy éppen Te ajánlod, hogy megint legyen hsz-módosítgatás és linkelgetés.
    Én ebben csak a tegnapi terményeket látom. (Gördeszka és tiki-totem-mini-szobor)

Akik a "képek" miatt jönnek a gangra: # 62 (A második FarmeramaCrew, mindig "maradhat";), mivel kizárólag hivatalos forrásból vágják meg a videókat)

Jónás apó mai hsz-ei (mily különös, de ma ő volt a legaktívabb "gangozó"...biztosan rásegített, hogy ma ködösebb hangulat volt)

Ki hogy értelmezi, de az ólkereskedőről van szó. Eddig is tudtuk, hogy lesz a kínálatban valami jó, ami nem rózsaól.

Ezt nem kell megmagyaráznom.;)

Jónás is az "Ajtók szentélye" nevezetű régi eventhez hasonlítja a nád (eventnövény) - mészkő (felröppenő) eventet. Csak most jobbnak véli a 2.0-át. Kisebb lesz a szerencsefaktor, de a pajtát ugyanúgy igényelni fogja. A beadandók listája, nem lesz olyan, mint az újrahasznosítósé ("minden"), hanem valamily ágazatokra csaphat bele a villám.

Ez már a szeptemberi "összállati" tenyésztésre vonatkozik. Gazdagok alapállatokkal teljesíthetik. Piacozók, kaszálhatnak. De továbbra is sok állat játszik a kosarakból. Még lehet kevesebb is a tenyésztendők listája.

Teljesen jó a gondolatod. Nem tudjuk, hogy a mészkő-nád (Ajtók szentélye 2.0) mit ad, de azt tudjuk, hogy valamelyik rák és fejlesztéseit és még más különlegességet fog adni. A kettő lehet akár egy is. (Nyeremény és mészkő-nád) De jelezhet két teljesen különböző eventet is.

-orgona-, wiktorka17, mimi és 11 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia sárgazanót :)
    Hatalmas gratula a 100-hoz :D:D:D:inlove::inlove::inlove: ! Mindig az utolsó "csepp" (99-100) a legütősebb :p ;):), de mivel túlélted, most már te is kiérdemelted a sűrűbb szintlépést ;) :D:inlove:! További sikeres játékot! :D:inlove:

8. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Nem azt a fajta linkelgetést ajánlottam neki, hogy tegye be a régi hsz-be az újat... ebből máskor sem sült ki jó dolog.....azt mondtam Jancsikának, hogy ha valamelyik régebbi képhez hozzáfűznivalója volna, ne hozza újra a képet, hanem tegye be a régi hsz-ének a linkjét a hozzászólásába... Ebből még soha nem volt probléma....És így elkerülhető a 100X hozott, ugyanazon képekkel teli gang.....mégis meg tudja mutatni annak, aki nem tudja visszakeresni. Vagy félreértettél, vagy csak kekeckedsz:music:

Mikulás48, Fatther, -orgona- és 16 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem kér keveset (mindenből), de nem kér mindenből... na, ez vitt előbbre? :D
    Ha már annyira keressük, akkor legyen mondjuk a... szokásos havi event része 8)

Kincső52, Mikulás48, Fatther és 23 más kedveli ezt.
  10. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Tehát sokat kér vmiből!:D( Hú de okos vótam!);)

Utoljára szerkesztett: 23.8.16
    alex0824, Peszi2, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt FORRÁS

Angol oldal , Escanolilla

Lesz megint fejsze dobálós event , de nem az lesz.
    Mézet , korsót , termést és nektárt emleget.

Kincső52, Mikulás48, alex0824 és 12 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia kedves Jónás, szép napot Neked és mindenkinek aki olvas bennünket:)
    Kérdezhetek úgy, hogy esetleg még választ is kapok? Kapunk a melegebb éghajlatú beadandókhoz rejtvényt, vagy valami hasonló segítséget, mert szükségünk lesz rá, vagy a mennyiség nem akkora, hogy érdemes lenne a fejtegetésre?

Mikulás48, iboly54, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  13. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Jónás! Sziasztok!

Sokkal nem vitt előbbre a válasz...de majd csak kibarkochbázzuk mire szükség lesz rá:D;)
    Mennyi lesz vajon a nem kevés.... és kiváncsi vagyok mi az ami még nem szükséges?:music:
    Telihold eventre gondolok :)
    Mézkorsó, inkább eventnövénynek tűnik számomra....amiből nektárt kell a malomban gyártani....igen, azt írja hasonló lesz a fejszedobálóshoz:) Azt sokan szerettük csinálni;)

Utoljára szerkesztett: 23.8.16
    Mikulás48, iboly54, alex0824 és 15 más kedveli ezt.
  14. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Csak félreértettelek. Előzményként, elfogadod, hogy miért? :p : #10030 Eszerint pontosan érthető miért értettem félre. ;)
    Aloha Báró,

Az állatokat hat csoportba fogják sorolni.. (Madarak, hüllők, rovarok, emlősök, kétéltűek, emlősök, halak)

------------------------------------------------------------
    (Nem tudom, hogy ez azért van itt, mert ez játék-újítás, a pajtában, így is beállíthatjuk a keresőt. Vagy a szeptemberi tenyésztős mind a hatot igénybe veszi)
    ------------------------------------------------------------

A képen eddig csak a madarakat, hüllőket, rovarokat láttuk.
    Képen láthatóakat lehet, hogy tenyészteni kell. Szerinte nem lesz új tenyésztés ez alkalommal bevezetve.
    Jónás apó. Escalonilla jól gondolja? A csoportosítást? Ha igen, akkor várhatunk majd egy másik eventet, ahol emlősök, kétéltűek és halak fognak szerepet kapni?
    A fordító szerint. :p Én a játék fordítóinak a csuprot ajánlanám.;)

Mikulás48, iboly54, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia!:)
    A beállítási lehetőség valamilyen okból nekem jobban tetszene, mint hogy ennyi fajta állatot kelljen tenyésztenem, pedig számomra az egyik legizgalmasabb része a játéknak a tenyésztés:). De a jóból is megárt a sok azt hiszem. 6 féle alapállattal készülni egy komolyabb tenyésztésre, nem kevés csp-be, vagy termelésbe kerül... A szupertáp igényéről ne is beszéljünk inkább.... Ha meg még gazdaköri is jönne hozzá, hát felköthetjük a gatyamadzagot rendesen. Reménykedem benne, hogy az első felvetésed igaz, bár a kosarak amiknek a képét láttuk eléggé elgondolkodtatóak voltak...

iboly54, alex0824, HéricsBáró és 10 más kedveli ezt.
  16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Sosem lehet tudni milyen nevet kapnak majd;) mint eventnövény nevet, szivesebben elfogadnám a mézkorsót mint a csuprot:p A lényegen nem változtat...így is úgy is ültetni kell8)

Mikulás48, Fatther, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  17. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok! Szia Sziszi! :inlove:
    Segíts értelmezni Jónás második mondatát. Szerinted(szerintetek) jól értem?
    Ez a mondat "Ha már annyira keressük, akkor legyen mondjuk a... szokásos havi event része " jelentheti azt, hogy a rákólat és az "egyéb értékes cuccot" a szeptemberi tenyésztéses eventben kapjuk?
    A szokásos havi event a tenyésztés és a telihold (titokizéket ne nézzük). A teliholdnál rák nyeremény sztem kizárva, marad a "szokásos havi" tenyésztés.
    (És ha ez így van, kosagi a tegnap éjszakai válaszában erre a részre tényleg jól tippelt.)

Mikulás48, iboly54, alex0824 és 14 más kedveli ezt.
  18. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szia,
    Én is a tenyésztős eventre tippelnék, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a mostani eventben nagy mennyiségű szupitápot lehet nyerni (az előző eventbeli mennyiségekhez viszonyítva). Fel kell biza kötni a gatyamadzagot és a szupitápputtonyt.

Mikulás48, alex0824, szemike50 és 11 más kedveli ezt.
  19. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Zsu!
    Eszemben sem volt a tenyésztős event....valószínű igazad van, más alternatíva nincs:)

Mikulás48, alex0824, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

A terményt Te zártad ki tegnap és rábólintást is kaptál rá szerintem.

A tenyésztős event nyereménye lesz a rák. Vagy nem?:oops: Akkor beszéltetek róla, amikor LongNight azt mondta, hogy Ő is csinálni fogja azt az eventet - legalábbis én így értettem.:music:
    De utána már megint átcsapott a topic képmegosztóvá.

Mikulás48, Fatther, H-Anita és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.