Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Latifundium-nostrum!
    Ezt a hozzászólásodat ügye segítségnek szántad??? Én nem kérek ilyen segítséget :)
    Ha mindenképpen azt szeretnéd, hogy ne akárki értse, vagy ne lehessen fordítani, úgy ettől nagyságrendekkel jobb a betűcserés, betűösszekeverős zagyvalék szöveg.

HéricsBáró, mimi, Melan és 5 más kedveli ezt.
  2. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Köszönöm a helpet:) Így már érthetőbb:);)

mimi, genka53, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia! Az, hogy egy külföldi nem érti az hagyján, de itt valaki emlegette az enigma kódfejtő szótárt. Na, nekem most erre nagy szükségem lenne. Konkrétan egy kukkot se értettem abból amit leírtál :p Ez már nem is cinege, hanem dodo kacsa nyelvezet. Ammeg ugyi már kihalt xD

kekmaci75, mimi, Melan és 13 más kedveli ezt.
  4. revaa

revaa Fórumgróf

Na ha így írnánk mindent, fordítóprogi legyen a talpán, ha kihámoznának ebből valamit a külföldiek xDxDxDxDxD

HéricsBáró, mimi, Melan és 8 más kedveli ezt.
  5. Latifundium_nostrum

Latifundium_nostrum Utánpótlás-írogató

Szia Shirkán53!

Próbáltam valami olyat összehozni, hogy ne másolják. Beírtam utána kipontozva, hogy érthetőbb legyen. De azért most nincs harag, ugye?;)

kekmaci75, mimi, magdi06 és 10 más kedveli ezt.
  6. GN12

GN12 Haladó

Sziasztok.
    Nagyon jók ezek a rejtvények :). Annyira fáradt vagyok, hogy még a második rejtvényt is csak félig bírtam megfejteni :sleepy:. Visszatérek majd rá kicsit később. Még annyit ha segítenétek, hogy ez melyik eventhez lesz (talán a holdashoz) és ezekkel előre ha jól fogtam fel akkor nem lehet semmivel készülni, ugye? Vagy igen?

mimi, Melan, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  7. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Szervusztok,
    Pedig mondtam, hogy Te pihenhetsz! Akkor örülök, mert azt hittem nem fog tetszeni az efféle fejtegetés Neked. Tudod most már kinek is köszönheted.;)
    A holdféreg lakhelye talált.:music: Viszont a pöttyös horrorka a növénykert területen tartózkodik, hiányzik még egy társa. A győri specialitás, hogy ott kerge kert is van.xD Győri Állat Növény és Kerge-kert! (Onnan három lakó hiányzik még)
    Tipp a kőhöz: függőlegesen van, döntsétek jobbra a fejeteket 90 fokkal, úgy már vízszintesen olvasható.;)
    Ez kérdés?:pxDxD
    Kieliusnak "költői kérdés szerűen", mert nem kérdés: Hát azt nem mondtam, hogy matekoznod is kell!:pxD Itt is magyarul megköszönöm, (mondhatom, hogy mindenki nevében?) hogy "ellátogattál" a fórumunkra.
    Elmúlt napokban tőlük azt tudtuk meg, hogy lesz egy Baltadobálós 2.0 event, hatféle állat csoportosítás.
    Beállhatok a baglyokat kérők közé? Én "praktikákat", mindenféle "fűben-fában dolgot" kérnék allergia ellen.:oops::cry:(Fórumnevem)
    Ha van már valahol róla hivatalos, hívhatjuk már "biztos információnak" (?):music: Méghozzá német: #1 Igen vasárnap, 14 órától.
    Akkor a fenti fejdöntögetős tippem selejt. Nyugodtan. Nemzsu leírta a Pöttyös horrorkát és a holdférget. ;) Helyesen is leírhatod, mert külföldieknek nem fontos, hogy a magyarul mik a kitehetők stb nevei.
    (Ez nagyon tetszett, készítettél egy második rejtvényt errexD. Bár néha meg kellett néznem, hogy sikerüljön nekem is "újra" kitalálnom.:p)
    Az utolsó háromhoz segítség ez a kép: (így nézhetnek ki majd a kitehetők)

HéricsBáró, Melan, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Hát jancsika, most meg kell, hogy dícsérjelek. Ami jó, az jó. Ezt igy szerintem mindenki érti, és nincs az a google forditó ami leforditaná. Ügyes vagy :)

mimi, inanna11, Gio és 13 más kedveli ezt.
  9. Latifundium_nostrum

Latifundium_nostrum Utánpótlás-írogató

Rendben, akkor leírom helyesen is a megfejtéseket, ha szerintetek szabad:

Pöttyös horrorka
    Alkonyi árnyvirág
    Holdféreg
    Nyúl a gömbben
    Félkész bájital
    Kábító illat

És bocsánat mindenkitől, nem akartam rosszat:(

mimi, Gio, Melan és 13 más kedveli ezt.
  10. revaa

revaa Fórumgróf

Nekem tetszett.. egy kis fejtörés délutánra.. az elsőnél 2 szót nem tudtam, a második megoldotta a kérdést xDxDxDxD

Melan, taga1, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  11. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sikerült megfejtenem mindent, de mivel azt írtad, hogy pihenhetek, gondoltam nem fogom kiírni az összeset. ;) Késő volt már, azt hittem reggel sokan fejtegetnek majd. :(
    Nekem az is összeállt, hogy mit jelentenek a szavak. Hiszen leírtad ezt: "Senki se várjon olyat, hogy második sor a vetőtáblán, vagy ez a kilenc állat lesz ...." Amikor kibogoztam a megoldást, akkor jöttem rá, hogy az utalásod mire vonatkozhatott. Valószínűleg így fogják nevezni a gazokat, a felröpit és a kitehetőket.
    Kielius lájkja engem is meglepett. Jólesett, nagyon. :)

Update:
    Fórumoztál tavaly ősszel? Akkor, amikor Jónás képrejtvényt adott fel?
    Emlékeztek rá? :D
    Nyúl (vigye a vadászpuskát), Hortobágyi húsos palacsintából magyar szürke marha stb?
    Régi szép idők. :music:
    Az a rejtvény napokig foglalkoztatott.
    Annak eredményeképpen elképesztően sokat kerestem/tünk akkor a tenyészállatokkal.

Utoljára szerkesztett: 26.8.16
    kekmaci75, HéricsBáró, Fatther és 19 más kedveli ezt.
  12. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Mostmár nem csak pletyka... ezek szerint, valóban jönnek a Nublonos felröpik..... vasárnap 14:00-tól
    Emlékszem:D nagyon jól szórakoztunk;) Jónás számaival nem tudok mit kezdeni, de a kép, és egyéb rejtvényeit szeretem

13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem is volt semmi bajom a hozzászólásoddal.:D Csak még mindig úgy gondolom, hogy az emberiség jobban járt volna, ha egyesek fent maradtak volna a fán.xDxD
    Köszi! Elég a Jónás feladványát elcinegézni.:D

Nincs itt már megint valami kavarodás?:eek:

Lesz egy Baltadobálós event - na jó, nem baltákat dobálunk, de ugyanúgy összeállítunk valamit - és lesz egy állat csoportosításos event. Tenyésztés ez magyarul.:D

kekmaci75, HéricsBáró, Fatther és 15 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

kamylla64, Kincső52, kekmaci75 és 19 más kedveli ezt.
  15. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

16. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Német oldal : Kielius252 FORRÁS

Kétséged támadt a Nublon eventben ? :music:
    Nem tudod mi a teendő? :cry:
    Itt most csak egy valaki segíthet !8)
    Hát nem én .:D:cry:

Várható érkezés :, 2016 augusztus 31

Mi a teendő evvel az eventtel ? :music:

Ezt az event növényt el kell ültetni

2015 adatok :
    • Növekedés idő: 8 óra, kezdve a 2. szinten
    • 2x2 terület : 120 tP, Kategória: Event növény
    Felröpi és pajtakészlet kell. Az eventgaz kiváltható lesz pajtakészlettel

Egy kép felér ezer szónál , és ez az animáció mindent elmondd :inlove:

kamylla64, Kincső52, kekmaci75 és 15 más kedveli ezt.
  18. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Én írtam az enigmát korábban :) Egyébként már nem azért, de a Bódító ,k'-val, abból hogyan jön ki a Káb..tó? :D :D :D Ez csak nekem tűnt fel? :D

Jó lenne valami infómorzsa a nublonos nyereményekről...

mimi, Gio, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  19. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Nem akarok már hisztizni, de...
    Csak engem zavar, hogy nem tudni a pontos event idejét a nublonnak? Vagyis a kezdete oké, de hogy meddig tart? Belefér e két gesztenyés, vagy mikorra időzítsük. Ki mennyi trágyát használna el rá. Megéri e egyáltalán nekiállni. Tudom kinek mi jön be... de akkor minden lesz benne, senki nem fog panaszkodni miatta?
    Tavaly legalább tisztán láttuk a dolgokat, és lehetett tervezni...
    Én nagyon vártam, ez látszott is rajtam, de most nagyot csalódtam:(:(

mimi, Gio, Melan és 5 más kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Az event szerdán kezdődik és mivel az a hónap utolsó napja, szerintem kedden az eventkiíráskor biztosan okosabbak leszünk. ;)
    Viszont vasárnaptól már gyűjthetjük az akukat, ez jó :) Addig max. találgathatjuk, mik a nyeremények, azt hogy megérős lesz e, szerintem igen, viszont így is úgy is mindíg van olyan játékos akinek tetszik és van olyan akinek nem, ez mindenki saját döntése.;) Gesztenyés meg ha nem fér bele 2x, akkor az arra szánt szupercart egyszeri alkalommal is el lehet herdálni:wuerg:

csopke1, Peszi2, -orgona- és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.