Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Mivel tavaly nem hó végére esett a kezdete, ezért láttad előre a végét. Akkor kedden kezdődött és nem szerdán. Nem emlékszem olyan horderejű eventre, amikor 5 (azaz öt!) nappal korábban kaptunk volna gyikot.
    Fura módon az eventismertetők között nem találom meg az emlegetett tavalyit, csak az Aktuális témák közül tudtam megnyitni. (Ha hiszitek, ha nem, órákig kerestem - na jó, nem folyamatosan -, mire a barátnőmnek sikerült így ráakadnia.) Ott viszont azt nem lehet látni, hogy mikor írták ki az ismertetőt. El tudom képzelni, hogy még akkor sem kaptunk hozzá pénteken infókat.
    Vegyük alapul a tavalyit: akkor kedden kezdődött és hétfőig tartott. Most szerdán kezdődik, bízom benne, hogy min. keddig fog tartani. Tehát a gesztenyés kétszer bele fog férni.
    Szerintem nem maradtál le semmi olyan információról, ami késő lenne a jövő hét elején. (vigasztaló barifej)
    --
    Engem továbbra is az érdekel legjobban, (de már annyiszor megkérdeztem, hogy magamat is unom), hogy mennyire lesz megérős a kütyü, amit kapunk (ugye az lesz benne?). Ha nem kapunk rá választ, akkor puffogva bár, de tudomásul veszem. Nagyobb bajom sose legyen!

2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Légy nyugodt, kezdés előtt egy nappal már lesz róla ismertető 8)

Egyébként két gesztenyés bele fog férni;) Ha az előszelet is ki akarja valaki használni, akkor akár 3 is:music:

Kincső52, kekmaci75, Peszi2 és 21 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

Szia!

Megérős lesz, azonban sajnos bekorlátozzák a megnyerhető mennyiséget :oops:

kekmaci75, ljanika6, Peszi2 és 20 más kedveli ezt.
  4. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Én megtaláltam az ismertető idejét tavaly:) Pénteken volt, mint azt korábban is említettem:)
    Az hogy hivatalos nincs most, egy dolog. De ettől függetlenül a mostani kiírásba beleférhetett volna egy dátum:) De tudom, ez csak az én nyürrögésem:) Le is állok, keddig meg se szólalok:)
    Szia Jónás!
    Köszönöm szépen az infót:)
    Most már nyugodtabban maradok csendbexD

kekmaci75, ljanika6, Peszi2 és 15 más kedveli ezt.
  5. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Nézzük a jó oldalát: megmarad a szupertrágyám(nk). -.-

6. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia.

Olyan, olyanok lesznek a nyeremények közt, amiért érdemes sokat 0 percezni? ;)

7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Izgulhatunk a felhősor miatt vagy most nem kapunk felhőt a kitehetőkhöz?

Mindenki ott tapogatja, ahol fáj neki.:D Engem még most is az állatok érdekelnek.:D:D

8. JósJónás

Szia!

Igen, lesznek olyanok - már csak az a kérdés, milyen gyakran sikerül levadászni őket 8)
    A nyereménylistára egy szavunk sem lehet majd - majd a nyerési esélyek eldöntik, mennyire tudunk majd nekik örülni ;)

9. JósJónás

Szia!

Most is lesz esőfelhő 8)

Kincső52, kekmaci75, ljanika6 és 20 más kedveli ezt.
  10. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia.

Köszi, akkor belevetem magamxD, a 0 perces növény se kárba, hanem a Top-ba 'veszik'.;)
    A jó kis nyeremények majd cserelistásak lehetnek, vagy a 'szuper' körbe, vagy az állatos-fás menübe kerülnek?;)..:p

11. JósJónás

Szia!

Eventes dekorok általában csereképesek, így lehet reménykedni.
    Ólacska is lesz benne, ami igen kapós lehet még cserenapon. És egy kis "extra" soha nem árt a haladás érdekében;)
    Természetesen ha a szokásos "szuper" dolgokból esik majd be valami, azért sem fogunk haragudni8)

12. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Áááácsi!
    Kérlek, adj választ valamilyen formában a felmerült ötletemre. SID-et is lehet nyerni?

13. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia.

Köszi.:)

/rengeteg felröpim lesz/:inlove:;)xD

HéricsBáró, ljanika6, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm.Nekem érthető volt.

Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  15. LongNight

LongNight Fórumgróf

Úgy lehet érteni.;)
    Máshogy hogy?:p

HéricsBáró, mimi, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  16. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Úúúúúgy hinnék neked. ;) De tollas barátunk szavait már olyan sokszor félreértettem. :(

17. LongNight

LongNight Fórumgróf

Én még soha:p, bízhatsz..:oops:o_O:D

18. JósJónás

Szia!

Valamivel haladni is kell, nem? ;)

kekmaci75, HéricsBáró, demkom és 20 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

Jut eszembe, ha már itt tartunk: hétfőn jön a szeptemberi naptár.
    Sok titok már nincs benne, a legtöbb dologról már esett szó, inkább csak az időpontok lesznek érdekesek 8)

kekmaci75, ljanika6, Peszi2 és 24 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó estét Jónás apó.
    2 event lesz egyszerre talán ?:D

Igazam lesz talán ? :inlove:

kamylla64, ljanika6, Peszi2 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.