Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Neked biztosan. :p
    Mi pedig előre szeretnénk tudni, hogy milyen állatot kell beadni és mennyit. Nem sok kérdés ez, csak kettő. :D

2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Az eddigiek alapján mit lehet sejteni eddig erről?

3. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

A víziló bahás lesz, ha jól tudom.
    Tehát bahás titokállatokat (is) kell beadni az új gazdakörbe.
    Lesz mega tp is.
    Eddig jó?
    A beadandó állat mennyiség fajtánként 2-3 kerecsensólyommal lefedhető?
    A bahás titokállatokon kívül kell még más is?
    ------
    Továbbra sem látsz kapakirály eventről bármiféle készülődést?
    Továbbra sem látsz az áldatlan fúró helyzetre vmi megoldást?

Utoljára szerkesztett: 1.9.16
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    FORRÁS
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG] [​IMG]

Német oldal , Kielius : FORRÁS
    Képrejtvény :pxD

5. JósJónás

Szia!

Igen, igen, passz, nem, nem, nem, nem :(

mimi, Kukori.és.Kotkoda, Fatther és 22 más kedveli ezt.
  6. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Hány Lánchíddal készüljünk? :( 1-2 elég lesz?

7. JósJónás

A kettő az nagyon durva lenne 8);)

mimi, kutyaszálló, cecillia53 és 19 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

FORRÁS

Szerintem tök érdekes dolgokat ír Kielius , még ha event mellék információ is :p:cry:

A 3 majom jelképe , fontos az event szempontjából

[​IMG][​IMG][​IMG]

9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kielius szerint - szerintünk is - az event a hármas szám jegyében zajlik: 3 épületet építünk fel nádból, mészkőből és még valamiből, a szentélyben 3 feladatot kapunk, a kapukat 3 kulccsal nyitjuk, 3 féle terméket adunk a feladatba és a végén megjelenik az ismert 3 majom képe. A növényes rész végén Mizaru, a gyümölcsös rész befejezése után Iwazaru és az állatos feladat teljesítése után Kikazaru.

A "három majom" szimbólum az egész világon ismert, szobrok milliói készültek vele kapcsolatban.
    Maga a mondás -"nem látok, nem hallok, nem beszélek"- egy buddhista bölcsességből ered.
    A három majom alapvető gondolatát a kínai Tendai szekta buddhista szerzetese vezette be Japánba, valószínűleg Kr.u. a 8. században. Ez a gondolat minden bizonnyal az indiai buddhista tanításokon alapult. Japánban ezeket a majmokat először egy ijesztő, háromszemű, sokkarú istenséggel hozták kapcsolatba, akit Vadjra-nak hívtak. A majmok gesztusai (a fülek, szemek és a száj eltakarása) festői módon fejezték ki és közvetítették az isten parancsát.
    Vadjra tanítása szerint, ha nem látjuk, nem halljuk a gonoszt és nem beszélünk rosszat, akkor a baj elkerül minket.

Eredetileg négy majomból állt a szoborcsoport.
    Hogy miért majmok? Egy szójáték következménye, ugyanis a saru vagy zaru nemcsak tagadást, hanem japánul majmot is jelent.
    Japán elnevezésük: Mizaru, Kikazaru, Iwazaru, Shizaru.
    A négy majom ábrázolása: Mizaru eltakarja a szemét, Kikazaru eltakarja a fülét, Iwazaru eltakarja a száját és a Shizaru eltakarja a nemi szervét. A lényegük azonban az, hogy ne mondjunk, ne lássunk, ne halljunk és ne csináljunk gonosz dolgokat, akkor nem lesz semmi baj.
    Az utóbbi időben Shizaru majom ritkán szerepel... a gonosz tetteknek már nincs olyan súlya mint régen.:wuerg:

10. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Ilyen egyértelmű választ még nem csikart ki senki Jónásunkból nemzsu! Elismerésem! ;)xD

Kedves Jónás! Van némi esélye az alapállatok további neonosodásának? Valahogy úgy vártam ütemezés szerűen a folytatást,de mintha egész nyáron szabira ment volna a "neonosodás" megálmodója.... Nem fénylik valami ez ügyben a gömböd ködében?:music:Esetleg a most közelgő tenyésztős eventnél várhatóak a disco fények??:p

Utoljára szerkesztett: 2.9.16
    wiktorka17, mimi, hydra73 és 13 más kedveli ezt.
  11. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Reménykedek Neon Pandába:D

wiktorka17, Peszi2, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

Csak a Zsunak adott választ olvastad el?:p Bocs, ezt nem lehetett kihagyni.xD

Tegnap más kapott igazán fontos választ. A baj az, hogy drága piacos társaim pontosan értik Jónást.:oops:

iboly54, wiktorka17, mimi és 18 más kedveli ezt.
  13. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Én a biztonság kedvéért betettem 1.000 macskatápot keverni ;) csak hogy legyen miből dolgozni ha nekiálunk tenyésztgetni :wuerg:

wiktorka17, mimi, Peszi2 és 14 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Elég lesz annyi ?:music:

wiktorka17, Peszi2, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

600 nálam is keverődik, de októberig remélem még esik az ára.
    A béka után nem vennék mérget rá, hogy annyi elég lesz az eventhez.

iboly54, wiktorka17, mimi és 13 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Hm ... A békás event nekem nagyon tetszett ! Szeretem a tenyésztős eventeket ... pedig nem vagyok nagy tenyésztő :oops:
    De jöjjön csak aminek jönnie kell ...;)
    Ha nem bánod küldök egy baglyot ... Már elment a fórum neveddel azonos farmra ;)

Utoljára szerkesztett: 2.9.16
    wiktorka17, Peszi2, *-ToFarmer-* és 3 más kedveli ezt.
  17. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Ez csak tartalékra kell... ;) már mióta megjelent a cicát adó felhő vásárolgattam belőlle :p bár nem sokat :cry:

Itt ami "esni" fog az maximum az eső....o_O senki nem termel már eladásra....:wuerg: max a kicsik közzül páran....:wuerg:
    de mire azokhoz is eljut az infó, hogy jön a cica-kamaty xD addigra az ára 10.000csp fölé repül 8)

iboly54, wiktorka17, mimi és 14 más kedveli ezt.
  18. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Cica event lesz? erről nem tudok

h.lajosvilmos kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

A mai világban bármi előfordulhat ;) És annak az ellenkezője is ;)

wiktorka17, hydra73, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  20. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Csak ne féltékenykedjünk kedves játékostársam!:pxD Én azt a részt emeltem ki (legalábbis ez állt szándékomban),hogy Jónás milyen választ adott,nem azt,hogy kinek és mire;) Az már csak a hab volt a tortánxDxDxDxD,de a te írásaidat is szívesen olvasom;):inlove:. Mindenesetre reménykedem,hogy Jónásunk is ideér,aztán mint érintett,csak hozzászól a témához,legalábbis a neonos részéhez nagyon remélem:D

iboly54, wiktorka17, mimi és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.