Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Szia Jónás!Látsz valamit a cserenapról,lesz még az idén?Idő szerű lenne!:)

levendula6565, maszatka2010 és csio70 kedveli ezt.
  2. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Kedves Jónás!

Úgy gondolom, hogy ha az én Hozzászólásaimat kitörlöd, akkor az lenne a minimum, hogy a Te alaptalan vádaskodásodat is töröld. Ez a egyoldalú viselkedés az óvodai homokozóra jellemző és bevallom őszintén, eddig Téged a moderátorok közül korrektnek tartottalak, de sikerült megcáfolnod azzal, amit ma velem csináltál. Pontosan tudod, hogy nem csináltam semmit, csak kiiálltam a többiek mellett és képes vagy nekem ilyeneket visszaírni, majd az én reakciómat törölni?

.sylvia72. és farmer_puma28 kedveli ezt.
  3. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Én igazából semmit nem értek , ti tudjátok ki kivel van ?

Olyan rossz így visszaolvasni benneteket , mert teljesen ismeretlen farm neveken írtok és nem tudom beazonosítani ki kicsoda .

Ebben a témában úgy gondolom egy picit mindenkinek igaza van . Teljesen érthető , hogy az aki elveszített sok mindenét és mondjuk kemény forintokat költött rá , az fel van háborodva .

De az is érthető , hogy a BP megpróbálja megvédeni a játék tisztaságát .

Ezt valahol el kell fogadni , ki így játszik ki úgy .

Tigrislady, macsek., mermeze50 és 7 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Amit leírtam, az egy általános dolog. Senki nem volt nevesítve.
    Mi ebben a vádaskodás? Ezek egyszerű megfigyelések.

csio70 kedveli ezt.
  5. JósJónás

Szia!

Elnézve a decemberi programot, nem sok esélyt látok rá.

6. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Ez így van. Két CSP Topp10 gazdával vagyok egy szerveren, és napi szinten látom ténykedésüket a piacon. Nem kis anyagi befektetést igényel az a mennyiségű tenyészállat, és újdonság amit piacra dobnak :)

7. csillagocska19

Rendben, de akkor ne az én hozzászólásomra válaszolva legyen ott, mert ezzel engem tüntetsz fel olyannak, amiket leírtál.

8. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Szia! Én már kaptam többet is, de rövid időn belül elpusztultak, pedig sok növényem van és elég régóta nevelgetem egyiket, másikat, de a bonsai nem jött be. De hátha itt a farmon lesz és nem pusztul el.

9. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Ezt már régóta tudjuk, ha csak az eventekből indulsz ki. Német fórumon olvastam több mint fél éve, hogy valaki lezongorázta az eventet még az napra. Pénzért mindent meg lehet venni. Nekik az euroval történő vásárlás nem jelent akadályt. Én 25x meggondolom, hogy 1500 forintért vegyek farmmunkást. Már nem csodálkozom semmin sem. Azon sem, hogy amikor a tenyészállatokat kellett beadni és a kihirdetés után negyed órával már semmit sem lehet kapni. És ne felejtsük el, hogy ott vannak a TGC tagok is.
    Nem Jónást akarom védeni, de az ő feje felett is ülnek, és azok feje felett is. Szerintem nem volt véletlen ez a nagy csönd.

csio70, Fätum és Numiz kedveli ezt.
  10. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

És a titokfa -akcióhoz nem csatolnak most sem csemetegőzöst? van egy csomó xl fám, amivel nem tudok mit kezdeni.. (pláne a bahásak között--- > jó lenne, ha azokat is fel lehetne egy körre pakolni)...

szemike50, macsek., -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  11. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Rendben van, de akkor mondjuk ki pl a TOP1000 esetén is - nem a "jómunkásember" lesz elől, hanem a jól fizető, mert belőle lesz a TGC tag és hamarabb kapja az infót mint a fórumon találgatók kitalál(hat)ják.
    Ezért mondtam régen, hogy legyen 2 része a farmeramanak ahol az egyik a jómunkásembereké a másik meg a többieké. Mindenki választhat melyiket kívánja művelni és akkor tudjuk kikkel vagyunk "összezárva" a versenyben. Így mindenki egyben ilyen dolgokat szül, hol pushing "gyanú"...

12. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hali.Kapkodom a fejem mit, kinek mé"nem,?
    Már egy ideje nem csak játék. Vegyél, vegyél, vegyél, vagy lemaradsz. Mint a valóságban, innováció nélkül lelassulsz. BP tudja.8)-.-
    ;) Bírom a nyugalmad. Hogy csinálooood?:p
    Most hogy mondod, kirugom a fél falut.xD
    Áááámberek csak finoman mert bezárják a boltot, mint a szomszédban, nemrég.....:eek:

macsek. és csio70 kedveli ezt.
  13. JósJónás

Szia!

Töröltem az idézést belőle.

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  14. csillagocska19

Köszönöm.

15. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Gondolom, lemaradtam.... :oops:Kinek küldhetem a felajánlásom?:) 1. hely Démoni 2. hely Répás-almás 3. hely ananászos. Segítenél? ;) Köszönöm!

16. mocsariedina

mocsariedina Utánpótlás-írogató

Azt azért megnézném,hogyan hozott össze valaki a 89-es szintig,több mint 4 milliárd csengőpengőt?

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, a csemetegőzöst én is nagyon szeretném újra a farmon látni:), nagyon régen volt.
    Kedves Jónás esetleg nem tudsz róla valami biztató hírt?:)

18. danika910

danika910 Járnitanuló

Én a vízilovakkal vagyok.:)
    Valójában a játékosok 95 %-a nem versenyez senkivel. Csak a maga kis játékát játssza, kapcsolatba csak a piacon, a szomszédságban, meg a fórumon kerül egymással. Az ilyen eseményeken kívül, mint a TOP , szinte semmilyen befolyással nincs a többiek játékára. 90-es szinttől, már a játékban az sem számít, hogy mekkora vagy, mert nincs semmilyen előnye (előtte sem sok a különbség, csak a termeszthető dolgok tekintetében). Ennek tükrében kissé érthetetlen, hogy annyit beszélünk előnyről meg ilyesmiről. Valójában előnyöket az élvez, aki fizet a játékért. Aki többet fizet több előnyt kap, aki kevesebbet, az kevesebb előnyből részesül. Ezt elfogadtuk, amikor játszani kezdtünk. Aki az "ingyenes" játékra invitáló meghívót elfogadta, annak sem kell röstelkednie, a BP hívta, ő ajánlotta, ő a referencia, akihez képest a többi, fizető játékos az előnyöket kapja.

19. jani750

jani750 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Mai ajándék: szintx100 CSP

CIRKONIUM, csio70, Linden és 2 más kedveli ezt.
  20. Bözse

Bözse Rutinos

Szerintem sokan fizetünk a játékért, ki-ki pénztárcája szerint. És errefelé sajna vékonyabbak a pénztárcák.:( De köszönettel tartozunk azoknak, akik sokat áldoznak a farmjukra, mert az Ő oldalvizükön evezve potyázhatunk 'ingyé'.:inlove: Az időráfordítás is mindenkinél más és más. Van olyan kocka, aki szinte le se kattan a gépről:eek:, más csak perceket lop a kapálgatásra;). De így kerek ez a virtuális világ! Az én mai ajándékom rögtön 2, hogy a lányok mellett a fiúk se maradjanak ki.

Áldott, békés adventet Mindenkinek!
    PS: RIP Beth Tegnap láttam Darylt sírni:cry:, amiről soha sem gondoltam, hogy valaha is bekövetkezik. A TWD rajongói oldalon a kommentekből meg csak úgy áradt a könny, főleg a fiúk részéről. Ki az aki azt mondja, hogy a srácok nem tudnak érezni vagy sírni?:oops: Bambit nem siratták meg ennyien, mint a szöszit.;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.