Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Keress rá Jónás tegnapi hsz-eire. Nóci arra célzott, amit a piacosban írt. Az választ ad a neonos kérdésedre is. ;)

Így csináld:
    Katt bele a jobb felső sarokban lévő "keresés" fehér sávjába, akkor legördül az alábbi segédablak.
    A "Tag írta" sávba írd be annak a nevét, akinek az írását keresed (jelen esetben Jónás).
    Alapesetben a rendszer beletesz egy pipát a "keresés ebben a fórumban" előtti négyzetbe. Azt vedd ki és megtalálod Jónás összes hsz-ét, akárhová írta.

Utoljára szerkesztett: 2.9.16
    iboly54, wiktorka17, mimi és 11 más kedveli ezt.
  2. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Az a helyzet,hogy ha a nyávogós lamur napok jönnek,"olyan nagy" durranásra nem számítok mint a kis zöld ugrálósnál,mert egyszer adja a felhősor is,ezért volt piaca is elég szépen,nem úgy mint ugribugrinál,másodszor naponta 3x aratható jó időbeosztással,még ha szűken is. Gondolom ugyanúgy megvehető lesz az ól mint mindegyiknél,tehát jobban letermelhető lesz mint ugribugri barátunk. Ha jól emlékszem,abból nem is kellett túl sok az eventhez. Természetesen a táp is közrejátszik az árképzésben,hiszen nem letermelhető ennyi tejecske a tehénkékkel pik-pakk.... Ugye a brekkencs is ezért volt drága többek közt.... Én vásárolnék még tejecskét,a biznisz aaaaz biznisz;) Piaci jelentés: Táp 1.800,tej 1.075,Nyau 7.850

iboly54, wiktorka17, emocy91 és 11 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

úgy legyen ;)

h.lajosvilmos kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Már 8-9 hónappal ezelőtt is mondtam, hogy a piaccal nagy bajok lesznek - az utóbbi hónapok eventjei csak tettek rá egy lapáttal.
    Folyamatosan hiány van mindenből és minden nagyon drága. Ilyen kevés állatom sosem volt, lassan már az eventeknél is gondot fog okozni.:oops: Azt meg, hogy növényezni kényszerülök, egyenesen tragédiának élem meg.:wuerg:xD

Félre tetszett érteni.:pxD

Zsunak van igaza, csak fel akartam hívni a figyelmet a Jónás hozzászólására. Az, hogy épp kinek válaszol, nem szokott érdekelni.
    Na, eltűnök vasárnapig.:D

Kellemes hétvégét Mindenkinek és jó szórakozást a találkozó résztvevőinek!

iboly54, wiktorka17, mimi és 18 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Sajnos ezt hozta a sok sok nagy farm aki kitehetőket tart kint a termelés helyett ... a Tp hajszolás bűvöletében ;)

6. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Bizony-bizony! :p Na, attól rettegjetek, majd mikor én elárasztom a frissen termelt búzámmal a piacot. :D:D De erről majd máskor és más topikban. Még pár hét és dobozba kerülnek a kütyüim.

Most leltárt csináltam abból az állatból, amit nagyon nagyon kedvelek, de még a látványától is prüszkölök. Allergiás vagyok rá, de nagyon! :( Azt a tenyésztést én végig fogom tüsszögni. o_O:oops::wuerg:

Nóci, neked is jó hétvégét! Ha csuklasz, akkor mi fogunk emlegetni. :p;)

Azt hittem, hogy ma lesz vmi aprócska hivatalos. Talán felhővásár, talán hír a megújuló Rackóról....

Igaz is. Jónás! Véletlenül gazdaraktár akciót nem látsz közeledni?

wiktorka17, Peszi2, Fatther és 16 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

xDxDxDxD Elhiszed , hogy nem rád céloztam .... :music:
    Őszintén remélem eléred a célod minél előbb .... sajnos nem fogom , látni a piac elárasztásod ... :oops:- nem egy piacon vagyunk ;)
    A képükre is allergiás vagy ? :music:

wiktorka17, Peszi2, kamylla64 és 5 más kedveli ezt.
  8. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Van felhő sorom ami cicát ad az bőven elég.

wiktorka17, Peszi2, h.lajosvilmos és 2 más kedveli ezt.
  9. hahnb

hahnb Fórum-zöldfülű

Az a helyzet,hogy engem az bűvöl el.... Most mit csináljak? Hajt a vérem! De legalább utat mutatok,hátha mást is ez bűvöl el...;) Egyébként mire azt a sok kitehetőt megszerzed,azért az se semmi!!! Szerintem:) A játék egyik fő célja,hogy minél magasabb szinted legyen. Legalábbis ezt jegyzik. Az egyik szomimnak egymilliárd feletti csp-je van,Ő arra büszke. A másiknak több 10 ezres termése több 1000-es állatja van mindenből!! Ki hol találja meg magát a játékban... Találkoztam egy éve augusztusban néhány emberrel,akik azt mondták,két év mire 100 leszek. Mondtam nekik,nem érek rá addig molyolni... Mindenesetre nagyon várom Jónásunk válaszát a kérdésre,kellenek a neonos ólak:pxD

wiktorka17, h.lajosvilmos, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Pedig jól jön a potya tp ;) még néhányszor gratulálhatok ;) - remélem nem hajítasz ki :p

11. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Igazad van, így is lehet. ;)
    De akárhogy is számoljuk, az naponta 1 db. Kb. 400 napja kaptuk. Tudom, az előrejelzett eventig el fog telni még jó pár nap, az a mennyiség talán arra elég lesz, hogy az ideiglenes gazdakört megcsináld. Ha esetleg piacozni szeretnél az alapállatokkal, akkor csupán a felhőre hagyatkozni - szerintem - könnyelműség.:oops:

wiktorka17, mimi, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Mindenki másért játszik :music:.... Engem jó ideje a barátok tartottak itt8) ...
    Most ezt nem mondhatom el ... Átértékelődtek a dolgok -.-

iboly54, wiktorka17, mimi és 3 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Holland Jós.

Szerintem Történelmi event? :oops:

forrás forrás

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]
    .

Aloha Holdfény

Ha a tegnapi estefelére gondolsz .....:music:

A hibáinkból tanulunk .;) Legközelebb óvatosabb leszel remélem :cry:

wiktorka17, kamylla64, cecillia53 és 2 más kedveli ezt.
  14. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Vajon mit nevezünk nagy farmnak?
    Attól, hogy valaki a TP-re hajt még rendelkeznie kell CSP-vel, pajtakészlettel, hisz egyetlen eventet sem tudna megcsinálni, ha ezek legalább egyikével nem rendelkezne.... Az arányokat valószínűleg jól ismerik a "nagyok" és ők is termelnek, piacoznak, stb..., csak igyekeznek a kereslethez igazodni. Ezek mellett pedig még haladnak is :)
    Nos én nem tartozom a nagyok közé, de... : azért azt elárulom Neked hogy van kint dekorom (ha a szükség le nem bontatja velem) és mellette termelek is ezerrel. Igyekszem nem a piacról beszerezni a nagyobb értékű szükségleteimet, de szeretem eladni a nagyobb értékű feleslegeimet, hogy abból fedezni tudjam pl. a búza, répa felhasználásomat. A CSP gyűjtés jó módszere, ha nem elsőként akarsz befejezni 1 gazdakörit, hanem eladsz mindaddig, amíg van rá kereslet és sokszoros hasznot húzhatsz mások "kapkodásából". Ez a CSP készlet pedig lehetővé teszi, hogy kényed-kedvedre dekorokkal, vagy szunnyadó fákkal pakold tele némely területedet. ;)

Bokalmgazda, Domos52, iboly54 és 31 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Coff! Sziasztok:)
    Nekem nagyon tetszik amit megfogalmaztál, jól esett elolvasni a tanácsaidat, elgondolkodtató és nem riasztó:). Köszönöm, hogy megtetted:). Valami ilyesmivel próbálkozom általában én is, bár a gazdaköri feladatoknál nem mindig tudom betartani azt, hogy előbb a piac és utána a feladat, mert viszket az egerem, de azt hiszem ezt a kis kilengést megengedhetem magamnak :)

16. -Holdfeny-.

No tessék ... Már megint jobb lett volna ha nem szólalok meg :oops:Megyek olvasok ;) Azt legalább csendbe tudom csinálni ;)

17. csontkovácss

csontkovácss Járnitanuló

Nem véletlen szabadultál ma Te sem a tehéntejtől 100-as nagyságrendben8).

wiktorka17, h.lajosvilmos és genka53 kedveli ezt.
  18. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Nem bántásnak szántam amit írtam, hanem tanácsnak. :inlove: De néha tényleg nem baj, ha az általad imént leírt tevékenységeket míveled ;)

19. -Holdfeny-.

Tudom ;) Csak ma hisztériás vagyok ;)

20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gyere, menjünk játszótérre mondtam. :p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.