Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Bocsánat az off-ért.Szerencsésen hazaértem,jött egy busz 7-kor,majd Piliscsabán meglátott a buszmegállóban a doktornő és hazahozott,nem kellett 3/4órát várnom.8 körül itthon voltam.A Party nagyon jó volt,köszönöm a házigazdának a vendéglátást,Coffnak a fuvart és mindenkinek a társaságát a sütiket a beszélgetéseket.Imádtam minden percét,nagyon jól éreztem magam,köszi mindenkinek.:inlove::)Sziszikém a pogi recept kellene majd,megették,nagyon finom volt az összes süti:inlove:.A kutyának adjál vizet.xD

Utoljára szerkesztett: 3.9.16
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

FORRÁS

Aloha Gyöngy FORRÁS

Emlékeim szerint igen. :p

A francia oldal szerint : Pajtából való dolgokkal fogjuk felöltöztetni az állatokat? Vagy nem? :oops:

gyemant1, bindi5454, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  3. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Kedves Gangosok!

A Palóc-party event mindenki számára elérhető volt, mi, 10-en pedig úgy gondoltuk, megéri megcsinálni, mert sok értékes ajándékot nyerhetünk. Nemzsutól már olvashattuk az eventismertetőt, látható volt tehát, hogy nem lesz nehéz... ;)
    Az eredmény mindannyiunk számára kellemes meglepetés volt, sajnos nem mindenről készítettem képet, de itt láthatjátok, hogy az asztalon megtalálható minden, amire szükségünk lehet: laptop, a beadandók, a jó hangulat... Na jó, túloztam, a jó hangulatot nem tudtam érzékeltetni, de azért bátran elhihetitek!
    A lelkes munkától és a jóllakottságtól kissé elpilledtünk, ezért megmozgattuk elgémberedett tagjainkat, és közben beszélgettünk, gyönyörködtünk a tájban... Íme, egy kis ízelítő: ITT és ITT. :music:
    Itt pedig láthatjátok, hogy ballag haza a jólesően elfáradt csapat! :)
    Nem bírom megállni, mutatnom kell Nektek egy kis összeállítást az útmenti virágokról, bogyókról... Ugye, gyönyörűek?!? Lehet válogatni belőlük eventgaznak! xD
    Feltehetően néhány napig fülig érő szájjal fogok sétálgatni, annyira remek napunk volt!!!:D:inlove::music:

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Jancsika, köszönöm szépen :)

5. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok nem halott eseteg valaki Gazdaraktár akcióról?
    Szeretnék pár receptet még..:p
    Lassan de biztosan haladok a mesterségekkel is..a Völgyben.. :)
    Köszi az infót.. Remélem valaki tud válaszolni ..

6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Sziszi, szép estét Mindenkinek !
    Nagyon örülök, hogy megismerhettelek és nagyon szépen köszönöm a vendéglátást. ♥
    Öröm és boldogság volt a mai nap, mert újabb két remek Gazdatársat, remek Embereket ismerhettem meg.
    Szívesen, és nagy örömmel találkozom a már ismert Gazdatársakkal, beszélgetésünk, tanácsaik számomra fontosak.
    Külön köszönet Shirkánnak !
    Sziszi = kérlek a macskákat is etesd és itasd meg.

7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

AnyáámxD Kutya, macska megetetve, megitatva....a virtuális és a való világban is:D Köszi a figyelmeztetést:p:wuerg:
    Pogi receptet természetesen megkapod...majd elkérem a péktől:D
    Jó társaság gyűlt össze ma itt:D Örülök a személyes találkozásnak:inlove:

8. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Köszike.Szegény kutyi,ugyanis tuti patent a farm Sziszinél is,állatok etetve,itatva.A való világban meg elfelejt inni adni a kutyának,még jó,hogy nem lett baja:)Úgy fel vagyok pörögve,nem tudom mikor lesz alvás és ahogy Márti mama is írja,szerintem nálam is napokig mosolygás lesz.:)És felvilágosítottak kb 6x jártam a falutokban motorral,totál nem emlékszem rá:music:

Utoljára szerkesztett: 4.9.16
  9. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok!

Úgy gondoltam, hogy a mai napról nem fogok referálni, mert megteszik helyettem mások, de Márti mama képeiben gyönyörködve több gondolat is felszínre tört.
    Így tehát teli hassal, fáradtan, de boldogan néhány szösszenet:
    Az első (és számomra a legkínosabb) felismerés, hogy a nagy traccsolás közepette egy darab fényképet sem készítettem :sleepy: Úgyhogy ennek a csodálatos napnak minden emléke "csak" a szívemben őrződik (ha valaki nem lesz oly kedves, hogy megdobjon néhány fotóval).
    Aztán az útmenti virágok, bogyók képeit nézegetve rá kellett jönnöm, hogy Márti mama séta közbeni lemaradozásainak nem az volt az oka, hogy a tempót nem bírta, hanem a fotózgatás ;) (megjegyzem: szerintem az a patak sokkal szebb a fotón, mint a valóságban)

Hogy a Vendéglátónkról is ejtsek néhány gondolatot: Sziszi nem csak ügyes hírszerző és jó szomszéd, de igazán gondos házigazda és tündéri kis csaj (legalábbis az én méreteimhez képest mindenképpen kis csajxD) Ezúton is nagyon köszi mindent Sziszi:) Szuper volt :inlove:

Nem lennék korrekt, ha nem tennék említést az utastársaimról, akikkel együtt autóztunk reggel-este (Márti mama, Nemzsu, Szilvi, Breki). Nektek is köszönöm az autóban együtt töltött vidám órákat. Bár igyekeztem meghálálni, hisz a Mátra kacskaringós hegyi útjain felültettelek Benneteket a szellemvasútra és a rossz légkondi miatt még egy szaunázásra is a vendégeim voltatok xD
    Szuper volt és remélem szeptember 17-én még sokkal többen örülhetünk egymásnak :)

bindi5454, kutyaszálló, Meellcc és 37 más kedveli ezt.
  10. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Ismét elmentem egy farmerámás találkozóra. És milyen jól tettem! Nagyszerűen éreztem magam. Sziszi csodálatos háziasszony volt, úgy tette a dolgát, hogy fel sem tűnt, és ettől még nagyszerűbb a személye. Nem törekedett fontossá, vagy vezéregyéniséggé válni, nem hozott a házigazda jogán döntéseket. "Csak" arra törekedett, hogy mi, a vendégei jól érezzük magunkat...Csak arra .. És ettől is volt olyan jó ez a Palóc-party.
    Köszönöm mindenkinek, aki eljött. Persze csak aranyos, jóindulatú, segítőkész emberek jöttek el. A notórius beszólókat, gangos kötözködőket "sajnos" nélkülöznünk kellett. Pusztán egy dolgot sajnáltam, hogy van még néhány olyan játékostársam, akit szívesen megismernék, mert csak a nick nevüket tudom, pedig kedvelem őket. Én szeretem tudni, hogy ki lakozik a név mögött. Aki nem jött el - tiszta szívemből mondom- sajnálhatja.
    Sziszi! Mindent köszönünk! Meghívsz máskor is?

Kincső52, maszilva, bindi5454 és 40 más kedveli ezt.
  11. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Jó reggelt!
    Már többen írtak a tegnapi napról. Mindenki a maga stílusában, látásmódjában.
    Coff lelőtte a kisvasutas és szaunás poént. :D Valódi weelness nap volt a tegnapi.
    Feltöltődés! Nevetéssel, figyelemmel, finomságokkal, napfénnyel, friss és tiszta levegővel.
    Nem csak a hasunk, a tüdőnk és az értelmünk töltődött, hanem a lelkünk is.
    Köszönöm azt, hogy megtudhattam rólatok olyan való világbéli infókat is, amik mind-mind hozzátesznek a rólatok kialakult képhez. Köszönöm a "könnyeket" Márti mamának, Szilvinek a "na, most megszólalni sem tudok" érzést, Marikának a "tudom miről beszélsz" biztatást, Coffnak a Végtelenről való beszélgetést, Miminek a nagy nevetéseket, Shirkánnak az "okos" beszélgetéseket, kiskerésznek azt a hihetetlen nyitottságot, ahogy minket fogadott, Brekinek azt, hogy hozta a formáját. :inlove:
    Hogy Sziszinek mit köszönök? Áhhhh, felsorolni sem tudom: annyira bízott bennünk, hogy az otthonába fogadott, olyan remek háziasszony, hogy el voltunk kényeztetve, és nem utolsósorban az ötletet és a bátorságot, hogy egy ilyen találkozót megszervezzen.
    Igen, farmoztunk is - fejben. Szóba kerültek a pletykák, az elkövetkezendő eventek, Jónás stílusa, uram bocsá' személye, cserenapok (Breki jegyzetelt :music:), tp gyűjtés vs. pajtatöltés, fa-altatás, különféle célok érdekében beáldozott vesztességek.

U.I. Ugye az senkinek nem kérdés, hogy Coff remekül vezet. De még most is vigyorgok magamban, ha eszembe jut az egyik mondata: "kisautóban olyan magasan vannak a kresz táblák". :D:D

Kincső52, cecillia53, Meellcc és 42 más kedveli ezt.
  12. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Na, ne csináljátok mááá.....xDha volna pirulós barifej, most ide az dukálna:inlove:Szeretettel tettem, amit tettem, örülök, mert megkaptam a lehetőséget, hogy megismerhesselek Titeket:D
    Szeretetreméltóbb vendégeket, nem is kívánhat az ember magának:inlove: Tavasszal, ha minden rendben megy, megismételjük....szeretettel várom a mostani csapatot....és aki még rajtatok kívül, kedvet érez egy vidéki farmtalira, Őket is szivesen látom ;)
    Addig is...marad a bagoly, a telefon, skype, és az arckönyv:D ill. találkozunk szept.17-én:inlove:

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem maradt nekem már a szótárban szó, mindet leírtátok előttem. :) És az mind igaz, azt mind átéltük. :inlove:
    Igazából jó lett volna vinni egy diktafont, hogy semmit ne felejtsek el. :D:D
    Sziszi, már máshol megköszöntem, de itt is küldök neked mosolyt, köszönöm, hogy vendéged lehettem. Shirkánnak is köszönöm, hogy ott lehettem! ;)

bindi5454, cecillia53, Meellcc és 20 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ha valami beindul, nem jelenti azt, hogy végig is megy az egészen :)
    Mivel nem akarnak sok játékost kiszorítani egy event lehetőségéből, a magasabb szinten lévő álltatok neonos verziója nem egyszerű eset 8)

bindi5454, cecillia53, Meellcc és 22 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ha nagyon szórni akarod a lóvét, akkor a gangos bulira már bevásárolhatsz belőle 8)

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás, szép estét neked:)
    Szeptemberben vegyes felvágott lesz a tenyésztés, októberben újat kapunk, a többi meg még nagyon messze van ha jól értem:) Sajnálnám, ha a neonos nem folytatódna, mert szeretem azokat az ólakat. Az egér, a lúd, esetleg egy zöldes neon (béka) érdekesen mutatna és nincsenek túl magas szinten. Ezekre sincs gondolom terv még, türelmesen és kíváncsian várjuk azt hogy folytatódik-e mégis a neonos sorozat.

bindi5454, kutyaszálló, Fatther és 18 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.9.16
  18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Jancsika!
    Csak megnyugtatásképpen Neked....az esti beszélgetésünk miatt...;)

Kincső52, genka53, -kaktuszable- és 13 más kedveli ezt.
  19. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Nagyon köszönöm,kicsit szomorkásan,de tudomásul kell vennem,hogy igazuk van valahol... Nehéz és egyre nehezebb lesz olyan eventet kiadni,ami kicsi és nagy farmon is megcsinálható,illetve helyesbítek,a nagynak is feladat. Szerintem elgondolkodtató lehetne egy vagy több szintre tagolás,de ez már az ötletelgetés kategória:music:Az sem egyszerű feladat,nagyon nem....

Szia. A neonos ólak eddigi tematikája nem ezeket az ólakat diktálná,kivéve talán a ludat,de jobb híján ezek is jók lehetnének :p Ezekkel még a kicsik is megbírkóznának...:music:

Utoljára szerkesztett: 5.9.16
  20. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Lajos!
    Jó helyen tapogatózol...Ez a kérdés foglalkoztat szerintem többünket. Szerintem az nem reális indok - amit jósunk tolmácsolt felénk - , hogy a neonos ólakat azért nem folytatják, mert a "kicsik" kimaradnának. De akkor kimaradtak a sima ólakból is az adott szinten, a sárgákból is, a narancsokból is, a pirosakból is, a rózsákból is, no meg az összes terményeséből is. Ezek egyike sem volt gond??? Csak a neon??? De ha a többije sincs, miért baj, hogy neonja sincs? Ha pedig van a többi, akkor lesz neonja is! Vagy nem így van? Van olyan játékos, akinek a szintje csak - mondjuk - a rózsa lovat engedi, de a neon lovat meg nem? Na ugye, hogy ugye? Persze, hogy nincs.
    Másrészt a játékom kezdetén volt olyan event, aminek csak az ezüst szintjeit tudtam teljesíteni...Aztán voltak olyanok, aminek bizonyos részeit nem tudtam, mert még nem rendelkeztem az adott növény vetési jogával. Ez meg így van rendjén. Pont ezek sarkaltak leginkább a fejlődésre...
    Kedves Jónás!
    Melyik területeken fogjuk játszani a teliholdas eventet? És a történelmit?

Kincső52, Mikulás48, genka53 és 22 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.