Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Talán egy kicsit rá lehet készülni logikailag. Ugye az új állatokból a gazdaköribe (ing-gatya)sok kell,meg nincs is mindenkinek,tehát Én a kicsi farmokat is figyelembe véve állatokból max az elefánt,panda,lajhár,papagájra tippelek. A növényekből talán az Aloe vera-ig sejteném,a terményekből meg az ólak meghatározzák mi a szint. A fák egy kicsit fogósabbak,ott nagyon sok titok fát lehetett nyerni eventeken is,tehát ott lehet egy "svédcsavar",de az alapfáknál talán a papajánál megállnak. Mondjuk az okosok azt mondják,mindig az jön ami még nem volt,de talán ez is egy kis támpont,hátha igazam lesz;) Amúgy mindjárt jön a tuti...

Utoljára szerkesztett: 14.9.16
    mimi, Gio, emocy91 és 16 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Még várni kell rá :music:

mimi, Kukori.és.Kotkoda, Peszi2 és 13 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem is órák, már csak percek kérdése ;)

Mikulás48, mimi, Peszi2 és 15 más kedveli ezt.
  4. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Lajos!
    Remélem megint fején találtad a szeget, mint már oly sokszor, és úgy alakulnak a dolgok, ahogy jósoltad, kikövetkeztetted. Persze én még tartok attól, hogy bizony fognak kérni az új állatokból is. Sokat tényleg nem kérhetnek, mert a gazdaköri is zabálja kivétel nélkül mindet. De azért kisebb darabszám "svédcsavar" nem kizárható. Már csak azért is, hiszen akkor könnyű lenne a minősítése... de nem az...
    Tudod, engem egyre inkább irritál hogy nem lehet tudni melyik eventhez mire van szükség, mikor kapunk gyik-ot, mikor kezdődik stb. A kínaiak talán nem is játszanak ezzel a játékkal, így őket semmi sem zavarja... xD

Mikulás48, mimi, steve223 és 17 más kedveli ezt.
  5. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Mikulás48, mimi, Zsu-muci és 26 más kedveli ezt.
  6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.9.16
    Kukori.és.Kotkoda, Peszi2, Gio és 9 más kedveli ezt.
  8. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Magamat idézem. :oops:
    Ééééés megvan! :D
    Ma két királynőnk lett! Íme a második!
    Óriási gratula Nektek!
    Javul a nemek aránya. ;)

Mikulás48, mano607, sziszi1965 és 23 más kedveli ezt.
  9. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Szépeket :)

Hallottatok valamit suttogni a TOP-ról?
    Meglehetősen érdekesen fest a piacom:oops:
    Az idei nyár viharai olykor elverték a termést, megtépázták az állat állományt>:(, na ... de ez akkor is túlzás.

Legutóbb a top közeledtével voltak ilyen mesebeli árako_O

HéricsBáró és -orgona- kedveli ezt.
  10. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok, szia nemzsu
    Én is gratulálok Lilinek. Ősszel, mikor beszéltünk róla, hogy ez a következő célom, nem gondoltam, hogy majdnem 1 év kell a gazdakörök kivégzésére. Sok szup.táp kellett hozzá, de végre sikerült.
    Köszönöm
    Zsuzsa

maszilva, Mikulás48, mano607 és 21 más kedveli ezt.
  11. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok Kedves Gangosok!
    Keresek olyan játékostársat, aki elmentett tenyésztési sikereiről képeket. Elsősorban 2014. év közepe és vége érdekelne, lehetőleg baby boom ideje. Akinek van ilyen elmentett farmfotója, akár saját akár más érdekes, úgy kérném bagolyban keressen meg. Nincs szükségem fotóra, de kérdeznék pár dolgot a képpel kapcsolatban.
    És hogy ne legyek teljesen off. Kedves Jónás! A tenyésztéses eventben 3 illetve 6 állat van a kosarakba rakva. Rajtuk kívül más állatokat is kell majd tenyészteni?

12. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Az tény, hogy a top ősszel szokott lenni. Ez már egyre közelebbi az időpont, ezért sokan tartalékolnak, inkább vesznek, mint eladnak. Aki top-ra gyűjt azért, aki pedig a top idején akar meggazdagodni, azért. ;)
    4 éve játszom, de ilyen pajtafosztogató eventek nem voltak egyik évben sem, mint amilyenek mostanában vannak.
    Nagyon megváltozott a játékosok stílusa is: altatott fák, dekorral való haladás, sok területnyi mamutfa, stb Ezek mind a termőterületet foglalják.
    Véleményem szerint ezek is közrejátszanak az árak alakulásában.
    Ezt írtad: "Legutóbb a top közeledtével voltak ilyen mesebeli árak" Jól gondolod: ősz van, közeledik a top.
    Az én személyes, minden pletyka alapot nélkülöző tippem: november. :music:
    Ha októberrel kellene számolnunk, Jónás valamit már mondott volna róla, szerintem. :oops:

13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Olvasgatok vissza, és erre a kérdésre még nem találtam választ, de lehet csak elkerülte a figyelmemet:oops:

Lehet valamit tudni erről a "többszörös" kiváltásról? Illetve ami még érdekelne, Jónás Apó véleménye, hogy mennyire érdemes többet kiváltani, már amennyiben lehetséges.

Lehet esetleg számitani valamire a jövőben, hogy felhasználhatóak lesznek a termények, és az állat, vagy csak lesz egy-egy új ól, ami szép, aranyos, de ennyi - nagyjából mint a 4 új fa:) amit ki lehetett váltani az eventben, aztán azóta csak van magának.

Jó persze, a Báró Úr piacán érdemes volt termelni, mert ő felvásárolta az összes készletet xD de amúgy egyelőre sok más haszna nem volt. Persze én is vettem a termésekből, hogy legyen 4 ezer mindből, de azóta várják sorsukat:)

14. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Szia! én is gratulálok Neked.

Kukori.és.Kotkoda, Peszi2, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok Gangosok

Ma olyan fura időjárás volt errefele :oops:

Jégeső esett . De nem a megszokott golyó volt , hanem egész fura alakzatokban esett. :cry:

De , mire megnéztem volna , elolvadt . Szerintetek mit jelenthet?:music:

...........
    És hogy ne legyek off

FORRÁS
    Szeptember 14-18-ig Minden fórumon , minden Jós 1 darab kirakót fog elrejteni.
    Nekünk kell megkeresni. Vasárnap 19 óra a határidő

Mikulás48, Detti0812, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  16. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Melan!
    Jól láttad, erre még nem jött rá válasz. Talán azért, mert maga a kérdés is "értelmetlen" volt. :oops:
    Csak annyit írt erre Jónás, hogy nem a terményes barkácsolási jogát kapjuk, (hanem magát a terményes ólat). Ahogy pl. a mosómaciét annak idején.
    A darabszámot nem tudjuk, de "félek", hogy nem lesznek olyan nagylelkűek a BP-nél, mint a neon ló dekorral annak idején. :(
    ---
    Vajon mikor telik le az a pár hét?
    Én már kíváncsi lennék az új Rackóra.;)

Mikulás48, mano607, Magdusnéne és 10 más kedveli ezt.
  17. LBetti

LBetti Fórumgróf

emocy91, -orgona-, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  18. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Sziasztok!
    Szia Zsu!
    Az újraindításnak akkor van értelme ha mindegyik után kapunk egy újabb terményes ólat!

emocy91, Mikulás48, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  19. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Nem újraindításra gondoltam. ;) Az eddigi képek alapján azt rakta össze Sziszi, hogy bizonyos fajta állat tenyésztésekor bizonyos színű felröpi jön a tenyésztelepről. (Szerintem is jó a következtetése.) Ezeket a kitűzőket pedig "boltban" tudjuk levásárolni. Mint ITT a lakatokat.
    Melannal azon morfondírozunk, hogy vajon a boltban csak egyszer vehetjük meg pl. a tukán terményesét, vagy akár olyan sokszor, mint sokan a neon ló dekort annak idején.

Mikulás48, genka53, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  20. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Igen de a neonólakat csak 1x kaptuk meg a feladat teljesítésével és a kitehetőket lehetett többször megvenni felröpiért! Ezért gondoltam az újraindításra. Megvariálhatták hogy a boltba vesszük az ólakat, de akkor milyen jutalmak lesznek az eventes feladatban?

emocy91, iboly54, genka53 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.