Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gődények

gődények Törekvő

sziasztok nem tudjátok véletlenül mikor lesz turbomalom :)

2. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Gondolom, ott ahol Te és pont erre gondoltam én is. Annyira kiüríttették a pajtákat, hogy nem lesz, aki induljon a TOP-on, így adnak egy kis időt a feltöltésre is. Vagy túl optimista vagyok?

kutyaszálló, Peszi2, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  3. tereza6517

tereza6517 Haladó

Sziasztok! Miért várja mindenki a TOP-ot? A többség kiüríti a pajtáját és csak nagyon kevés kerül be a TOP 100 közé. Tavaly egyik szomszédom, aki kettővel állt előttem indult a Topon, és a mai napon én előrébb vagyok mint ő. Pedig mindennap játszik, nem hagyja ki az eventeket és mindig előbb befejezi, mint én. Szóval miért jó a TOP-ban részt venni?

4. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Van akinek ez az igazi kihívás a Farmerama olimpiája lehetne mondani.;):)xD

kutyaszálló, Domos52, ljanika6 és 15 más kedveli ezt.
  5. tereza6517

tereza6517 Haladó

Igen, tudom én ezt. Csak szerintem az elért eredmény nem áll arányban a befektetett energiával. :)

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, pár TOP-on indultam és élveztem a versenyt:), ha mindig mindenben mérlegelnénk, hogy megéri-e vagy sem akkor az eventek jó részét is kihagyhatnánk, nem lenne üres gazdakörös a játékban stb. Abban hogy az energia nem térül meg szintén vitatkoznék, hiszen a nyereményekkel sokkal jobban tudok haladni, legyen az a gesztenyekirály, gombalámpa vagy a cicacsalád, vagy bármelyik másik nyeremény, amit egy-egy ilyen versenyen nyertünk. Nem játszunk egyformán, nem haladunk egyformán és nem egyformán nézzük magát a játékot sem, de ez mindenkinek a szíve joga, hogy mit tart megérősnek és izgalmasnak a játékban és mit hagy ki. Ettől érdekes és szép ez a játék:)

taga1, pici33, kutyaszálló és 19 más kedveli ezt.
  7. szemike50

Én már 2 éve eljátszom a gondolattal. hogy indulni kellene, de sajnálom odaadni mindenemet. Inkább gyűjtögetek és tudom, hogy mindig van annyim, ami elég az eventekhez. De ahány ház, annyi szokás. Van aki kihívásnak érzi, van aki ablakon kidobott pénznek. Én az utóbbihoz tartozom.

8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia gődények! :)
    Az előző (ha jól írtam fel anno a kis füzetembe), augusztus 15. hétfőn volt, így szerintem bármelyik nap várható az e havi :). Nem akarom reklámozni, de egy ízben érdemes 2 hónapot venni, és akkor nincs kicentizve a meglévő turbómalom lejárati ideje, mert biztosan kihúzod a legközelebbi turbómalom akcióig. ;):)

9. tereza6517

tereza6517 Haladó

Természetesen mindenki a saját kedve szerint játszik. :)

Én is gondoltam rá, hogy indulni kellene, de sajnálom odaadni azt, amiért megdolgoztam. :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.9.16
  10. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia!
    Talán még soha nem találkoztam az írásoddal. Most se kellett volna!
    Kedves Jónás!
    Nem lehetne mégis bevezetni a nem tetszik gombot?

11. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Ahogy olvasgatom az írásaitokat gondoltam én is teszek néhány gondolatot a TOP-al kapcsolatban.
    Eddig háromszor indultam el, 2014-ben teljesen lenullázva nem fértem be. Nem adtam fel és tavaly a TOP500-ban és ősszel az 1000-ben is benne voltam.
    Minden bizonnyal idén is indulok, teljesen mindegy mit lehet beadni, mert szeretek játszani és ez egy csodás kihívás a játékban. Valószínűleg sok csp-m fogja bánni, de ezért van a játék pénze, másra nem is lehet felhasználni.

Utoljára szerkesztett: 17.9.16
    teréz65, Gio, Kukori.és.Kotkoda és 14 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia zoldert! :)
    Valószínűleg a pom-pom lányos csapatban, a pálya széléről fogok szurkolni nektek, akik felvállaljátok a TOP-on való indulást :D:inlove:, mert bár sok mindenem van a pajtá (k) ban, de úgy érzem mégsem lenne elégséges az évek alatt felépített farm lenullázásának elkerüléséhez:p:sleepy:. Itt jelentkezik hátrányosan az a dolog, ha valaki nem egy farmmal foglalkozik, mint ahogy én is.;):) De nem adom fel, én már a jövő évire készülök xDxDxD.

Kedves Kukori80 :)
    Nem akarom elvenni a tisztedet, de lassan ideje lesz elindítani a hagyományosan évente indított "Kong a pajta" versfaragó - versenyt is ;), hátha a BP-nél is beindul ettől a TOP-ra készülődés, mert még igen nagy a csend és titkolózás körülötte, bár az nem jelent semmit, hogy nekünk nincs még semmi infónk róla. Majd időben az is lesz, nem kell mindent annyira előre tudni, de le merném tenni az esküt, hogy az októberi kapálós - kaszálós event folyománya lesz az idei TOP 1000. ;):)
    Sikeres felkészülést a 2016-os TOP-on indulóknak!

Kukackukac, ljanika6, Katinéni1 és 21 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Gio, h.lajosvilmos, ildics1981 és 17 más kedveli ezt.
  14. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

A macskatáp tejét lehet hogy lecserélik egérre :oops: már ha tényleg változni fog ? az anakondával is sokáig vártam, de még mindig nem változott :p

15. gődények

gődények Törekvő

Köszi

bindi5454 és genka53 kedveli ezt.
  16. szemike50

Szia! Az anakondával én is így jártam, de kiderült, hogy teljesen alaptalan pletyka volt.

17. Nagyon várom a csere eventet.
    Bízva abban, hogy az ugrálós és ijesztő madárijesztőket be tudom szerezni mágikus és madárijesztő kapitányért vagy más kitehetőért cserébe ( számításba jöhet kőmadár kastély is)
    Tudja valaki mikor jelenik meg a tenyésztő event kiírása?

Feca29, Detti0812, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  18. kosagi

kosagi Fórum mestere

Szia!
    Sajnos nagyon valószínű, hogy nem lesznek cserélhetőek, ugyan úgy, mint a virágok. Több esélyed lenne a keréken próbálkozni, hátha...

szemike50, .barbi1., h.lajosvilmos és 6 más kedveli ezt.
  19. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Sziasztok ! Most írok ide először , ha valami probléma lenne pl. , hogy nem itt kell feltenni a kérdésem elnézést!!!:) Lehet már tudni valamit a tenyésztős eventről , hogy milyen állatkák kellenek ill. mik az ajándékok ??? További szép napot mindenkinek :)

mimi, .barbi1., h.lajosvilmos és 5 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Örülünk, hogy írtál két hsz-t ajánlok a figyelmedbe ha visszaolvasol megtudod, hogy mit tudunk és mit nem:) A hivatalos kiírás talán holnap jelenik meg róla.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.13788/page-560#post-570473
    és
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.13788/page-560#post-570460
    Az ajándékokról én nem sokat tudok, de lehet, hogy jön valaki aki többet tud, mint én és kiegészíti.

Utoljára szerkesztett: 18.9.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.