Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. magdi06

  magdi06 Fórum elő legendája

  Én is nagyot néztem ma amikor megnéztem a fúrókat! Tegnap 2 db volt, most meg 5 db.Csoda történt:szeretem az ilyen meglepő fordulatokat.Kívánom mindenkinek,hogy több fúró tulajdonosa legyen.Szerintem megérdemeljük!
   
  H-Anita, SzilvaG, maszilva és 20 más kedveli ezt.
 2. Boccio71

  Boccio71 Fórumprofi

  Én a tenyésztéses eventet jobban várom, mint a hó végi ludas képeset. mivel az mindjárt itt van, ezek a már korábban említett állatkák mennyire biztosak? azt tudja valaki??
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.9.16
 3. Tomo1976

  Tomo1976 Törekvő

  Nagyon szépen köszönöm az infót !:)
   
 4. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia, nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem:)
   
 5. *-ToFarmer-*

  *-ToFarmer-* Fórum mestere

  Szervusztok,
  Látom az utóbbi pár napban elkezdtek repkedni a fúrok itt is és a raktárházas topikban is. Bár fúrós téma, ami nevét illetően nem feltétlen a gangra való, de mégis ide írom Escalonilla elméletét, mert "elmélet" a sok örömteli bejelentés között.
  #97
  Miszerint, a BP nagyon is tudja mit csinál. A pajtaürítős eventek után/közben feltekerte a fúrók esélyét, így a kedvet, egy második hullámot a raktárházas küldetések teljesítésére. Az első (hullám) volt, ugye a megjelenés pillanata, amikor sokan azt hitték, hogy gyorsan bezsebelik a fejlesztést. Ennek reményében elkezdték a gazdaköriket teljesíteni.
  Aztán jöhet a TOP.

  *****************************************
  Kedves válaszoló moderátor vagy maga személyesen Jónás. A Farmerama-Magyarország hivatalos fanoldal ugyebár. Ez (mennyire) vonatkozik a fórumára? (Aminek a dizájnjáról volt itt is szó, amit azóta lecseréltek.)
  Mivelhogy ott is van pletyka-topic, ahova már nemcsak a "hivatalos" infó, szűrt infó kerülhet ki, hanem az oda író játékosoké is. Ezentúl elég lesz megadni, hogy a forrás a hivatalos-oldal fórumáról van?
  Például: (ha mégsem szabad, akkor kérem a "Például spoliert" szerkesszék ki:)) : http://farmeramamagyarorszag.hu/board/index.php?threads/pletykák-hírek-várható-újdonságok.22/
  Itt szó van egy bizonyos bahás állatunk (egy madár) tojásáról.
  *****************************************  Tukán és teknős terményesei. Előbbinek a totemszobor, utóbbinak a gördeszka. Újonnan érkező rákól pedig fejlesztéssel együtt érkezik. Illetve, volt szó arról, hogy valamiből a rózsaszínig elmennek.;) Tehát sok kitűző kell, a tenyésztésekből.

  **************************
  Egy kommentért a Farmerama Facebook oldalán lehet nyerni egy halastavat. (Nincs FB-m így nem élek a lehetőséggel, de mások tegyék csak meg;))
  <iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https://www.facebook.com/farmeramaHUNGARY/posts/1590773131228214:0&width=500" width="500" height="148" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.9.16
 6. lippi02

  lippi02 Fórumlakó

  Köszi az infókat, én pont ma reggel estem pánikba, mert már nem emlékeztem, mihez kell sok-sok állat. Egyébként csöppet sem érzem magam kireksztve, eddig még mindig csak segítséget kaptam innen (is). Az viszont nem tetszik, hogy felnőtt emberek nyilvánosan bántják egymást. Javaslom, ha valakinek nem tetszik a hozzászólása, azt ugorjuk át, és koncentráljunk a topik pletyka lényegére, esetleg bagolyban lehet kötekedni.
   
 7. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia Zalán:)
  Köszönöm, már emlékszem rá ahogy leírtad be is ugrott a nyeremények listája, csak olyan régen volt róla szó, hogy elfeledkeztem róla. Kíváncsi leszek rá, hogy látom-e esetleg rózsaszínűbe a világot ól ügyben:), bár terményes ólban a pirosat is szeretem, remélem meg tudom majd csinálni a kért feladatokat.
  (A magán vélemény megdöbbentett, de már megszoktam... ha valaki kötekedni akar talál rá alkalmat, bármit is írunk mi itt )
   
 8. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  [​IMG]
  Aloha Sziszi FORRÁS

  Talán ez az Októberi 2 új fa lenne pletyka szinten ? :D
  Olyan boldog vagyok :inlove:
  Végre valami kézzelfogható pletyka , ami jelzi , hogy valami lesz még , cicusok után xD
  :cry:


  [​IMG]

  [​IMG]
   
  genka53, Mikulás48, inanna11 és 18 más kedveli ezt.
 9. Shirkán53

  Shirkán53 Fórum hercege

  [​IMG]


  Szia Báró!
  A Durián egy nagyon közkedvelt gyümölcs Ázsiában. Mivel sokat hallottam róla vettem én is a bangkoki piacon. Görögdinnye nagyságú termés. A szállodában a légkondi miatt nem lehetett ablakot nyitni. Kb 10 percig bírtuk a duriánnal egymást, aztán kikerült a folyosón lévő szemetesbe...Olyan pálpusztai és a kvárgli gondolatvilágával megegyező bukéja van. Borzalmas, mégis sokan szeretik...Ha jó TP-je meg pajtaértéke lesz, akkor talán még én is megszeretem :D.
   
  potyi120, jógazda76, Tavirózsa és 27 más kedveli ezt.
 10. *-ToFarmer-*

  *-ToFarmer-* Fórum mestere

  A szeptemberi tenyésztős event összefoglalója
  (mely a tervezet szerint szeptember 20 és 26 között lesz megtartva)
  Ha nem látszik egy-egy kép, csak az "IMG" ikon, kérlek frissítsd amíg láthatóak nem lesznek.
  [​IMG]
  Sok minden szóba került az eventtel kapcsolatban, de úgy szintén, még sok minden homályos az event körül. Azt tudni kell, hogy egy újféle tenyésztős mechanika lesz ebben az eventben. Egy-két másik összegyűréséből alakulhatott ki, + az állatok "csoportosítása" újdonsággal. Nehéz előre bármit is mondani, nehezebb mint általában, amikor tudjuk, hogy ez egy "átlagos pajtabedobálós", vagy "csillagszerzős gazdaköris".

  • Tehát újfajta tenyésztés a kategorizálás miatt. (Olyannak képzelhető el, mint a növények besorolása.) Az eddigi képek alapján ebben az eventben három állatcsoport fog szerepelni. Madarak, hüllők, ízeltlábúak.
  • A következő kép jól összefogja, mi lesz holnap. Konkrétan, könnyen kifejezi:
  [​IMG]
  • Bal oldalt láthatjuk a már említett három kategóriát. A tyúk a madarakat, a kaméleon a hüllőket, míg a méh az ízeltlábúakat reprezentálja.
  [​IMG]
  A következő képen jelvényeket láthatunk. Ezeket minden egyes tenyésztés után kapunk, mint a neon-eventeknél a szerelem lakatokat. A három kategória tenyésztései más-más színűt ad. Mondhatni, három "felröppenő" lesz.
  Ha madarat tenyésztünk, zöldet kapunk, ha egy hüllőt akkor kéket. Nem össze-vissza adogatja. Így elkerülhető a szerencse-faktor. Azt kell tenyészteni, amelyik jelvényével akarunk valamit kiváltani, kezdeni.
  [​IMG]
  • Ezeket a jelvényeket egy "eventablak"-boltba tudjuk beadni, nyereményekért. Ez lesz a fizetőeszköz.
  • Ösztönzésre ad okot és szupertáp elherdálásea, mert hiába van egy seregnyi tenyészállatunk a pajtában, értük nem kapunk "vigasz-jelvényt!" Az event alatti tenyésztésekre vonatkozik megszerezhetőségi lehetőségük.
  [​IMG]
  Ahogy a fenti képen látható, három különböző ágon ül/fekszik a csoportok képviselői. Ebből merünk következtetni, hogy az eventablak is három részre fog tagolódni. Külön kérik a (tenyésztett) állatokat, jelvényeket is. (Nem úgy, mint az ajtók szentélyében. Egy kis kör kulcs, meg egy kis négyzetecske az ajtó nyitja. Külön-külön számít minden egyes jelvény)
  • (Nem értem Kielius minek írta, hiszen mindig ajándékot kapunk, ha ezt a dobozt látjukxD) : "Az alanti képen, egy jégmadártól egy nyíl mutat egy ajándékdoboz felé. Az ajándékdoboz, mint ahogy dizájnjáról megszokhattunk a többi eventben, ajándékot tartogat számunkra."​
  [​IMG]
  A jégmadarat nem tudjuk tenyészteni. Tehát ez a kép azt szimbolizálja, hogy nemcsak tenyésztett állatokat hanem, nem tenyészthető állatokat is beadhatunk. Így minden olyan állat "játszik" az eventen, amelyik biológiailag madár, hüllő vagy ízeltlábú. Akár tenyészthető, akár nem. Tovább gondolva, nem specifikus darabszámú ilyen-olyan tenyésztett állatot kér, ebből-abból, hanem "bármilyet" a lehetségesek közül.

  1. A madár kategóriába az alábbiak kerülhetnek: Tyúk, jégmadár, kakas, kivi, hattyú, gólya, galamb, sas, bagoly, kacsa, pulyka, varjú, liba, kakukk, páva, strucc, flamingó, papagáj, tukán
  2. Az ízeltlábúak kategóriába az alábbiak kerülhetnek: Szentjánosbogár, pillangó, pók, méh
  3. A hüllők kategóriába az alábbiak kerülhetnek: Teknős, kaméleon, anakonda
  Garanciát a csoportokban levő állatokra nem adhatok, kiemelve a már tenyészthető állatok vannak. (Értelemszerűen azokkal könnyebb haladni az eventben, a nagyobb értékük miatt.)

  • Előbbiekben, megtudhattuk, hogy állatok beadásáért ajándékot kapunk. (lásd a jégmadaras kép) Az alábbi kép viszont jelvényeket kér. Tehát a speciális nyereményért meg kell etetnünk állatainkat szupertáppal a kéjlakban.​
  [​IMG]
  • A spekulációk között különféle új ól és terményes-ólak kerültek szóba. A lila jelvényekért az ízeltlábúak kategóriában, rákólat nyerhetünk meg. A madár kategóriában, zöld jelvényekért a tukán totemszobros-műhely lehet a nyeremény, míg a hüllőknél a kék jelvényekért cserébe teknős terményest kaphatunk, mely a gördeszka-üzem lesz.
  • A terményeseknek színes változatait is láthattuk megjelenni. A sárga és narancs fejlesztésekről van szó. (Bár ha emlékeim nem csalnak, mintha Jónás apó a rózsaszínre törést is emlegette. De az nagyon sok lenne, így nyereményekként. Sok tenyésztésbe is kerülne, ha netalántán lenne rózsaszín gördeszkásunk.)
  • Amit "biztosra" vehetünk a képek alapján sárga és narancs fejlesztések a ráknak és a két terményesnek.
  A következő képekben, láthatjuk a terményeket (gördeszka, totemszobor) pár ólat, és pár fejlesztést:
  [​IMG]


  A fenti spekulációkat a három kategóriáról, a "nemcsak tenyészthető állatok beadhatóságáról" a megvehető kosarak is alátámasztják.
  Viszont a kosarak, nem mutatnak olyan jelet, hogy új tenyészthetőségről lenne szó. Minden kosárban kétféle állat van. Egyik tenyészthető a másik nem. Ebben a holló a kakukktojás, mert az csak Jacktől múlik, hogy odaadta-e a jogot a tenyésztésükre. (De most tekinthetjük a hollókat nem tenyészthetőnek is.)
  Szinte már-már kizárható a kosarak alapján (is), hogy tenyészthető lenne már holnaptól a teknős-tukán T-betűs páros.​
  [​IMG]

  Ha már így mindent megfejtettünk...Ja nem....Ezen a képen nem zöld, lila és kék jelvények vannak, hanem piros van a zöld helyett. Ezt Kielius sem tudta mire vélni... Rejtély.... Jónás?

  ******************************
  Egy kis összesítés a végére:
  1. Három kategória fog szerepet kapni: Hüllők, madarak, ízeltlábúak
  2. Minden egyes tenyésztésért egy jelvény jár, ha a kategóriákból tenyésztünk
  3. (Tenyész)Állatok szállítása egy eventablakba a nyereményekért
  4. Másik nyeremény forrás, a jelvények beváltása
  5. Új ólak: Rák.....Új terményesek: Tukánnak és teknősnek.......mind háromhoz várható narancs és sárga változat
  ******************************

  Nem tenyésztős event a tenyésztős event Baby Boom és szupertáp akciók nélkül. Igaz az előbbiből már volt egy a hónapban a sokat adó nublonok miatt!
  És nem event az event matrica nélkül, amit most nem fogok kikeresni;)xD
  Az összefoglaló a pletykák és Kielius leírása alapján készült. Garantálni, hogy minden megvalósul a pletykákból nem jelenthetjük ki. De ne feledjük, ez még mindig a pletykatopic, hivatalos információkért várjunk a holnapi(?) eventismertetőig.
   
  Utoljára szerkesztett: 18.9.16
  csopke1, Mikulás48, ulmo12 és 51 más kedveli ezt.
 11. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  FORRÁS

  Szeptember 29 - vége nem ismert - Szeptemberfeszt Ingriddel


  [​IMG]  Így néz ki a kirakó egybe :D

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  missuzy_53, inanna11, Jucus1949 és 5 más kedveli ezt.
 12. nemzsu

  nemzsu Fórum ezredese

  Szia Zalán! Sziasztok!
  Köszönjük ezt a remek összefoglalót.;)
  Ahogy Gyöngy korábban írta, holnap a teljes eventismertető a rendelkezésünkre áll majd. Amit eddig tudhatunk, azt remekül ráncba szedted.
  Igazából már csak pár mennyiségi kérdés maradt nyitva: xD
  Mekkora pajtaértéket kell egy-egy állatfajtából beadnunk?
  Min. mennyi szupertápra lesz szükségünk, vajon ebből mennyit ad vissza az event?
  Az értékes ólak és azok színes fejlesztéseinek megnyerhető darabszáma.

  Ezek már elhanyagolható infók, ugye? xDxD Kell valami újdonság az eventismertetőbe is. :p:p
   
  Utoljára szerkesztett: 18.9.16
 13. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  FORRÁS : Orosz oldal : Orosz Jós : Вещунья

  Pukk-Kandúr kitehetők :D:inlove:  [​IMG] [​IMG] [​IMG]
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Aloha Nemzsu

  És a legfontosabb kérdés : Mennyit lehet keresni az eventen ? :D:inlove:
   
  csopke1, Mikulás48, missuzy_53 és 20 más kedveli ezt.
 14. nemzsu

  nemzsu Fórum ezredese

  Erre a kérdésre nem fog egzakt választ adni a holnapi eventismertető. :D
   
  alex0824, Peszi2, genka53 és 8 más kedveli ezt.
 15. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  És erre ?:music: Ezt én sem hiszem el amit találtam xD


  FORRÁS

  Valami hihetetlen hüllleséget találtam.o_O
  Főleg annak tekintetében , hogy ez a tenyész event után lesz kb. :p

  Szeptemberfest Indriddel event

  Majmokat és békákat fogunk tenyészteni pletyka szinten? :inlove:

  4 féle , fajta lesz :
  • Szoprán
  • Mezoszoprán
  • Alt
  • Tenor
  Szóval 4 szoprán majomból lesz 1 darab Alt
  Aztán 4 Alt majomból lesz 1 db tenor

  A békáknál dettó ez lesz

  Ez tetszik nekem ha igaz.:D

  De szerintem valaki unatkozhatott, mert ez ott volt , ahol a Kirakókat gyüjtötték. Vagy mégis igaz? :p

  Ez csak pletyka , és friss
   
  marcsi152, alex0824, Mikulás48 és 10 más kedveli ezt.
 16. -vadocka70-

  -vadocka70- Fórum parancsnoka


  ha ez igaz , akkor szépen lassan , nem marad semmink :)
   
  alex0824, -kaktuszable-, inanna11 és 10 más kedveli ezt.
 17. nyaf-nyaf

  nyaf-nyaf Fórum veteránja

  Remélem csak rossz álom volt ez a Telihold Miatt.. :D :D
   
  alex0824, wiktorka17, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
 18. Shirkán53

  Shirkán53 Fórum hercege

  Ezt pont Te mondod? Tegnap elárultad a készleted jellemzőit xD. Puszillak Drága. Ja és gratula a párodhoz!
   
  alex0824, genka53, wiktorka17 és 11 más kedveli ezt.
 19. -Palika17-

  -Palika17- Fórum admirálisa

  alex0824, genka53, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
 20. sziszi1965

  sziszi1965 Fórumőrült

  Visszakerestem a hsz-eket az Ingrid libás eventről :)Szerintem, az állatok amiket említettél, csak a mese részét képezik. Kérdeztem már Jónást erről,...de, ha nem jön válasz,...az is egyfajta válasz.
  https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.13788/page-524#post-560257
  https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.13788/page-531#post-561370
   
  marcsi152, nemzsu, alex0824 és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.