Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Volt már róla szó:)Kőmadár világítótorony lesz a kollekció új darabja.:) Talán megérkezik októberben.

2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Nem gondolom, hogy laza lesz az október hónap csak még nem szivárognak a pletyik, hisz még szeptembert írunk. Na, azért ebben a hónapban volt minden, főleg pajta ürítés, remélem a következő ilyen fosztogatós már csak a TOP lesz:p
    Még jó hogy csak kapcsolatos esemény lesz a kutyás, mert a kutyáimat nem adom...alig van belőlük.:)
    Várom már én is a party pöri akciót és a hozzátartozó újdonságot, ha lesz ilyen:music:

3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok a gangon :) Tudom, hogy most off leszek, de annyira megörültem ennek, :inlove: hogy muszáj megosztanom veletek :inlove::D [​IMG] :inlove::inlove::inlove::inlove: Még 4:35 perc és a paszulyon is aktiválhatom újra a repcsis felhősort. Akkorát fogok aratni, hogy csak na :D

És, hogy azért teljesen ne legyen off: Sziszi a próféta szóljon belőled. Nagyon készülök én is a TOP-ra, és bízom benne, hogy a fa termések maradhatnak. Tavaly nagyon rezgett a léc, hogy nem kerül bele.:oops:

4. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Uhh az igen az Én piacomon még mindig Szürke a Vízi paci..
    Sose láttam még piacon ekkora összegért alap állatott elkelni..
    Szerencsés Gazda vagy.. ;)

5. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Sziasztok!
    Nálam egy szem víziló sincs a piacon, tiszta szürke.:sleepy: Nekem 56.063 CSP-ért engedné kirakni, de még várok vele, hadd menjen feljebb. ;):)
    De mivel ez nem a piacos topik, nem is folytatom ilyesmivel, csak a fenti hsz-ek miatt akartalak benneteket informálni, hogy felénk mi a helyzet :). Viszont engedjétek meg, hogy megosszam veletek az aktuális örömhíremet: a farmközösségünk tagjaként harmadikként elértem a bűvös 100-as határt:
    http://kepfeltoltes.hu/160921/2016.09.21.Nemo-100-F_rumk_p_www.kepfeltoltes.hu_.png
    További sikeres játékot kívánok nektek is! :D:inlove:

Kukackukac, nemzsu, staramajka és 35 más kedveli ezt.
  6. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Gratulálok! További sikeres játékot!

blani06, h.lajosvilmos, mimi és 7 más kedveli ezt.
  7. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Szivesen töltögetném a pajtát meg az állatokat is újra kell szaporítani! Örülök egy kis pihenőnek!

szoszimo92, szemike50, mimi és 6 más kedveli ezt.
  8. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Ha a területekre nem is lesz szükség, azért biztos nem lesz láblógatás. Nálam pl. hangos lesz az udvar a macskanyávogástól :)
    Egy vidámparki séta is lehet, hogy beleférne ebbe a pár napba. ;)
    Sőt a tenyésztelepen is bábáskodhatunk :)
    Szupertáp akció és Baby Boom

9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok Gangosok
    Miaúúúú Sziszi

Én konkrétan azon lepődtem meg a legjobban , hogy Októberről semmi eventnövény infót , vagy felreppenőt , vagy bármi mást nem találtam, Hanem inkább Novemberről ezt a Kutyásat o_O:cry:
    Miért? :p
    Az egyedüli jelentős Hír , ami Velünk történik , az a Fúrók száma .
    Eddig drágasszágnak hívtuk a Gyűrük ura című filmből .
    De már annyi van , hogy a filmet át lehetne keresztelni Bokaláncos hölgy-nek.
    Feltételezésem szerint , és ez egy őrült elmélet , lehetséges az , hogy Októberben jön egy olyan event , ami a Raktárházakat veszi igénybe?
    Mittomén mondjuk le kell termelni x mennyiségű fát vagy event állatot , és aki a raktárházba teszi , az jobban jár?
    Ez valami ösztönző dolog lenne , hogy hamarabb legyen mindenkinek Raktárháza?
    Jelenleg ez az ötlet foglalkoztat Engem . Szerintetek ?
    Mi másért lenne sok hirtelen fúró , azon kívűl , hogy tenyészállatokat dobáljuk be , hogy fejlesszük.
    Ez is lehetne egy új dolog , mint a 0 percezés , csak más lenne a neve .

10. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Szia!
    Valami nálam nem jó:) A fúrók száma annyi, mint a nyű, EGY darab. Így a film keresztelést kihagyom:)

11. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok, én három farmon várom a fúrokat eddig egy sem jött.

h.lajosvilmos kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Drága!:inlove: A macskanyávogásra én is már nagyon várok, sajnos az én szépséges cicámat elcsábították:eek: azért majd a pajtában lévőknek mutatok pár egeret, akkor biztos lesz nyávogás:pxD
    A vidámparki sétára elkísérlek, eljátszogatunk ott is mint a gyerekekxD a tenyésztés a kedvencem, annak ellenére, hogy a szerencse ritkán kopogtat be hozzám, de sosem adom fel;)

13. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Sziasztok!

Szerintem nem árthat inkább résen lenni, mint utóbb megijedni :oops:
    A fácskáid árnyékába rakhatnál ki egy pár kutyaólat is, novemberig még van idő :p;)

Mondjuk azért, mert sokan panaszkodtunk, hogy nem jön egy db sem ;):D
    Jut eszembe, reggel korán arattam és a bahamán kiugrott 1 fúrógép a múltkori mellé, most már 2 van :inlove:

Kukori.és.Kotkoda, mimi, -orgona- és 9 más kedveli ezt.
  14. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Hagynak Benneteket készülni a TOP-ra.;)

alex0824, bindi5454, mimi és 10 más kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A Bahán a fűvészkertet már fejlesztettem.Várom a fúrókat,hogy a többit is tudjam.
    A macska tenyésztést én is várom, de még gyűjteni kell hozzá,mert még csak 7-8 száz között vannak.

alex0824, farmer221278, mimi és 7 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

17. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

A képek alapján szerintem ez az Ingrideshez kapcsolódik :music: a fejszével mutatja, hogy a vikingeshez hasonló lesz ;):D:D

18. Ildikó061957

Ildikó061957 Junior szaki

Nekem sok-sok F5 frissítés után is csak sok-sok IMG volt, miután szerettem volna ezt megírni és a válaszra kattintottam, látom a baltát, koronát stb.
    Nekem ez új.

alex0824, -orgona-, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  19. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ingrid, dalol ezüst holdról, napfényről, szerelemről.....stb. sok dal lesz a repertoárjában;)

Mikulás48, Melan, alex0824 és 12 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Miaúúúú Detti

Szóval addig vágunk fát , míg királyok nem leszünk , és tudunk venni gyémántot.
    Ez miatt hárfázunk a nap alatt . De meg gyullad a szívünk a teliholdközben , amikor éppen rózsát szedünk, mert harcolni megyünk?
    Akkor ezek a rúnák ?:D

Vagyis annak megfelelői ? :inlove: Hogy nem jöttem erre rá :cry:

szaszipanni, Mikulás48, Melan és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.