Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, az előző havi tenyésztéshez hasonló lesz a menete. A kategóriák fognak változni. Most gerincesek hal és kétéltű lesz a soros a tenyésztésben. Állatokat és terményes ólat kapunk érte nyereménynek (piros fejlesztéssel).
    Szia Sziszi:)
    Bocs, azonnal válaszoltam, nem vettem észre, hogy Te is megtetted:)

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha Sziszi FORRÁS

Találtam valamit , de szerintem hülyeségo_O

A németek a Rackó régi helyéről csináltak egy topikot.:p

Szerintük Vizívilág lesz, és a Cápa ól lakhelye .:inlove:

Említenek jegesmedvét , pingvint stb. Meg ez egy külön terület lenne ahol lehetne termelni minden táp hozzávalót.:music:

3. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Ingrid kornyikálásától mentes, verőfényes szép napot Mindenkinek!

Nem tudom, hogy kinél mekkorára hízott ez a liba a mézelő kürtvirágtól, de nálam hatalmas lett.
    Remélem a mája is megnőtt, mert úgy tervezem, hogy sült libamáj lesz az event végén a menű.

Erről egy-két gondolat eszembe jutott :p
    Nem tartom elképzelhetetlennek, sőt kifejezetten érdekes lenne, ha a Baha mintájára bevezetésre kerülne egy olyan terület, ami a hideget kedvelő állatokat gyűjtené össze. (fóka, rozmár, jegesmaci, pingvin, stb). Noha lenne némi képzavar az állatok élőhelyét illetően, de ennyi beleférne a játékba.;)
    A cápa viszont szerintem elfér a bahán, emiatt nem gondolnám, hogy külön vízivilágot hoznának létre. Bár ezen élőlényekből is lenne választék bőven...

Itt érdeklődnék, hogy volt-e már infó arról, hogy a cápa érkezése hoz-e gazdakörit, amiben a rákkal karöltve folyik a verseny a csillagok (vagy inkább aranybanánok;)) megszerzéséért? Elsősorban Jónást kérdezném, ha még nem került szóba...
    Továbbá szintén Jónástól: a gördeszka és a függőágy is hozhat magával mostanában új gazdakörit? (vagy ezek mind a galagonya, selyemakác, stb... sorsára fognak jutni? mert akkor érdemes még most, jó áron megszabadulni tőlük :D)

Kincső52, Fatther, kutyaszálló és 22 más kedveli ezt.
  4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Igen, találgatnak....és élénk a fantáziájuk :) Én sem gondolom, hogy fölöslegesen nyitottak új topikot a Német fórumon. Valami szerintem is készül Rackó helyén....remélem "hasznos" területet építenek, és a bárányunk marad a mostani helyén..

5. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Ugye vmi vicc csak az új terület? Nekem az is elég, ami most van. xD

Amíg ti ezzel vagytok elfoglalva :p én számolgatom a múlt havi tenyésztős event szükségleteit és megpróbálom megsaccolni a szükséges állatmennyiséget.
    Igazából szinte mindent tudunk az októberi tenyésztős eventről:
    - mit kell tenyészteni,
    - nagyjából azt is, hogy mennyit,
    - a nyeremények is egyre pontosabbak,
    - a színük és a darabszámuk is.

Coff kérdése valóban találó: kellenek ezek az új állatok/termények valamibe valamikor? Van pár - eddig - "haszontalan" terményünk (csillámpor, búvárszemüveg stb), fatermésünk, állatunk még ezeken kívül is.

Tudom, hogy még 2 hét van addig, de eszembe jutott az is, hátha kapunk a hét vége felé rejtvényt az új titokfás gazdakörhöz. ;)

kutyaszálló, iboly54, steve223 és 17 más kedveli ezt.
  6. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
    Csak halkan merem megkérdezni, hogy vajon milyen függőágyról van szó?:music:
    Vagy ez csak úgy jött coff kérdésében?

7. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Nyugodtan kérdezheted normál hangon. ;) :)
    Azt pletykálják, hogy az októberi tenyésztős event nyereménye a maci terményes ólja lesz, ami függőágyat fog adni. És pirosban is megkapjuk. (Remélem.)

8. -gyöngy-581

Sziasztok:)
    Új terület? Minek? Nem szeretnék több állatot kapni az is sok ami van.. sőt szerintem túl sok is. A tápok ára a csillagos égben van, mert mindenki állatokat nevel, nincs hely a növényeknek amikkel etetni kéne azokat. Tudom, hogy a véleményem nem biztos, hogy találkozik a fejlesztőkével, de azért leírom. Az előző tenyésztés is új állatokat és terményeseket eredményezett, már volt ilyen párszor, azóta is az eszköztárban porosodnak az ilyen ólak.. Némelyiknél mostanában néztem meg, hogy egyáltalán milyen tápot és alapállatot kéne hozzá adni, hogy működésre bírjam, ha akarom. Egondolkodtam rajta, hogy milyen céllal is kaptuk meg őket? Nem tudom, igaz piacképesek, de termelni még a manufakturában is felesleges, mert céltalan. Most erősen godolkozom azon, hogy érdemes-e nem kevés szupertápot újabb ólak reményében elhasználnom... Ha megteszem, az azért lesz, mert szeretek tenyészteni és reménykedem a tenyésztés eredményességében és nem a nyereményért, ami egy újab ól és terményes az eszköztárban cél nélkül, esetleg egyszer majd talán céllal is. :)

9. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Szia! Köszi a választ! :)
    Azt hittem ez már van, csak nekem nincs :oops::D

10. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Nekem pedig jól jönne egy új terület. Pont azért, amiért Te is leírtad (csak negatív előjelet tettél elé)... hogy legyen hol termelni...
    Nem hiszem, hogy bármit is nem érné meg tenyészteni, hisz mindennek az ára a csillagos egekben van. Annak ellenére, hogy egy termény éppen nem kell sehová, mégis horrorisztikus magasságban van az ára.
    Szóval, talán most sokaknál kiverem a biztit, nekem akkor is jól jönne +1 terület, mert legalább tudnám milyen óljaim és terményeseim is vannak. Néha kiszellőztethetném belőlük a dohos szagot. A kicsiknek sem ártana, hogy el tudják látni a piacot növénnyel, terméssel :)

kutyaszálló, iboly54, emocy91 és 17 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Szia, lehet, hogy igazad van, nézőpont kérdése az egész. Én annak is tudok örülni, ha a tényleges haszonállataimat amiket eltenyésztek pótolni tudom, akár piacról, akár a sárga vadaskertekből... Nem vágyom arra, hogy olyan foglalja a helyet ami semmire sem kell, inkább megveszem, ha olcsón látom azokat a terményeket amiket adnának a régi soha semmire sem használt terményeseim. :)
    Ha új területet kapnék és oda bármit tehetek, én ismerve magamat két dolog közül választanék:D vagy fa vagy dekor. Esetleg új raktárházak, ha a rendszer hozzáférést biztosítana újakhoz... lehet, hogy szükségem lenne egy ébresztőórára, hogy ne álmodja ébren? :D

12. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre nem jár hozzájuk gazdaköri, de bármikor játékba kerülhet egy olyan küldetés...

Kincső52, kutyaszálló, iboly54 és 15 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

Szia!

Narancs fejlesztés még csak-csak van, amihez nem tartozik minden szokásos elem, de piros nem nagyon. Ha ezt a vonalat továbbviszed, lehet mégsem árt termelni belőle 8)

14. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Nahát, nahát... :p
    Nálam összeállt a kép... (nem mintha nem lett volna sejtésem a dologról...);)
    Ma meglátogattam egy általam regisztrált oldalt, ahol érdekes dolgok fogadtak...
    Szerettem volna olvasni a közeljövő eseményeiről. Nem mintha innen a Gangról nem tudnék meg mindent időben! :D
    Az alábbi szöveg fogadott:
    "Csak a privát engedéllyel rendelkező felhasználók olvashatják a fórum témáit."
    Tehát a BBC kikapcsolta a felhasználók részére a szolgáltatást....
    Lassan (még így, keveset fórumozva is) összeáll a kép. Miért sértődtek meg többen "ismeretlen felhasználók" által közölt hsz-ek hatására és hagyták el a Gangot? Talán mert valakinek/valakiknek érdekük fűződik hozzá, hogy a hírek egyedüli forrása egy, a BP-n kívülálló hely legyen és ez a topik megszünjön, eltűnjön...
    Innen üzenem az érdekelteknek, hogy a packdoor másnak is nyitott lehetőség ;) Tehát sosem fogja a dübörgő Gangot felülírni egy pöfékelő motor :wuerg:
    Továbbbá a beteges hatalomvágy és egyeduralom reményeim szerint a II. világháborúval kihúnyt. Azóta a diktátorok működését igyekeznek záros határidőn belül megsemmisíteni. Nagyfokú aberráltság egy virtuális világban hatalmat kiharcolni.
    Nos ezek után tényleg ki lehet vágni "onnan", mint a macskát sz..ni, ahogy azt egy kedves felhasználó megjegyezte ebben a bizonyos zárt közösségben...

Cyra65, kutyaszálló, Sonche és 22 más kedveli ezt.
  15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Coff, Mindenkinek szép vasárnap estét kívánok !
    Én is örülnék egy újabb területnek. Mindenképpen hasznunkra válna. Csak ha lehetne kérni, ne legyenek kikötések, hogy ez/ vagy csak az lehet rajta. Igen, vissza kellene térni egy nyugodtabb állapotba a piacnak is, a Gazdáknak is, hogy gazdálkodhassanak. Szívesen tartanám én is kinn az ólakat, fákat, mert szépek, mutatósak, de növény is kell. Vadaskertekben, füvészkertekben, manufaktúrákban nem lehet sokat termelni - nagyon szűkre vették a tárolóhelyeket, pedig nemvolt olcsó a beszerzése, - a fejlesztés pedig talán 5/éves terv?
    Megvárjuk mi lesz a fejlemény - remélem Játékos-barát lesz.

Cyra65, kutyaszálló, steve223 és 13 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia kedves Jónás szép estét neked:)
    Köszönöm a figyelmeztetés, csinálni fogom:) Úgyis csak dünnyögök és aztán fél egy óra alatt kivégzem a tenyésztést, mint a szeptemberit, mert szeretek tenyészteni, mindegy, hogy mi a célja:), ha pedig hosszabb távú cél is felfénylik a tenyésztés nyereményeivel kapcsolatban, akkor még jobban örülök neki:)
    Kérdeznék valamit, ha lehet: Rackó régi helyén nagy a fúrás faragás... valami készül. Súghatsz már róla valamit, hogy mi lesz ott?

kutyaszálló, alex0824, steve223 és 9 más kedveli ezt.
  17. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Báró!
    Nem 7-t, a prémium tagoknál a 14-t!!! csökkentették 5-re, majd módosították, hogy nem 5 hanem 6. Ez még a fele sincs az eddigieknek. de reménykedjünk, hogy a jutalmak és a havi extra jutalom kárpótol minket...

kutyaszálló, iboly54, alex0824 és 12 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Ha már matekozni szeretnél: a prémeknek 5 + 7x1 jut hetente, azaz 12 - ha adott héten van egy mindenkinek járó ötös csomag.

19. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Áhh, ez a új terület. Én nagyon szkeptikus vagyok, hogy lenne Rackó hűlt helyén bármi is.
    DE:
    - Miért nem hagyták ott szegény birkát, hiszen az új szobája onnan is elérhető lett volna?
    - Ha már elüldözték onnan, miért pont egy építkezést tettek a helyére, ami vmi újdonság megjelenését sejteti (lehetett volna egy csupasz felkiáltójel, ha éppen figyelemfelhívásnak szánták volna)?
    - A németek miért nyitottak ennek új topikot, ha annyira értelmetlen lenne?
    Szép az őszi erdő, de már nagyon lehűlt a levegő. xD
    Jónás! Keressem meg a kiutat az erdőből? Vagy adsz valami segítséget a cél eléréséhez? :D

Cyra65, kutyaszálló, Meellcc és 17 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Nemzsu

Nemhogy Valdemár oda költözik? :D Ott lesz az új kínálat?:p

Valdemár helyére meg a telihold , mert oda már nem férne el az új ólak.:cry:

Így a BP megoldott így egy 5 éves tervet , hogy átköltöztet mindent xD

Cyra65, kutyaszálló, Meellcc és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.