Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Talán inkább azért kellene lobbizni, hogy a mamutokhoz hozzá lehessen jutni, akik csak nem oly régen játszanak, sok mindent nem tudnak beszerezni, ami az "öregeknek " megvan, lásd bájitalfa és társai, max. cserenapon.

Melan, Ivibaba54, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  2. tereza6517

tereza6517 Haladó

Igazad van. A bájitalfának például elérhetőnek kellene lenni minden játékosnak. Persze a többinek is.

Ivibaba54, wiktorka17, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

FORRÁS

Telihold event téged választalak !!!! :D

Ja . :eek: Ez nem Az a Játék ? :oops: Mindegy. :sleepy:

Telihold event akkor is !:inlove: Legyen már ! :p

Melan, sárgazanót, Ivibaba54 és 17 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás:)
    Teszek egy utolsó kísérletet arra, hogy kitaláljam azt amire gondolhatsz:)
    Ennek a régi találmánynak, ha jól sejtem két hasznát élvezzük jelenleg jelentős mértékben. Az egyik a pajtára lehet nagy mértékű hatással, a másik pedig a tp-re, btp-re attól függően, hogy hol élünk vele. Mivel ez nem mindenkinek áll rendelkezésére, jelentős előnyhöz jutnak vele azok akik részesülnek benne, igaz ezért nem keveset fizet az aki használni szeretné. Ezt nem fogják elvenni tőlünk, de talán a pajtába bekerülő termést, extrát fogják korlátozni, vagyis nem fog halmozódni a termés csak az adott aratásra érvényes mennyiség kerül be a helyére. A tp viszont továbbra is halmozódni fog, így azok akik eddig tagok voltak miatta, most is megkapják a szolgáltatást, csak a pajtájuk nem dagad az idő előrehaladásával.
    Ezért lesz könnyebb megjósolni a 2017-es TOP alsó határát, mint a 2016-osét? Kiszámíthatóbb lesz a pajtáknak a bősége?

Melan, Ivibaba54, Detti0812 és 12 más kedveli ezt.
  5. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Nem is olyan rég,megváltoztatták a napi Racko ajándékokat. A régiek,már nem kaphatnak ebből bájitalt ajándékba ha jól emlékszem,de a kisebbek,"újak" igen. Tehát mindenki gyűjtögessen a Boomra lehetőségei szerint....:)

Szia. Nem minden jóslat teljesül,ha nem kizárólag a mi tudásunkon múlik....;) A "végzet" (játékosok) mindig közbeszólhatnak,de legyen ez Jónás és az én partim 2017 őszére:D

Utoljára szerkesztett: 9.10.16
    Melan, Ivibaba54, Detti0812 és 11 más kedveli ezt.
  6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Látom, ment a találgatás ezerrel, de válasz még mindig nincs.:( Igaz, megint van egy lájk Jónástól.:D
    Próbáltam visszakeresni, hogy milyen változást hoztak régebben a prémium tagsággal kapcsolatban, de nem találtam meg.
    Akkor szó volt róla, hogy bármikor visszatérhetnek rá.

Az első kép ahol az állatok jelmezben vannak, a Halloween eventhez fog kapcsolódi, a szentjánosbogaras kép a telihold eventhez.

Már nem olvasom el, hogy Kielius mit mondott, de a lilaakác farmos fa lesz.

Melan, tereza6517, Peszi2 és 18 más kedveli ezt.
  7. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Szerintem a bónuszok halmozását szüntetik meg a lezárt területeken.
    Erre már volt példa. Régen mega TP. napon,ahányszor rendeltünk FA.-at vagy vásároltunk FA.ért annyiszor kaptunk 100%-os TP bónuszt.Ezt megszüntették,és ma már akárhányszor vásárolsz 1 napon csak egyszer kapjuk a 100%-os bónuszt.

Mikulás48, _Cygnus_, Peszi2 és 13 más kedveli ezt.
  8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt a gangon :) Nem szoktam találgatni, mert eddig kb olyan eredményes voltam a kódfejtésekben, meg tippelgetésben mint a lottózásban: nem találtam el semmit, azt viszont alaposan :D:p Most még is teszek egy kísérletet: nem gondolnám, hogy a prémium automata aratáshoz, vagy a gesztenyés felhősor 0 perces hatásaihoz nyúlnának hozzá. Az oka (számomra ) elég egyszerű: e két játék elem szerintem elég jelentős bevételt jelent a Bp-nek. A 0 percezés lehetőségével szerintem sokkal többen vásárolnak szuper trágyát, mint nélküle, tehát ennek a megnyirbálása jelentős bevétel kiesést jelentene. A prémium automata fa/tp/termés hatásaihoz se hinném, hogy hozzányúlnak, hiszen sokan pont ezért a lehetőségért (többek között én is) vásárolnak prémium tagságot. Tehát ha ez megszűnik, vagy a hatását (a játékosok számára akik eddig előfizetők voltak) megnyirbálják, ez szintén nagy bevétel kiesést okozna a BP-nek. Öngólt rúgnának, ezt pedig egy profit orientált cég nem engedheti meg magának.

Amire én gondolok, az a Páncél Pannik hatásának a megnyirbálása. A Pannik játékba kerülésekor az eredeti kiírás szerint (a régi GYIK-ben is szerepelt és ez volt az eredeti elképzelés) a Pannik hatása nem adódott össze, akárhány Panni volt kitéve egy adott területre csupán 5% érvényesült. Aztán menet közben megváltozott (de lehet már az elején is így volt, csak itt is "mellé lőttek a programozók) és elvileg (engem erről még nem sikerült meggyőzni) a Pannik hatásai összeadódnak. A Gazdabba teknősei ráadásul csak 300 Fa vagy a fölötti vásárlása esetén jár(t) csak. Tehát aki sms-ben rendel(t) FAt esélye se volt (van) Pannira, legfeljebb csere napon.

Az én tippem tehát, hogy (Jónás pár hónappal ezelőtt tett valami ködös megjegyzést/utalást a Pannikra.) a Pannik hatása az eredeti elképzelés szerint lesz: akárhány Panni van kitéve egy területre a hatásuk nem adódik össze, és az 5% csak egyszer érvényesül egy területen. Ezzel nem lenne bevétel kiesése a BP-nek, sokan örülnének neki, hisz a felröppenők esetében nőne az esély egyenlőség, és sokan nem örülnének neki, mert van több tucat Pannijuk, amivel egy ilyen átalakítás miatt semmire se mennek majd.:p

Utoljára szerkesztett: 10.10.16
    Melan, _Cygnus_, Ivibaba54 és 15 más kedveli ezt.
  9. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Jó reggelt! Sziasztok!

A hétvégi téma jó sok fejtörésre adott okot. Igaz, hogy még nincs vége, de valameddig eljutottunk azt hiszem. Legalább addig, hogy pár dolgot kizártunk.
    Az jó, hogy Jónás jelezni próbált valamit, hogy ne érje váratlanul az érintetteket a változás.
    Most az lenne a fontos, hogy ennek a változásnak az időpontját is be tudjuk lőni, hogy azok, akik most is használják ezt a lehetőséget, fel tudjanak készülni arra, ha egyszer csak "nem lesz elérhető" minden úgy, mint régen.

Ahogy elnézem az eventnaptárt, a hétvégére újabb gazdakör várható. Tudom, hogy régóta benne van xD, de én csak ma reggel szembesültem azzal, hogy a titokfás event ezen a hétvégén lesz. :oops:
    Jónás! Lenne időd/kedved rejtvényt csinálni hozzá?
    ----
    Nem pletyka, csak tény: a "gazdakörök haszna" táblázat terményes és tenyésztős munkalapja készen van. Köszönöm mindenkinek, aki besegített! Akár hibák jelzésével, akár tevékenyen, a számok kigyűjtésében. Tehát nem csak az én munkám van benne.
    Egy kedves gazdatárs :inlove: felajánlott segítségével valószínűleg az eventekről is csinálok vmi hasonlót, ha sikerül kiötlenem a formáját.
    ----
    Ahogy Lackó is jelezte már korábban: én is szívből :inlove: gratulálok az új királynőnknek. Javul a nemek aránya! ;):p

Utoljára szerkesztett: 10.10.16
    Mikulás48, Melan, _Cygnus_ és 24 más kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok kedves Gangosok!
    Valaki felvilágosítana privátban hogy mi az a lezárt terület?:oops: kozsuchne gazda vagyok

_Cygnus_, Ivibaba54, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  11. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Minimum arany prémium tagság esetén kapsz egy fákat learató autómatát, ami gyűjti a tp-t és a fatermést is. Ha napokig nem aratsz vele, akkor is megteszi ezt. Ha aratáskor sok-sok bónuszod van (akár tp-re, akár pajtabónusz), akkor visszamenőleg is érvényes, akár 100 napra is, attól függ, meddig nem arattad le a fákat. Ezt a "nem aratást" nevezzük mi lezárásnak, fa-altatásnak és még nem tudom hány neve van a fórumon.
    Ez egy régi és jó hosszú írásom róla. Katt ide

Mikulás48, Melan, Fatther és 19 más kedveli ezt.
  12. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    A beszélgetés, ha jól emlékszem, abból indult ki, hogy a jövő évi TOP alja jóval alacsonyabb lesz, egy változás folytán. Nem tudom, a Páncél Pannikat érintő bármilyen változás - ami persze lehetséges - hogyan okozhatná ezt?

Melan, _Cygnus_, Ivibaba54 és 11 más kedveli ezt.
  13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Igen a beszélgetes ebből indult ki, a TOP-ra nincs is hatásuk a Panniknak. De biztosak lehetünk benne, hogy Jónás csak a TOP-ra gondolt? Változást említett 2017-re, és nem vagyok benne biztos, hogy csak a TOP-ot értette az utalásában.

Melan, _Cygnus_, Ivibaba54 és 8 más kedveli ezt.
  14. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Igazából el is jutottunk addig, hogy a prémiumban lesz változás.
    Én is valami hasonlóra gondolok, mint amit Gyöngy írt, de ehhez nagyon hasonlót már LongNight is bedobott korábban, mégsem kapott semmilyen jelzést Jónástól.
    Tehát ez a része még elég homályos.

Melan, Fatther, _Cygnus_ és 14 más kedveli ezt.
  15. imike912

imike912 Utánpótlás-írogató

"Egyébként kérdezném, hogy ez a taktikai korlát az egész játékra vonatkozna-e, vagy csak a TOP-ra?"

"Az egészre hatása lenne ..." Jónás

Részben már kaptunk választ.

_Cygnus_, Gio, Detti0812 és 8 más kedveli ezt.
  16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Köszönöm nemzsu a tartalmas és érthető leírást! Nálam az állandóan ki van kapcsolva azért mert eventek előtt a felröpik miatt nem szeretném ha learatna. És lehet elfelejteném kikapcsolni event előtt.:oops:

17. LBetti

LBetti Fórumgróf

Ezt értem, ezért is írtam, hogy jöhet bármikor egy a Pannit is érintő változás, csak ennek túl sok hatása még a Panni tömkeleggel bíró gazdákra sincs - max ha nem tudják elcserélni - mivel mostanában nincs olyan event, ahol a felreppenő fölösleget be lehetne váltani + kitehetőkre vagy egyebekre.

Melan, _Cygnus_, Ivibaba54 és 9 más kedveli ezt.
  18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Így van. Ezert is gondoltam a Pannikra, amik az eventeket és az egyéb felröppenőket érintené elég erőteljesen. ( a Panik nem csak az eventes felröppenőkre vannak hatással) A másik tippem a 2017 es TOP-ra: tavaly nyáron volt egy TOP) event amikor nem számított sem a prémium, sem a felröppenők száma: event növényt kellett termelni (event növénynél nem érvényesül a 0 perc) és azt beadni a TOP-ba. Eltudom képzelni, hogy ennek mintájára lesz majd a a 2017-es TOP.

Melan, Ivibaba54, Detti0812 és 8 más kedveli ezt.
  19. Papírgyároslány

Papírgyároslány Járnitanuló

szép jó reggelt Mindenkinek ! :D

egy gondolat még és befejeztem a találgatást:)

ha a lezárást korlátozzák, és minden nap "be kell" lépni az aratás érdekében, akkor a mostani
    új Rackónak sem lesz ezek alapján értelme, max. arra lesz jó, ha valaki elfelejti meglátogatni :)

kíváncsian várom a fejleményeket :)

Melan, _Cygnus_, Detti0812 és 5 más kedveli ezt.
  20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Először meg kellene csinálni a pajtaleltárt. :D Van valakinek friss táblázata? Majd az idő eldönti milyen új elemeket kell bevetni a dagadó pajta érdekében. Ha a prémium tagság kedvezményei változnak biztosan valami mással kompenzálják. Remélem. Ez az előny elérhető azok számára akik áldoznak a tagságra. 1 db Pannit a vidámparkban lehetett szerezni. Van aki a legendába beadott kupák teljességét egészítik ki Pannikkal. Azért ne felejtsük el hogy a TOP-ban felröppenők is voltak. Ilyen alapon a varázsfák felröppenő ajándékát is megszüntethetik.

Fatther, _Cygnus_, genka53 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.