Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Sziasztok! Szép estét mindenkinek!
    Megint azt hittem, mire végig olvasok mindent, kiderül valami :eek: de csak beborult :sleepy: már semmit sem értek...:DxDxD
    Amikor a Pannikról olvastam, kezdtem elhinni, mindjárt világos lett az is, hogy Csocso miért nem keres már Pannikat :p;):)
    Lehet valami ebben a prémium gazdás dologban, de akár az árak változásában is.
    Minden esetre, azt gondolom, nem kis dologról van szó.
    Viszont reménykedem, hogy nem olyan irányban változtatnak, amivel elveszik a kedvünket a játéktól, sokkal inkább valami
    olyan változtatásra kényszerülnek, ami vonzóbbá teszi ezt a játékot. Ezért én is arra tippelnék, hogy megváltoznak a prémium tagság
    kedvezmények, esetleg több minden lesz bennük, ezért megérősebb lesz.

Melan, Magdusnéne, ljanika6 és 11 más kedveli ezt.
  2. tünde282

tünde282 Járnitanuló

Sziasztok! Meg szeretném kérdezni, hogy ma rendelt már valaki sms-ben fararanyat? Nem tudom merjek-e tegnap nagyon pórul jártam állitólag nem ért be az sms-em na mindegy több is veszett mohácsnál szokta az igaz magyar mondani. mÉG nincs kész az eventem és szeretném befejezni de szupitápot kellene vennem.

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

FORRÁS

Telihold event ! :D

Egy picikét sokallom , hogy mennyi szoba van :eek::cry:

Remélem a nyeremény ehhez mérten lesz nagy !!!!:D:inlove:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Khirra, Kincső52, Melan és 25 más kedveli ezt.
  4. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia, szép jó estét. :)
    Igen láttam Alex hozzászólására bólintott Jónás.
    Úgy legyen ahogyan gondoljátok. De akkor legalább a TP maradjon meg, mindent elvenni az is kiesés lenne a BP részéről. Valami még itt sántít.
    Lehet az automata marad, csak a termést nem írja utólagosan jóvá.
    Most újra vissza olvasok több oldalt.

Melan, Magdusnéne, Fatther és 12 más kedveli ezt.
  5. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Szia! Javaslom várj egy kicsit, Jónás nemrég utalt olyasmire, hogy lesz még egy esély nemsokára, mert a banki oldalon voltak
    problémák a hétvégén, ezért sokan nem tudtak vásárolni. ;)

Magdusnéne, ljanika6, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás, szép estét Neked:)
    Én nagyon tudok örülni minden kicsi jó hírnek is, és ez most sokunknak az. Kinek azért, mert nem sikerült tápot rendelnie hibák miatt, nekem meg azért, mert így még tudok tenyésztgetni egy kicsit:)
    Megkérdezhetem, hogy melyik napra fog esni, ha nem hétvégi nagy lesz? Sajnos a következő napokban nem sokat tudok játékkal tölteni és nem szeretnék elmaradni erről a mini lehetőségről. Meghosszabbítják az event végét, vagy az utolsó napok valamelyikén lesz még egy kicsike?

Melan, Magdusnéne, h.lajosvilmos és 10 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Valami készülődik a Lengyel Jós topic-ban :p FORRÁS

Gretag valamit kitalált , és egyre többen állnak mellé.:inlove:

Valamit nagyon akar , mert mindenkinek tetszik. :music:

Mi az? :cry: Valaki felvetette , hogy kész aláírást is gyűjteni , csak legyen az Amit kitalált Gretag :eek:

Melan, Magdusnéne, ljanika6 és 11 más kedveli ezt.
  8. krajnyakjozsefne

krajnyakjozsefne Járnitanuló

szombaton a párom is így járt de ma megérkezett a farmarany ,de szóltak hogy lesz egy mini boom meg táp vásár

_Cygnus_, genka53, tünde282 és 5 más kedveli ezt.
  9. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Igen,kaptunk kompenzálást aki még nincs kész.Végre visszaállították a banki oldalam magyarra.Tudtam /tudtuk/,hogy ez egy hiba.rengeteget leveleztem a szupporttal,de csak fújták a magukét.

Fatther, ljanika6, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  10. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Sziasztok. :)
    Alex erre az írására kapta Jónás Apótól a lájkot.#12183
    Mivel TOP-ról " nagyokról" van szó és nem a 100 felettiekről így tényleg akkor a visszamenőleges szüret szűnhet meg. De ahhoz hogy vegyék is a prémiumot, valamivel kompenzálniuk kéne.
    Én még nem indultam TOP-on, idei évre terveztem, de ha tényleg ezt elveszik. (amit nem tudunk),
    akkor már csak azért is ott leszek, sőt jövőre is.
    De itt még szerintem egy csomó dolog megválaszolatlan hogy hogyan is akarják megtartani a prémium gazdákat, vagy újakat szerezni hozzá. Valami inspiráló dolognak lennie kell amit bele visznek esetleg a tagságba.

Melan, Magdusnéne, Fatther és 13 más kedveli ezt.
  11. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Nocsak,;) úgy látszik a következő Telihold event hasonló lesz a "Tavaszi nagytakarítás" (2016. március 01-2016. március 07) eventhez.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tavaszi-nagytakarítás.13715/

Üdvözletem Gazdatársaim!:)

Most vettem észre, a színpad mellett vérpáfrány van, valami gomba, a zöld meg mi lehet?
    Hűm, lehet szükség lesz majd rájuk az eventhez.:p

http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/gespenstische-halloweenparty.50376/page-4

Utoljára szerkesztett: 10.10.16
    Kincső52, Peszi2, Melan és 11 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Peszi2, Melan, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  13. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, értem mire céloztál.
    Azért kérdeztem, mennyibe kerül a prémium tagság, hogy legyen összehasonlítási alapom. Reklámból sokkal több pénz bejön, még akkor is, ha a prémium tagsághoz hozzácsapjuk a party pörgetésekre/titokfákra költött pénzt is - 3 évig reklámcégnél dolgoztam, úgyhogy ezt bizton állíthatom.

Amúgy nem értem miért kéne elköszönni a Top1 játékostól? Kitartó és fizető játékosok mindig is lesznek. Ha a feladat az lesz, hogy egy hét alatt ki tud legtöbbet letermelni egy 1 órás növényből, akkor is lesz egy legjobb, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy az első legyen.

Máskülönben a játékban minden, évek óta játszó, hűséges játékos pótolhatatlan - nem kell ahhoz statisztikai adat, hogy lássuk, hogy az újakat nem köti le a játék. A Top "fizető" játékos holnap megbetegedhet és már nem tudja számolatlanul a játékba dobálni a pénzét, míg egy szerencsétlenre is rámosolyoghat a szerencse és a megnyert lottó 5-ös főnyereményből hipp-hopp a Top lista élére kerülhet.xD
    Ha meg megnehezítik a csúcshoz vezető utat, akkor jó sokáig fogja a nevét az első helyen látni a Top1 játékos.

Mivel annyi pénzt kiadtak a játékra, nem hiszem, hogy a kistesó sorsára akarják juttatni a játékot.
    A piacot viszont sikeresen tönkre vágták az idén, az ollót nagyon nagyra nyitották a játékosok közt, úgyhogy kell lépjenek valamit... egy szóval sem állítottam, hogy ezt tartom a legjobb megoldásnak, de különösképpen nem is izgat a dolog.
    Sosem tartottam fontosnak, hogy kitűnjek valamiben, de ahhoz már elég "öreg" vagyok - by Jónás - hogy a kitűzött célokat meg tudjam valósítani.

Az állandó gazdaköri feladatok meseszövege. A szokásos lesz, nem kell más a pajtából.

Akar egy másik pletykatopicot is nyitni, ha jól értettem - de nem találtam meg a javaslatát a fórumon.
    Kuncogott egy kicsit a németeken és méltatta a lengyel jóst.:D
    Valamelyik nap még én is próbáltam utánanézni, hogy eddig is ez volt-e a jósuk, de a régi hozzászólásoknál is ugyanaz az avatar, úgyhogy nem lettem okosabb.xD

Peszi2, Melan, Magdusnéne és 17 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Aloha Cygnus

Akkor nem is kell saláta ? :p Lassan már csak az marad a pajtában :D
    Azt hittem a BP utolsó végső terve , hogy azt is bedobáljuk xD

Mi a baj Gretagnak a mostani Fórumukkal? :eek: Főleg a Jósukkal ? :cry:
    Aloha -Palika17-

De 2-szer annyi szoba van :D:wuerg::cry:

16. imike911

imike911 Fórum hercege

Egy kis gondolati adalék a prémiumgazda témában.
    Írtátok, hogy egy kicsit arrébb mondjuk cc. 15000 péz' egy évi tagság. Nem tudom, nem is tudom még tippelni sem, hányan lehetnek prémium tagok. De, ha eljátszunk a gondolattal, hogy a tagok egy része, erre hegyezi ki a stratégiáját - minden termőterületen fát tart, nem eventezik (tehát nincs szüksége munkásokra), nem kell neki szupertrágya, ez meg az, ......
    Egy évi munkás előfizetés nálunk, ha jól tudom 18000 péz'. Aki vesz ezt-azt, szupertáp, szupertrágya, kellékek (só,cukor,..), titokfa, titokól, mit tudom én még mit lehet, az adott esetben ennek többszörösét elköltheti. Tehát, ha én BP lennék, nem biztos, hogy annyira fájna a fejem a prémiumtagok fogyása miatt. Ezt anélkül mondom, hogy bármilyen véleményt mondanék a tagság előnyeiről, hátrányairól, csak és kizárólag gazdasági alapon nézem a dolgot. A vélhető bevétel kiesést sok-sok egyéb módon vissza lehet pótolni. Kérdés még az is, hogy pontosan mit takarna az átalakítás (vagy megszüntetés).

Más.
    Az a rengeteg szoba a teliholdhoz lesz, vagy a a hallowenhez? Kicsit sokallom. Úgy néz ki, hogy két kemény termelős eventet akarnak a nyakunkba sózni egymás után?

Peszi2, Melan, -Fülemüle-70 és 11 más kedveli ezt.
  17. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Imi(ke)!
    A prémium tagok nem arról híresek, hogy nem lépnek be a játékba. ;) Itt is olvashatod az írásaikat, hogy hány területük van lezárva, de tenyésztenek, eventeznek. Mindezt átgondolt, komoly taktikával (akár éjszakai kelésekkel) teszik, hiszen mínusz 1-2 területtel nem egyszerű az eventezés. 400 napig csináltam, tudom, miről beszélek.
    Még az említett német No1. gazda is minden nap belép a játékba, szupertápot vesz, a csp készlete is változik stb. Nyomon követhető a top10 listán.
    Szóval a prémium tagság nem zárja ki, hogy más területen is költsön valaki a játékra.

Khirra, Peszi2, Melan és 20 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Kedves Jónás apó

Amikor Korda Gyurit mondta a Toppra ....:music:
    Telihold cuccot lehet berakni ? :inlove:

Tavaly lehetett ? Mert kíváncsi lettem . :p
    Aloha imike911

Most ezt fosztogatja a BP !! :D

Totális K.O. a Novemberi topp előtt !! :cry:

Peszi2, Melan, -Fülemüle-70 és 9 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia Nóci:)
    Igazad van, a reklámok jó bevételi források lehetnek, feltéve, ha ott sugározzák ahol van fizetőképes kereslet a reklámozott áru, szolgáltatás stb iránt. Ha nincs belőle megfelelő forgalmuk a reklámokat leállítják... Nem vagyok reklámszakember de a kereslet határozza meg azt hiszem a kínálat egy részét...
    Játszunk és megpróbálunk jók lenni valamiben, esetleg jobbak, mert ez egy stratégiai játék. Mindenhez ki lehet jó és még jobb taktikát alakítani a meglévő készségekkel, képességekkel:)
    Sajnos igazad van a piaccal kapcsolatban is:)
    Azért szeretném kicsit pontosabban tudni, hogy mi is várható, milyen lépések lesznek, mert elég érzékenyen érinthet a változás több szempontból is.

Peszi2, Melan, -Fülemüle-70 és 9 más kedveli ezt.
  20. imike911

imike911 Fórum hercege

Ez ok, írtam is, hogy a "tagok egy része" csinál talán így, de nem is az a lényeg. Ha belegondolsz, hogy aki tényleg többféle dologra költ a játékban, az a prémium tagságnak a többszörösét is el tudja költeni, így nem hiszem, hogy ez a legnagyobb arányú bevétel e a BP-nek. Másrészt biztosan lesz annyi a előnye a prémium tagságnak később is, hogy azért a többség marad. (Inkább itt lépne képbe az a ??? réteg, aki csak az automata aratásra hegyezte ki a játékot).
    Remélem, bármilyen változás is lesz, az nem érinti hátrányosan a játékosok játékkedvét.

-Fülemüle-70, Cyra65, Fatther és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.