Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Mozzilla-t használok és én sem látok mást csak ugyanezt.

Ez még viccnek is rossz :) Ne fesd a falra (ez takarítás, akkor inkább mosd le a falról?) az ördögöt! :D

Utoljára szerkesztett: 14.10.16
    mimi, genka53, HéricsBáró és 10 más kedveli ezt.
  2. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Szerintem közös jutalom lesz, amit az egyik játékos 2 hétig használhat és utána megkapja a másik. :D

Mivel az event csak hétfőn kezdődik, reális az is, hogy csak délután kapjuk meg a gyik-ot hozzá.

Szia Jónás!

A link szerint ez nem pletyka, hanem a román hivatalosban van. Mi is kapunk erről infót?
    Vagy már nálunk is megjelent, csak én nem találom (és Leho69 se)? Ha így van, elnézést a hülyeségemért.:oops:

mimi, genka53, Fatther és 12 más kedveli ezt.
  3. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

4. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

5. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

A gazdaköri feladat várható játékba kerülési ideje : 2016. október 17. hétfő 14:00 óra

Az első szinten csak ezüst fokozat van, aranyat és gyémántot ne keressetek!
    Ez milyen érdekes!o_OIlyen még talán nem is volt :music:

Gio, mimi, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  6. -Mayacska85-

Én meg azt nem tudom eldönteni, hogy most akkor 14:00-kor, vagy 15:00-kor kezdődik az event.
    Itt 14:00 van írva, az új dolgoknál meg 15:00...
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-585594
    o_O

mimi, -orgona-, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  7. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

mimi, genka53, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  8. -Mayacska85-

Mostmár igen... Csocso javította ;)
    Legalábbis az időpontot.
    De a dátum még sántít. 15-e az holnap van... nem hétfőn...

mimi, genka53, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  9. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Biztos azért már holnap odateszik, hogy hétfőre biztosan ott legyen :p:DxD
    Minden esetre, a kitehetők nagyon jók! :inlove:

mimi, Gio, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Az angolon is megtaláltam. De ez nem Jónás asztala, hogy a hivatalosban milyen infók jelennek meg, hanem csocsoovb hatásköre.
    Lehet, hogy az Item neve nincs meg még magyarul, ezért nem tudják, a hivatalosban közölni. Angol neve Fuzzles Tea Party.
    De nagyon sok helyen nincs közölve még. Németül Wollebomms Teeparty. Franciául: Passez le sucre.
    Az jól látszik hogy a név a gyapjú, a tea és a cukor körül forog. De ehhez a gugli kevés.
    Magyarul a következőket tudom elképzelni: Passzold (ide) a cukrot! vagy Édesebbeeeen!

mimi, genka53, Fatther és 10 más kedveli ezt.
  11. -Mayacska85-

mimi, genka53, -orgona- és 9 más kedveli ezt.
  12. anyapa55

anyapa55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Most melyik időpont a jó?Az egyikben 15.-ét írnak,a másikba 17.-ét.

alex0824, mimi, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  13. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

14. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Igazad van. :)
    De ebben a topikban Jónásnak van merszem szólni. :music: Hátha szól a nagyfőnöknek. ;)
    Csocsonak nem merek ilyen miatt mondjuk a panasztopikba írni. (Ma már panaszkodtam egyszer más miatt.) Van dolga sztem enélkül is bőven. 8) És a te itteni hsz-edet tudtam példának hozni.

alex0824, _Cygnus_, mimi és 10 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Ők jó "haverok", de ilyennel nem hiszem, hogy rabolná a drága idejét. Azon kívül mind a ketten anno supportoztak, lehet, hogy most is. Volt itt temérdek német zászló.
    Persze, hogy van dolguk. Kevesen vannak. És Laboék tapasztaltak voltak, relatív sok idővel. Rodint nem is tudom mikor "láttam" utoljára.
    Szerintem nincs meg a magyar neve, vagy még nem hagyták jóvá. A cseheknél sincs még meg például. Kell egy jó fordítás, adtam ötleteket. Nem tudom, csapaton belül, hogy megy.

alex0824, _Cygnus_, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Leho!
    A lengyel oldalon így van a mérete megadva a kitehetőnek,- méret - 4 kisebb területen (2x2) Ez bekavart nálam egy kicsitxD... Talán akkor 4db 1X1-es kitehetőből lesz a 2X2:music:Lengyelül a neve- "Podaj cukier"....Adj cukrot?!

nemzsu, alex0824, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Franciául, románul is Add a cukrot!, csak mindegyik egy kicsit szlenges. Több nyelven valahogy benne van az add, illetve a sok cukor lehetősége, de ugyanakkor a gyapjú és bodros, vagy bolyhos. Birka Teázás.

alex0824, _Cygnus_, mimi és 6 más kedveli ezt.
  18. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szerintem Jónás a "szebbik feletekre" fogja helyezni a bakancsa orrát.;):p
    Ráadásul lendületből..:DxD

alex0824, steve223, -orgona- és 14 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

alex0824, -orgona-, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  20. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

alex0824, inanna11, -orgona- és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.