Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. betjoli

betjoli Fórumprofi

Sziasztok!
    A tippem tyúk, pulyka, hal,disznó és kacsa

Kukori.és.Kotkoda és csio70 kedveli ezt.
  2. Patrik022004

Patrik022004 Utánpótlás-írogató

Tovább haladva az erdei ösvényen, talán az 5. kakukkos feladat?

alex0824 kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Ismét csak azt tudom mondani, már láthattuk a helyes megfejtést:)

kekmaci75, alex0824 és csio70 kedveli ezt.
  4. patakvera

patakvera Fórum félistene

Sziasztok!

Nagyon remélem,hogy lesz ilyen....:) Én támogatnám az ötletet. Bár kevés vagyok,mint mackósajtban a brummogás.8)

Shirkán53, LBetti, Kincső52 és 6 más kedveli ezt.
  5. dereret

dereret Fórumőrült

Szia

Tudom, hogy a 2 utolsóval van a gond, nálam is, de a juh annyira passzol a Karácsonyhoz, de ugyanígy a pulyka vagy a hal, de akár a szamár is főzés vagy jászol szempontjából.
    Legyen akkor /mint felettem is írták/ a tyúk, nyúl, kacsa, kecske, pulyka, mint tenyésztendő állatok.
    Az 5 részes event 1-1 soros lesz, vagy a gazdakörihez hasonlóan szintenként ezüst-arany-gyémánt ?

Vagy igen vagy nem;): igen;)

6. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok!Szerintem tyúk,nyúl,kacsa,disznó,pulyka.És nagyon szeretném ha úgy lenne ahogy dereret írta,hogy gyűjtögetni kell a gyertyákat hogy fény legyen.Imádnám:)

dereret, Claunyuszi és csio70 kedveli ezt.
  7. Bözse

Bözse Rutinos

Tegnap óta vannak vízióim az 5-ös számmal kapcsolatban.:oops: 5 lábú mutáns állatokat látok és 1 féllábú kalózt lovon.:p Tényleg a korallos történetben akár kalózokat is tenyészthetnénk. Alap féllábú, kövi félszemű, félkarú stb.;) Vagy itt még a papagáj tenyésztés is játékba kerülhetne, hisz az a kalózok kötelező szériatartozéka. Igaz csak 1 fajtája jöhet szóba, a félszemű papagájikusz kalózikusz.:) A mai Jingle Bells így lehetne papagájos és/vagy kalózos :D(komolyan van ilyen, akit érdekel keressen rá a 'jutyúbon'), de én most inkább 1 klasszikust választottam. Ma van anyukám szülinapja, így olyat kerestem, ami Neki is tetszene. De hosszas hezitálás után sem tudtam eldönteni, hogy melyik legyen a 2 közül. (Bárcsak még lenne lehetőségem megbeszélni Vele!) Így ma is duplán csilingelnek a harangok.

Áldott, békés adventet Mindenkinek!
    PS: Isten éltesse a Feriket, Ferkókat, Fecókat és Ferenceket.:inlove:

Utoljára szerkesztett: 3.12.14
    Matildka15, Gio, agi967 és 11 más kedveli ezt.
  8. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok! Gyorsan jelzem itt is, hogy tegnap egy sajnálatos félreértés miatt icus08 nyereményeit más gazdának irányítottam át. A II. helyezettnek járó jutalmak helyesen icus08 gazdának mennek. Elnézéseteket kérem.

Utoljára szerkesztett: 3.12.14
  9. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Ha lehetne kívánságműsort rendezni, biztos csatlakoznék dereret gazda által felvázolt verzióhoz :) .

kekmaci75 kedveli ezt.
  10. JósJónás

Szia!

Így jár az, aki túl sok mindent ír egyszerre - nem tudja, mi talált, mi nem:)

Három lépcsőben fogunk majd ugrálni.

11. dereret

dereret Fórumőrült

xDxD

A 3 lépcsős nem sok jót sejtet, mert akkor nagyon sok tenyészállatot kell beadni 2-3-4. szintig
    ha csak mindenhova az 5 féléből 3 db-ot kérne a feladat, az akkor is 5x3x3, de az ezüst ettől jóval többet fog kérni

5 = 5 részes feladat
    5 = 5 féle állat tenyészetének valamelyike /i/
    /tyúk, nyúl, kacsa, kecske, juh /
    termények: tojás, tej, méz
    A gyertyák vagy felröppenők vagy a feladatok után járnak, vagy városban keresgélős
    Ha elegendő gyertya lesz beadva - egyénileg vagy közös - akkor kigyúlnak majd a fények és vége a sötétségnek /szerintem/

ha az állatok jók voltak, akkor már csak a gyertya a kakukktojás.
    eventnövény híján akkor marad a városban vagy a főfarmterületen fel-felbukkanó gyertyák begyűjtése, de inkább a város. Ott lesz elsötítés egész addig, amíg a gyertyák közös beadása be nem tölti végig a csíkot és akkor kigyúlnak a fények.
    Ha jól emlékszem ilyen vagy hasonló már volt.

-gyöngy-581, kekmaci75, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  12. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

A három lépcsős nekem is gyanus, de ha az lesz, reménykedem, hogy pl. 5-3-1 arányban adjuk be. Akkor talán a kisebb játékosok is tudnak érvényesülni és mégiscsak karácsony :oops:.

Valahogy így gondoltátok? Pl.
    Tyúk: ezüst feladat: 1 .szintű: barna tyúk, ide 5 darabot tennék
    arany feladat: 2.szintű: kendermagos , ide 3-t
    gyémánt feladat: 3.szintű: bögyös , ide 1-t

Ejsze, jobb ha felébredek :oops::music:!

13. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

gyongyvergazda remélem igazad lesz , és csökkenő sorrendben kérik a tenyészállatokat , mert az őszi szüret elég szépen megcsapolta az állományomat :)

ugye ennél az eventnél nem emlegetett Jónás időkorlátosat ?

14. dereret

dereret Fórumőrült

Szia

Nem, azt a kakukkal együtt még idejekorán kilőtte.
    Most megint magamat viszem az erdőbe, de mi van akkor, ha mi értelmeztük félre ezt az 5-ös számot.
    Jónás sehol nem utalt arra, hogy 5 féle állat, hanem 5 féle tenyészállatot kerestet velünk.
    Ha így van/lenne, akkor valóban már az első nap el lett találva a tyúk, nyúl, kacsa és csak ezt a három jószágot kell tenyészdébe rakni, hogy azt az 5 fajta sok színest be tudjuk adni.
    Már annyira közel voltam a kockához, szerintem most fénysebességgel eltávolodtam, de lehet, hogy nem.

Tigrislady, LBetti, kekmaci75 és 5 más kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ez elég ésszerűnek tűnik, bár a kicsiknek ez sem lesz egyszerű, mert ha van a fentiekből készletük, többnyire eladják a minél több CSP reményében. Én az arany feladatnál már csak 2-t kérnék :)

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

A három lépcső szerintem az ezüst/arany/gyémánt formát jelentette.
    Az 5-ös számra: mi van, ha osztót jelent, nem láb-számot?

csio70 kedveli ezt.
  17. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

valaki hozott képeket , és azon 3 tenyészállat szerepel nyuszi a tyúk meg még valami ,talán a kacsa , és nem volt több állat rajta , én is azt gondolom , hogy nem 5 állatot kell tenyésztenünk

szerintem dereret , nem befelé haladsz az erdőben , hanem kifelé :)

Jónás egy kockával vár :)) ugye Jónás ? :)

kekmaci75 és dereret kedveli ezt.
  18. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

SZiasztok! Ma már annyit lőttem mellé, egy még belefér: nem lehet, hogy az 5 valójában 5 pár lábat jelent? 2 db 2 pár lábbal rendelkező meg egy kétlábú állat. Nyuszi, tyúk, ezeket írtátok, meg mondjuk juh...? Jónás egyszer mondta, hogy osszuk le lábakra. Biztos nem így, de ki tudja :)

csio70 és mimi kedveli ezt.
  19. munkás-paraszt

munkás-paraszt Járnitanuló

A mi farkasunk VEGA lett! :D

20. JósJónás

Szia!

Megmondom az igazat, nekem gyűjtögetni sincs kedvem.:p

Szia!

Fele stimmel:)

alex0824 kedveli ezt.
Téma állapota: