Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

g.bella, macska49, Mikulás48 és 25 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Palika:)
    Lehet, hogy azért beszélnek erről a két eventről egymás után, mert tényleg lesz mindkettő a jövő hónapban, de sajnos nem hiszem, hogy a tavalyi cicakáoszhoz bármi köze lenne:). Lesz egy eventünk aminek a meseszereplői a kutyák lesznek, a pletyik szerint nem kell miattuk a piacra futnunk. Előtte? vagy utána? tenyészteni fogjuk a macskákat is:) Vagyis mindkét állat valamilyen szinten (a macskák remélem a legmagasabb szinten is) szerepet kapnak a játékban.

Mikulás48, vera0973, Peszi2 és 21 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

FORRÁS

Csak azt nem értem , hogy bírta Kielius ezt kirakni? :D

Kincső52, vera0973, Peszi2 és 17 más kedveli ezt.
  4. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok! Jó estét!
    Nézegettem az event naptárunkat. A Halloweenről sokat tudunk, de még jön vmi ebben a hónapban, ami engem érdekelne. ;)

Szia Jónás!
    Nóci hozta a hírt, hogy Valdemánál olyan tojglik várhatóak, amiből sok játékosnak van már (akár több darab is). A többségünknek szerintem van vagy az egyikből, vagy a másikból, vagy mindkettőből.
    Ennek a sok játékosnak tényleg üres polcokkal fog kezdődni az új cirkusz? Ha így lesz, nem mondom ki mit gondolok. -.-

5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Valószínű az egyiket én már kiváltottam így nekem ott üres marad a másik még lehet bekopogtat.
    Talán ha lesz egy kitehető vagy egy új xxl-es fa ami megéri azt kiváltom de valószínű engem annyira nem fog mellbe vágni a kínálat nagy része!
    :)
    Én arra lennék kíváncsi tudni-e már melyik esetleg melyek azok a titok állatok amik majd besárgulnak!
    :eek:

Utoljára szerkesztett: 16.10.16
    vera0973, Fatther, Detti0812 és 10 más kedveli ezt.
  6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szokott ez hozni valamilyen változást: felmegy/lemegy az ára? Sosem figyelem a piac alakulását ebből a szempontból, de ha valakit érdekel:

Fürge róka lábak,
    surranó kis árnyak
    Hipp-hopp, jön Vuk!xDxD

Azt meg végképp nem tudom, hogy szokott-e két állat egyszerre besárgulni?o_O

vera0973, Fatther, Detti0812 és 23 más kedveli ezt.
  7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Mindenképp ,az egyik a fejlesztés miatt egy másik meg az irigységtől mert ő nem!
    :D
    Egyébként ha csak egy sárgul a ravaszdi akkor esetleg a következőről valami hír,morzsa,pletyka?
    :p
    Egyébként a piacon sokat nem változtat ,szerintem semmit mert feladat nem jön hozzá és nem is tenyésztjük!Értelme nem sok de kell valami a titokólakhoz kínálatnak!Persze ez csak az én véleményem!Nem lehet azt mondani ilyenkor,hogy nem kaptál újat mert tuti kapsz fejlesztést ami új csak éppen lehet menyétet nem!
    :)

vera0973, Fatther, Detti0812 és 19 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Ráadásul a ravaszdi tápja ha jól emlékszem szintén tojásból áll:oops::cry:, ettől még drágább is lehet a piacon a táp, a tojás és az álllat is:)

vera0973, Detti0812, Peszi2 és 13 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Hehe.
    Azért próbáltam érdeklődni az ólválogatásról, mert nem tudom a menyétet ott kapjuk-e vagy titokállatként érkezik? Esetleg az ólválogatásban besárgul/narancssárgul az is, hogy legyen értelme a pénzköltésnek?

Panaszkodunk a sok új fára/ólra, de ha nem érkezik újdonság, akkor nem vásárolnak.:eek:

missuzy_53, Fatther, Detti0812 és 17 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A vau lesz a gyorsabb 8)

Mikulás48, Kincső52, Meellcc és 29 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

Az utóbbira tenném a voksomat.

Mikulás48, Kincső52, Meellcc és 27 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

Szia!

Az egyik már volt korábban a kínálatban, a másik is?

Mikulás48, Meellcc, vera0973 és 22 más kedveli ezt.
  13. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Jónás!
    Várható, hogy idén kapunk még valami újdonságot a Bölcs Tölgyre?
    Már megint 2000 felett van a csillagjaim száma és nem tudom ott semmi hasznos dologra elverni....
    Üdv, Kata

Mikulás48, Fatther, alex0824 és 14 más kedveli ezt.
  14. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia Jónás.

Megpróbálom ezt a kérdést még1szer.:p
    A Top eventgazt és felröpit Te túltolnád a kötelezőn? ;)o_O

-Fülemüle-70, Meellcc, vera0973 és 12 más kedveli ezt.
  15. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!

Szia kedves Jónás! :)
    Vagyis lesz egy tojás, ami már volt Valdinál, és lesz egy új, ami még nem. Az új tojás játékban van már, vagy teljesen új?

-Fülemüle-70, Meellcc, vera0973 és 14 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia kedves Jónás nagyon szép napot Neked!
    Egy kicsike kérdésem volna még: a vau gyorsabb lesz, mint a nyávogó, ezt írtad vagyis előbb ültetünk, mint tenyésztünk:). A cicák beelőzik a szüretet ugye? Jó lenne ha így lenne, örülnék neki.
    Tévedtem, szeretnék még egyet kérdezni:) Amelyik már volt a kínálatban és esetleg bekerül újra a polcra mindenki számára megjelenik, ha jók a képek amiket Nóci hozott, vagy csak azoknak akik még nem rendelkeznek vele?

17. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szevasztok!
    Tudja valaki: Mi történt a moziban? Nem találtam meg róla a tájékoztatót

A mai takarítás előtt azon gondolkodtam: Vajon mennyit kell püfölnünk a cirkuszban?

18. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szerintem a Táltos még nem volt,de megéri megküzdeni a befogásáért;). Remélem jó felé kalandoznak a vágyaim:p

Szia. Gondolom ezt mindenki a lehetőségéhez mérten termeli le,ki mit szeretne kiszedni! Szerintem a kitehetők jók,abból érdemes kiszedni mindet.:) Esetemben ez igencsak behatárolja a gazmennyiség termelését;)

Szia Jónás! Jó lehet a gyanúm,hogy kutyusunk lesz esetleg a Topp védnöke,vagy nevezzük kabalájának? Remélhetjük,hogy a képzeletbeli "Kutyapereputty"tudása nem marad el örök riválisától....?:music: Vagy ennyire ne mélyedjek bele a nyakamon lévő gömbben lévő kuszaságokba?xD

Utoljára szerkesztett: 17.10.16
  19. bonita333

bonita333 Rutinos

Jó reggelt gangosok :)
    Nem csiripelték a madarak valahol, hogy a közel jövőben a malom turbóra kapcsolna ????

20. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Nekem van egy táltosom, szerintem Valditól.
    Nem rémlik, hogy máshonnét meg tudtam volna szerezni, mivel tuti nem vettem:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.