Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. imike911

imike911 Fórum hercege

Az én farmomon ott csücsül mind a kettő (sárkány, táltos) és azokat a cirkuszból szereztem. Ha nem második példány lesz, akkor az a hely nálam is üres marad.

-Fülemüle-70, vera0973, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  2. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Nem. (ezt a rendkívül frappáns választ Jónástól lestem el:D) De aztán itt minden lehetséges;)

Nekem mindegyikből 2 van.... Lehet,hogy Valdemár ki sem nyit nekem:wuerg: Kedves Jónás! Kérdéses lehet még,hogy a tojgli szigorúan tojgli-e? Esetleg lehet fészek? Olyan kis fán kopogó madárral piros munkavédelmi sityakban?:music:

Utoljára szerkesztett: 17.10.16
  3. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

4. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia.

Elég erősen félreértetted a kérdésemet...:p;):eek:

5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elindult a "Boldog aratás nap"! Lehet tarolni! ;):)

-Fülemüle-70, Fatther, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ezt most jól értem, aki egyszer kiváltotta a sárkányt, annak nem jelenik meg?:(

Péntek este óta külföldön is hibás a mozi.
    1000-1000 zseton a két tojás, a bahás fa 400-450 zseton.

Nekem kettő van, először meg lehetett venni.

Nem vagyok Jónás, de olyan kis fészek lesz.:D

Félreértetted, a leendő Topról kérdezett. Gondolom, egy nemleges válasz esetén kihasználná a Boldog aratás napját.

7. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia!
    Ennek nem itt van a helye, hanem ez event csevegőben. https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/főrendi-rendetlenség-csevegő.14360/page-17#post-586943
    Elég sok variáció született, ajánlom figyelmedbe Leho írását. https://board-hu.farmerama.com/inde...rendetlenség-csevegő.14360/page-9#post-586107
    Itt radírozni fogják. :)

-Fülemüle-70, hydra73, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  8. h.lajosvilmos

-Fülemüle-70, _Cygnus_, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Röviden:igen.
    A kinek mennyire lesz hasznos, már egyéni játékmód függvénye - sokan fognak azért örülni neki :)
    Szépen fejleszthetünk belőle valamit több lépcsőben, ami már elég régóta "szorít" 8)

11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia Jónás!

Hmmm, azt hiszem a trágyadomb kapacitása vagy a piacra kitehető nevetséges mennyiség "szorít" a legjobban.
    Hogy másokat mi szoríthat, azt nem tudom...xD

12. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Leginkább a cipő. xD Engem elsősorban a helyszűke. Sok az ól, a fa, kevés a szántóföld, egyre drágább a piacon minden, szóval a szokásosak.

13. HéricsBáró

Jó napot Jónás apó

Esetleg Rackó volt helyével lesz összefüggésben? :p:inlove:

Utoljára szerkesztett: 21.2.17
    -Fülemüle-70, vera0973, Gio és 10 más kedveli ezt.
  14. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Ideértem, visszaolvastam. :)
    Miért beszélgettek táltosról? Nem az jön Valdival, hanem harkály.:music:

Én úgy értelmezem Jónás szavait, hogy mivel a sárkány már volt a cirkuszban, aki akkor kiszedte, többet nem tudja. Mivel harkály még nem szerepelt eddig a kínálatban, az mindenki számára elérhető lesz. Akkor is, ha már korábban megvette. Ha emlékeim nem csalnak, így vezették be anno a táltost is (először Fa-ért, aztán később bekerült a polcra).
    Hátha Jónás rábólint....8)

15. h.lajosvilmos

De jó lenne!! Még segítenék is neki! Szolidan ringatnám a hintaszékben,hogy billegjen előre hátra a feje! Aztán már nem tudna tagadni!! :music: Menne szegény kilobbizni,hogy így járt velünk,oldják meg gyorsban,nehogy csorba legyen a hírnevénxD

-Fülemüle-70, vera0973, Gio és 11 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos előfordulhat, hogy ha valaki egyszer már kiszedte, nem fogja tudni ismét... de még él a reményhalacska 8)

17. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Szerintem teljesen lényegtelen a lényeg. Ha játszani akarok, akkor el kell fogadnom. Azért jó lenne, ha az okosak mégis szólnának időben, hogy mégse szeretnék játszani.

18. HéricsBáró

Aloha szemike50

Lesz 2 hetünk dönteni. :inlove:

-Fülemüle-70, h.lajosvilmos, Gio és 8 más kedveli ezt.
  19. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia,a lényeg és nem utolsó szempont,az az,hogy megpróbálják kiszűrni a rengeteg kis farmot amit csak arra használnak hogy az egy nagyot segítsék,és most be is fog jönni mivelhogy szígorítottak a pushing szabályon is,talán nem is baj.

20. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Jónás!
    Ezek szerint Nóci ötletelése a trágyadombról nem volt jó?
    Megmondom őszintén, nekem sem jut eszembe most semmi épkézláb ötlet arról, amit írtál. :oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.