Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha ToFarmer

Hogyne emlékeznék bármire :music:

Ez aztán az összeszedett , tartalmas és korrekt válasz :inlove: Köszönjük szépen :)

Vagy jól tudsz németül , vagy Te vagy Kazimir

Lillapilla73, taga1, granit és 27 más kedveli ezt.
  2. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Én azt hiszem mindannyiunk nevében megköszönhetem ezt az érthető leírást!! :) Megmondom őszintén,hogy elég homályosan vannak megfogalmazva a határok,lehetőségek. Kicsit gumisan vannak meghatározva a tolerált és büntetendő cselekedetek,nincsenek "élesen" meghatározva mit lehet,mit nem. Ez úgy érzem,bizonytalanságot szült! Remélem az értelmezésed helytálló,mert akkor nincs gond szerintem a dolgos nagy többségnél! ;)

Peszi2, -kaktuszable-, mebajah és 25 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Zalán:)
    Eszedbe ne jusson törölni, ez végre világos volt :). Köszönöm szépen, hogy szántál rá időt és lefordítottad. Több évnyi játék után (biztos bennem van a hiba:oops:), de sok mindent most és ebből értettem meg azt hiszem:). Bízom benne, hogy jól értettem meg és nem félre:D

mimi, Peszi2, -kaktuszable- és 20 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

De sokat írtatok, alig győztem végigolvasni.:)

Régi növényeket is kérnek? Szerinted megérősek lesznek az ajándékok?

Prémium tagoknak minden bizonnyal.:D Én már azzal is megelégszem, ha a piacon nem szürkül be minden eventen.

190-es szintig lesznek ezek a feladatok. Ne siettesd a szintemelést, hagyj időt a többieknek is a felzárkózásra.;)
    Vagy meg akarsz lépni előlünk?:D Vajon sokan érték már el a 200-as szintet?

Nem mondana tán olyat Jónás, hogy egyes fórumozók irigyek?:p

Még mindig úgy gondolom, hogy visszamenőleg nem fognak hatni a bónuszok, de találnak ki valamit, hogy ezután is érdemes legyen kiváltani a tagságot.

Ha már az eventes felhő ad valami különlegeset, akkor a megvásárolható felhőnél is számíthatunk valamilyen értékesebb ajándékra?

Köszi Zalán!:)
    Az összefoglalóid is hiányoznak, hogy ne csak Jancsika kérjen Tőled valamit.:p

mimi, marcsi152, Peszi2 és 20 más kedveli ezt.
  5. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

- Nemrég tulajdonosváltás történt a játékban.

- 1. Ugyan "megörököltük a jogviszonyt" az új tulajdonossal, minden egyértelmű -
    DE józan ésszel is belátható,
    hogy jogilag sokkal átláthatóbb lesz minden, ha közvetlenül az új tulajdonossal "állunk szerződésben".

(Az ÁSZF-ek mindig megnevezik a szerződő feleket és az egyik szerződő fél, a tulajdonos nemrég megváltozott.)
    Tulajdonosváltást követően szinte automatikusan szerződés módosítás szokott történni az élet minden területén.

- 2. Az új tulajdonosnak jövedelmezően működtetnie kell a játékot, hogy azt mi minél tovább élvezhessük még.
    Ha a legfőbb játékszabályok nem is változnak,
    az új tulajdonosnak lehetnek az előző tulajdonosétól némileg eltérő irányelvei - hiszen övék az üzleti kockázat is.

~ Pl. szigorítani fognak a pushing-szabály betartatásán - ez igazából jó szerintem,
    hiszen a fair play irányába mutat.

~ A többi módosítás is egyfajta "rendrakásnak" felel meg, ami reményeim szerint
    szintén jót fog tenni a játéknak hosszú távon.
    (pl. egyértelműbbé teszik, mi minősül szabályszegésnek, mi miatt zárolhatják a farmunkat, stb.)

A lényeg: ha tovább szeretnénk játszani, el kell fogadnunk az új ÁSZF-et.
    Utána ugyanúgy játszhatunk tovább, mint eddig.
    Egy átlagos játékos nem fog változást észlelni az új ÁSZF életbe lépésével.

Amint "elém tolják", el fogom fogadni az új ÁSZF-et, hiszen szeretnék tovább játszani.

További jó játékot!:)

Utoljára szerkesztett: 19.10.16
  6. HéricsBáró

Peszi2, -kaktuszable-, ildics1981 és 18 más kedveli ezt.
  7. teke0411

teke0411 Junior szaki

Sziasztok !
    Nálam megjavult a mozi, adott 3 FA-t ( Chrome böngészővel)

8. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Jancsika!
    Olyan sokszor és teljesen feleslegesen írjátok le, hogy a gazdakőrből farmarany, meg mit tudom én mi minden kiszedhető. Vegyétek már észre, hogy az aktív gangos tagok - irkálók és olvasók egyaránt - már réges-régen megcsinálták az általatok citált feladatokat. Én az éttermet elsők közt végeztem ki, pár hónap játék után. És biztos mások is így vannak ezzel...
    Te még nem csináltad meg? Na ügye, hogy régen kész van! Akkor meg minek írod ide. Ezek az ötletek max az igazán kezdőknek lehetnek a segítségére.
    E helyett vonuljunk a Parlament, akarom mondani a BP elé az alábbi követeléssel:
    Farmaranyfát akarok! Farmaranyfát akarok! xD

Már megint csak írsz és elfelejtesz logikusan gondolkodni! Tedd oda a kinyerhető" 1200 farmarany mellé azt a farmarany mennyiséget, amiért a rengeteg szupertápot kell megvenni, hogy például tenyészthessünk. 1200 farmaranyért 20 FA - 1 csomag SZT áron máris kapnál 1200 Szupertápot! Micsoda nyereség! Csak a legutolsó tenyésztésné két xl csomagot vettem...Ezek a hozzászólások néha fárasztanak. Néha?

9. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Lillapilla73, mimi, h.lajosvilmos és 16 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem jellemző, inkább nem mint igen a többségnek - szerintem :(

Ki mit nevez soknak... én százas létszámra tippelek.

Értékes - khmmm, kinek mi az értékes? De lesz ott is valami extra, nem csak a szokásos tp-csp.

Meellcc, mimi, h.lajosvilmos és 20 más kedveli ezt.
  11. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Ha jól néztem utoljára tavaly decemberben volt akciós FA vásár!
    Ilyen lehetőség nem adatik meg többé vagy az az akció hogy nincs akció?
    Köszönöm ha valaki felvilágosít!

h.lajosvilmos, Peszi2, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  12. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Szokott ilyen lenni szerintem elég sűrűn. Csak nem írják ki a hivatalosba. Titokakciókor, sztáp vásárláskor stb szoktam látni.

mimi, h.lajosvilmos, Peszi2 és 11 más kedveli ezt.
  13. CateW

CateW Fórumlakó

Szia, ha te 20 FA-ért 1 SZT-t veszel, akkor szerintem keress jobb módszert :p
    Nem akciósan is 1:1 a vételi ár, ha csomagban veszed, akkor meg még olcsóbb.
    (Egyébként szerintem nem vagyok egyedül olyan, aki nem vesz FA-t és mostanában lesz aktuális a tenyésztős gazdakörik utolsó 2-3 szintje. Így számomra pl hasznos a dolog.)

mimi, Peszi2, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szia! Igen a tenyésztős gazdaköri feladatok utolsó körei ha jó fákkal,állatokkal,növényekkel foglalkozol akkor a piac segítségével csp-vel is megoldhatóak ha van a piacon a kereset kitenyésztett állat! Így nem feltétlenül kell Fa és szupertáp befektetés a szupertápok kinyeréséhez csak megfelelő csp háttér.
    :);)
    Ebből kiindulva nemzsu és Jancsika még se írt fölösleges tudattalan dolgot, logikusan gondolkodtak alternatív lehetőségeket is figyelembe véve!
    :)

taga1, mimi, Peszi2 és 17 más kedveli ezt.
  15. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia!
    Igazságod van! Kimaradt a csomag szó, máris javítom, mielőtt valakit félre vezetek.

mimi, h.lajosvilmos, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  16. zali1111

zali1111 Fórumprofi

sziasztok!
    olvasgatok én visszafelé, de lassacskán:
    Valaki segítene, mi tudható a Hallo Wien eseményről...?

mimi és _Cygnus_ kedveli ezt.
  17. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Ültetés, felröpi, malom tekerés elvileg:) Horror területet nem igényel.

mimi, genka53, -Mayacska85- és 8 más kedveli ezt.
  18. zali1111

zali1111 Fórumprofi

köszi!
    tehát sztrágya a sztáp helyett...

mimi, Ivibaba54 és -Mayacska85- kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Sziasztok Gangosok.

Jó napot Jónás apó

Én meg konkrétan erre gondolok ! :D Ha nem jó ....:cry:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növények-fák-állatok-dekor-elemek-avagy-szeretnénk-ilyet-a-farmon.11972/page-3#post-282695

Aloha Shirkán

Minek vegyek szupertápot?:p

Így is lehet szerezni szerintem :
    • Kerek kerék pörgetés.
    • Valdemár ajándékbolt
    • Event nyeremény
    • Malom által termelve , még ha sokak szerint nem éri meg. De akkor is lehet ott csinálni .
    • Ha a szomszéd vesz sokat és ajándékba kapod.
    • Egyéb gazdaköri küldetés feladat körében
    • Alex írta , hogy piacról is lehet szedni állatokat Csp-ért . Ezáltal nem kell venni
    • Rackó adta régen? Ezt nem tudom. Most adja? Nem tudom.

iboly54, Magdusnéne, Gio és 11 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!
    A százas létszám jó, nem gondoltam sokkal többre én sem. Akkor még nem várható a szintemelés.

Ha az extra olyan valami amit FA-ért lehet csak megszerezni, akkor hosszú távon megérheti a befektetést.

Eddig úgy gondoltam, az Építőmester kap ilyen funkciót.
    Ezek szerint a prémium előfizetés kínálata fog bővülni a terület visszarendezéssel?:eek:

Miért, a felhősoron kívül kapunk valami mást is?

Jónástól kérdezem, ha már szóba került a kutyás event: a pletykák szerint novemberben lesz egy másik állatos event is (eventek terén irtó ötletesek:music:), csak a nevében szerepel az állat vagy tegyük ki a most megszerzett ólakat? (a rémséges szentjánosbogár rejtekére gondoltam).

Nem feltétlenül mindenki gondolkodik így.
    Nekem nagy segítséget jelent a Zsu táblázata.:inlove: Nem vágyom üres gazdakörre, azt kevés pénzből nem lehet kivitelezni - minimum állandó munkásokat igényelne - ezért inkább vésztartaléknak használom a gazdaköri feladatokat. Olyan is volt, hogy onnan szedtem ki a hiányzó FA-at egy-egy tojáshoz vagy felhőhöz.

taga1, JósJónás, iboly54 és 19 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.