Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Cygnus

Bolhát , veszettséget , esetleg oltást ? :p

Lillapilla73, rezike, Magdusnéne és 14 más kedveli ezt.
  2. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Jaj, dehogy!
    Már megint félreérthető volt, amit írtam. :oops: Elnézést!
    Pont az ellenkezője. Eszembe sem jutott magamra gondolni. Hanem pont azokra a társakra gondolok, akik szárnyalnak a 200 felé. :inlove:
    Képzeld, milyen érzés lenne, ha nekik (is)messzebbre tennék a célt.
    Hogy is fogalmazott egyikük? Lefut egy maratont, majd 2 km-rel a cél előtt közlik, hogy 30 km-rel távolabbra vitték a célszalagot. :(

Köszönöm!
    Ezt eddig nem hoztam össze a prémium változással. :oops::music:
    Azt hittem, hogy ez a segédelem a munkások új "kollégája" lesz úgy, mint a "felhőszedegető kisiparos". ;)

Tehát ez a "visszarendező" szolgáltatás bekerül a prémiumba, az automata meg ki? Ezt mutatja jelen helyzetben a gömböd?

Utoljára szerkesztett: 19.10.16
    JósJónás, Meellcc, iboly54 és 18 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Jaj, ne kérj elnézést, nem gondoltam semmi rosszra.:)
    A 200-as szint akkor is mérföldkő maradna, mint most a 100-as, ha közben emelnének is a szinteken - legalábbis én így gondolom.

:p:p:p
    Mivel eddig kétszer harapott meg kutya, már be vagyok oltva veszettség ellen.;)
    Szerencsére mindig volt kutyánk - nem is szoba pincsi - így ma már inkább viccesnek találom a dolgot... annak azért örülök, hogy nálunk nincsenek kóbor kutyák.

Magdusnéne, -orgona-, mimi és 11 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

FORRÁS

Gazdaköri küldetések közelednek !!!:D Ez a kép volt már nem? :p:cry:

Itt : https://board-hu.farmerama.com/inde...adon-szárnyra-kelhet.14377/page-6#post-587704

És itt : https://board-hu.farmerama.com/inde...n-szárnyra-kelhet.12592/page-3483#post-585258

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

Engem még szerencsére nem harapott meg , de kergetni kergetett már biciklivel. :cry:

5. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Ő ült a biciklin?

6. HéricsBáró

Aloha mebajah

Nem ő , hanem én. xD:cry:

7. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Bocsi! Ez magas labda volt! Gyönyörű anyanyelvünk!!!

-Szemecske-, demeter03, mimi és 15 más kedveli ezt.
  8. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Te voltál a gyorsabb! Én is pont ezt akartam kérdezni. xDxDxD
    Igen-igen! Naggggyon magas labda volt!
    Köszi Jancsika, hogy így megnevettettél. :inlove: Akár szándékos volt, akár véletlen. ;)

Milyen állatos event mááár megint? xD:wuerg::cry: Elvesztem a sok infóban. Mijamanó lesz az?
    Aztán még valaki betoppan mondjuk az ólgőzössel is, én meg megyek... nem is tudom hová..... pl. kávét inni. :D:D

demeter03, Meellcc, Fatther és 21 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok gangosok:) Szia Nóci:)
    Amikor először olvastam róla én is az építőmester funkciójának bővítésére gondoltam, szerintem most is így lesz, ha csak valamit nem értek nagyon félre. Nem hiszem, hogy a prémium tagok számára lenne ez csak elérhető.. aztán lehet, hogy tévedek benne. Azt hiszem nem pont ez a funkció lesz az számomra ami miatt hosszabbítom a tagságomat, én ennél egy kicsit többet szeretnék a tagságtól kapni. Ez is jó és hasznos annak aki sok félét tart tartott a farmon, de akinek a területén maximum 2-3 fajta dolog van, nem pakol vissza nehezen. Én közéjük tartozom:) pár kattintással vissza szoktam rendezni a fáimat, dekorjaimat, újabban a raktárházaimat is.
    Remélem nem:oops:
    :music::cry: Kutya, macska, és még valamilyen állat? Na ne, nem lesz sok a jóból?:oops::cry::)

demeter03, Meellcc, Magdusnéne és 13 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

Ne igyál már most kávét, mert reggel nem tudsz felkelni.:D

Lesz kutyás, macskás, szentjanis event.:D De jól mondod, jön az Ólgőzös, sőt a télapó szánja is le fog zuhanni.:wuerg:xD
    Közben meg Toppolunk 3 event növénnyel és 2 malomtermékkel.:eek:
    Vajon hoz valami újdonságot az Ólgőzös? Nem is akarok már újdonságot, a cápán kívül a többi ólat ki sem tettem.:cry:

demeter03, Fatther, Magdusnéne és 17 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Jujj.o_O

Szóval Nem-Vember:
    • Pukk-kandúr dorombolás
    • fás muksó kéttő tüzífával
    • kutyulimutyuli event
    • Tipitopi eventecske
    • mennyélmenyét új állatocska
    • rémesprém vadászat a nagyoknak
    • cinege kalitka vásár
    Most erre jön az a bingó 3.0 event? :cry:
    Ha kihagytam valamit esetleg szóljatok. :p

demeter03, barackmoly, iboly54 és 20 más kedveli ezt.
  12. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ez most komoly? Tényleg lesz ólgőzös? o_O Én csak vmi nagy hülyeséget akartam írni. xDxD Hát sikerült. :p
    Főztem egy teát. :music::p
    Nem hinném, hogy újat hoz, inkább vinné a régi(eke)t, nem? Ha ad cserébe pár rózsaszínt, egye fene, hadd vigye.8)

Top előszobájáról az eventnövényről már kérdezgettük Jónást. Akkor mintha azt mondta volna, hogy nem lesz vészes. Nincs energiám visszakeresgélni azt a választ. :(

Meellcc, Fatther, Magdusnéne és 14 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Ilyen szentjanis eventünk nem volt már? Ott lámpásokat kellett különböző alakzatokban meggyújtani, ha emlékeim nem csalnak kétszer is találkoztunk már vele. Megyek és visszakeresem a linkeket. Úgy emlékszem, hogy én szerettem azt a két eventet (ott volt a szürke marha nem is kis tételben a beadandók között, az elsőben. A másodikban ha igaz már nem volt kötelező a tenyészállat beadása, ki lehetett kerülni... hát...)
    Itt az első:)
    és itt a második
    Nem tudom, hogy erről lesz-e most is szó, de talán ilyesmi lesz:)

Meellcc, Fatther, Magdusnéne és 15 más kedveli ezt.
  14. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Azt szeretném megkérdezni kedvenc Jósunktól, hogy meddig tart lebontani Rackó régi lakóházát, s mikor kerül valami új a helyére ? Esetleg karácsonyi meglepi lesz ? Csak egy ici-pici célzásnak is örülnék a témával kapcsolatban:). Előre is köszönöm és szép estét !

demeter03, Gio, Detti0812 és 9 más kedveli ezt.
  15. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Én meg nagyon nem szerettem őket. Úgy emlékszem. -.-
    Azt hiszem erre írta Jancsika a novemberi összefoglalós hsz-ében, hogy bingo 3.0. A 2.0-át kifejezetten utáltam. Na, erre biztosan emlékszem.

Meellcc, Fatther, Magdusnéne és 12 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Biztos nagyon hézagosan voltam mostanában, mert Jancsika hsz-ére sajnos nem nagyon emlékszem, vagy valami más miatt elterelődött a figyelmem a bingóról:)

Meellcc, genka53, Detti0812 és 4 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

A rémesprém vadászatot meg cinege kalitka vásárt nem tudom mit takar.:oops: Magas szintű gazdaköri?

Tényleg lesz ólgőzös.xD Ha nem említed, meg is feledkeztem volna róla.
    A rózsaólakkal én is megelégednék.:D

Olyasmit mondott Jónás a Topról, hogy az odavezető út nem lesz olyan nehéz mint 2014-ben. Akkor egy csomó tenyészállatot is be kellett adni, hogy a többi beadandót már ne is említsem. A többszínű event növény, csak összezavarhat, de nem üríti feleslegesen a pajtát.

Hogy Ti mire emlékeztek Jancsikával?:eek: Még a Jancsika bingó 3.0-ja sem mondott semmit, csak a lámpásaidról ugrott be, hogy mit takarhat a szentjani event.:oops:
    Én is szerettem őket, a másodiknál még útvonalat is terveztem, pedig legtöbbször a többiek taktikáját követem.

Jónás drága, nagyon előreszaladunk, ha azt kérdezzük, hogy most is kellenek tenyészállatok az eventhez?

Jónás a napokban már válaszolt valakinek erre a kérdésre. Akkor azt mondta, szól, ha itt lesz az ideje.

Fatther, Magdusnéne, -orgona- és 13 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Az egyik a magaslesen levő ,duplahálóval szedő gyümölcs gyűjtögető munkás .
    A másik pedig a 4 tesó mellé egy 5. bajtárs
    Én nem szerettem a bingót.-.-
    Nagyon gondolkodni kellett , és az megviselt . :pMég most se hevertem ki. :cry:Meg is álltam a növésben :wuerg:

19. -gyöngy-581

Jancsika, most sírok:cry:xD! Ilyeneket még viccből se írjál kérlek szépen, mert még valaki elhiszi, vagy legalább zölddel firkáld ki:D De tudod ? Majd segítünk neked újra növögetni, ha sorra kerül:)
    Kapsz tőlem hozzá növekedésserkentőt is, ha baj lenne:D

revaa, Meellcc, sziszi1965 és 14 más kedveli ezt.
  20. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Én csupán erre gondoltam. ;) Semmi régebbit ne keress! Itt írta a bingó 3.0-t.
    Erre kaptam választ. Pár dolog benne van. ;)

Farmernégyzet???? Én fáradt vagyok ehhez már. Mit törtem a fejem, hogy mi a csuda lehet. :D:D (gazdakör)
    Jancsika! Mit vacsoráztál? Tréfa-répát? :p:p

revaa, sziszi1965, Fatther és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.