Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

nem tartom elképzelhetőnek, ha hiszek Jónásnak !
    A majdnem kockánál 5 állatnak kell a tenyésztett valamelyikeiből valamennyi + termények.
    belegabalyodtam a belegabalyodhatatlanba. Délelőtt még biztos voltam mindenben, de a cseh jós után már ....
    de az is lehet, hogy csak az a 3 színes állat ért rá a fotózásra, a többik meg még a legelőn voltakxDxD

Bizeka68, Kukackukac, Claunyuszi és 7 más kedveli ezt.
  2. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Ugyan ez van a németeknél is. Három állatról hablatyolnak gyávanyúl, matrózkacsa díszcsirke és most már a terményesek közé bekeverték a tollat és a gyapjút. Lőtéri kutya legyek ha tudom, hogy hol tartunk. Nálam tiszta káosz van.
    A naptár utolsó dobozában állítólag felhősor lesz azt teszel rá amit akarsz.

Utoljára szerkesztett: 3.12.14
    Kukackukac, Tigrislady, Gio és 4 más kedveli ezt.
  3. agi967

agi967 Fórum biztosa

Háááát azt gondolom,de már ebben sem vagyok biztos :wuerg: hogy erősen pakolásznunk kell a feladatokba. Jónás utalt rá,hogy nem mindenki vállalja majd be,hacsak valami szuperkaját nem vágyunk nagyon a bahás haladásért.;)

csio70 és dereret kedveli ezt.
  4. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Igen írta, hogy bele kell nyúlni a CSPbe elég szépen. Szerintem valami bahás felhőt kapunk megint, mert az mostanában nagyon nyomják és valami almás pitét emlegetnek, gondolom valamilyen új recept lehet, de hogy ebbe, vagy a karácsonyiba azt nem tudtam kihámozni. Ezt találtam a karácsonyihoz. Akkor itt lesz a recept,.
    Új növény: ánizs
    Felreppenő: díszítőzacskó
    Egyéb kellék: liszt
    Nyeremények: karácsonyi lakoma, pékség, Mikulás 2014, matrica
    Kosarak: kicsi, közepes, nagy

Az event külön ablakban lesz.

5. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

Sziasztok
    Barangoltam a cseh-szlovák közös fórumon, ahol az ottani Jónás november 25-én a következő kis versikét tette közkincsé, felette a forgó malomkerékkel a versike szabad fordítása :

darálok, darálok, csillagot darálok, kapok érte kis ládikót, adok hozzá arany banánt, mi lesz belőle?...ki tudja...farmaranyunk kevés van, a moziból már alig szerzünk, darálok, csillagot darálok, tele ládikót szerzek érte....

nem kedvelem a rébuszokat, nem is foglalkozom ezzel sem, de gondoltam, valakit érdekelhet. Ha ez a versike már ,,kivesézésre,, került nálatok, akkor elnézést kérek, további jó fórumozást, sziasztok.

-vadocka70-, kekmaci75, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  6. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

A múltkorinál (ahol barna tyúkot, tarka marhát, meg még valamit) kértek) is azt hittük, hogy sokan neki se állnak. Viszont aki akkor nem volt rest tenyésztésre elkölteni a szupertápjait és az alapállatait, rengeteg csp-t leakaszthatott. Most sem lesz ez másképpen. [​IMG]
    Én is így gondolom.

Közben persze nem tudtam megállni és mégis vettem jó pár alacsonyabb szintű tenyészállatot.... Ennyit az elveimről... ;)

Bizony, bizony a hivatalosban már kiveséztük. Ha minden igaz, csillagokból és aranybanánból lehet majd FA-t előállítani. A versikéhez tett képen a Bahás malom szerepel. Én a BP helyében, ha kicsit csavarni akarnék rajta, poénból az Alkimista 5. szintjére tenném! xD (De nyugi, ezt a németek elvetették.)

Kukackukac, Claunyuszi, Gio és 3 más kedveli ezt.
  7. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!
    Szerintetek mekkora népszerűsége lesz ennek? A csillag még hagyján, de jelen pillanatban FA-t könnyebb szerezni, mint AB-t. Nálam nem igazán fog pörögni ezzel a malom :oops:
    A tenyészállatosra pedig nem is szívesen gondolok... benéztem a pajtába, hááát, nem sok 5. szintű illegeti magát, így az őszi szüret után ;) jobban örülnék, az 5 fajta állat, 3. szintig verziónak (már ha kívánságműsor lenne)
    emlékszem az utolsó ilyen közös-beadós-városdíszítős feladatra, és ha jól emlékszem, a végén nem közös éredem volt, hogy kigyúltak a fények :( tej, tojás, méz... ez legalább jó hír

Bizeka68, Kukackukac, Claunyuszi és 3 más kedveli ezt.
  8. Bözse

Bözse Rutinos

A BP műhelyében új dolgok vannak születőben.:p Nem elégszenek meg a játékok területén elért sikerekkel, most a zeneipar került a célkeresztjükbe.:music: A zenekar nevében azonban visszacseng a jól ismert márkanév:inlove:, mely alapján könnyen beazonosítható, hogy ki is áll mögöttük. A Dramarama még nem dicsekedhet 50 milliós rajongói táborral, de ki tudja mit hoz a jövő?!;) A fejlesztők leterheltsége miatt még csak körvonalazódni látszik a projekt, a rajzolóknak még akad bőven munkájuk. De megengedték, hogy belessünk a kulisszák mögé és ízelítőt kapjunk az új irányból.;)xD

9. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia,
    En tovabbra sem vasarolok, meg kivarok. Egy par allat koborol meg a pajtaban, de nagyon kivancsi leszek hogy mibol mennyit kernek.
    Talan az most segitseg lesz a multkori eventhez kepest, hogy most varhatoan lesz baby boom, mig a multkor nem volt. Igy talan a piaci arak sem szallnak el teljesen, bar erosen fugg, hogy mennyi lesz az annyi.
    Jonas tippjebol kovetkeztetve (mar hogy nem mindenki kezd bele), azert elkepzelheto hogy nagy mennyisegek kellenek majd, maskulonben mindenki csinalna, es akkor lehet majd a piacon kaszalni megint.:)

csio70 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Valahol mintha olvastam volna, hogy ehhez sem lesz boom:oops: sajnos, de remélem BP még meggondolja magát:inlove:

Kukackukac, Dyny és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Remélem tévedsz, tenyésztési küldetés boom nélkül? Ezt nem tudom elhinni:)

Kukori.és.Kotkoda, Kukackukac és Dyny kedveli ezt.
  12. Dyny

Dyny Fórumgróf

Eleg csunya csavar lenne a BP reszerol:)

Arra a hetvegere pont beleillik a boom (a tobbire viszont nagyon nem), es en szemely szerint nem is emlekszem mikor volt utoljara olyan honap, hogy ne lett volna boom, ugyhogy remeljuk ez csak valami kacsa:D

iboly54, Kukackukac, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kedves Jónás, kérünk szépen nyugtass meg bennünket, hogy az Adventi tenyésztési küldetéshez boom is fog tartozni?:)

14. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Meggondoltam magam... Annyit járunk az erdőbe, hogy arra is kell valamilyen szimbólum. xD
    [​IMG] [​IMG]

Cserébe csak annyit mondj meg, hogy ehhez mit szólsz az adventi tenyésztés kapcsán:

nyúl, kacsa, tyúk + angóragyapjú, pehelytoll, tojás.
    (Az se bánom, ha csak 3+3 kockával vagy erdővel válaszolsz... ;) )

15. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Valami csak van ezzel a parás nyuszival,nálam 142ezer darabja és csak 2 ajánlat van a piacomon.Ez akkor már tuti hogy a nyúl szerepelni fog?

kutyaszálló és Kukackukac kedveli ezt.
  16. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Adok egy képet cserébe, ami valamilyen formában járt is nálunk:

Várhatóan ez lesz a küldetésnél megjelenő grafika.
    Nem mellesleg, a rajta lévő állatok nem véletlenül kerültek oda. Ráadásként még kettővel kell majd számolnunk, és már meg is van az 5 kiválasztott nyertes.;)

macska49, babahalak, icus08 és 9 más kedveli ezt.
  17. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Nem vettem én sem, egy darabot sem, csak írogatok róla, és majd fogom a fejem:oops: Pár nap alatt a duplája körül jár az ára :( Ha lesz boom, akkor nincs gond, de ha nem.....:oops:

18. Kukackukac

Jónás! Mit hallottál, a Göndör bárány lemaradt a fotózásról?xD

babahalak kedveli ezt.
  19. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Valamiért én ezt a két részt nem tudom összekötni... [​IMG]

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. Kukackukac

Nem kell termény, ez nagyon jó, már írtad nekem, de nem voltam elég figyelmes xD

-gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.