Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ezeknek lesz nemesítés?
    Vevők kérhetik?
    Gazdaköri kupába ami plusz 15%-ot ad lehet bedobálni? (Azt nem tudom ilyen szint felett ki nem végezte el ezt a küldetést )
    Ebből lesz táp valamikor a 100-as szintnek feletti új állatnak?
    A topp-ba érdemes bedobállni Tp miatt?
    Hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe :p

2. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Szívesen vacakolok vele ha jól megfizetik. :D
    Amúgy nekem tetszenek a sok tp és csp miatt. ;)

iboly54, h.lajosvilmos, Fatther és 15 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A szegfűhöz képest tényleg jó a tp-jük, aki viszont azzal akar haladni, jó sok szupertrágyát és KK-át be kell áldozzon.
    A legmagasabb pajtaérték 167 (133-as szinten), akkor lesz jó, ha a Topba nem lehet fatermést beadni.

4. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Kicsit két értelműen írtam mert nem a növény tp-je tetszik bár azok sem rosszak hanem a gazdaköriknek ha ezeket lehetne újra indítani..... tudom billi kategoria. :p

5. HéricsBáró

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok azt hiszem, hogy én annak is örülni fogok, ha egyszer elküldhetem ezt az új küldetéssorozatot. Most, hogy elolvastam, nem vagyok benne biztos, hogy a reset gombot szeretném látni a feladatok végén:). Egyszer tuti, hogy megcsinálom, de hogy ismételjem... hát azt hiszem inkább nem:D:music::oops::D Ha Te nagyon szeretnéd, kívánom, hogy megkapjad:) (A Herbárium is ment azonnal nálam az elintézettek közé és azóta is ott van, nem háborgatjuk egymást)

7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Készítettem egy összefoglaló Excelt az új gazdaköri küldetésekről, mindegyiket külön fülön, és a Csapatépítősről egy összesítést is a beadandókat és a nyereményeket illetően. Közreadom, akit érdekel, ill. saját részre bárki kitöltheti a beadandót és a nyereményeket a többi fülön is, vagy kitöltve visszateheti ide a gangra. Nekem most ennyire volt időm ;):):

https://drive.google.com/file/d/0Bz4Jk2OUqvvicXhGaVNITlBiNEk/view?usp=drive_web

Jancsika, szépek az animációk is, de a tavalyi Halloween-es videónak még jobban megörültem. Jó visszatekinteni közbe-közbe. Köszönöm, hogy idehoztad mégis. :):D
    További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove:

8. HéricsBáró

Aloha genka53

Örömmel hoztam , mert látszik rajta , hogy a Fejlesztők szívvel lélekkel csinálták a videót. :inlove:
    És a végén a bakiparádé. xD

h.lajosvilmos, Gio, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  9. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    Szerettem volna megnézni,de azt írja nincs hozzá jogosultságom,pedig biztosan nagyon hasznos lenne.

Lillapilla73, wiktorka17, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  10. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Szerintem hamarosan megoldja genka53, hogy mindenkinek elérhető legyen a táblázat megtekintése.

wiktorka17, _Cygnus_, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, dolgozom rajta, bocsi. :p

12. HéricsBáró

FORRÁS
    Kutya event :D El lesz ásva a maci is? :p:wuerg::cry:

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

13. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Végre ideértem, de alig látok ki a fejemből. :( Még csak megnyitottam a linkeket. Hozok egy kávét és nekiállok - értőn - végigolvasni mindent.
    Jancsika! Nagyon tetszettek a kérdéseid. Olyan jót nevettem. Köszi! Időnként sziporkázol. :inlove:

Gyöngy! Neked is köszi a tegnapi Jónásos választ a fészekben, az elkerülte a figyelmemet.

14. HéricsBáró

Aloha Nemzsu

Eszembe jutott még valami.:music:
    Ez a sok halom új növény szép és jó , és elhalmoz bennünket, de mi lesz az eventekkel ? :p
    Arra gondolok momentán , hogy eddig bedobhattak olyan növényt, ami már volt egy régebbi eventben . :inlove:
    De most meg lesz szorítva a kezük , mert újat kell majd kitalálni. :cry:
    Vagy nem jól gondolom? :p
    Azt nem tudom , eddig mennyi event növény volt . :oops:
    Az event ismertetőben benne van minden event? :inlove:
    Meg lehetne számolni , hogy mennyi az annyi, és megnézni , most jelenleg mennyi van játékben nem? :p
    Ja , és ez lemaradt a kutya eventről :cry: FORRÁS : [​IMG]
    Ez az event növény nem ? :inlove:

15. hofeher

hofeher Fórumszaki

Apu csinált némi összesítést a 100+ feladatokból:

97....Csipkebogyó.......19:00...42150 db
    100..Margaréta.............8:00...82350 db
    103..Olasz köles.........19:15...62100 db
    106..Százszorszép........8:15...53000 db
    109..Tarlórépa.............19:30...34500 db
    112..Szagos müge........8:30...57000 db
    115..Tárnics................19:45...44250 db
    118..Erdei szamóca.......8:45...52750 db
    121..Lóhere.................20:00...57250 db
    124..Csillagfürt.............9:00...90000 db
    127..Nefelejcs.............20:15...24125 db
    130..Ribizli....................9:15...41125 db
    133..Mézkerep............20:30...34000 db

Na ezt ki csinálja meg még idén ? ? ?

Utoljára szerkesztett: 24.10.16
    Kincső52, iboly54, h.lajosvilmos és 27 más kedveli ezt.
  16. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szia!
    Én:D:D:D Köszi az összesítőt apunak,Neked is,hogy megosztottad.:)

iboly54, h.lajosvilmos, Meellcc és 12 más kedveli ezt.
  17. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Én jelentkezem! ;) Van rá két hónapom. xD Még nem álltam neki kiszámolni az órákat, perceket. Majd megteszem azt is, mielőtt meggondolatlanul ígérgetek, de hogy nekiállok, azt biztos. Minden tarol, kivéve a raktárak és hadd szóljon. ;)
    Éppen edzek rá répa ültetéssel. :D

Micsoda meló lesz ezt beledolgozni a gazdakörök haszna táblázatba. :oops: De ennek már nem állok ma neki. :p
    Jó éjt nektek!

Utoljára szerkesztett: 24.10.16
    iboly54, h.lajosvilmos, Meellcc és 23 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Akinek van kutyája, tudja, hogy a kutya mindent elás a földbe: játékokat, csontokat stb.
    A meseszöveg szerint segítünk Fidonak összeszedni az elásott dolgait. A felásásra váró terület rajzát már hoztad - azt is mondtad, hogy a Húsvéti eventre fog hasonlítani. A kutya lábnyommal jelölt területek felásására event növényt és kutyasípot (felröppenőt) használunk, de földkupaccal tarkított területeket és játékokat rejtő sáros területeket is át kell kutassunk.
    Miután leadjuk a terület átkutatásához szükséges dolgokat, elkezdhetjük az ásást. A játékokat rejtő területek után különleges jutalmakat kapunk.

A Húsvéti eventhez a felröppenőn és event gazon kívül virágokra, zöldségekre, tyúkra volt szükség.

Jónástól szeretném kérdezni, hogy most is kell valami a pajtából is?

19. imike911

imike911 Fórum hercege

Lehet, hogy volt róla szó, csak nekem kerülte el a figyelmemet.
    Ezek a feladatok megjelennek azoknak is, akik nem tudják (maradéktalanul) megcsinálni a szintjük miatt az egyes gazdaköri feladatokat ? A régi gazdaköriknél ugye vannak ilyenek, hogy az elejét tudod csinálni, de a végéhez szintet kell lépni a növények miatt.
    Ehhez kapcsolódóan - mi van a gazdakör királya címmel ? Akik mostanában értek esetleg a vége közelébe, azoknak nem mindegy. (Engem semmilyen formában nem érint, csak, mint érdekes kérdés, felmerült bennem.
    Erről van valami valahol ?

alex0824, Meellcc, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Szóval 4 féle dolgot kell kiásni , és a feladatnak megfelelően be kell adni .
    Mivel szeretem a kutyákat és van is , már előre tetszik az event. :inlove:
    A húsvéti event hasonlóság Nálam csak egy tipp volt a kriksz kraksz miatt :p
    Aloha imike911

Igen , nem , igen , megvan még , sajnálom őket , nem tudom , talán . :)

h.lajosvilmos, alex0824, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.