Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Én már alig várom a kutya eventet .:inlove:
    Mert remélem , az olyan lesz , mint a húsvéti event , amit mindig Szilveszter és Karácsony között rendeznek meg. ;)

Chate-farm, sziszi1965, steve223 és 15 más kedveli ezt.
  2. kerzsi**

kerzsi** Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Segítséget szeretnék kérni: a kutyás eventről lehet tudni, hogy lesz-e felröppenő, ültetős event lesz, esetleg milyen hozzávalók kellenek?
    Előre is köszönöm, ha valaki megtisztel a válaszával.

3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Event növény, felröppenő lesz, a pajtából nem kell semmi.

helena64c, mimi, sziszi1965 és 23 más kedveli ezt.
  4. kerzsi**

kerzsi** Utánpótlás-írogató

Szia
    Köszönöm szépen a válaszodat.

mimi, alex0824 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  5. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Visszaolvasok. Ma is találtam "nap mondása"-t! :D:D Köszi Imi(ke)!
    Micsoda gyöngyszemek! xDxD

Srácok, ma tréfa répát reggeliztetek? :music:

Utoljára szerkesztett: 27.10.16
    Domos52, mimi, sziszi1965 és 15 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

FORRÁS

101 kiskutya event a láthatáron :D

Matrica : [​IMG] [​IMG]

3 kitehető : [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Domos52, mimi, sziszi1965 és 22 más kedveli ezt.
  7. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

A lejárt lemezt én is ismerem. :D:D
    Folynak a könnyeim a röhögéstől.

mimi, ljanika6, steve223 és 16 más kedveli ezt.
  8. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ez is nagyon ott van. :inlove:xD
    Bocsánat, hogy az ég világon semmi hasznosat nem mondtam ma, de nagyokat nevettem. Jólesett. ;)
    Elég zsúfolt naptárt kaptunk. o_O

mimi, ljanika6, steve223 és 15 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

A tenyésztelepben már dorombolnak a cicák , és számolják a napokat ! :D
    Aloha Nemzsu

A legdurvább az , hogy a kutya event és a fás muksó event lesz egy napon is .:p
    Szóval a kutya lepipilja a fát és azt vegyük meg? :oops:

Chate-farm, sziszi1965, ljanika6 és 15 más kedveli ezt.
  10. Hechingen

Hechingen Rutinos

Vásárolják a kutyát ezerrel:) Lehet én vagyok naív ,de nem hiszem hogy a kutyásevent név mögött tenyésztös event lenne:inlove:Mivel rá 2 napra jön a macskatenyésztös event ...és nem hiszem hogy a készítök 2 nap szünettel 2 tenyésztös eventet dobnának be..Nincs az a szupitáp..Lehet etetös event lesz mint a körhintás,bedobálos vagy ilyesmi..Én még nem vásárolom fel a kutyákat van aki jó kis CSP áldoz rá mivel alig van a piacon..De lehet én vagyok a naív:p

Melan, mimi, LBetti és 11 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ha a sor végén nagy tételben dupla áron látsz valamit, eddig nem tudhattad, hogy azt 5 napja tette ki, vagy óránként elviszik, és tesz újat.
    Most amit kint látsz és csak néhány óra van már belőle hátra... lehet sejteni, hogy visszakerült a gazdájához, nem pedig eladták. (Ha egy arany állat egy hónap alatt háromszor visszaesik 40 milláért, neked sem érdemes 39,9 millióért kitenned - máris spóroltál 4 millió csp-t.)
    Illetve ha a sor elején van pár nagyobb tétel kint mondjuk 6 napja, akkor nem érdemes neked alá tenned hasonló tételt 1-2 csp-vel. De ha azt látod, ezek az ajánlatok percek alatt elmennek, és gazdája folyamatosan dobja az utánpótlást, te is nyugodtan beállhatsz a sorba.
    Az, hogy egy-egy tétel adott mennyiségben és áron mennyi ideig van kint a piacon, segíthet meghatározni azt, hogy mennyire számít az a piacon jó vételnek.
    Ha percek alatt lecsapnak rá - neked sem kell félned tőle, valószínűleg jó vétel. Ha 6-7 napig kint van - nem kapkodnak érte, lehet neked sem kell befektetési céllal.

Melan, Domos52, helena64c és 36 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Te vevő vagy minden fára! Legalább lesz ilyened is.xD
    Szerintem, ha van Titokcsemete akció, fás válogatás ideje volna bevezetni a "Mindent Jancsika Módra" akciót is.xD

Melan, mimi, sziszi1965 és 11 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

Szia!

Ahogy elnézem, ezzel nem vagy egyedül.:D Most a Jónás 671-es hozzászólását ízlelgettem egy ideig, de nem lettem okosabb tőle.:D:D

Bocs Jónás!:p

Melan, mimi, steve223 és 11 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Aloha Leho

Végülis ha van sófa tejfa cukorfa , mért ne lehetne Kutyatej ? :D:inlove:

De most vettem 200 bodzafát. :p

Melan, -gyöngy-581, demkom és 9 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Valamiért nem az sikerült, amit szerettem volna - elküldésre került egy idézés válasz nélkül.
    Bár breki a megmondhatója, mennyire nem nehéz egy ilyet összehozni :D

Melan, Magdusnéne, Netudki50 és 19 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezek mind nagyon reális dolgok. Így van minden, ahogy mondod.
    De múlt héten 350-420 között löktem a kölest 1000 es tételekben, és 110-170 között vettem. Legalább 15000 darabtól váltam meg így. A piac nem csak befektetés, hanem kereskedelem. Én inkább kereskedő vagyok. Én azt figyelem van-e vevő vagy nincs, és a konkurenciát (a neveket). Az idő számomra nem jelent semmit. Engem csak a tendencia érdekel.
    Azt viszont készséggel aláírom, hogy a színes állatoknál lehet némi hozadéka. Én általában csak áron alul veszem meg (35-50 % extra profit) . Ezek ritkán kereskedhető dolgok (tenyésztős event idején csak), mert ilikvidek. Sokat áll bennük a pénz és nagy a bukta lehetősége is.
    Viszont van egy olyan opció, hogy kiteszek egy karate pandát 45 milláért. 36 órával a vége előtt beveszem. Két nap múlva 3-4 panda lesz kinn 55-60 milla között. Kényelmesen rárakom 54 milláért és nyertem.xD

Melan, .sylvia72., mimi és 11 más kedveli ezt.
  17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép estét mindenkinek!
    Így igaz :)
    Nemsokára Top :D:inlove::inlove:csak én nem vagyok topon :(:cry::cry:sebaj, csak előre, találkozunk a topon sok sok nevet szeretnék a végén is olvasni :Daddig is üdv mindenkinek :)

Utoljára szerkesztett: 27.10.16
    Melan, Magdusnéne, mimi és 14 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

Ebben azért van kockázat. Csak olyannak ajánlom kipróbálásra, akinek 10 millió bukó belefér a dologba.

Melan, mimi, Samborg és 14 más kedveli ezt.
  19. Suesette

Suesette Járnitanuló

Sziasztok! Sajna nem tudtam jó ideje fellépni a fórumra. Látom az új növényeket. 133-as szinten van betéve az uccsó új növény.
    Ha valaki közel a 100-hoz rota módjára kapál, termel, bedobál, az pikk-pakk eléri a 133-as szintet és tényleg nagy király lesz! :D

Melan, mimi, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nóci nem értelek:oops: ezt? Vagy elnéztem valamit? Ettől én sem vagyok túl okos:) Bocs Zsu ez nem a hozzászólást minősíti, csak az értetlenségemet:)

Melan, Fatther, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.