Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

De ha a vásárlás gomb után raknák úgy senkit nem zavarna ez a mellékes információ!

Melan, alex0824, szemike50 és 11 más kedveli ezt.
  2. Samborg

Samborg Fórum félistene

Az már egy funkciógomb az kissé bonyolultabb lenne.
    Beírtam az ötletelések közé, talán meghallgatásra talál. Akinek tetszik jelölheti.

Utoljára szerkesztett: 28.10.16
    alex0824, emocy91, szemike50 és 16 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha először elkel akkor van 40, 5 milla nettó rajta. Ha 2-3 napig nem kel el és beveszem (általában figyelem az összes 5-6-7szintű állatok piaci mozgásait is ilyenkor), ezt a konkurencia úgy értékeli, hogy kereslet van. Ilyenkor gyors egymás után szokták kitenni az állatokat (többen) egymás alá szépen, fölvive az egekbe az árat. Ha én ekkor alájuk licitálok 54 millával akkor 44 milla a nettó bevétel. Emelkedik a nettó bevételem is, és a konkurencia rosszabb pozicíóban van, mint én. Ilyeneket csak akkor csinálok, amikor olyan esemény jön, amire megmozdul a piac. Pangó időszakban ilyet csak akkor érdemes csinálni, ha legalább 4-5 ilyen nagy értékű állatod van. De ha 4 ilyen állatom van akkor már csak mindig teszem be, ahogy elkelt az 54 millás pozicíóba.

Melan, Domos52, alex0824 és 11 más kedveli ezt.
  4. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Az alkimista termékeket eddig is használtam(érésidő csökkentésre)most összeszedtem őket,talán másnak is segítség lehet,hogy játékba kerültek az újdonságok.
    Csak egy példát mondok,írok le:A tarlórépa érésideje 19 óra 30 perc.A turmixgéppel összejött 10% és a két alkimista bónusszal még 10%(6+4) ültetés után,azonnal 15óra 36 perc lett.Vízzel 12óra 29 perc,vízzel és trágyával 11óra 15 perc.A felhővel 1x1-en 5 termés.
    http://kepfeltoltes.hu/view/161028/Screenshot_18_www.kepfeltoltes.hu_.png

A kategóriákhoz a termékek:
    http://kepfeltoltes.hu/view/161028/alk.zolds._www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/161028/alk.v._www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/161028/alk.egy.gab._www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Melan, alex0824, Kincső52 és 29 más kedveli ezt.
  5. zit67

zit67 Junior szaki

Többen írtátok a piacon az áthelyezést az idő funkcióra. Saját megjegyzésem hozzá, hogy pillanatnyilag szokatlan a helye, de én most élvezem a piacra járást. Nézem a gazdák "működését " , agyalását. Nem értem, hogy ha valami már kint van régebben, akkor miért teszik ki drágábban hasonló mennyiséget?? Ha valaki elmagyarázná, hogy mi a poén benne.....

Melan, alex0824, szemike50 és 4 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Melan, alex0824, szemike50 és 10 más kedveli ezt.
  7. Mirpi

Mirpi Járnitanuló

Hali, van valakinek infója mi lesz a kutyaélet? Lehet, hogy csak 02-án reggel fogunk róla bármit kapni?

alex0824, kovacstne és szemike50 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia, lesz eventnövény és lesz felröppenő. A pajtából viszont nem kér majd az event semmit... csak ültetünk :)
    Szia Nóci:)
    Azt hiszem néha már elég bogarasak vagyunk így is, de a katicának talán még örülnék is, mert olyan szép kis rovar, amennyiben piros a páncélja és 7 fekete pöttye van:). Azért jó lenne tudni, hogy az ólgőzös mikor fut be az állomásra, ugye ez már decemberi program lesz?

Melan, alex0824, kovacstne és 16 más kedveli ezt.
  9. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Sok érdekes dolog történt mostanában farmjainkon 8).

Az egyik legkellemesebb : Rackó nagylelkű ajándéka a Kérem a cukrot :inlove: !!!
    Bőkezű tapasztalatpontjával :inlove:, a dekorációk között első helyen áll ; valószínű hogy Cserenapokon igen keresett cikk lesz ;)...
    A másik,
    gép elé lebilincselő változás a rengeteg új növény :D, amit a nyakunkba zúdítottak, gazdaköri feladatokkal körítve xD...
    Elmondhatjuk hogy a bőség zavarával küzdünk ;), na meg a magas árakkal amibe kerülnek :p, mert a Piros kosár sem vesztegeti jutányos áron a vetőmagokat -.-.....
    Üres felhős gondjaink is kerültek :eek:,
    ha az emlékezetem nem csal, ehhez hasonló felhővásárra még nem volt precedens :p....
    A Halloween a javából felhősorát azonnal megvettem :inlove:, és ezt is gondolkodás nélkül megveszem, ha
    azonnal lezárható állapotban kerül eladásra -.- o_O.....
    De minden nem lehet tökéletes, és mindenki kedvére nem lehet tenni ;) 8)....

Vannak lenyűgözően jó felhősoraink, csak egyet emelnék ki a : Repülni lehetséges felhőt :inlove:, ahol a tp. szintekkel szorzódik 8)...
    Kedves Jónás :), várható-e mostanában a szintek növelése ??? Ugyanis, sokaknak már aktuálissá vált ez a kérdés :), na nem nekem, mert még 49 szint választ el a 200-as álomhatártól :D xD.....

Örömteli és szórakozató játékot kívánok ;)

További szépeket :)...

"Tapasztalat - így becézzük tévedéseinket." /Oscar Wilde/

Melan, sziszi1965, alex0824 és 18 más kedveli ezt.
  10. Papírgyároslány

Papírgyároslány Járnitanuló

szép jó estét Mindenkinek :)

nagy öröm, hogy hétvégén nyitva lesz a teliholdas rész is :)

a katicabogár nem káros, sőt...:)

"A hétpettyes katicabogár igen hasznos a mezőgazdaság számára, mivel mind lárvaként, mind kifejlett állapotban levél- és pajzstetvekkel táplálkozik. Egy lárva kifejlődése során akár 1000 tetvet is elfogyaszthat. Hasznos tulajdonságai miatt biológiai védelemként előszeretettel alkalmazzák..."
    Forrás

Melan, HéricsBáró, taga1 és 15 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

A pletykák szerint novemberben jön, a naptárban viszont nincs benne... Igaz a naptárban hol benne volt, hol nem eddig is.
    Tulajdonképpen bármikor jöhet, azt a városból kell indítani - csak sok lenne az új ól egyszerre.

Melan, alex0824, iboly54 és 12 más kedveli ezt.
  12. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! A fák károsítóinál pont arra utaltam amivel a katica táplálkozik.

alex0824, emocy91, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
  13. Papírgyároslány

Papírgyároslány Járnitanuló

bocsánat, félreértettem :)

alex0824, szemike50, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia:)
    Igazad van, bár én az ólak sokaságát már kezdem megszokni.. elég sokat kapunk belőle mostanában:D
    Az ólgőzös az egyik legjobb dolog volt a játékban a múltkoriban, nagyon élveztem elküldözgetni a sok sárga- és alap terményesemet, meg a felesleges titkosakat:) Ha most is ilyent kapunk akkor már előre örülök neki:)

Melan, alex0824, szemike50 és 10 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.10.16
    Melan, sziszi1965, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  16. D-in-a

D-in-a Járnitanuló

Nekem 29-30-31-re 3 napra tervezet Racko nyereményeket de nincs nagyláda a végén :( 31.-egy répás-almás csatni

alex0824, -orgona-, emocy91 és 3 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

FORRÁS

Jó reggelt :p
    Ez a fás muksó jó hosszú event lesz :D

Melan, ljanika6, zotmar és 13 más kedveli ezt.
  18. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Kellemes hajnalt mindenkinek!

A lejárati időhöz hozzászólva: számomra sokkal életszerűbb lenne a beadási idő feltüntetése (ugye az egyik következik a másikból)

bindi5454, Gio, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  19. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Szia! Köszönöm, már nálam is így van. Amúgy ne szomorkodj, minden hónapban így lesz. 1.-vel új sor kezdődik, és 3 hétig kulcsozunk. Itt kaptunk róla hivatalost:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/#post-593416

Melan, bindi5454, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  20. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

hát én nem vagyok jó matekos , de ez csak akkor jó számítás , ha véletlen alapból ugrik a legnagyobbra .
    Mert ha levonod az előtte lévé 4szer árat és mondjuk ha nem így tenyésztetted hanem vettél is hozzá , akkor már szerintem sima bukta .

Melan, genka53, Gio és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.