Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Akkor az alma nem nagy, hanem kicsi.:D A cseresznyénél keressünk nagyobbat is?
    Hogy Jancsikának is igaza legyen, etessünk még mandulát vele.:D

-Mayacska85-, Melan, bindi5454 és 13 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Mindegy mit termelsz, csak legyen benne valami 8) Még arra sem vennék mérget, hogy feltétlenül szükség lesz rá és nem tudjuk valamivel kiváltani, amit jóval könnyebben be tudunk szórni. Ha elég nagyot ültetünk, egy kör bőven fedezheti a kiadásainkat - igazán nincs mitől tartani tehát :music:

Vegyél egy lottót is a héten :D

Utoljára szerkesztett: 30.10.16
  3. _Cygnus_

Ránéztem a rémnövényeimre és találtam egy furcsaságot: az alkonyi árnyvirág pajtaértéke 100, míg az izzó penészkéé csak 19,8.

Vakarka, -Mayacska85-, Melan és 15 más kedveli ezt.
  4. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Van egy-két ilyen (pl.csipkebogyó is alul van árazva a többi hosszú érésűhöz képest) , de ilyen nagy különbség azért nincs mint az árnyvirágnál.

Melan, Gio, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Aloha Cygnus

Akkor ez a három triumvirátus összeáll?:inlove:

Kiraktam a trióból negyedszáz almás mandulás cserkót, még ma szüretelek:p

h.lajosvilmos, alex0824, Melan és 9 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

Szia!

Egyre tudok gondolni: a kezdetek kezdetén nagyon lenyomták a horror gazok pajtaértékét annak érdekében, hogy ne legyen érdemes kupákba és egyéb helyekre bedobálni - maradjon meg teliholdas feladatokra. (Véletlenül ne tudja lenullázni magát valaki.)

7. HéricsBáró

Jó reggelt Jónás apó

Holnap ünnep lesz . :inlove:Akkor ma lesz kutya event ismertető ?:p

h.lajosvilmos, alex0824, Melan és 11 más kedveli ezt.
  8. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm a választ, remélem jó hírrel és hamar tér majd vissza.

Utoljára szerkesztett: 31.10.16
    h.lajosvilmos, emocy91, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  9. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nekiülök visszaolvasni, de előtte hozok egy linket.

Lackó játékra hív benneteket is. ITT
    Ezen ismét jót nevettem. :D:D Végre egy tenyészállat, aminek könnyű lenne megjegyezni a nevét.

Ez most hogy is van? Egyszerre jön a titokól (+gazdakör) és még ólgőzös is? Volt már ilyen?
    Tehát a gőzös nem hoz új állatot, ugye? Vagy nagyon meg vagyok keveredve. :oops:
    Akkor most menyét lesz a titokállat, de katica nem lesz.
    Úgy tudom, hogy Németországban holnap nem lesz (mindenhol) munkaszüneti nap.
    Még az is lehet, hogy csak holnap lesz ismertető. Bár jobb lenne mielőbb, hogy össze tudjam vetni a te gyikodat a valódival. ;):inlove:

Utoljára szerkesztett: 31.10.16
  10. HéricsBáró

Aloha Nemzsu

100%-os soha nem lesz . Minden csak pletyka . :p

11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Ez most komoly? Egyszerre jön a titokól, gazdakörivel és meg az ólgőzös? :music: Azt lehet tudni, hogy a gőzösünk hozhatja-e az utolsó titkos állatot?
    Nagyon meg vagyok keveredve én is ennyi új információ ...... bocsánat, pletyka hallatán:oops:
    Közben meg lemaradtam Rackó napi ajándékainál, még 2 nap nincs kiváltva:eek: ezek vajon elvesznek holnap:music:

h.lajosvilmos, emocy91, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  12. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Alex!
    Arra gondoltam, hogy az eladott árukat talán nem a legdrágább tenyésztett állatok piacából kéne levezetni. Szerintem rengeteg olyan gazda van, aki még soha nem adott el arany állatot és nem is vett. Ráadásul ott, ahol naponta egyetlen állat sem fogy nem lehet mélyenszántó és általánosan nagy igazságokra lelni. Szerintem Te is több búzát vagy káposztát vettél-adtál, mint arany állatot! Én nem a saláta piacából következtetnék arra, hogy mennyiért tegyem ki a sivatag hajóját (nincs is!).
    Elég vicces volt a pörög a piac gondolathoz a sivatag hajóját kapcsolnod...Mikor is pörgött a sivatag hajója a piacon?
    De hogy aktuális legyek. Ha most valaki (inkább tegnap) Démoni bokrétát akart volna venni, annak igen is jelzés értékű lenne az idő! De igaz ez a most tényleg pörgő bodzára is. Ha kitett ár 130-as idővel látszana az azt jelentené, hogy drágán van kitéve. De az összes áru mind 160 feletti. Na itt pörög a piac. És egyben az áremelkedést is jelzi, hiszen nincsenek beragadt túlárazott tételek.
    Sok okos gondolatot olvasok ki a soraidból. Például biztos vagyok abban, hogy nem Jancsika felvetésére álltál neki kiszámolni a TP hozadékokat. Megtetted Te azt már réges-régen. Így csípőből
    riposztoltál. Az ilyen gondolato miatt érdemes egy-egy témán elidőzni...Köszönöm.
    Szia Iboly!
    Sajnáljuk, de bizony el fognak veszni...31-e után mindig elseje jön, vagyis egy új sorozat kezdete.

h.lajosvilmos, alex0824, Melan és 9 más kedveli ezt.
  13. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ezt nem akarom lájkolni.-.-

Ez mekkora volt! :D:D Gratula Nóci és Jancsika!

14. JósJónás

Szia!

Volt már egy maratoni akció, ahol az új titokállatos csemete mellett jött néhány régebbi is 8)

https://board-hu.farmerama.com/inde...nyészet-titokzatos-ólak-farm.506/#post-238684

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

17. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

sziasztok ti tudjátok ez mit ad???
    Teliholdas láda
    mert aktiváltam de nem adott semmit.

wiktorka17, alex0824, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, kemény egy azaz 1 darab rémterményt: növényt, fatermést vagy szentjanit:)

19. _Cygnus_

Sziasztok!

Parancsolj, idézek a felhősor tájékoztatójából:
    A Teliholdas láda a raktáratokba kerül a váza ikon alá:
    Ha rákattintotok, akkor 1db véletlenszerű rémséges növényt, fatermést vagy állatot kaptok ajándékba. Amennyiben több darabbal is rendelkeztek, akkor egyszerre megnyílik az összes.

wiktorka17, alex0824, Gio és 10 más kedveli ezt.
  20. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Láttátok? Mega tp-nap most 11 órától. Mikor minden learatva és rövid is, de van ez a lényeg.

wiktorka17, alex0824, Melan és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.