Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Érkezett válasz Tamástól:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-Általános-témák-részleg.14196/page-73#post-595784

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-Általános-témák-részleg.14196/page-73#post-595805

Mondjuk azt még mindig nem értem, hogy tudják biztonsággal megállapítani, hogy hol vagyok fizikailag amikor a puffint használom. Most néztem meg: a tabletem az IPCIM.com szerint Saratogában, a telefonom pedig LosAngelesben dekkol. o_O

mimi, h.lajosvilmos, Kincső52 és 15 más kedveli ezt.
  2. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Sziasztok!
    Találtam a lengyel nemhivataloson egy jó kis videót...kár, hogy nem lehet hozni. Akit érdekel ott megnézheti, van ott minden mint a búcsúban!
    Itt az eventkosarakban 3 db növény látható, és különböző a színük. Azt, hogy kála vagy más, nem tudtam megállapítani.

3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Lesz. Szerintem is. Ráadásul nem sokára itt a TOP, és Tamás válasza engem nem nyugtatott meg. Honnan tudják, vajon, hogy a puffin automatikusan tőlem teljesen függetlenül áll rá az adott IP cimre? Nem beszélve arról, hogy ha "mobil vagyok" és épp a telken, vagy valahol utazás közben vagyok, a dinamikus IP miatt a geo IP folyamatosan változik a puffinnal. Egyóra leforgása alatt 3 különböző USA-n belűli városba dobott. Az lenne a legjobb, ha tennének valamilyen javaslatot egy androidon is hasznalható böngészőre amin nem fordulhat elő ilyesmi. Egyre többen használunk ilyen eszközöket, tehát nem egyedi a helyzet. Mit mondjak: nem vagyok nyugodt.

Utoljára szerkesztett: 31.10.16
    mimi, h.lajosvilmos, Fatther és 10 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Most mit mondjak erre? Brekinek már kétszer váltott át a banki oldala, anélkül hogy elhagyta volna Magyarországot. A helyzet nála is az volt mint Fekikénél, hogy szeretett volna vásárolni és minden drágább lett volna.

Az országra végképp nem értem mi alapján böknek.

Számítógépen voltam nem telón, mikor átváltott a zászlóm.

Így van, event alatt meg nem lehet trágyát venni. Az orchidea még a húsvéti eventről maradt ott, olyan lesz az event menete mint a húsvétié volt.

Köszi!:) Megnéztem én is, azt hiszem hogy kála van a kosárban 3 színben.
    Azt írja DAvSON a videó alatt, hogy a facsemetés eventen káposzta lesz saláta helyett, de nem a farmon levő sütőtököt, káposztát, paradicsomot fogjuk termeszteni.

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Valaki tudja mit fog enni a katica? :inlove:
    Legalább azt , hogy méretbeli lesz nála? :p
    Garantálom, hogy ezen a 44 oldalon több infó van , mint az arhívum 3.400 oldalán :D
    Valakinek össze kéne gyűjtenie és rendszerezni . :p

-kaktuszable-, h.lajosvilmos, Gio és 8 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én sem vagyok nyugodt. Napközben Puffinnal játszom szeptember óta. Este amikor hazaérek asztali gépről játszom tovább. Banki akciókat csak itthonról indítok. Eddig nem volt problémám semmivel. (Az előbb már írtam a topikba is, de töröltem mert nem vagyok biztos benne, hogy ami érdekel azt jól fogalmaztam-e meg:oops:.) Örültem, hogy tudok vetni, aratni a szabadidőmben napközben is. Ennél többre nem vagyok képes a munkám mellett amúgy sem. A kérdésem pedig ez lenne:
    A GEOIP változása nem csak a banki akcióknál fontos, van egyéb funkciója is? Számíthatok-e rá, hogy az itthoni játéknál is változik az IP-m amiatt, hogy a Puffint is használom?

mimi, Meellcc, h.lajosvilmos és 13 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia feki :) Én a technikai kérdések részlegbe vinném.

mimi, h.lajosvilmos, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  8. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia gyöngy :)

Tudod mi a vicc? Mivel IOS rendszer van a telefonom, ezáltal a puffint nem használom, így csakis gépről tudok belépni! Csakis gépról indított tranzakciót csináltam! Eddig semmi baj nem volt, most meg lengyel lettem...? Köszönöm, de nem!

Viszem is oda! Köszi! :) Nem igen akarom kiadni az adataimat! Mellesleg most folyamatosan nyomkodom az akciós FA-t hátha lesz olyan, hogy "csak úgy" visszaugrik! Tudom bili kategória :(

Bárki bármit tud vagy tapasztalt minden infót szívesen várok bagolyban, ha pedig előfordult veletek ilyen támogassatok meg a technikai kérdések topicban! :)

UPDATE: Átvittem a technikai kérdések, Hibák bejelentése topicba!

mimi, h.lajosvilmos, Fatther és 13 más kedveli ezt.
  9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Igen, egész más az IP cím puffinnal, mint firefoxal. De tovább megyek. nem csak az IP cím más, hanem a szolgáltató is. Kérdezd csak le az IPCIM.com web oldalon. Hiába van nálam is ugyan azon a wifin (ruteren), hiába ugyan az a szolgáltató (T-home) minden eszközön. Ahogy az előbb is írtam a tabletem Saratogában, a telefonom LosAnegeles-ben van. Én meg itt ülök Bp-en, és ki se tettem a lábam a lakásból. És nem, nem "machináltam" a puffin beállításit :p Mellesleg: még a feltételezés is sértő!!!

10. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nekem a telefonom van Saratogában van. Kár, hogy nélkülem :music:
    Az ip cím is más, viszont mögötte zárójelben feltünteti a jót is. Talán ez az, amivel visszakövethető a valós helyzetünk.

mimi, h.lajosvilmos, Fatther és 14 más kedveli ezt.
  11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szia! Lehet,hogy videót nem lehet hozni onnan de anno Jónás azt mondta a you tube-ról lehet az meg oda van feltöltve! Minden esetre én csak a you-tube-on lévő videóból szedtem ki a macsek fejlesztéseket,valamennyire kivehetőek ,sajnos maga a videónak elég silány a minősége!Max Jónás törli.
    A piros terményes az tuti telefonfülkés és a macsek meg egy Brit rövid szőrű.
    :);)
    Láttam még a videóban padlizsánt, tököt, paradicsomot,káposztát de azt írták ezek a növények nem azok amik a pajtánkban megtalálhatóak!Tehát ezekből fölösleges magyarul betárazni(elvileg)!

12. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Vegyesen jönnek :)

mimi, genka53, h.lajosvilmos és 17 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

Szia!

A vége nem fog nagy meglepetést okozni senkinek, az eleje pedig egy átlagos gaztermelős, malomdarálós, felröppenő gyűjtögetős event lesz. Az, hogy a gazokat és a felreppenőket milyen formában keverjük majd a malomban és szórjuk be a feladata, keveseket hoz lázba 8)
    Természetesen néhány kategóriában majd a pajta is igénybe lesz az "előszobában" is. :music:

mimi, genka53, -kaktuszable- és 27 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Aki nem tudja még , de szeretné , ha Rackót ezen a héten végig kinyitja , a végén 1 db jade tenyészetet kap:inlove:

FORRÁS
    Kielius szerint kapunk két régi fát a fás muksótól ? :p
    Vagy ez kell a gazdaköri küldetésbe ?

genka53, h.lajosvilmos, Fatther és 17 más kedveli ezt.
  15. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Állítólag a csillaggyümölcs és naspolyafával bővül a kínálat(csak olvastam) de remélem nem bővül hanem valami helyett berakják,kár lenne az esélyeket csökkenteni az új fák tekintetében!
    :p;)

mimi, genka53, -kaktuszable- és 16 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, ennek a hírnek nem örülök túlzottan, dugig vagyok mindkettővel, a fejlesztésükkel együtt elég sok van belőlük:)
    Szia, nagyon remélem, hogy igazad lesz, illetve igazad van:)
    Szia Jancsika:)
    A táp mérete és összetétele nem hiszem túlzottan zavarná a játék készítőit. Ha valami logikát lehetne benne találni, azt már régen felfedeztük volna, de azt hiszem ilyen nincs... Vagy csak én nem látom?
    Szia, nálam nem történt semmi változás, senki sem faggatott, vagy akart tőlem semmi elfogadását, pedig felkészültem rá.. igaz még elég korán van és hosszú a nap:)
    *
    Az event ismertetését várom, ma valamikor jönnie kéne, ha igaz.

17. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok.. lehet tudni mikor lesz event ismertető?

18. JósJónás

Szia!

Hamarosan, nem kell messzire menned 8)

19. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Köszönöm szépen Jónás apó. :)

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

A bejelentkezési problémáról már tudunk, az illetékeseket értesítettük róla.

Türelmeteket kell kérnünk ez ügyben.

mimi, Ivibaba54, h.lajosvilmos és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.