Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Nézd meg jobban a képet,ott a válasz a kérdésedre!
    :p

szemike50, -Fülemüle-70, Melan és 9 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Sziasztok! Mostanában ritkán írok, viszont esténként, olvasni van egy kis időm....most írni is.
    A szüreti eventen gondolkodtam,...nekem a " borsós" event juttatta eszembe.....tökéletes borsó helyett, tökéletes fotó!? Tudjuk, hogy szines fotópapírt állítunk elő a malomban, és három szinű kálát ültetünk majd. A felröppenő ezüst por lesz.
    Talán, így kever a malom:- ezüst por -->malom--> ezüst fotopapír -->szines eventnövények--> tökéletes kép( szines fotó) mind ez csak a képzeletem szüleménye, de kigyűjtöttem pár dolgot, és ennek alapján kombináltam....
    Fekete-fehér fotó: kidolgozásához, az elő
    hívási folyamatban az ezüst-kolloid kristályok ezüstionjait, fémezüstté redukálják....
    Szines fotó lényege a színbontás. 3 színkivonatra van szükség. Ma csak a szubsztraktív eljárást alkalmazzák...(A szubtraktív színkeverésnél fehérből indulsz és így távolítod el a színeket, cián, sárga és magenta festék hozzáadásával, és a három színből együtt kapsz feketét. Így működik például a nyomtató, fehér papírra nyomtatja a fent említett 3 színt, és így rajzolód
    ik ki a színes kép.) A sárga szűrő a kék színt, a bíbor szűrő a zöld színt, a kékeszöld szűrő pedig a vörös színt nyeli el. Minden alapszín, a neki megfelelő kiegészítő színt hozza létre. A kék fény a sárgát, a zöld a bíbort, a vörös a kékes- zöldet.

Kincső52, szemike50, iboly54 és 27 más kedveli ezt.
  5. alex0824

Tudod nem az a durva,hogy én azt írtam "elhalványuló macskatüdő színű".Hanem az,hogy te tudod az milyen mert szerinted az nem szép!A cukrászdában macskát szoktatok boncolni?
    xD:D;)
    Gondoltam majd egyszer meglátogatlak és akkor meghívhatsz 2 tortára,de most így hirtelen eszembe jutott inkább,hogy fogyózok!
    :wuerg:xD;)

Úristen Nóci, bemásztál a fejembe! Nagyon megfájdult a fejem,tűsarkú van rajtad? Legalább egy mamuszt húzhattál volna!
    o_O
    xD

6. HéricsBáró

Igen .:oops: Szerinted miből van a Tiramisu ? :p Nem a kávétól van olyan íze ám ! :D

(Küldtem baglyot)

Utoljára szerkesztett: 4.11.16
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Mondtam már Neked, hogy láda-nagyhatalommá váltunk. Jó ötlet, örülök neki, hogy lett ilyen, mert még mindig vannak akik segítségre szorulnak ládaügyben. Nekik nagy segítség ez a topik.
    Kérlek szépen javítsd ki a baglyot, mert nagyon bántja a szemem:oops::) köszönöm előre is:) Imádom a tiramisut enni és készíteni is, a kedvenc sütim.

szemike50, -Fülemüle-70, Melan és 10 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Mi leszünk az elveszett frigyláda fosztogatói 8) Amúgy ami elveszett, azt hogy fosztogatják ? :eek:
    Remélem a Topp nyeremény egy nagy hatalmas láda lesz , habzsi dőzsivel .:inlove:

9. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Bár nagyon szomorúan veszem tudomásul,de akkor sajnos nem marad más,mint reménykedni a 967-es jóslatodban8)
    A remény hal meg utoljára!:D

szemike50, -Fülemüle-70, Melan és 8 más kedveli ezt.
  10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

A térkép alatt a bónuszcsomagban is van ez-az;) rögtön a bankba visz és 2 hétig boldog lehetsz...

szemike50, -Fülemüle-70, Melan és 9 más kedveli ezt.
  11. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Nálam a "rókás" hirdetőtáblán lévő ajánlat, 1500 FA vásárlása esetén 2 hét prémiumtagságot ígér

szemike50, -Fülemüle-70, Melan és 8 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Van egy szép nagy tábla a városban 8)

13. JósJónás

Szia!

Mivel nincs még a cserenapnak pontos időpontja, a 4 hónapos szabályt sem tudjuk mihez mérni...

Én a jövő évről beszéltem8)

Kincső52, Fatther, genka53 és 15 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

Szia!

Itt a pont ;)

Kincső52, genka53, iboly54 és 15 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

Nem teljesen azt írtam, amire gondoltam így pontosításra szorul a dolog: neonos bőre lesz 8)

A létszámbővítés csak optikai lesz: aki a második vagy harmadik csoportba kerül, sokkal inkább lesz csalódott mint elégedett.

Kincső52, Fatther, genka53 és 15 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Beszéljünk erről egy picit.
    A tenyésztésnél a mennyiség a lényeg - rácsodálkozom néha a grafikára, de mégsem az a fontos.:)

A létszámbővítést hogy kell érteni: 500-1000-1000 vagy 1000-1000-500?
    Lenne még egy ötletem a csoportosításra, de azt jobb, ha megtartom magamnak.:wuerg:xD

Az ajándékok differenciáltak lesznek? A harmadik csoport esetleg egy felhősort kap?

Ma azt gondoltam, hogy van esélyem az indulásra, de most teljesen lehűtöttél.:oops: Lesz majd tülekedés a határvonalnál...:eek:

17. JósJónás

Szia!

Ott nem bakiztam :D

Jöhet a következő tipp :)

Ha egy felhősort kapna legalább...

Nem látok olyan körülményt, ami bárki indulási esélyét rontotta volna.

Fatther, genka53, -Fülemüle-70 és 15 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, értettem, hogy a mennyiség jó.:D

1000-500-1000

Mégis miért bővítettek rajta, ha 1500-2000 ember nem kap nyereményt?
    Egy aprócska vigaszdíj, nem csökkenti az elkeseredést, de a 3 részre osztással megnehezítik a számolgatást. Úgy gondolom, nagyon sokat tudnak pár száz milliót rádobni az utolsó 10 percben, így a középmezőny se dőlhet hátra.

Mondjuk egy kongó pajta ront az esélyeken.:D Azt gondoltam, hogy 300 millióval be lehet a 2500-ba kerülni, de így az első rész alja magasabb lesz 500 milliónál.:music:
    Persze kisebb pajtakészlettel is elindulnak, de én semmilyen körülmények közt nem nulláznám le magam.

19. JósJónás

Szia!

Egy lista lesz, csak látszódni fog a futottak még mezőny is. Akit ez boldoggá tesz... nem hiszem el, hogy olyan találta ki a második és harmadik csoportnak a nyereményt, aki rendesen játszik is a játékkal vagy valaha is indult volna egy ilyen TOP versenyen.

taga1, Kincső52, Fatther és 21 más kedveli ezt.
  20. alex0824

Ha arra gondolok amire te gondoltál ,hogy én gondolok akkor én nem arra gondoltam szerintem!De az sem rossz amire te gondolhatsz mert én is gondolok rá és ha bejön akkor brutális cseresznyézések elé nézünk majd!Durva szellők fújdogálnak mostanság! Három éve könnyes szemek is kiszáradhatnak persze nem olcsón ha bejön a dolog!Akkor a pannik egyeduralma is megtörik majd a létrán állva szerintem!Bár az öröm azért nem lesz felhőtlen mert valamit valamiért, legalábbis ez itt így működik általában.Egyenlőre feltételezések de majd meglátjuk dob-e ez ügyben idővel valamit a gömb!
    :);)Azért elgondolkodtam azon,hogy lehet te másra gondoltál!:oops:
    Egyébként milyen színre gondoltál mert most engem Nóci fehér színű kijelentése megzavart mert én átlátszóra tippeltem vagy kékesre!
    :eek:

Prémium tagság új összetevőiről esetleg ötleted?Szerinted mik lesznek benne? Mert remélem szemezgetnek az ötleteinkből ,vágyainkból! Sok mindent írtunk már itt ott mit szeretnénk és lehet,hogy figyelembe veszik!Végül is vannak dolgok amiket egyenlőre azért nem bővítettek esetleg mert plusz előnyökkel járna viszont átgondolva a prémiumba belehetne rakni!
    Ötletelhetnénk ezzel kapcsolatban is egy kicsit!
    :);)

Utoljára szerkesztett: 5.11.16
    Kincső52, Fatther, mimi és 21 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.