Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás, szép napot mindenkinek és Neked is!
    Lehet, hogy tényleg nem bízik a 8. helyen lévő játékos az altatásos haladásban, de az is lehet, hogy csak most érkezett el egy olyan pillanat számára (TOP, altatási idő stb) ami miatt aratott.
    Szerinted aki még altat kövesse a példáját és arasson? Kíváncsi lennék rá, hogy mi a véleményed róla, ha szabad ilyet kérdezni:) Jót vagy rosszat jelenthet ez?

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Nem elfeledni , ma 9 órától karbantartás . :p

Továbbá , a kis szintre kerülő gazdaköri küldetés .:)
    12ss12 szerint kb 1 millió db kell saláta kukorica sárgarépa ? :p :inlove: # 106

3. Jly15

Jly15 Járnitanuló

Sziasztok! :)
    Szeretném megkérdezni Jónás apótól, hogy lát-e valami esélyt a madárijesztő kapitány megszerzésére. Ez az egyetlen kitehető hiányzik a felhősorról, nagyon szeretném már végre aktiválni, sajnos nem sikerült kipörgetnem, pedig nem keveset áldoztam érte:oops:

4. hell2

hell2 Utánpótlás-írogató

Csatlakoznék az előttem szólóhoz ,valamint a virágos felhősor kitehető hiányzó darabjai miért nem kerülnek cserenapon küldhetővé?

5. kosagi

kosagi Fórum mestere

Szia!
    Igaz, én nem Jónás vagyok, de a virágok is azután voltak megvásárolhatók, miután mindegyik lekerült a kerékről. Talán így lesz a madárijesztőkkel is.

6. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Nem akarok riogatni senkit,de a múltkori pörgetési akciónál nem azt suttogták,hogy a kapitány már nem lesz elérhető többet?:eek: Vagy félreértettem volna valamit??

7. create76

create76 Fórum-zöldfülű

Majd valamikor biztos megveheto lesz szerintem a viragokra is volt egy ilyen akcio, nekem abbol hianyzott az utolso!

8. kosagi

kosagi Fórum mestere

Nem csak suttogás. Azt hittem, nekem nincs - kiderült, hogy egy felhőn csücsül -, és rákérdeztem még nyáron. Akkor azt a választ kaptam, hogy csere ill. vásárlási lehetőségről nincs információ. Így csak bízhat benne, akinek hiányzik, hogy megvásárolható lesz valamikor.

9. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Reggelt!
    Nálam még nem volt!
    Elnapolták?

10. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

-Fülemüle-70, Fatther, Gio és 11 más kedveli ezt.
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

-Fülemüle-70, Gio, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  12. -matarka001-

-matarka001- Utánpótlás-írogató

Én úgy is megvenném, csak 1 db hiányzik.

13. HéricsBáró

-Fülemüle-70, Gio, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Vyca-cica! :)
    Nem mondod?! Hozzád külön mentek volna?
    xD:D

15. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Igen! én külön olyan időpontot foglaltam az ügyfél-szolgálaton amikor nem leszek itthon!
    xDxD

-Fülemüle-70, Fatther, Gio és 9 más kedveli ezt.
  16. zafira7

zafira7 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e valamit a rénszarvasokról. Tenyészteni fogjuk őket, vagy csak úgy porosodnak a postás- angyal stb rénszarvasaink?

-Fülemüle-70, Gio és alex0824 kedveli ezt.
  17. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Mindenki olyan következtetést von le ebből, amilyet szeretne.
    Kinézel az utcára és mindenki kezében ott az esernyő. Vagy senkinél sincs. Egyik eset sem garancia semmire, de nagyjából mégis sejted, az emberek aznap számítanak esőre vagy sem.

Törpe mamutokról még a gömb sem álmodott, így erre nem sok esélyt látok a közeljövőben.

-Fülemüle-70, ljanika6, Gio és 16 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Jó napot Jónás apó

Szóval nem lesz ? :cry: De ha van magasles alacsonyan , van a világ legnagyobb törpéje és van óvodás mini óriáskerék , akkor ahhoz hasonlatos dolog lesz ? :inlove: Törpe mamutról jutott ez eszembe :p

19. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Én nem szeretném ha összemenne! Viszont szívesen látnám a "léghajón" ahogy mások is!
    :)
    Szia!
    Kérdésem az lenne és másokat is foglalkoztat a dolog,hogy ha már így rátértünk a mamutokra, hogy elképzelhető cserélhetőek lesznek vagy minden marad a végletekig úgy ahogy az 3 éve van! Vagyis akinek van annak van akinek nincs az meg így járt!Neked mint játékos mi a véleményed mert gondolom a gömb ebben hallgat még!
    :sleepy:

Utoljára szerkesztett: 7.11.16
    genka53, -Fülemüle-70, ljanika6 és 14 más kedveli ezt.
  20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Kedves Jónás!
    Még semmi hír az építkezésről Rackó helyén? Minden építkezésen szokott egy kivitelezői tábla lenni. Innen hiányolom hogy mikor lesz az átadás ideje. :)

genka53, -Fülemüle-70, Fatther és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.