Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nahh, jól van gratulálok ! Végre kikerültél az erdőből :)xDVettem a piacon 4-es állatokat deeee nagyon ajánlom Neked is és Jónásnak is hogy bejöjjön, különben visítok xD

genka53, ciklon23, Khirra és 5 más kedveli ezt.
  2. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Nem vagyok éppen sasszemű, de nekem ez egy rénszarvasnak álcázott tevének tűnik :) ; más tekintetben egyezik a véleményünk/ sejtésünk : mintha a Karácsonyi eventnek bahamai feelingje / nyereménye lenne :).
    Mérget azért nem vennék rá, hogy jól tippeltünk , mert ott van példának okáért az "Esőtánc" kütyü majamaszkos majmokkal ;mégsem ad BTP-t o_O ... Azért én is nagyon reménykedem, kíváncsi volnék egy trópusi, bikinis Karácsonyi eventre ; de a sapka lehet felröpi lesz, hogy a melegebb éghajlathoz szokott állataink se fagyjanak meg . Akkor már csak Dereret gyertyái ejtenek zavarba , hol lesz végre helyük , annyira hangulatos ötlet , remélem lesz ilyen valamelyik ünnepi küldetésünkben .

babahalak, Jucus19, .Sookie69. és 6 más kedveli ezt.
  3. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Én meg juszt is eladtam, amim volt. Konkrétan nevezettek közül mindössze 3 gyáva nyúl volt - azzal úgysem mentem volna sokra, ennél drágább meg már event alatt sem lesz sztem (helyettük vettem néhány alsóbb szintűt, ami viszont kifejezetten kedvező áron volt). Majd ki- (sőt túl-) -tenyésztem, ha megéri, ha meg nem, akkor meg marad annyiban... Bár boomkor tenyészteni mindenképp terveztem, hátha ugrabugrál - az ehhez képest már részletkérdés, hogy beadom-e vagy nem...:)

Bizony jó lenne tudni vmit a mennyiségekről és a jutalmakról is...o_O

----------

Bár igazából engem ez a közös gyertyagyújtás jobban fölajzott. Annyira rég volt már közös bedobálós, és olyan jó móka lenne, ha megfelelően motiválnák - és közben, a haladás függvényében folyamatosan változna meg a városkép (mint a zöld hetek alatt)...!

----------

A magas szintű növényes gazdaköri tévútja, lehet, tőlem származik, mert amikor Jónás először írta a magas szintűeknek szóló gazdakörit, én arra tudtam kapásból asszociálni... Ami meg a faterméses gazdakörit illeti: hát ezzel a mondattal fejezzem be a hsz-t, ha nem úgy értettem én is Jónás "nem"-ét, hogy "nem"...o_OxD
    Ja, bocs, ezt még hozzá kell írjam, merthogy úgy értettem... (Ajjaj, ha már a saját gondolatmenetembe én magam is belekavarodok, ott már tényleg bajok vannak...;))

macska49, genka53, ciklon23 és 11 más kedveli ezt.
  4. kukori80

No látom nem egy rugóra jár az agyunk de hát férfiaktól mit is várjunk. xD Írtad is hogy belegabalyodtál saját magadba amit nem is csodálok xDÉn meg nem most fogok eladni hanem amikor kijön a hivatalos ;)

genka53, ciklon23, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  5. mindennévfoglalt1280

mindennévfoglalt1280 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Az ott egykarácsonyi teve? :)

genka53, farmer221278 és csio70 kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 4.12.14
    ciklon23, csio70 és Claunyuszi kedveli ezt.
  7. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

xD:), meg van a karácsonyi tenyészállatunk :D:) ; hogy ez eddig miért is nem jutott eszünkbe :p:music: ???? Bezzeg a készítőknek xD !!
    Szerintem Jónás azért hozta, nehogy már nagyon elunjuk itt magunkat, és megpihenjen a túrabakancsunk ,meg túl sokat üljünk a babérjainkon ; már leginkább a dereret, Kukackukac, Dyny és még sorolhatnám gazdák babérjain ; ezúton is köszönet a tenyésztősdi megfejtéséhez :) (dereret : külön gratulálok a szép új kockához , ezt jól megérdemelted :)). Jaj, majd elfelejtettem Gyöngy, jól kicsalogattad jósunkból azt a bégetést ;) !
    Remélem kapunk még egy kis plusz lökést, hogy merre is induljunk ;) ( tudom- tudom, egyre beljebb a sűrűjébe :D ).

Utoljára szerkesztett: 4.12.14
    genka53, ciklon23, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Júúúj most nagyon ideges lettem :cry: Mit tudsz amit én nem ? :p:cry:

9. boldika88

boldika88 Fórum bárója

A 5-ös csizma tartalma: 2 db mézeskalács.

10. Dyny

Dyny Fórumgróf

En szoltam elore, hogy ez az egesz gyava nyul, meg tyuk, meg matroz kacsa csak kacsa volt. Sok volt a felhalmozodott tenyeszallat, es rendeztek egy karacsonyi vasart belole, de valojaban tevet fogunk tenyeszteni, mert szegeny Mikulas tul sokat ivott a karacsonyi tojaslikorbol, es a renik helyett teveket szeretne befogni a szan ele:D

genka53, Gio, kekmaci75 és 5 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Köszi.)
    Te Dyny, most már ne csaljál vissza engem sehova.) Már kezdett tisztulni az agyacskám, pedig Jónás igen jól halad hogy ne tisztuljon senkinek xD Na de résen volt Dereret én meg mentem utána , csak nehogy hasra essünk a végén xD

12. Dyny

Dyny Fórumgróf

Na jo akkor most elarulhatom, hogy ez lesz az elso event, ahol valaszthatunk. A Baha(ra)makon szeretnenk tolteni az adventet, a palmafak alatt szurcsolve a fincsi kokuszkoktelt - es ekkor tevet es majmocakat tenyesztunk, vagy pedig a kandallo elott uldogelve egy nagy pohar meleg kakaoval a kezunkben, elvezve a behavazott tajat - es ekkor pedig johetnek a tyukok, kacsak, nyuszik stb.:D

Persze mindket esetben kotelezo olvasmany Pharmer kulon FarmenciklopediajaxD

genka53, breki072, -gyöngy-581 és 7 más kedveli ezt.
  13. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Ajaj, bocsánat, nem állt szándékomban tupírozni az idegeidet :oops::) ; az égvilágon semmit nem tudok, amit Te még nem , azt hiszem :oops::p . Nem mondod , hogy most meg visszalökdöstelek az erdőbe ilyen késő este ? Aludj nyugodtan, az adventi tenyésztős event ha minden igaz már tisztába került ; ott csak az ajándékok meg a beadandók pontos mennyiségét fedi még homály . A rénteve csak egy vicces, de nagyon is találó elnevezése a Jónás által hozott friss ropogós képnek a fészekben, arról csevegtünk, találgattunk Gyönggyel. Nem hinném hogy bármi köze lenne a tenyésztőshöz, hacsak nem bahamai ajándékokat kapunk és így még akár ahhoz is tartozhat . Nem láttad még? Vagy csak ugratsz ;):cry: ?? (1325-ös hsz.)
    Azért látod-látod mégiscsak az 5 féle állat tenyészete maradt a jó ösvény , de nehezen hagyod magad néha meggyőzni , most meg az első ződségre ugrassz :):cry: ?

:D:) Térjünk nyugovóra, mert a végén még megcsíp minket Kukori, ha még sokat sokkoljuk. Nem szívesen rúgnám össze a port egy kakassal, nyúl létemre menekülőre kéne fogjam a dolgot :D . A külföldieknek vajon mit fordít a gugli a réntevére :D:music: , lehet érdemes kicsit figyelni a teve és tenyészetei árát :)??
    Szép álmokat Mindenkinek :) !

ciklon23, kekmaci75, dereret és 2 más kedveli ezt.
  14. Dyny

Dyny Fórumgróf

Hat, ha nincs szerencsejuk, akkor ketteveszik a rentevet (ren es teve), es a ren atalakul rem-re, mint remnoveny, es hirtelen mindenki panikba esik, hogy akkor teve, plusz remnovenyek kellenek majd:D

Amugy nem irigylem oket, mikor probaljak kibogozni, amirol itt beszelunk, amennyi zoldseget itt olvasni lehetxD

genka53, kekmaci75, ciklon23 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Igazad van :) , az akad bőven , de sebaj . Szegényeket tegnap még a kecskebékával meg lódarázzsal is próbáltam zavarba ejteni , nem tudom más nyelveken mi sülhet ki belőle xD:p . Kemény dió lehet innen infót gyűjteni, az már biztos ; én viszont ritkán járok más fórumokon , nem tudom ott is van-e ilyen taktika vagy pusztán a saját szórakoztatásukra kialakított virágnyelv :music: ...?

Dyny, ciklon23 és csio70 kedveli ezt.
  16. kukori80

De még nem is tudod hogy tudok rúgni xD Jónás megmondta hogy idén nem lesz bahás tenyésztés, tehát a teve is kiesik. Majd meglátjátok hogy mégiscsak a zsiráf lesz xD

genka53, kekmaci75, ciklon23 és 4 más kedveli ezt.
  17. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Nem is akarom megtudni :D , látom én mit művelsz a kutyákkal meg macskákkal is ; még nézni is fárasztó, mit összerohangálnak xD:cry: . Oszt mééér ? a zsiráf nem bahamás ? Afrikás ? Amúgy emlékszem, se nem bahás, se nem új farmos, nuku kukukk - röviden ennyit jósolt novemberben az év maradékára tenyésztésileg. Ez bejönni is látszik nekije :D;) .
    De mostmár tényleg hagylak aludni , mert reggel nem hallom meg az ébresztőt és na akkor lesz jaj nekem :oops: ! Jó éjt :) !

genka53, Bözse és kukori80 kedveli ezt.
  18. kukori80

Nem vagyok egy nagy zsiráf-szakértő de szerintem egy városi udvarban is el tud éldegélni: lelopja a szomszéd almafáját. Remélem van olyan hosszú nyaka hogy Jónás gömbjébe is belelásson;):p
    Most viszont cakát : [​IMG]

macska49, genka53, Bözse és 4 más kedveli ezt.
  19. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Remélem, azért egy varázsfa is lapul valamelyik dobozban... (Amikor titokfából kifejlődhetett, én azon a szerveren voltam, ahol sok fából egyetlen egyszer sem adott...)

20. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

A rénteve érdekes lesz...
    Engem az a kitehető is érdekel, ami hajaz a szörfös mikire, csak majomból van.. jópofa, kell!
    a kék sapka jelzi, hogy jön az az új tojás, amit majd még eldöntök, hogy kell e...

Jónás!
    bahamás feladatok lesznek ezek szerint, és a felhősor is baha-tp-t ad majd?

farmer221278, macska49, csio70 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.