Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vm68

vm68 Rutinos

Most nézem hogy a gazdakörben, lett egy csomó feladat amit a kis szinten levő játékosoknak kedvez a csillagok gyűjtésében.
    Szerintem már nagyon hozzászoktunk a horror mennyiségű eventekhez. Én nem bánom ha kicsit vissza fognának.
    Régen sokkal élvezetesebb volt számomra a játék. Jó nekem nem jelent gondot egyik event sem, de mindig eszembe jutnak a kezdők akiknek elérhetetlen minden feladat. Nincs sikerélményük.
    Nem egy elkeseredett csibémen próbáltam segíteni, hogy ne menjen el a kedve egy életre a játéktól.

*** moderáció

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.11.16
    sziszi1965, ljanika6, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  2. strawberry49

strawberry49 Rutinos

3. vm68

vm68 Rutinos

Köszönöm :)

Én csak a lengyel eventre emlékszem hogy nem sikerült. 1 db felröppenőm hiányzott.
    Éjfél előtt még egy adag salátát vetettem és akkor sem lett meg. :D
    Soha nem felejtem el azt a csalódást.

Jaj hát nem a játszani nem akaró csibékre gondoltam. Szerencsére néha akad köztük gyöngyszem :)

köszönöm :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.11.16
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

sziszi1965, Kincső52, Detti0812 és 15 más kedveli ezt.
  5. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Gratulálok! :)
    .....és pár perce én is 100-as lettem! :D

A TOP-on én sem tudok indulni, pedig tervbe volt az idén, (a 100-as szint megszerzése jól leamortizált a Herbáriummal) de a pálya széléről nagyon fogok szurkolni minden résztvevőnek! :) Hajrá magyarok! :
    Sajnos nálam sem jelent meg ez a lehetőség....pedig nagyon jól jött volna. :p

6. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Mindenkinél, más van? Nálam 225 ft-ért 50 FA, Kacsa Kata, zokni, meg nem tudom még mi, de valakinél munkást olvastam, meg szupitápot, nekem azt nem adott. Közben meg is jött, 20 szupertrágya, 5 KK, 5 turbó a FA mellé.
    Más. Mi változott a városban? a térkép feliratú tábla alatt a fák nem ilyenek voltak, nem emlékszem milyen volt, de nem ilyen az biztos.

Utoljára szerkesztett: 17.11.16
    sziszi1965, mimi, zotmar és 10 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem tudom, nem szoktam nézegetni a várost.:oops: A másik oldalon ott voltak azok az épületek vagy most csak azért látom, mert nálam hiányzik a Prémium villa?

HéricsBáró, sziszi1965, mimi és 8 más kedveli ezt.
  8. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia!
    Mindjárt kitiltanak egy kis időre...Szerinted megérdemelnéd?

sziszi1965, mimi, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  9. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szomikám! Előbb a Toppon próbálok király lenni,aztán talán megkoronáztatom magamat valahogy a Gazdakörben is! ;):p Remélem Jónás is jósol valami szép ajándékot télapóra,karácsonyra nekünk:D

Gio, sziszi1965, mimi és 12 más kedveli ezt.
  10. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

A városból eltűnt a hirdetőtábla.

sziszi1965, mimi, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szia! Kerestem a neten régebbi képeket a városról és nincs a fákban változás.
    :)
    Ott voltak az épületek.Az már engem is megtévesztett!
    :)
    Viszont találtam egy 2013-as képet és van egy épület rajta amire nem emlékszem!
    o_O
    Ez még a tervezői asztalon születhetett még nincsenek rajta a fák meg a vonat,stb.

Gio, sziszi1965, mimi és 19 más kedveli ezt.
  12. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Cygnus! Nalad nincs ott a premium villa? nalam ott alldogal mint regen ;) Ma ugylatszik ez a meglepetesek napja , mindenkinel mas dolgok vannak :p

sziszi1965, Coff66, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok ! szép estét !
    azoknál van ott a Prémium villa, akiknek van élő prémes előfizetésük. Vagy rosszul gondolom?

Boccio71, Gio, mimi és 13 más kedveli ezt.
  14. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Gio, mimi, sziszi1965 és 14 más kedveli ezt.
  15. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Nálam sincs már napok óta a villa,egyre érdekesebb ez a nap:D

mimi, sziszi1965, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nálam az látszik.:)

Igen, így van.
    Jobban vagy a műtét után Marika?

HéricsBáró, Gio, mimi és 9 más kedveli ezt.
  17. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Számomra az "állat alsótermény" az ami az állatból hátul kijön... Ha annyit ér a csillag amelyet nehezen eventek teljesítesevel szereztem akkor nagyon szomorú. Amiről írtál, vagyis akármilyen néven nevezhető termőterület sehol nem jelenik meg... tehát ezek szerint ugyanúgy trágyára gondoltál mint én... :(
    Úgy igazán a gondom az, hogy jelenleg a bölcs tölgyön minden rúna ki van váltva, a tölgynek összesen 9525 csillagot ajándékoztam és még mindig van 2886 feles csillagom. Az utóbbi időben nagyobb fejlesztés a tölgyön nem volt. Mint felsőbb szintű gazda szeretném ha úgy érezném, hogy a játék készítői számomra is kihívásokkal készülnek és fejlesztik a játékot, hogy elkölthessem amit az eventek során csillagok formájában "rámsóztak"
    Ezért érdeklődöm a csillagok elköltésének lehetőségéről.

alex0824, wiktorka17, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  18. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Drága szomszédasszonyom!Hatalmas gratula a 100-as szinthez.:inlove::)

mimi, sziszi1965, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Nóci ! köszönöm szépen, jobban vagyok, de azért reggel, este belépek aratni. (kedden operáltak, szerdán jöttem haza). Az eventet is szeretném csinálni, nagyon remélem győzni fogom.
    A hirdetőtábla nálam is eltűnt. A trágyadomb csillagokért lesz bővíthető? nem baj, csak bővítsék, mert legalább amit mi magunk megtermelünk tartalékolhassuk, ne menjen pocsékba.

Magdusnéne, emocy91, mimi és 11 más kedveli ezt.
  20. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Nagyon szépen köszönöm! :) (pirulás és szempilla rebegtetés)

Magdusnéne, emocy91, mimi és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.