Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

... mi van, ha ezek a különös "állatok" és sapka nem eventhez, hanem a Kalendáriumhoz tartoznak ?
    Végül is senki nem tudja, hogy mit rejtenek a dobozok a sor végén, ill. azt sem, hogy mit kapunk az utolsó nap, ha minden zoknit leszedtünk a csipeszről.
    Megyek keresgélni még az erdőbe, úgy sincs még meg a fenyőnk karácsonyra.xD

genka53, iboly54, -gyöngy-581 és 10 más kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

A dobozok tartalmát illetően én másban reménykedem..
    úgy, ahogy tavaly megkaptuk a teleszkópot, idén is örülnék valami kis csecsebecsének... :p nem adok tippeket, én még elég sok minden után áhítozom, hátha beletrafálnak, és nem kell a fél farmomat adnom érte... :D

Kata_rzis említette a varázsfát.. az is elférne még nálam is.. :D

Egy nagyobb csomag AB, valami új recept (vagy ritkább régi)... :D

Szóval, ezek mind - mind lehetnének akár doboztartalmak, akár zoknis-csizmásak...

(kellene keresni a világ másik felén egy játékost, aki 1 nappal előrébb jár már...) :D

3. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Tavaly kaptunk, így talán idén is meglepnek minket vele.

genka53 és csio70 kedveli ezt.
  4. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Én szerencsés szerveren voltam, van 11 db a kincsesemen. :)

5. mimi

mimi Fórum elő legendája

A teve fején nem koszsorú van? Nem lehet, hogy egy új recept, ami Bahára vonatkozó valamit ad? (mondjuk aranybanánt:))

genka53, csio70 és dereret kedveli ezt.
  6. agi967

agi967 Fórum biztosa

A nagy piros csomagban felhősor van. Valahol hivatalosban olvastam,nem tematikus,tehát bármi rárakható és tp-t fog adni ha jól emlékszem.

csio70 és Claunyuszi kedveli ezt.
  7. agi967

agi967 Fórum biztosa

Az az "apró" szempár szerintem medvéé. Békát is látok,baglyot,de felül az olyan,mintha ember szeme lenne.

genka53, csio70 és BZKati kedveli ezt.
  8. BZKati

BZKati Járnitanuló

Sziasztok!

Szerintem a felső az róka.

9. Bözse

Bözse Rutinos

Nekem bazi nagy kertem vano_O, így ezúton kérek Mindenkit aki fölös zsiráf készlettel rendelkezik, az keressen meg.;) Akár 2 hosszúnyakút is elvállalok. Elférnek a 3 kecske mellett.:) Csak le ne tapossák őket! A szomszéd toronyházra hajazó szénakazlából meg falatozhatnak, ha szeretik. Ha nem, majd hozzászoknak.:pxD
    És akkor jöjjön a mai nap harangjátéka.:music: A sok angol csilingelés után ma átruccanunk más nyelvterületre. (Rutinos túrázók között ez cseppet sem okozhat gondot.;)) Mi mással is kezdhetnénk a barangolást, mint a mi csodálatos nyelvünkkel. Kutatásaim során, melyeket több nemzetközi elismertségű tudományos akadémia és pár tucat alapítvány szponzorálxD, 2 ígéretes verzióra bukkantam. Minden dal ide kerülése szigorú zsűrizés alapján történik; ahol én, magam, jómagam és szerénységem, mint a zsűri elnöke választjuk ki közös felkiáltással a megfelelő Jingle Bells feldolgozásokat. Most hangos veszekedésbe fulladt a döntés.:oops: Én a Száncsengőt favorizáltam, míg magam a Csengőszó mellett tettem le a voksomat. Jómagam hezitáltam a dolgon és nem akartam konkrétan szembekerülni senkivel. Így szerénységem a kompromisszum mellett döntött. (A látszat ellenére nem vagyok disszociatív személyiség, ezt mind a négyen megerősíthetjük a kétkedőknek.:p:D) Tehát ma is dupla videót kaptok, így a 'melyik a jobb dal?' kérdés eldöntését sikeresen Rátok lőcsöltük mi négyen.:p;)

Áldott, békés adventet Mindenkinek!
    PS: A mai névnapról rögtön beugrott, hogy: VILMAAAA, ENGEDJ BEEEE!!!! Így Isten éltessen Benneteket:inlove: és könyörgöm engedjétek már be szegénykét!xD

Matildka15, macska49, genka53 és 15 más kedveli ezt.
  10. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

• Minden ajándék csak az adott napon gyűjthető be! Aki esetleg elmulasztotta volna, annak farmaranyért később lehetősége nyílik begyűjteni az ajándékokat.
    • 6-án, 12-én, 18-án extra ajándékot is begyűjthettek, amennyiben minden korábbi ajándékot begyűjtöttetek az adott sorban. A plusz ajándékért az ajándékdobozra kell kattintani.
    • Amennyiben minden ajándékot begyűjtöttetek, 24-én egy extra ajándékra is számíthattok, ami nem más, mint egy új felhősor a paszulyra.

• A felhősort csak az kapja meg 24-én, aki minden korábbi napon begyűjtötte az ajándékokat
    • 24 óránként 30 TP X Szint gyűjthető be.

genka53, szemike50, Gio és 6 más kedveli ezt.
  11. dereret

dereret Fórumőrült

FetrengekxDxDxD

Jónás ! Mit adtak rád ?xDxDxD elfogyott a sapka ?[​IMG]

12. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Hihihi xD , csinos masni , de a bóbitájára kellett volna tenni :D:p . Finom célzás, hogy valójában Jónásné volna :D ?? Szegény Jónás jobban járt volna, ha nem hiányoljuk róla a Mikulássapkát :) . Kell a sapka a még eventezőknek :);) .

13. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Na itt van végem...xDxD

14. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Jesszum pepi:)
    De csinos lettél Jónás:)
    Az a kis piros szalag, hát mit mondjak? Már csak egy cumi hiányzik a nyakadból:)
    Már megbocsáss, de nagyon viccesre sikeredett a figura:)

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! PHarmer számomra is a kötelező olvasmányok közé tartozik az Enciklopédiával együtt, néha sem ezt sem azt nem értem tisztán, aztán kisüt a nap és minden a helyére kerül;).
    A tenyésztéseknél, ha farmos volt eddig is lehetett a tevét a pandát és a majmot is tenyészteni, ebben nincs semmi újdonság, csak nem kötelező, fakultatív program, szupertáp kérdése az egész:)
    Én sem hiszem, hogy a tenyésztéshek és a képeknek, meg a rénnek álcázott tevének köze lenne egymáshoz, most tenyészteni fogunk, aztán jön a karácsonyi event, amihez a képek tartozhatnak, amiket a fészekben Jónás hozott. Most farmosakat fogunk tenyészteni, de aki akar a bahán is tenyészthet a dolog fakultatív;).

Utoljára szerkesztett: 5.12.14
    genka53, szemike50, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ugye mondtam dereret, hogy a kocka tekergetése közben gondolkozz Jónásunk fejtegetésein, mert lehetnek ott még titkok :D hát most itt egy újabb titok:oops: hogyan lett a rénszarvasból rénteve?:mad: elkisérlek az erdőbexD

genka53, szemike50, Kincső52 és 3 más kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Nekem nagyon is tetszene egy Karácsony (a valóságban is! :)) a Bahán, réntevével, nosztalgiából Szörfös Miki nyereménnyel...

macska49, genka53, farmer221278 és 5 más kedveli ezt.
  18. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

A gyengébbek kedvéért nem lehetne világosan megírni, hogy miről van szó, ha már nálad kisütött a nap? Vagy így érdekes? Furdal a kíváncsiság.

genka53 és szemike50 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Bocs, hogy erre én válaszolok, de tegnap este én voltam az aki a tevét és a rénszarvast egy egyszerű szójátékkal elneveztem erre a képre utalva (viccből) réntevének, nem akartam vele megtéveszteni senkit:)https://board-hu.farmerama.com/inde...és-jós-jónás-otthona.7666/page-67#post-117677
    Parancsolj Te is megkaptad a választ, bár nem vagyok benne teljesen biztos, hogy a kérdésed erre vonatkozott-e:)

Utoljára szerkesztett: 5.12.14
    genka53, szemike50 és breki072 kedveli ezt.
  20. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Sziasztok! Szerintem amire Vilmos05 rákérdezett, az az 1302-1303-as hsz. , ott arra kaptunk választ Jónástól, hogy az Adventi tenyésztős küldetésbe a korábbi képeken látott dísztyúk, gyáva nyúl és matróz kacsa mellé melyik két tenyészállat kell még, hogy ki legyen az 5-ös fogat. A "bégetésből", arra a következtettünk, hogy göndör bárány és vsz mini gida lesz még kelendő :) . Na meg az 5 fajta állat terményei; ezt meg dereret gazda szedte össze ügyesen a gangon tegnap, azért kapott Jónástól egy szép kockát.
    Ha mégis félreértettem volna valamit a kérdezz-feleletből, akkor előre is elnézést kérek.

genka53, szemike50, imi010 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.