Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ujcivis-

-ujcivis- Járnitanuló

Szia!
    Nem vagyok mentor, de van egy tündéri kiscsibém. 2. osztályos, naponta 1x engedik a szülei játszani. Minden nap szorgoskodik szépen. A csibepontot is küldi. 11.04-én kezdett játszani és most 23. szinten, 78893 Tp-n áll. A napi ajándékoknak is örül nagyon, mindig megköszöni.
    Farmneve: szalkay Szerintem egy pink nyuszival nagy örömöt lehetne neki okozni.

Ribiszke, kukac0121, sziszi1965 és 21 más kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!Köszönöm! Felírom magamnak és majd elküldöm neki!
    Szerezzünk neki örömöt!Hátha karácsony környékén már megkaphatja!
    :)

Magdusnéne, sziszi1965, Melan és 20 más kedveli ezt.
  3. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Kedves Marika :), jóleső érzéssel olvasom soraidat, már csak azért is, mert nagyfokú tolerancia árad belőle :inlove: .
    Abban igazad van, hogy Csibéinkkel ha tehetjük, meg kell szerettetnünk ezt a szép játékot ;) 8) !!!
    Nekem is van excsibém 8), Ő sajnos nem is szomszédom, mert egyelőre nincs helyem, ám ha lesz, Neki biztosítva lesz a szomszéd hely nálam :).
    A fent említett excsibém, például egy Alex által felajánlott remek ajit megérdemelne 8) ; és persze Ő sem Fórumozik, mint sokan mások....;)...
    Sokan sokféleképpen látjuk ezt a dolgot :p, és igen, nem is mertem volna nevet írni -.-, nehogy azzal legyek meggyanúsítva >:(hogy magamnak szeretném kérni....:eek:....
    Semmiféle garancia nem létezik sajnos, hogy aki ajit kap, legyen az bármilyen értékes is, nem hagyja abba a játékot....-.-.
    Jártam már én is úgy :( hogy kedves csibém, akinek terményes fákat is küldtem ajándékba, a 77-es szinten feladta...
    És ezek előre nem látható dolgok , sajnos -.-.
    Mégis, amikor ilyen szívet melengető hozzászólással találkozom mint a Tied kedves Marika, hát le a kalappal Előtted :) 8) !!!

További szépeket :)....

"A jövő azoké, akik hisznek álmaik szépségében."/Eleanor Roosevelt/

Skarpea, Melan, genka53 és 23 más kedveli ezt.
  4. alex0824

Szia! Kérlek bagolyban jelezd ki az, és melyik ólra gondoltál!

Melan, genka53, sziszi1965 és 16 más kedveli ezt.
  5. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Imádtam a valós életben is, imádom a farmon is az adventi naptárat!
    Remélem, sok szépség lesz benne! ;):):music:

Melan, genka53, sziszi1965 és 17 más kedveli ezt.
  6. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Kedves Alex :), úgy gondolom hogy ajándékban nem illik válogatni ;)...
    Megkérdezem Tőle, és ha marad ól, akkor az Ő farmjára küldöd cserenapon 8)...
    De talán holnap, mert sajnos nem látom hogy a farmon bent van-e... :)...
    Az Ő nevében is előre köszönöm, adakozó kedved maradjon meg ezentúl is mert "Jobb érzés adni, mint kapni"....:inlove: !!!

Melan, sziszi1965, mimi és 17 más kedveli ezt.
  7. simi1955

simi1955 Haladó

Sziasztok!

Gratulálok alex0824 a100. szintért!

Gratulálok ahhoz is, amit Te a közösségért teszel.

A mentorságról ennyit tudok mondani: kb 1 éve vagyok mentor,
    2 csibe repült ki, mert felnőtt.
    Többnyire 3 csibével kínlódok (vízzel locsolom a mentorpontért)xD
    A sárkánytojáshoz, hiányzik 1800 pontom.

Remélem, hogy jó gazdákhoz kerülnek az ajándékaid!

Utoljára szerkesztett: 27.11.16
    Melan, genka53, sziszi1965 és 24 más kedveli ezt.
  8. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok.
    Igen, nyomom az eventeket több kevesebb sikerrel:), egyenlőre jutok ameddig jutok alapon.
    Várom a Bingó eventet is, remélem holnap lesz ismertető.

Melan, sziszi1965, wiktorka17 és 19 más kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!! :)

Nagyon jól esik, hogy rám gondoltatok mind a ketten, Rylee, Nóci köszönöm.

Nóci, most mond nekem azt, hogy nem volt ott igazam?! xD Annyira megszoktam már az itteni hangulatot, pörgést, iramot, hogy egy ekkora labdát nem lehetett nem lecsapni. :p

Alex neked pedig gratula a 100. szinthez és le a kalappal ezért a felajánlásért! :)

Melan, genka53, sziszi1965 és 24 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika:)
    Nagyon köszönöm az adventi képeket. Már sokszor írtam, hogy a december számomra maga a csoda a valóságban és remélem itt a játékban is az lesz:).
    Ma átéltem itt a játékban is egy csodát, amit aratásnak hívunk. Hosszú idő óta alig volt benne részem, sikerült kis híján amit elterveztem, bár a célomat még nem értem el, de elfogom rövid időn belül.
    Köszönöm minden barátomnak és a szomszédaimnak is, hogy velem voltak és együtt izgultak velem és a bahámért:) Ne haragudjatok, hogy ez most egy kicsit személyesebbre sikerült, mint szokott, csak megosztom az örömömet veletek is:D:inlove::D

Utoljára szerkesztett: 27.11.16
    Meellcc, Magdusnéne, ursa11 és 25 más kedveli ezt.
  11. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

12. alex0824

Sziasztok!
    Még emocy91 gazdától várok bagolyban egy nevet és azzal meg is van a 10 gazda!

Melan, ursa11, Gio és 12 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Mai Rackó ajándék : 5 db valdemár jegy :inlove:

Ma jön talán a szentjánosbogár event ismertető :p

Arról még nem találtam semmit , hogy mi lesz a kövi aji a hónapban Rackónál:cry: szóval az is aktuális már :inlove:
    Meg az eventnaptár , adventnaptár következő hónapra is :p

Gio, _Cygnus_, Netudki50 és 15 más kedveli ezt.
  14. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Nemigen fog változás történni Rackónál egy darabig,hiszen most újították meg a kínálatot:) Bááár itt minden lehet:music:

Melan, _Cygnus_, Netudki50 és 9 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Lengyel oldalon találtam :D

Ennek a tulajdonsága megváltozik ? :p

2x1 lesz 22 óránként érik és 4000 Tp ? :inlove:

Aloha h.lajosvilmos

Úgy értettem , hogy véget ért a hónap , és kinyitottunk mindent , és a decemberi nyitogatás jön Rackónál , és az új kitehetőről még nincsen infó . Egyáltalán mindig kitehetőt kapunk ? :p

genka53, Melan, h.lajosvilmos és 12 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

17. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Kedves Jónás!
    Alig várjuk az újabb eventeket. Sajnos a játékban csak ránk vonatkoznak szabályok... Soha nem lehet tudni mi mikor kezdődik, mikor kapunk GYIK-ot. Ezért örülünk mindig az órádnak, és köszönjük. Kilenc óta folyamatosan fel-fellépegetek, de kiírás sehol. Jól jött volna ma is egy óra...

genka53, Fatther, h.lajosvilmos és 22 más kedveli ezt.
  18. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

h.lajosvilmos, Gio, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  19. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

20. engela1961

engela1961 Junior szaki

Kerdeznek valamit a mentorssaggal kapcsolatban 99 szinten vagyok es mar 3 eve jeleztem mentorsagomat es azota semmi tudtok e valamit miert nem vagyok az ?

_Cygnus_, Netudki50, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.