Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia!
    Mozzillával nálam is csak úgy működik a mozi ha a böngészősorban a követési kísérletek blokkolását kikapcsolom amíg mozizok. A szöveget akkor is kiírja de legalább működik a mozi ha van vetítés.

2. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Mozillába most már gyárilag benne van,nézd meg be van-e kapcsolva.Kikapcsolhatod jobb oldalt fenn -menü megnyitása-kiegészítők, ott megtalálod uBlock néven.Lehet be van kapcsolva.
    :)

4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Köszike!;)

5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Még ünnepek előtt ideér a villámkezű molnár :D

Kincső52, feki13, Fatther és 39 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika, sziasztok ganglakók:)
    Éééééééés lesz TOP is feltehőleg még jövő ősszel is.. a többit meg majd jól kitaláljuk hozzá, ha időszerű lesz, esetleg nem lesz még időszerű, de valaki hozza a témát:)
    Szívemből is szóltál, igazad van minden szóban amit leírtál. Játszunk, mert örömünket leljük benne. Ki
    haladásban, tp gyűjtögetéseben van aki a piacozást élvezi, és sokan a titkosakért lelkesednek.. Mindenki megleli ebben a játékban a maga örömét. Kívánom, hogy így legyen:):inlove:
    Nos ez nem volt éppen a vágyálmom tárgya, de ha van, hát van:D, Majd nem lesz egyszer, ha nekiállok és megcsinálom:)
    Még nem fogom elérni a 2. sorozat összes növényét, de ami késik nem múlik, alig pár szint hiányzik hozzá:D

h.lajosvilmos, rozo52, steve223 és 21 más kedveli ezt.
  8. zsombi0007

zsombi0007 Utánpótlás-írogató

Kedves Jónás!
    Nagyon szépen köszönőm a jó hírt.

ljanika6, _Cygnus_, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  9. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Sajnos nálam is ugyanez a helyzet és a kiegészítőknél nincs pipa az uBlock mellett.

ljanika6, _Cygnus_, mimi és 2 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Aloha icuska1948

Csizmát csak aznap lehet kinyitni :) Ha elmúlasztod , farmarany ellenében lehet csak :oops:
    De az ajándék dobozokat bármikor ki lehet nyitni , mielőtt vége az advent eventnek. Utána nem lehet már. :)

h.lajosvilmos, ljanika6, _Cygnus_ és 15 más kedveli ezt.
  11. icuska1948

icuska1948 Junior szaki

Köszönöm én is így értelmeztem, de jobban szeretek utána járni!

ljanika6, _Cygnus_, mimi és 4 más kedveli ezt.
  12. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

Sziasztok tényleg megy a mozi 5x tudtam nézni 65 pont :) 1738-nál tartok karira remélem összejön a 2000. ;)

h.lajosvilmos, rozo52, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  13. vm68

vm68 Rutinos

Öröm és boldogság, meg van végre a vízilovam :D
    Már csak a szarvas meg a menyét hiányzik.

14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Akkor nem tudom, max még annyit lehetne kipróbálni,hogy menü megnyitása-kiterjesztések és ott ha van reklámblokkoló vagy követő blokkoló akkor azokat letiltani a mozi idejére és egy oldal frissítés mozi előtt! Több ötletem nincs sajnos.
    :oops:

Utoljára szerkesztett: 6.12.16
    h.lajosvilmos, ljanika6, -orgona- és 12 más kedveli ezt.
  15. .julia0905.

.julia0905. Járnitanuló

köszi hogy írtál,nekem is sikerült végre mozit nézni:D

ljanika6, -orgona-, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  16. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

sziasztok !
    nálam is megjelenik, de csak pár másodpercre mutatja ezt a feliratot, utána automatikusan elindul...
    30 pono szereztem most

ljanika6, -orgona-, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  17. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Megint ríjok valamiért! xDMost téglám hiányzik, lassan összejön az utolsó, manufaktúra raktárházam fejlesztésére a fúró, de elfogyott a téglám. Kinemesítettem a szójababot és gondoltam, hogy hátha találok a bahás növények között is. Akkor vettem észre, hogy nincsenek ott. Azokat a gazokat nem lehet nemesíteni? Nem lényeg, majd meglesz valamikor a 16000 tégla, csak gondoltam besegítek nekik a felemelkedésben. Vajon jönnek még ilyen raktárházak?

ljanika6, -orgona-, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Még senki nem írt az új gazdaköri furcsaságokról :music:Én ennyit találtam :p

Varjúszínház :
    • Utolsó feladat : 19 milla Tp és 7,1 milla csp , 131.072 fehér liliom ami 10 órás növény :p
    • A kezdeti feladat nem nagy szám , egészem kb 5. feladat kezdetéig
    Aloha Gyöngy

Erről is tudjuk már, hogy jövőre alacsony lesz az alja :D

iboly54, ljanika6, -orgona- és 11 más kedveli ezt.
  19. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusz! Szervusztok!
    A legtöbb új növénynél ennyire hosszú érésidő a játékélmény rovására megy már.

mimi, Fatther, h.lajosvilmos és 14 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Aloha Samborg

Ennyire hosszú ???? :eek: Ez csak 10 órás !!! :D És hol van még a többi !!!!!!xD

És ez ?:p

mimi, h.lajosvilmos, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.