Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ebbe a gondolatmenetben van egy nagy tévedés. Altatásra játszani mindig is veszélyes volt, bármikor benne volt a bukta lehetősége.
    Ennek egyik oka: hivatalosan volt beépített korlát, mennyi időre érdemes maximálisan altatni valamit. Tudod, egy konzerv sokáig eláll, de annak is van szavatossági ideje.
    Nem véletlenül rendeztek sokan ébresztőt, amikor az új prémium tagságról megjelentek az első hírek. Ezzel nem azt mondom, hogy aki kivár az veszít, de mindenképpen kockáztat.

OJani, mimi, robben800412 és 18 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

Szia!

Talán nem titok: azért túl vagy egy biztonsági mentésen? ;)

Fatther, mimi, ljanika6 és 11 más kedveli ezt.
  3. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, köszönöm előző válaszod !
    Én a "Repülős felhősor" aktíválásához kötöm most az esőerdő aratását. Ez egy hét - Ennyi a Szabadság üzemmódba belefér és etikus ?

Fatther, mimi, szemike50 és 12 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás, ha ugyan arra gondolunk akkor igen:)
    Az egy hónappal ez előtti "nagyobbacska" aratásom előtt kértem az ellenőrzését a területeknek:) Erre gondoltál? Ez nem titok, hiszen a fórumon megjelent két topikban is.
    Újra olvastam és nem erre gondoltál:D
    Igen a nagy aratásom megvolt, már elértem vele a célomat, ami miatt mégis úgy döntöttem, hogy altatok tovább az már inkább kényelmi és pajta okok miatt teszem:)
    A területek ellenőrzését amiatt kértem, mert el szerettem volna kerülni a buktát, amit Te is írtál. Tudni szerettem volna, hogy rendben folyt-e az aratásom. Végig izgultam egy olyan bahás aratást,( nem az enyémet), ami sajnos nem végződött ilyen jól.. és ez még a nyáron volt:)

Utoljára szerkesztett: 19.12.16
    Fatther, missuzy_53, robben800412 és 15 más kedveli ezt.
  5. killgirl17

killgirl17 Járnitanuló

Szia drága Rudi ! :)

most kaptam a fülest, hogy nézzek be, nagyon meglepődtem, köszönöm szépen!!!

Kedves Mindenki!

elnézést, nem tudok összevonni, így egyben: köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt, nagyon-nagyon kedvesek vagytok :)
    Sok kitartást kívánok azoknak, akik a 200-ra gyúrnak, a munka előbb-utóbb beérik majd.

Köszönöm a barátaimnak, akik az elejétől velem voltak és vannak, és az újabbaknak is a támogatást, a barátságot, egymás noszogatását. Köszi, hogy vagytok nekem ;)

6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt félig értem félig nem.
    Egyet viszont tudok. Nem igen zavarna engem a korlát, ha egy kattintással (esetleg öttel) 12milliárd tp huppanna a farmra.

7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Lehet akkor ezt sem törlik,bár a nyakam nem merném rátenni!
    :music::D
    [​IMG] [​IMG][​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    http://cs.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/farmoraculum.7663/page-102
    http://bg.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/Слухове-и-догадки.7702/page-110

Na és mit fognak csinálni az állatkáink karácsonykor?

:D;)

Utoljára szerkesztett: 22.12.16
    maszilva, -kaktuszable-, Fatther és 41 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

Szia!

Ameddig nem kapcsolják le, sok embert nem zavar egy hatvanas tábla. No de utána :D:D:D

Fatther, zotmar, missuzy_53 és 21 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, elvonási tüneteim voltak.xDxD

Nagyon sok esetben csak a fórum tartott itt engem is. A keresgélést sosem tartottam nehéznek, ha elém tennék a jövő karácsonyi eventismertetőt, abban nem találnék semmi érdekeset.
    Szerintem a pletyka topicokkal fenntartják a játék iránti érdeklődést és jó, hogy átjárás van a különböző nemzetek fórumai közt. Így írogathatsz Te és Escalonilla az angolokhoz, norbijas a lengyelekhez vagy én ide.

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy mióta Jancsika ömlesztve hoz mindent, én ülök a babérjaimon és csak megnézem azt, amit hoz.
    Ő levelezik Gretaggal, Kieliusszal.

A Te összefoglalóid pedig zseniálisak. Tudom mennyi munka van benne.
    Holnap megnézem, honnan vették a csehek a szerencsepatkót.

Igen, titokól lesz. Vajon a szigetre jön?

Én is emlékszem rá, a lengyeleknél voltál. Arra is, hogy hiába kértelek, hogy fejezd be külföldön a bohóckodást.
    Épp azért kezdtünk el "cinegézni", mert a spanyol és lengyel játékosok panaszkodtak, hogy mi mindig hamarabb jutunk a hírekhez és kiürítjük a piacot. Erre Te bementél és azt mondtad, hogy mi már régóta tudjuk mi kell az eventhez - ez nem is volt igaz, mert még az erdőt jártuk. De a lengyel jós 2 perc alatt kitette az event kellékeket.xD:cry:xD

Utána meg olyan elkeseredetten kértél Jónástól bocsánatot, hogy még Jónás is elnevette magát. Egyszerűen nem lehetett Rád haragudni.:inlove:

No, az előző hozzászólásod értettem, ezt már nem annyira.:oops:
    Mit is jelent a hatvanas tábla, ennyi napig lehet majd altatni?

Fatther, sziszi1965, -orgona- és 18 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

Szia!

Az csak Lehónak szólt.
    Azért, mert ki van téve egy hatvanas tábla, még lehet 200-al poroszkálni... csak veszélyes, és könnyen drága mulatság lesz a vége 8)

Fatther, sziszi1965, missuzy_53 és 15 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Igazad van, de amíg lehet veszélyesen élni, -és van aki keresi a veszélyeket- mert él egy lehetőséggel ami adott számára, miért ne élhetne vele? :oops:
    Szia genka! Hoznál erről a topikról egy linket, ha szépen megkérlek? Nem tudom, hogy hol van :)

Utoljára szerkesztett: 19.12.16
    Fatther, sziszi1965, missuzy_53 és 10 más kedveli ezt.
  12. Bözse

Bözse Rutinos

A tegnapi posztomba vagy a karácsonyi manók trollkodtak bele, vagy én bénáztam el. Én az utóbbit tartom sanszosnak. Szerencsére reggel a farmomon már bagoly várt, hogy vmi gond van a videóval, amit gyorsan orvosoltam is. De picit megtévedtem és a dal 1 másik változatát raktam fel. Így a felvezető mondat („Ne csodálkozzunk, ha a fent leírt állapot majd vmi hasonló víziót eredményez, mint az alábbi videó:”) pöppet furán vette ki magát. Ezzel most beavattalak Benneteket a kulissza titkokba. A posztok és a videók frissen, ropogósan kerülnek be ide a fórumra, a gangra. Több zene közül választok és az utolsó pillanatokig én sem tudom, hogy mi lesz belőle, de azután alakot ölt a hsz és minden a helyére kerül. A betűk szavakká. mondatokká formálódnak és értelmet nyernek. Legalább is ezzel a szándékkal kattogok a klaviatúrán nap mint nap. Akkor jöjjön a tegnapi vidi, ami mára maradt:

Szeretetteljes és békességgel teli adventet kívánok Mindenkinek!

Lassan karácsony van már mindenhol. A boltokban, az utcákon, a hivatalokban. Miért is ne lenne az otthonokban is belőle?

A kreativitás legyen Veletek!

13. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

emocy91, Meellcc, Fatther és 15 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Netudki50, sziszi1965, missuzy_53 és 10 más kedveli ezt.
  15. cemá2002

cemá2002 Haladó

20.-a 2db karácsonyi süti az ajándék :)

Netudki50, sziszi1965, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, Gyöngy
    Az előbb értem vissza, a többi farmon voltam aratni. Itt találhatod, bár úgy látom Viktorka is megírta, de ennek ellenére nem hagyhattam válasz nélkül a kérdésedet :).
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/magyar-top-játékosok-elismerése.11157/

Utoljára szerkesztett: 20.12.16
    emocy91, Netudki50, Fatther és 16 más kedveli ezt.
  17. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!Sziasztok!
    [​IMG] Én ebből a képből arra következtetek,hogy a farmra jön.
    [​IMG] Bár maga az ól megállja a helyét a bahamán is.
    Én azért a bahára várnám bár az élőhelye számomra nem nevezhető egzotikusnak.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Ez a "kis" ragadozó Xochimilco csatornáiban tengeti mindennapjait.Igaz tavakban is megtalálható.
    Ha netán valaki majd nem látná a farmján mert eltűnt az nem rendszerhiba, kis barátunk éjszakai állat.Ha valamit lehet hibridnek nevezni akkor Ő az,lélegezhet kopoltyúval,bőrön át,tüdővel.Ha letörnek a kopoltyúi vagy kiszárad az otthona automatikusan átáll tüdős légzésre.Meghajtása is érdekes,első lábakon négy ,hátsó lábakon öt ujj található és ott van még az oldalról lapított erős evezőfarok. Mint más kétéltűek Ő is képes visszanöveszteni (regenerálni) elvesztet végtagjait és szívének,agyának stb.egy részét.
    Gondolom az egész agyát nem mert ha az hiányzik akkor gyakorlatilag agyhalott.
    [​IMG] [​IMG]

Akváriumban tartásánál olvastam egy elgondolkodtató részt " Ha véletlenül bekapja az állat az ember ujját, meg kell várni, míg belátja tévedését".Hmm.
    Ezt értem,de mi van ha lassú a gondolkodása mert éppen agyat növeszt vagy bealszik kaja közben?Elég érdekes lenne ha az ember egy 30-45cm-es Axolotl-al az ujján indul el dolgozni.

Mi az az ujjadon? -Á,csak a házi kedvenc,sétáltatom!
    Kíváncsisága határtalan ,legalábbis ezt mondják valamint ,hogy nem veszélyes és igazi társaslény.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Barátunk kicsit kannibál is bár nagy nézeteltérést nem okoz náluk a dolog,egy láb ide vagy oda nem számít, majd kinő újra.Még egy kép a kifejlődéséről.
    [​IMG] [​IMG]
    Az átalakult axolotlok a mexikói tigrisszalamandrához hasonlítanak de a két fajt elkülönítik egymástól jellegzetességeik miatt.
    Hihetetlen de van bundás változatuk is:
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/06/a2/53/06a2539de2e637dd9e94af6fb7b82786.jpg

https://www.gapyear.com/images/content/Images/Chinju-ya-restaurant3-600x450(1).jpg
    Nekem kifejlődve annyira nem jönnek be,elég csúnyácskák!
    :);)

Utoljára szerkesztett: 20.12.16
    macska49, Kincső52, marcsi152 és 31 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt Jónás apó

Ha már tavaszi zsongásba kezd az eukaliptusz evő , és mivel ilyen növényünk nincsen , nem fog éhen halni? :cry::music:

19. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Derűs reggelt Mindenkinek :)
    Karácsonyi eventbe mi kell?

alex0824, wiktorka17, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha soresne

Elvileg semmi pajta dolog :inlove: Aki meg gyorsan meg akarja csinálni, menni fog neki, bármit jelentsen ez. :p

-kaktuszable-, sziszi1965, zotmar és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.