Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, a karácsonyi event a pajtából nem kér semmit, eventnövény és felröppenő lesz, amivel a feladatot teljesítjük. Eddig én úgy gondoltam, hogy lehet rá készülni hosszú ültetésűvel, de Nóci elbizonytalanított, mert szerinte lehetséges, hogy csak az eventnövények fogják adni.. majd kiderül, hogy mi lesz igaz a pletykákból.

2. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

Köszönöm szépen Gyöngy . Lényeg, hogy pajta termék nem kell :)

Netudki50, genka53, alex0824 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Kulturegér​

Kezdete : 2016.12.22
    Vége : 2016.12.28
    Event növény : Mikulásvirág
    Felreppenő : Mézeskalács
    Nehézség fok : Csak ez a 2 kell , pajta nem .
    Nem írok többet , mert itt és itt már le van írva. :p:inlove:

Melan, robben800412, mimi és 19 más kedveli ezt.
  4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Remélem ez nem igaz!

mimi, Netudki50, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Aloha Magdi

Én nyugodt vagyok :p

Ha a mikulás eventet vesszük alapul , akkor elég kevés felröpi és event növény kellett . :)
    Pedig kissebb ünnep mint a karácsony.;)
    Ha azt vesszük alapul , amit Jónás mondott a hamar végezésről , én 5.000 event növényel és 200 felröpivel számolok.:p

Melan, robben800412, Samborg és 23 más kedveli ezt.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Én is azért vártam ma az ismertetőt, hogy aki holnap dolgozik, elő tudjon készülni a röpire. Nagy a gyanúm, hogy Nóci felé billen a mérleg.
    Ne legyen így!

Netudki50, genka53, iboly54 és 13 más kedveli ezt.
  7. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Azért jó lenne egy ismertető,mert ha felröppenő csak eventnövényből jön,akkor nem rendezem át a farmom reggel.

8. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Így is előkészülhetsz, legfeljebb nem lesz belőle felröpi. Én már teleraktam mindent a leghosszabb érésűekkel.

Melan, h.lajosvilmos, _Cygnus_ és 12 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Aloha zebrina04

De kb 48 óra múlva kezdődik az event :music:Komfortba tetted ? :p

Melan, h.lajosvilmos, _Cygnus_ és 12 más kedveli ezt.
  10. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, szép estét és Mindenkinek !
    ... ha így lesz kapsz tőlem egy Forró csokit !
    De valóban, a felröppenőkről nem beszéltünk, sztem nem is kérdeztük Jónást. Csak annyit írt nekem, hogy aki siet, 2 nap alatt végezhet vele. Még azért ma ezt próbáljuk megtudakolni drága jósunktól.

Melan, h.lajosvilmos, _Cygnus_ és 16 más kedveli ezt.
  11. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Valamit nem értek, bocsi. Ma kedd van és csütörtökön kezdődik az event. Valamiből kimaradtam? Várjuk a Jézuskát, de még addig dolog is van.

Melan, _Cygnus_, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ááá, nem hiszem. Csak abból indultam ki, hogy a szöveg így szól: Ültess mikulásvirágot és aratáskor gyűjtsd be a karácsonyi csillagot.
    Remélem, karácsonykor nem tolnak ki velünk.

Máskülönben a németeknél olvastam, hogy valaki fával, a bahán növénnyel várja az eventet. Nagyon megcsúsztam az aratással, így most nézegetem a BombaldiToma táblázatát, hogy milyen új növénnyel tudnám várni az eventet.

Bipné kedves, a németek tolmácsot kérnek.xD
    Azt még megértem, hogy minket nyakon öntöttél, habár senki nem írhat egymás alá ennyi hozzászólást, de a német pletyisek miért kaptak belőle?xD

Utoljára szerkesztett: 20.12.16
    Melan, robben800412, kovacstne és 18 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Lehetek kígyóbűvölő? :D Légyszííííííííííííííííííííí:inlove: De a levedlett bőrét biztos nem szedem össze !!!!!:wuerg:

Hogy ők se maradjanak ki a jóból ? xD

14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Egy eventre való felkészülést nem lehet elég korán elkezdeni.. jobb ma vagy holnap egy felröpigyár, mint holnap után a kesergés:D
    Ha ma komforba rak valaki valami hosszút, az elég sokáig mentesíti a farmos munkáktól:D Ettől kezdve simán várhatja a VV-ben is a Jézuskát:)

15. HéricsBáró

A lengyel oldal szerint az event kellékeket sütjük :inlove: Ezt úgy érjük el, ha event növény meg felröpi be a malomba :p

Melan, mimi, h.lajosvilmos és 14 más kedveli ezt.
  16. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Már megint szegény malom. Lassan már a turbófeltöltés sem segít rajta. Jó lenne ha még ez a sebesség is fokozható lenne. A szigeti állatok tápja lassan már kifogy. Vagy a malom nem elég gyors, vagy a táp érési ideje hosszú? Amikor az első állatok tápjának keverési idejét a szigeten meghatározták még nem voltak ennyien. Várható valami változás akár a tápok, akár a malom fejlesztésében?

Melan, emocy91, mimi és 17 más kedveli ezt.
  17. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Pl- Jó lenne egy külön malom az event-malmozásra ;)

Melan, emocy91, mimi és 15 más kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Úgy legyen!Csak az a baj, hogy 5 ezer növényhez nem igen fog 200 felröppenő jönni.Megint úgy járunk, hogy sokkal többet kell majd kapálni a felröpikért.

Utoljára szerkesztett: 20.12.16
    Melan, emocy91, mimi és 10 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

És Jön !!!!!:music:És érkezik , és itt van , és ez is ideért végre !!!!!!:inlove:

Áááááááááááááááááááááááááá:D Álé álé álé álé :DProdukcióóóóóóóóóó:D

[​IMG][​IMG]

Meellcc, Khirra, Melan és 35 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nyugodtan le lehet pucolni mindent 8)

Fatther, zotmar, Melan és 25 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.