Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!Sziasztok!
    Így olyan mint nálunk a mikulásvonat volt!Csak ott a jó gyerekeknek adott a mikulás ajándékot ha rajta utaztál.Ha megállna én szívesen felszállnék rá pár apróságért.Gyorsan írnám a listát!
    :DxD
    Szép,szép!Már csak a villa helyéről kellene elseperni a havat!Nem tetszik az üres telek!
    :)

Fatther, iboly54, h.lajosvilmos és 23 más kedveli ezt.
  2. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Utoljára szerkesztett: 21.12.16
    h.lajosvilmos, Gio, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Axolot invázió januárban ! :D:inlove:

iboly54, Melan, mimi és 18 más kedveli ezt.
  4. alex0824

Szia!
    Álljunk csak meg egy szóra!
    Ezek alapján a képek alapján a bahára várható? A kép alapján ha a rák is benne lesz a kínálatba akkor előbb utóbb a többi ilyen egyszeri ól is (gondolom).
    Emiatt a kép miatt a farmra gondoltam!
    Na de ha nem oda jön az csak jobb.(nekem)
    Mondjuk ideje van már a bahás titokólaknak!
    :D:)

iboly54, Melan, mimi és 14 más kedveli ezt.
  5. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Úgy látom a városban visszavonták az óriásplakát cég engedélyét! :)

mimi, _Cygnus_, Shirkán53 és 4 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Jónáááááás apóóóóóóóóóóóó

Azt vettem észre , minden moderátoron mikulás sapka van, kivéve magán nincsen :D Miért ? :p
    Aloha Alex

És ha olyan ólja lesz , ami raktárházra hasonlít? :inlove:
    Felőlem mehet a bahára nyaralni :p

-Palika17-, iboly54, Melan és 12 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ennek két oka lehet:
    - nem voltam elég jó, és nem járt
    - én vagyok a mikulás, akkor meg minek sapi? :D:D:D

Szviki04, Kincső52, Lillapilla73 és 36 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Jó estét

Végűlis szokott virgácsot osztogatnia rossz gyerekeknek ! :D

B.U.É.K eventről valami van a zsákjában? :music:

-Palika17-, Fatther, iboly54 és 17 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Az újévi event a "szokásos" lesz: egyszerű gazdaköri feladatsor, pajta és baha talonba téve8);)

helena64c, Fatther, Samborg és 27 más kedveli ezt.
  10. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Jónás !
    Szerintem jó voltál és járt Nálad, csak nem talált a Jósdában (találkoztam vele, mondtam Jós-Továbbképzésen vagy).

Köszi az újéviről a hírt, -termelni kell a szokásos tizenezres mennyiségeket ?

iboly54, zotmar, Melan és 14 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás, örülök, hogy hoztál nekünk egy kis ajándékot:)
    Ha gazdakörben zajlik az event számíthatunk némi csillaghullásra is? A nyeremények megérősek lesznek?
    Ezen most elgondolkodtam, hiszen eldöntendő kérdést tettél fel:D Szerintem megérdemelnéd és mivel a sapka öltöztet egy mikulásnak is jár:) (még a nyári mikulásnak is van sapkája a fürdőrucihoz)

Fatther, iboly54, zotmar és 13 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia csincsike! :)
    Nem vonták be, csupán egy bizonyos szint alatt speciális, testre szabott ajánlatokat kínálnak fel a játékosoknak, és egy bizonyos szint fölött meghagyták a táblát, mint ahogy ezen a farmon (ma még 109-es szint) nálam is ott van még a városban, amivel pillanatnyilag Hűség bónusz csomagot ajánlanak:
    A kisebb farmjaimon, (most 100 és 105 szintűek) pedig Kisegítők csomag, Tempós tenyésztés és Turbó gazdálkodás csomagot ajánlanak megvételre.

iboly54, Melan, jólóbarát és 10 más kedveli ezt.
  13. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Áve Nép :D
    Rebesgetnek e esetleg cserenapról errefele? :)

14. -gyöngy-581

Szia genka:)
    Ezen most elgondolkodtam, mert nálam nincs nagy hirdetőtábla a Fő téren... én most akkor szint alatti, vagy szint fölötti vagyok? Esetleg vízszintes?:oops::);)
    Szerintem nem sok köze van a szintekhez, inkább a főtér elrendezése lehet eltérő farmonként.
    Áve Szőke bácsi:)
    Vágyakozunk.. vágyakozunk... várunk rá, egyszer majd ideér, ha a BP is úgy akarja.. Kérdezni kérdezzük szinte naponta, de válasz nincs rá... tehát valószínűbb a nem, mint az igen :)

tewo, Melan, -orgona- és 11 más kedveli ezt.
  15. alex0824

Mert a főnök nem vehet fel akármit!
    :DxD

Lillapilla73, mrs.banya, Fatther és 26 más kedveli ezt.
  16. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szerintem sincs semmi köze a szintekhez. Nálam napok óta két fa takarásában van a tábla.

Melan, mimi, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)

Lehet, hogy most az a helyzet állt elő, hogy igazam is van, meg nem is :). Azt amit írtam, azt én magamon tapasztaltam meg. Erre a farmra egy szem olyan akciós ajánlatot sem kaptam, mint bizonyos időszakonként az e szint alatti farmjaimra, amelyeket fentebb felsoroltam, és a 7 farmom közül egyedül ezen maradt meg a városi hirdető tábla a többin nem. Azért gondoltam, hogy itt van városi hirdető tábla, és onnét ajánlgatnak 7 ezer akármennyiért Hűség csomagot (ha eddig megvettem volna, lehet, hogy már ott lenne a 15 ezres ;):p) .
    Az általatok leírtak szerint lehet, hogy random, hogy kinél van, kinél nincs, és ki milyen ajánlatot kap ;).

Melan, mimi, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Nálam utoljára amikor a táblát láttam kb ekkora összegű hűségcsomag volt látható. Már elég régen volt, amikor Jónással itt a gangon arról beszélgettünk, hogy van olyan csomag amiben ezüst prémium is van és még elérhető volt a farmok egy részén.. akkor néztem, hogy én azt már régen kihasználtam és a többszöröse jelent meg, de prém szolgáltatás nélkül.:)
    Szép álmokat, jó éjszakát mindenkinek:)

Melan, _Cygnus_, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  19. Bözse

Bözse Rutinos

Tanácsok ajándékozáshoz

Fiatal pároknak
    Talán nem a Párod egész famíliája (nagynénik, nagybácsik, sokadunokatesók garmadája) előtt kellene átadnod a huncut boltban vásárolt masszírozót, főleg ha még csak ácsingózol, hogy bejuss a családba.

Öreg pároknak
    Anyósod egyáltalán nem fogja értékelni az ajándékába fektetett barkács időt, ha az történetesen épp vasorr és/vagy diy seprű. Sőt a humorodat sem fogja max pontszámmal díjazni.

Szembe szomszédnak
    A szemközt lakó bögyös csajszi annyira nem szőke, hogy elhiggye Neked, az átlátszó sötétítő függöny a trendi, miközben hallotta, Te távcsövet kaptál a Jézuskától.

Állatbarátoknak
    A macska méretű egérfogó egyáltalán nem népszerű ajándék az állatbarátok körében és beszerzése egyetlen animal fan bakancslistáján sem szerepel. Csak olyannak ajándékozz ilyet, Akivel többet nem akarsz szóba állni.

Sörbarátoknak
    Nehezen hiszi el Neked Bárki is, hogy az 5 literes söröshordót már megcsapolva, félig üresen lehetett beszerezni a multinál. Azt meg pláne nem, hogy még csak észre sem vetted, hogy nem original. Ha még a sör is csöpög a bajszodról miközben ezt bizonygatod, na az már nagyon gáz.

Gyerekeknek
    Ha a Sarjad (legalább is az anyakönyve szerint az), a Minecraftért van oda, semmi esetre sem fog örülni 1 Millenium Falcon Lego készletnek. Főképp, ha Te Csubakkára hajazó hanghatások közepette veted rá Magad a cuccra, kicsit sem palástolva földöntúli boldogságodat, hogy összeépítsd.

Kisgyermekes szülőknek
    Ha Csöpped bármit berak a fa alá Neked címezve, akkor feltétel nélkül örülj neki. Tök mindegy, hogy az 1 gyufásskatulyába tett csótány, vagy a kedvenc tárgyad újra dizájnolva Pókemberrel vagy Hello Kitty!-vel. Gondolt Rád és ez legyen elég Neked.

És végül, de nem utolsó sorban cyber parasztoknak
    A termény kereskedések nem készültek fel a szupertrágya és szupertáp forgalmazására. De javasolhatod Nekik, hogy a jövőben bővítsék a kínálatukat ezekkel.

Szeretetteljes és békességgel teli adventet kívánok Mindenkinek!

Karácsonyfa vs macsek, ahol a fa a nyerő:

A kreativitás legyen Veletek!

Utoljára szerkesztett: 21.12.16
  20. felforgató

felforgató Utánpótlás-írogató

A mai ajándék 25 szupertáp.

Netudki50, Gio, zotmar és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.