Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok
    Na ennek nem örülök. Ez már biztos, vagy még változhat?
    Ennek viszont igen:).De körülnézek a farmos termények között is.
    Szia.
    Ne keseredj el, ha tényleg nem nem kellenek a fatermések, legfeljebb bedobáljuk a kupákba. Vagy félretesszük, valamikor csak jó lesz valamire. Legfeljebb kifőzzük pálesznek
    .
    Ezek szerint csak jó lesz valamire.
    Csak tudnám, miért lett zöld, amit Cygnus-tól idéztem...

mimi, -Mayacska85-, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos mi itt a gangon nem tudunk neked segíteni, a problémával a moderátorainkhoz kéne fordulnod, ők értik, hogy mi történt és segíteni tudnak neked. Kérlek írd meg valamelyik segítségkérő topikba.

ljanika6, alex0824, csopke1 és 5 más kedveli ezt.
  3. csurika003

csurika003 Utánpótlás-írogató

Kedves Gyöngy köszönöm a gyors választ máshol próbálkozom :)

ljanika6, alex0824, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  4. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Én úgy tudom, hogy a tanuló Gauss volt gyerekkorában.

mimi, inanna11, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Egy híres történet, amely a szájhagyomány útján átalakult, arról szól, hogy az általános iskolai tanára, J. G. Büttner diákjait azzal akarta lefoglalni, hogy 1-től 100-ig adják össze az egész számokat. A fiatal Gauss mindenki megdöbbenésére másodpercek alatt előrukkolt a helyes megoldással, megvillantva matematikai éleselméjűségét: a számsor alá visszafele leírta a számokat, majd az oszlopokat összeadta, így azonos összegeket kapott: 1 + 100 = 101, 2 + 99 = 101, 3 + 98 = 101 stb., ami összesen 100 darab számpár x 101 = 10100 eredményhez vezetett. Ezt elosztotta 2-vel és megkapta a helyes megoldást, az 5050-et.

:);).

Tőlem érdemelsz egy ajándékot holnapra!:)

Nem kaptam a megfejtésre semmit, így tovább törpölök rajta.

csio70, mimi, Fätum és 14 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Idővel biztosan változik majd a kínálat, de nem erre gondoltam.
    Későbbi események során lehet majd olyan variáció, amivel olcsóbban jöhetünk majd ki a gyűjtögetésből ;)

Kincső52, missuzy_53, mimi és 18 más kedveli ezt.
  7. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Azt hiszem végre utolértem magam.:D

Köszönöm!:)

Lenne még egy kérdésem a neon ólakkal kapcsolatban: bármit tenyészthetünk a cél érdekében vagy muszáj a 3 állatot?

Látom, nem próbálkoztál máshol.:music:Hogy lehet a farmot inkognitóra állítani?

Igen. Februárban jön a Gyümölcspiac2 event.

Ezeket a fakereskedő hozza?

1000%.:D

Bármilyen állatot tenyészthetsz, ami a madarak és emlősök kategóriájába tartozik. A tenyésztelepnél mutatja az állatok kategóriáját.

Gratulálok a 100-as szint eléréséhez!:) Innentől kezdve gyorsabban fogsz haladni.

genka53, -orgona-, Gio és 13 más kedveli ezt.
  9. marutea

marutea Törzsjátékos

Dettó...
    Meg akartam nézni, mi várható az év végén - a naptár szerint SEMMI, és már a decemberi "event kalendárium" is eltűnt :(

genka53, mimi, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  10. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Heeló Szomszéd! :)

Azért emiatt nem dőlök a kardomba, de megint akkor változtatnak mikor én odaérek :D Szerintem én vagyok a BP mumusa. Nembaj, jóval pajtaérték alatt van a papagájtoll, így készülök azokkal.
    Szia gyöngy :)

Az a baj nem is vágyom erre a kék fára :/ Hirtelen nem tudtam miről van szó, de ahogy Baby belinkelte leesett :oops: Ezúton is köszi a frissítést Baby :) Letört vagyok, de így, hogy kiléptem pár órára lefoglaltam magam már vidámabban jöttem vissza és még be is vásároltam :)

Szia zotmar :)

Ahjj, de jó volna ha még betudnám a kupába dobálni, de sajna nem. Hacsak az állatos részbe nem fogadja el a feladat, így marad a pálinka, tamarillósat még úgyse ivott senki:DxD

genka53, -orgona-, mimi és 7 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

Van ennek nagyobb jelentősége?
    Van amit majd be kell adni, valamit tenyészteni kell... nem hiszem, hogy tömegek akarnak majd mást tenyészteni, mint amire éppen szükség van az eventben 8)

benedekbobe63, genka53, -orgona- és 19 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Parancsolj:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-kalendárium-december.14550/

Már hogyne lenne: miért tenyésszem feleslegesen pl a denevért, ha tenyésztés nélkül is megoldhatom a feladatot, ráadásul jó áron eladhatom azt, amit muszájból eltenyésztenék?

benedekbobe63, genka53, -orgona- és 14 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia:)
    Gondolom, hogy Nóci is (csak találgatok), mint sokan mások, köztük Jancsika is, azt szeretné tudni, hogy a mostani rémes event idején ki kell-e váltaniuk a denitenyésztés jogát Jack boltjából.. Nekem is van olyan kisebb szintű szomszédom akinek nincs kiváltva és kérdezi, hogy szükséges-e:) Pár oldallal ezelőtt már beszélgettünk róla, hogy esetleg nem kell, de jó lenne tudniuk picikét pontosabban Tőled, ha lehet már tudni:)
    No úgy néz ki beletaláltam:D, bár az ok nem egészen ugyanaz:)

genka53, -orgona-, Gio és 9 más kedveli ezt.
  14. tothkrisi5

tothkrisi5 Fórum-zöldfülű

Azonnal változtass jelszót!

_Cygnus_, -orgona-, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  15. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Reménykedni bármiben lehet, viszont gyűjtögetni a korábban említett három állatból érdemes.
    Ha nem változtatnak a korábbi neon eventek tematikáján, bármely állat tenyésztése ad szerelemlakatot. De az eventbe mindenképpen szükségesek lesznek.

(A farmot nem, csak a böngészőt lehet inkognitó módra állítani.)
    A tenyésztés jogától függetlenül a piacon láthatók és megvásárolhatók.

-orgona-, Gio, HéricsBáró és 12 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia, igen az alapállat és a tenyésztett színes is megvehető a piacon, ezt én is tudom (anno úgy lett paszulyom, hogy megvettem a ducit hozzá, jaj, de régen volt és nem volt olcsó sem:D), a gond inkább a csp-vel lesz a kisebb farmokon, lehet, hogy az önerő nekik kifizetőbb. Még meggondolom, hogy mit tanácsoljak nekik, hogyan lenne taktikusabb:)

17. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Igen, vélhetően itt a CSP a leggyengébb láncszem. Egyébként szerintem érdemes kiváltani - nem csak az event miatt.

_Cygnus_, ljanika6, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

19. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Sziasztok!
    Prémium tagságról utoljára ezt olvastam hivatalosan:"Bizonyára sokan várjátok már az új prémium megjelenését a játékban.
    Várhatóan 2017 elején megérkezik"
    Nálam az év eleje január első pár napja... :D szóval nagyon hiányzik a lehetőség... Pletyi szinten van valami info, hogy kb mennyit kell még várjunk rá?

genka53, _Cygnus_, steve223 és 6 más kedveli ezt.
  20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Csak félreértetted az írásaim a hírekkel kapcsolatban.
    Az aranylevelű fa fejlesztésénél nem arra céloztam,hogy nem lesz hanem kimondottan a koronájára céloztam, mert az itt megjelent képen nem látni,hogy a fejlesztésnek a koronája nem csak csillog hanem ,hogy is mondjam "karátjaiban" más!Valami ilyesmi volt amit én láttam:
    [​IMG] [​IMG] Erre hasonlít!
    :)
    Előzmény:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.14377/page-163

:)
    Amit a spanyol oldalról hozott Jancsika, a piranha és patkány azt még nem tudom, de már ráálltam a témára azért hátha igaz.Bár most még sok melóm van de igyekszem új dolgokat találni.
    :D

Utoljára szerkesztett: 3.1.17
    Kincső52, benedekbobe63, genka53 és 22 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.